Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[LTS] Arvin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Torn
(Arvin @ 22.1.2013, 18:50) *

Я просто думав, що рольова історія, це просто видумати історію про персонажа.

Теоретично воно так і є, але можна це зробити якісно та розумно, а не брєд написати)
Wergon
З великою натяжкою ЗА. Дам пораду, якщо берешся за щось то роби це нормально і до кінця.
Arvin
Дякую за голос і за пораду.
Торн, постараюсь завтра написати рольовий квест.
Torn
Стараєшся, це похвально, ЗА.
АЛЕ! допиши квест і скинь мені в ПП, постарайся.
І знай, що цей шанс ти отримуєш 1 раз, у випадку зради ти назажди втратиш хороше відношення, не знаю як сокланів, але моє точно.
Успіхів.
Vagan
за
Ever
Против
Откровенно возмутило убийство анфоровца на серваке несколько минут назад, в тот момент когда он был афк и его защищали.
Wergon
Поясни нам цей свій вчинок
Arvin
Анфоровець просто стояв, навіть в чат не став, ну я і убив його. Можна було б попередити, або хоч в чат стати.
Suprem
Если Эвер говорит, что его защищали, почему ты не переключился на защиту, или тебе они не понравились и ты подумал что проиграешь сразу?
Тут вывод один, это просто гонка за фрагом!
Arvin
Джодо ти правий, я просто гнався за фрагом...тепер я це зрозумів і зробив висновки, що більше так не буду чинити.
Giterball
Якийсь ти двоякий.
Все пробуєш виправитися і не можеш, багато шансів тобі давали, не серйозно це все.

Проти
Arvin
Немає ідеальних, я також не ідеальний, порівнюючи з попередніми заявками я виправився скільки зміг. Якби перебував у ЛТС напевно б ще більше виправився.
Вам вирішувати звичайно..
Suprem
Понятно что нет идеальных, но исправляться нужно не так, как ты это можешь, а так, как ты этого хочешь! И если бы ты хотел, ты бы давно исправился!
Arvin
Можливо ви б змінили про мене свою думку, якби я був би у вас на випробувальному терміні. І в якому сенсі виправлятись, по грі чи як?
Suprem
Незнаю как остальные, но я воздержусь.
Wergon
100/6 = 16.6 – вартість одного голосу
16,6*3=49,8%
Відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.