Hellrazor
11.2.2013, 15:35
Практическое задание.
Узнай у джедаев Республики( не у янглингов),осуждают ли они ситхов и темную сторону.
Постарайся получить развернутые ответы.
нужны мнения не меньше 6 джедаев.
Feliss
Что бы была гармония, и наступил мир.
Hellrazor
Итак… Выполнил! В основном, мнение Джедаев, совпадает с моим.
Jedi Master
Ralf: Сила сама по собі не є ні доброю, ні поганою. Різниця полягає лиш в тому хто і як її використовує. По суті, грубо кажучи, між джедаями та ситхами різниці великої немає. Що одні, що інші - всі вони володіють однаковою Силою(щоправда контакт між ними може бути різним). І джедаї і ситхи мають свою мету до якої прямують. І різниця між ними тільки в методах досягнення цієї мети. Коли я був молодим юнлінгом, тоді вважав, що все поділяється на добро та зло, хоча ці поняття дуже відносні. Немає абсолютного добра, так само, як і зла. Добрий вчинок може за собою привести багато поганих наслідків і навпаки, оскільки
"добрий вчинок" насправді і не був настільки добрим, як здавалося. Тоді де межа за якою слід визначати це? Чи можна вважати людину, що не використовує так звану "темну сторону Сили", проте чинить зло, джедаєм і навпаки. Мені немає за що засуджувати Ситхів, я просто не згоден з їхніми поглядами на те, як треба вести справи, але чи робить це мене джедаєм?
Jedi Knight
Khadgar: Це питання яке має дуже багато нюансів і дати остаточну відповідь на нього(я вважаю) не можна.
Я вважаю, що з одного боку засуджувати темну сторону та ситхів безглуздо(крім одного моменту(про нього трохи далі)), адже це нічого не принесе. Без ситхів не булоб і джедаїв. Без джедаїв не булоб і ситхів. Повинна бути гармонія,і джедай перш за все повинен це розуміти.
З іншого боку, засуджуючи темну сторону, ми тим самим відштовхуємо себе від неї, адже бувають ситуації які можуть тебе спокусити та зробити адептом темної сили. І саме через те, що ми засуджуємо темну сторону ми ніколи не погодимося, щоб нас спокусив темній бік. Але буває багато ситуацій які можуть вплинути на це.
Gordus:Не осуждаю ситхов. Кодекс позиционирует джедая как созидателя, мыслителя и хранителя мира, который должен встать на защиту невинных людей ради самих людей, а не в угоду каким-либо убеждениям, которые он испытывает к врагу.
А Темная сторона- я считаю вообще смешными любые заявления о приверженности кого-то к Светлой, так и к Темной. В тех же заявках например =) Джедаи стремятся хранить Силу в равновесии- она едина. У нее нет сторон, цвета или света. Важно только то, как ты ее используешь. Я не могу осуждать того, кто делает, что-то в гневе. Я могу его только пожалеть.
Padawan
Be Perfect:Почну з того, що я знайомий із кодексом ситів, і він є майже прямо протилежним до кодексу джедаїв. Відторгнення спокою, заміна його пристрастями - це саме те, чого добиваються сити. З цього вони черпають свою силу, цим живляться, цим живуть і цим же себе гублять.
Сити намагаються добути владу, силу та могутність. Всіма способами. В основному ці способи ламають створюваний та підтримуваний мир у світі.
Це вже є те, чого ми, джедаї, не маємо допустити - падіння миру та зрушення балансу.
На рахунок засудження - неправильний вибір не засуджую. Я вважаю, що кожен заслуговує на можливість жити щасливо у мирі та гармонії. На жаль, сити всіляко відторгають це. Навіть якщо справа торкається їх самих.
Сити є провокаторами агресії. Але тут у справу вступають джедаї. Я вірю, що кожен джедай має на меті відвернути темну сторону, а з нею і смерть, навіть від ситів. Але більшість ладні стояти на своєму до кінця, і часто джедаї вимушені вбивати ситів саме через те, що вони надто загрузли у темній стороні, щоб прийняти допомогу.
Daiver:Нет. Не думаю, что джедаи осуждают ситхов. Или Темную Сторону. Они принимают это как данность. Как... даже не знаю как обьяснить. Ситхи - зло. Темная сторона - темная сторона. Осуждать - это немного не то... Не та эмоция, не то состояние которое джедаи испытывают по отношению к ситхам.
Loremare:Ну, я же , джедай, поэтому совершенно очевидно, что я не могу осуждать Ситхов, а особенно Темную Сторону Силы.
Большое спасибо за ответы, господа Джедаи.
искоренить - истребить?
Мир между кем?)
Hellrazor
14.2.2013, 22:16
я ЗА
Тоже
ЗА =)
Эй, Гордус, какого черта ты поставил мою фотку детства на аву, а?)))) Как ты ее нашел вообще?
