Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Be Perfect
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Be Perfect
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв

Ботів не маю та не мав.

Перебував у клані Консорціум(Jexer Consortium), потім він увішов до складу Республіки

Маю довгу історію життя, але ділитись нею буду тільки при особливій необхідності. Це обумовлено останніми подіями в моєму житті.

Нехай буде з вами Сила
Wergon
Привіт Be Perfect, розкажи мені про ті самі останні події свого життя, що ти мав на увазі?
Be Perfect
(Wergon @ 24.11.2012, 18:43) *

Привіт Be Perfect, розкажи мені про ті самі останні події свого життя, що ти мав на увазі?

Останніх кілька років дуже відрізнялися від усього мого життя раніше. Це був період спокою, не дій, не емоцій. Чистий спокій, чисте сприйняття. Я наче не існував, але водночас я був, був по-справжньому, я відчував усе оточуюче, але воно не відчувало мене. Це було усамітнення заради сприйняття.

Це був період найсильнішого в моєму житті відчуття коливань у Силі...

Зрештою, не мені судити про Силу, Ви і самі розумієте багато речей

В мене є голокрон із історією мого життя, записаний вже після мого усамітнення, дещо там потрібно допрацювати, та там мабуть зібрано найбільше інформації про мене.

Нехай буде з вами Сила
Verlos
Каковы твои планы? что будешь предпринимать если войдешь или не войдешь в состав ордена?
Be Perfect
Каковы твои планы? что будешь предпринимать если войдешь или не войдешь в состав ордена?

В планах влитися в дружній колектив, якщо не приймуть до лав Ордену, то продовжу свою кар'єру найманця. Кілька існуючих організацій вже зв'язалися зі мною, та внутрішнє чуття сказало, щоб я спробував стати джедаєм Ордену.

На друге питання мені важко відповісти. В будь-якому випадку я не збираюся лишатися одинаком. В планах тренування із світловими мечами та Galaxy War(цікаво ж)

Від себе хотів би додати, що без проблем можу дозволити собі персонал саппорт голокрон, але я хотів би завойувати вашу довіру особистими якостями, не цим.
Olsney
Верный солдат СГ, насколько я помню... Ну да ладно)
Помню тебя как агрессивного игрока в почти регулярном сайленсе. Тебя долго не было, поэтому мне интересно что изменилось в тебе за это время _a1.gif
Be Perfect
(Vultur @ 24.11.2012, 22:41) *

Верный солдат СГ, насколько я помню... Ну да ладно)
Помню тебя как агрессивного игрока в почти регулярном сайленсе. Тебя долго не было, поэтому мне интересно что изменилось в тебе за это время _a1.gif

Наскільки я пам'ятаю, я не був в СГ (о_О) чи я щось забув?

На рахунок сайленсів, було діло, а також в мене були причини недолюблювати деяких гравців та суддів. Але на власному досвіді переконався, що із суддями не поспориш)) просто дадуть сало або бан, і тд. Через те й забив на юаг)

На рахунок змін, хто знає, я судитиму про себе надто суб'єктивно)
Olsney
Окей, сорри, значит перепутал _a1.gif

Юаг такая штука, где никто из судей не сможет дать тебе сайленс\бан\подобную кару без причин, которые указаны в правилах. Если кто-то осмелился такое сделать - стоит только написать апелляцию и невнимательный\превышающий свои служебные полномочия судья получит выговор) Даже если тебе выдали наказание, с которым ты несогласен по уважительным причинам - написать все равно стоит.

Тебя долго не было на юаге, поэтому я считаю, что ты должен был измениться. Неужели ты никак не старался развиваться или как-то совершенствоваться?)
Пусть лучше будет так, как тебе кажется и ты оцениваешь себя, чем ничего. Если ты не можешь сказать что в тебе по твоему мнению изменилось, то логичнее будет подумать, что ты остался тем же человеком, которым и был год назад. Т.е. нарушающим правила, агрессивным, проявляющим кучу негатива к другим игрокам...)
Daiver
(Be Perfect @ 24.11.2012, 21:24) *

якщо не приймуть до лав Ордену, то продовжу свою кар'єру найманця.