Бро, такой тебе вопрос, кто скорее всего придет первый к финишу, горностай или лис?
Связи в ЦРУ, дружище. Мне, как американскому шпиону, запрещено разглашать подробности.
Зря я про шпиона написал, наверное... И про связи тоже... Грядущий рассвет будет кровавым :о
Feliss
Это синонимы, предполагаемое значение – уничтожение навсегда, без возможности восстановления, «под корень».
Мир – в значении покой, отсутствие воин, захватов, убийств.
Gior
Первым придет заяц. Судя по мультику «Ну Погоди» он всегда должен быть первым.
Заяц-это одно, а горностай другое.
Хорошо, а кто мудрее, Сократ или аристотель?
Gior
Странный вопрос, это все равно, что спросить, что безжизненней Уран или Нептун?
Я думал не додумаешься.
А почему тогда мы, джедаи, важнее ситов, как ты говоришь, а? Почему мы не можем существовать без существования ситхов?
Пойми одно- мы можем быть хорошими для многих, но может, плохими еще для больших, ситхи аналогично. У нас свои цели, у них- свои.
Riot Riot
16.2.2013, 15:18
За, аффка крутая
Нет, все таки извини, я против. Ты хороший парень, у тебя много качеств джедая, но тебе все таки рановато. Против.
Gior
Даже если я не поступлю, Палыч тебя не возьмет в ученики. Да я имею качества Джедая, мой опыт не велик, но его достаточно, чтобы стать на путь Джедая.
Сейчас ты поступил не по Джедайски.
"Это не равновесие ,потому что зло уничтожено."
тоесть зло должно быть всегда присутствовать?
Бро Ну, я поступаю так, как считаю нужным. ПРОТИВ
Feliss Я писал об этом више.
Нет. Джедаи существовали и при отсутствии Ситхов. На них возложена великая миссия хранителей мира.
Если есть еще вопросы задавайте, может быть можно ускорить процесс…
та я не о том.
ты кажеш шо не равновесие бо зло уничтожено => значит шоб було равновесие зло нельзя уничтожать?
Be Perfect
18.2.2013, 21:04
Якщо джедаї протиставляють себе темній стороні та ситам, то чому ж деякі з них все-таки переходять на іншу сторону?
Буль-ласка, не двома словами
Feliss
Чтобы было равновесие надо, что бы зло не проявляло свою экспансивную сущность.
Be Perfect
Потому что они были слишком слабы, чтобы противостоять злым соблазнам. Зло соблазнительно, злым быть легче, больше воли меньше привязанности свобода эмоциям.
Дает волю утопать в собственных пороках, потакать своим слабостям. Темная сторона пьянит своей излишней свободой. На ТСС чаще всего переходят люди с чрезмерными амбициями, но обязанности Джедаев их сковывают. Джедаи которые перешли на ТСС, нельзя сказать, что они были глупы, но они не видели картины в целом, они отрицали существование факторов, которые можно было бы предоставить «могуществу» темной стороны.
П.С.
Извиняюсь если есть ошибки, очень спать хочу.
Слушай, а зачем тебе равновесие? Мир? Купи себе хатку на какой-то планете, и живи там спокойно, некого не трогай... Зачем париться?
*
Даже если я не поступлю, Палыч тебя не возьмет в ученики. Да я имею качества Джедая, мой опыт не велик, но его достаточно, чтобы стать на путь Джедая.
Сейчас ты поступил не по Джедайски.
*
Проти.
В ордені й без процесу вчитель-учень можна набратись досвіду та зробити все що хочеш. Так, можливо ти й маєш якісь риси характеру джедая, але ти їх через заявку не показав...Все що я бачив це швидкі відповіді та протиріччя. Як казав Gior, тобі треба розібратись у своїх думках. Ти не розумієш ще багатьох речей, щоб стати джедаєм. З заявки я тільки зрозумів, що *Джедай - добро і він повинен мати владу над всім*.
Порада. Закінчи справи з ЗНО, знайди час і тоді вже створюй заявку.
А заявка вообще актуальна? Просто игрок уже 3 дня не смотрел ее. Думаю, пора выносить вердикт, товарищи
Я хотел удержать свой голос, но...
В общем я против. У нас и так туго с активностью.
Когда станишь норм активным, крикнешь.
Be Perfect
27.2.2013, 21:48
За повної відсутності активності кандидата та деяких його відповідей(далеко не всіх):
я проти
Haydamaka
27.2.2013, 22:16
Подивився ще раз заявку, і теж
проти
i |
| Сповіщення: На разі тобі відмовлено. |
З ряду причин ти не отримав достатньо позитивних відгуків для отримання Громадянства Республіки. Але двері нашого клану будуть завжди відкритими для всіх жителів Нашої Галактики, котрі поділяють політику нашого клану і готові дотримуватись наших законів. Можливо ти зробиш правильні висновки і наступна твоя спроба буде вдалішою.
Нехай буде з тобою Сила!