Хм. Що заважатиме тобі продовжити кар'єру найманця, якщо тебе, все ж таки, приймуть до лав Ордену? Тим паче, за твоїми словами, з тобою вже зв'язувалися інші організації... Якщо вони запропонують тобі, як найманцю, пересилати їм таємну інформацію джедаїв, що ти відповіси?
Be Perfect
(Vultur @ 25.11.2012, 0:08) *

Окей, сорри, значит перепутал _a1.gif

Юаг такая штука, где никто из судей не сможет дать тебе сайленс\бан\подобную кару без причин, которые указаны в правилах. Если кто-то осмелился такое сделать - стоит только написать апелляцию и невнимательный\превышающий свои служебные полномочия судья получит выговор) Даже если тебе выдали наказание, с которым ты несогласен по уважительным причинам - написать все равно стоит.

Тебя долго не было на юаге, поэтому я считаю, что ты должен был измениться. Неужели ты никак не старался развиваться или как-то совершенствоваться?)
Пусть лучше будет так, как тебе кажется и ты оцениваешь себя, чем ничего. Если ты не можешь сказать что в тебе по твоему мнению изменилось, то логичнее будет подумать, что ты остался тем же человеком, которым и был год назад. Т.е. нарушающим правила, агрессивным, проявляющим кучу негатива к другим игрокам...)

Цікавий пост. Та з деякими речима не погоджуся.
За спори із суддями вони просто закривають теми та дають попередження.
На рахунок агресивності, порушень правил та іншого, я б не сказав, що раніше я проявляв негатив до інших гравців і виділявся особливою агресивністю unsure.gif , просто не завжди гравці ведуть себе адекватно)
Все-таки важко казати про себе якісь позитивні речі, в яких не особливо впевнений. Я дисциплінований, як і раніше, та якщо іде якесь мочілово типу кожен сам за себе, я можу прийняти участь, це інколи цікавіше, ніж інші речі, і взагалі, треба ж робити розрядку)) Я вірний, тобто не зливаю секретну інформацію наліво(Це скоріше до питання Даівера). Коли можу чогось навчити, то постараюся це зробити.
Не люблю підлу гру, та деякі баги джа, через які легко отримати перевагу.
Мабуть, із основного усе)

Те, що зі мною зв'язувалися інші організації, ніяк не впливає на мій вибір свого шляху, це тільки дає більше можливостей. А реалізація залежить від вибору. Багато чого можна добитися)

!
Попередження:
Правило 4.b
Заборонено зайве цитування співбесідника, яке ускладнює читання повідомин. Не зловживай, будь ласка, оверкотінгом.
Verlos
Как ты понимаешь:
"Нет эмоций — есть покой"

и напиши остальные 4 строчки мантры.
Be Perfect
(Verlos @ 25.11.2012, 20:06) *

Как ты понимаешь:
"Нет эмоций — есть покой"

и напиши остальные 4 строчки мантры.

Спокій, не емоції.
Знання, не невігластво.
Розуму ясність*, не пристрасть.
Гармонія, не хаос.
Сила, не смерть.

-оригінал мантри з кодексу Джедая.

*Перекладав сам, в даному випадку розуміється скоріше незатуманеність, якщо можна так виразитися

Джедай в стороні від емоцій, він може їх вивчати, але не піддаватися впливу, наповненню емоціями. Емоції не мають заважати джедаю, не мають заважати його спокою. Джедай має бути холоднокровним, приймати обдумані рішення та бути впевненим в тому, що робить.
Дорозкривається сенс 1-го рядка в 3-му.

Якщо вже задаєте питання такого плану, то старайтеся, щоб відповіді на них було важко знайти в інтернеті, в тій же вукіпедії. Це стосується не тільки цієї теми, а й теми Блаупункта(і не тільки), в якій кілька питань - терміни з вукіпедії. Зміст питання має розкриватися людським розумом, а не вмінням шукати в неті)
Verlos
Полностью согласен с тобой.
Еще понаблюдаю за заявкой.
Sagittarius
Як ти вважаєш, чи є такий проступок, який ніколи і нікому не можна пробачити?
Be Perfect
(Wepuat @ 26.11.2012, 22:38) *

Як ти вважаєш, чи є такий проступок, який ніколи і нікому не можна пробачити?

Все можна пробачити, все можна зрозуміти, на все можуть бути свої причини. Основне те, що в серце, що на душі. Кожен заслуговує на розуміння
Sagittarius
Отже, ти хочеш сказати, що ОСОБИСТО ТИ готовий пробачити будь-кого незважаючи на все, що він зробив?

Ну що ж, уявімо ситуацію... Ти та твій найкращий друг, якому ти довіряєш більше, ніж самому собі - командири певних військових підрозділів і маєте доступ до надважливих військових таємниць. Раптом твій друг за великі гроші продає ворогу всю інформацію, яку знав і яку зміг добути та зникає. Через це ваша сторона зазнає значних втрат у боях. Через деякий час твій друг САМ здається і каже, що усвідомив свою провину та готовий її спокутувати. Звісно, він постає перед трибуналом у який входиш і ти. Варіантів усього три:
1 довічна каторга у місці, де 98% в'язнів помирають у страшних муках вже через чотири роки;
2 страта;
3 виправдання.
Твій голос вирішальний. Голосуй та поясни свій голос.
Be Perfect
Пам'ятаємо сінгл плеєр джа?
Там був такий цікавий персонаж, як Рош Пенін. Саме він впливає на вибір сторони сили, але мова не про те. Якщо його не вбити, то, наскільки я пам'ятаю, він виправиться, і відсторонить темну сторону із себе.
Інша річ, Тавіон. В ауткасті, наскільки я пам'ятаю, Катарн її пожалів, а що вийшло? Прийшлося Джейдену в джа її добивати, бо вона то не дуже подобріла, а вирішила відомстити.
Зі слів Йоди(1 епізод, щось таке: "Страх до темної сторони приведе. Страх породжує гнів, гнів породжує ненависть, ненависть - основа страждань...") ми можемо зробити висновки, що страждання, страх, гнів, та й більшість інши емоцій ведуть до темної сторони...

Дуже важкий вибір. ninja.gif

Каторгу відкидаємо, це страждання. Джедай не заставить когось страждати. Інакше він не може називатись джедаєм.

Страту - також. Згадуєм 3ій епізод, вбивство Дуку Енекіном, і думаємо...

Мій вибір - помилувати, в даній ситуації, на мій погляд, це найкраще з даних рішень. Кожен має право на шанс.

І взагалі, це дуже цікава тема для дискусії)))) happy.gif
Sagittarius
І взагалі, це дуже цікава тема для дискусії
То ж давай подискутуємо.

Отже, ти вибрав помилування. Гаразд. Тобто, цим рішенням ти погоджуєшся, певним чином, прийняти на себе відповідальність за наступні вчинки свого друга. (доречі, ти ще будеш називати його другом?) А як ти зможеш дивитися у очі рідним і близьким тих, хто через його зраду загинув на полі бою? Вони ж теж були чиїмись друзями, синами, батьками.... А раптом він знову зрадить?

Чи не правильніше було б відправити його на роботи (нехай і каторжні), адже 2% шансів на виживання це значно більше, ніж було у загиблих по його вині. Може хай він тяжкою працею спокутує свою вину?

А може його так замучили докори сумління, що спокійно жити він уже не може? Може він і повернувся тільки заради того, щоб отримати справедливу (за його переконаннями) смертну кару? А відпустивши ти приречеш його на муки власної совісті, що, найімовірніше приведе до самогубства (а може й ще гірше).
Be Perfect
Він отримає другий шанс. Шанс почати все спочатку. Тож дружбу він мою або заслужить знову, або ні.

В принципах джедая є такий - не чіплятись за минуле. Це пояснює вищенаписане.

Проти страти ж буде принцип поваги до життя.

А хто прагне страждань та мучень? Особливо, якщо вони ведуть до смерті. 98% це надто багато, тут іде боротьба за життя, а не за статус, чи за спокутування вини. Це жорстоке покарання. 2% виживання в муках може бути гірше страти, з іншої точки зору.

Взагалі, більшість джедаїв висловлювали думку, що в кожній людині є щось хороше. Вони давали саме шанс довести це. На жаль, не всі можуть скористатися цим шансом.

Я за те, щоб людина отримала другий шанс. Наслідки можуть бути різними, можуть бути й позитивними. Саме таких наслідків я очікую...
Olsney
За спори із суддями вони просто закривають теми та дають попередження.

Не выдумывай. Домыслы тут не к чему. Или приведи пример такого случая, если такое и вправду было.
Я попросил тебя написать что в тебе изменилось, а ты просто охарактеризовал себя) В принципе, ты считаешь что и раньше был дисциплинированным, судя по всему.
Be Perfect
(Vultur @ 29.11.2012, 15:30) *

Не выдумывай. Домыслы тут не к чему. Или приведи пример такого случая, если такое и вправду было.
Я попросил тебя написать что в тебе изменилось, а ты просто охарактеризовал себя) В принципе, ты считаешь что и раньше был дисциплинированным, судя по всему.

Було дещо. Стара темка, 10% і р\о вліпили) Не буду вдаватись в подробиці, але судді просто чудові, неймовірно культурні, дуже швидко вирішують всі питання(закриттям тем) і таке інше)

Мабуть, ми по-різному розуміємо слово дисциплінований. Що змінилось - мабуть порозумнішав. Замість того щоб відповідати на неадекватність інших та отримувати сало\бан, вони самі його отримують, якщо звичайно щось порушували)
Став більш спокійним і стриманим, але це не виключає того, що зрідка можу побуянити в м'ясорубці на серверах.

Відчуваю в твоїх словах негатив в мою сторону. З чим це пов'язано?
Gordus

Давайте жаловаться на судей в этой теме? Создадим анархистский джедайский кружок и будем втихаря метать какашки в буржуазных угнетателей. Полученные проценты положим в банк, а через какое-то время начнем получать проценты с процентов. Нагнем систему! :Е

Иии... теперь нужно превратить оффтоп в содержательный пост и задать философский вопрос.
Be Perfect, что было раньше — курица или яйцо?
Be Perfect
Хех) Я відповідав тому, що мене спитали. Це не є секретною інформацією)

Курка чи яйце - що з'явилось раніше?
На це питання з технічних причин люди(та, мабуть і інші істоти) відповісти не можуть, адже немає можливості довести одне з двох. Хоча я більше схиляюся до курки, але моя теорія розвинена на базі теорії еволюції, а не божественного\штучного створення курки та яйця в світі)

Це так само як і з питанням релігійного характеру - "* є?", де * - назва надістоти, про яку йдеться.
Gordus
Хорошо. Представим, что курицу, лихую повелительницу эволюции, взирающую из-под очков-зеркалок на пыльном Харлее сквозь горизонт, усадили за ДЖА и дали права судьи. У нее три кнопки- кик, сайленс и бан. Как тебе кажется, какую кнопку курица будет жать чаще остальных? Изменится ли продуктивность ее работы, если ей начнут платить пшеном за пресечение правил?
Может мне купить цыпленка? :о
Be Perfect
Изменится ли продуктивность ее работы, если ей начнут платить пшеном за пресечение правил?

Не зрозумів цього питання питання blush2.gif
(Я не впевнений, але можливо це мало означати "Якщо платитимуть пропорційно "улову", то чи зміниться продуктивність?", бо якщо так, тоді все залежить від курки, жадібність-обережність-прискіпливість-старання-повага до інших та деякі інші риси впливатимуть. Але, безумовно, продуктивність збільшиться, бо немає таких людей, щоб не спокусилися на бабос)

А курча можеш купити, з нього виросте курка, яку можна буде з'їсти(бульйончик смачненький!)
Gordus
В чем тогда разница между курицей и судьей на сервере? о_О
Verlos
То что курицу можно съесть и ничего не будет, а судью съешь и надо будет перед родными отчитываться хЪ Пошутил и хватит.
Как ты думаешь,зачем джедаю меч? если с таким же успехом он мог бы взять ракетницу или гранатомет?
Be Perfect
(Verlos @ 29.11.2012, 20:22) *

То что курицу можно съесть и ничего не будет, а судью съешь и надо будет перед родными отчитываться хЪ Пошутил и хватит.
Как ты думаешь,зачем джедаю меч? если с таким же успехом он мог бы взять ракетницу или гранатомет?

Світловий меч(сабер) - зброя, яка якраз-то і асоціюється з джедаями, хоча зрідка його використовували не володіючі Силою.

Хороша концентрація, володіння Силою та джедайська спритність давали змогу майстерно володіти лайтсабером джедаям(і ситам)

Меч давав їм змогу відбивати ворожі атаки(особливо вистрели бластерів), а також був непоганою зброєю, так як чесав все що рухалось і не рухалось(і вельми добре чесав, згадуємо 1 епізод і вибухозахисні двері на кораблі торгової федерації, і як Квайгон вичесував їх сабером)

Для джедая це особливий предмет, який він сам створює і носить усе життя(ну або поки меч не буде знищено\загублено\забрано)

І зазвичай бій джедаї проводять із лайтсаберами в руках
Daiver
Доводилось ли тебе чувствовать страх за своих близких? Как ты считаешь, может ли джедай испытывать это чувство?
Be Perfect
(Daiver @ 29.11.2012, 23:06) *

Доводилось ли тебе чувствовать страх за своих близких? Как ты считаешь, может ли джедай испытывать это чувство?

Ні, не доводилося. Моє життя склалося трохи інакше ніж у інших, і близьких в ньому було мало.

Джедаїв в старій республіці тренували з раннього віку саме через те, щоб у них не вироблялось прив'язаностей, які могли б викликати зайві емоції, наприклад страх, адже за словами Йоди страх веде до гніву ненависті, страждань та відчаю, які ведуть до темної сторони. Саме тому джедай не має відчувати його(згадуєм Енекіна Скайуокера, який через прив'язаність до матері та коханої перейшов на темну сторону...)
Daiver
Тогда еще вопрос, могут ли у джедая быть друзья? Ведь он будет бояться за них, а значит может перейти на Темную сторону. Или все-таки дружба допустима?
Be Perfect
(Daiver @ 30.11.2012, 13:54) *

Тогда еще вопрос, могут ли у джедая быть друзья? Ведь он будет бояться за них, а значит может перейти на Темную сторону. Или все-таки дружба допустима?

Ну тут важливе формулювання: саме прив'язаності, а не чогось іншого джедаю потрібно уникати. У джедаїв можуть бути друзі, є тому багато прикладів)

Важко відповісти на питання, є доводи на кожну його відповідь, але я схиляюся до того, що джедай все-таки може мати друзів. І в випадках, коли його друзям загрожує небезпека, або вони гинуть, джедай має відноситись до цього холоднокровно, не зважаючи на можливу близькість. Звучить не дуже, але по-моєму приблизно так і має бути.
Daiver
За
Verlos
За
парень умеет мыслить и может внятно изложить свою мысль.
Haydamaka
Досить пристойні відповіді
за
Wergon
Опиши мені своє ставлення до інших організацій в Нашій Галактиці і чому у тебе до них таке ставлення.
Be Perfect
(Wergon @ 2.12.2012, 11:59) *

Опиши мені своє ставлення до інших організацій в Нашій Галактиці і чому у тебе до них таке ставлення.

Насправді я мало знаю про організації в НГ, так як до своєї відсутності я не особливо цікавився цим, а тепер ще не встиг. Також мені сказали, що все змінилося з того часу, нові люди і т.д.

Мандалоріанці цікаві піпли, та деякі їхні звичаї мені не подобаються, починаючи із "власної" мови, і до частого використання тої ж зброї на серваках

Імперія))))) Я не збираюся приносити клятву одній людині, яка буде всім управляти, а також темна сторона не для мене, на мій погляд

БС - є там кілька моїх старих знайомих, та про сам клан нічого не знаю. Крім того, кілька людей звідти мені не дуже до вподоби, не питайте, хто саме.

Що таке Чіп'н'Дейл я не знаю, "дічь"))

Знаю ще, що СГ активні, часто бачу їх не по одному, а вкупі)

Мірорс калт, Еншнт і Синдикат - про них нічо не знаю)Звичайно, чув про деяких осіб звідти, та не знайомий з ними)

Olsney
За. Забуду наши старые обиды _a1.gif
И не нужно стенсняться себя оценивать и немного переоценивать, почти никогда)
Кстати говоря, ты можешь подать апелляцию на ро (:
Sagittarius
І все-таки, повернуся до першого абзацу попереднього питання...

Чи згоден ти прийняти на себе частину відповідальності (нехай і моральної) за можливі майбутні дії після виправдання? Ти ж не знаєш його намірів, може він і розраховував на "слабину" з твоєї сторони заради того, щоб продовжити свою підривну діяльність.
І як ти будеш дивитися у очі рідним і близьким тих, хто загинув по вині твого колишнього друга?
Be Perfect
Додам про Mirror's cult: добивають на землі, брудні прийомчики, накидаються шарою) Чоткі рєбята, що можу сказати thumbdown.gif

(Wepuat @ 2.12.2012, 15:36) *

Чи згоден ти прийняти на себе частину відповідальності (нехай і моральної) за можливі майбутні дії після виправдання? Ти ж не знаєш його намірів, може він і розраховував на "слабину" з твоєї сторони заради того, щоб продовжити свою підривну діяльність.
І як ти будеш дивитися у очі рідним і близьким тих, хто загинув по вині твого колишнього друга?

Я згоден дати людині другий шанс. І саме так, по-моєму, має повести себе джедай. Якщо він прийшов з миром, то і я відповім йому миром. Але якщо в нього інше на думці, то я буду захищати те, що маю захищати, від нього. Якщо буде потрібно, то він загине від моєї руки.

Я згоден взяти на себе ту моральну відповідальність за майбутні дії. Саме такого від мене вимагають мої принципи, і вони іншим відомі. Тому я зможу спокійно дивитись в очі всім родичам загиблих і т.д., я вважаю свій вчинок правильним, і не маю через нього почувати якісь моральні\інші незручності

До того ж, людину можна пробити через детектор правди) На всякий випадок
Sagittarius
А якщо він все-таки знову зрадить з аналогічними наслідками і знову повернеться, то, судячи із твоїх же слів виникає або ж зацикленість ситуації (зрада-суд-помилування), або ж суперечливість одних твоїх слів іншим (заслуговує на шанс - загине від твоєї руки). Який з варіантів вірний?

Крім того, читаючи останню твою фразу у мене виникло відчуття, що ти кажеш не те, що думаєш, а те, що інші хочуть почути. Це так?
Be Perfect
(Wepuat @ 2.12.2012, 18:20) *

А якщо він все-таки знову зрадить з аналогічними наслідками і знову повернеться, то, судячи із твоїх же слів виникає або ж зацикленість ситуації (зрада-суд-помилування), або ж суперечливість одних твоїх слів іншим (заслуговує на шанс - загине від твоєї руки). Який з варіантів вірний?

Крім того, читаючи останню твою фразу у мене виникло відчуття, що ти кажеш не те, що думаєш, а те, що інші хочуть почути. Це так?

Якщо він спробує повторити свій "подвиг", я думаю, що в нього нічого не вийде, і я особисто постараюсь за цим прослідкувати. Ще одного шансу не буде - в такому випадку я схилюся до страти. Не буду нікого мучити каторгами

Відповіаючи на останнє твоє питання, скажу, що це мій шлях, і в мене є намір його притримуватися. Навіть якщо деяких речей я не розумію, то до того , як розберусь, я прийму їх. Через це може здатися, що я відповідаю те, що інші хочуть почути. А коли розберусь, і мій шлях стане зрозумілішим, я запропоную зміни, якщо буду вважати їх за потрібне, і буду виступати за свою думку, або за ті, які вважатиму правильними
Sagittarius
І все-таки, навіщо зайвий раз ризикувати чужими життями? Якщо він вже раз зумів знайти шпаринку і вислизнути, то шанс, що йому це вдасться вдруге, надзвичайно великий. Може все-таки варто одразу раз і назавжди вирішити цю проблему?
Be Perfect
(Wepuat @ 2.12.2012, 19:10) *

І все-таки, навіщо зайвий раз ризикувати чужими життями? Якщо він вже раз зумів знайти шпаринку і вислизнути, то шанс, що йому це вдасться вдруге, надзвичайно великий. Може все-таки варто одразу раз і назавжди вирішити цю проблему?

Ти хочеш змінити мої переконання в цьому випадку?)
Я ж казав, що даю другий шанс. Ну, звичайно буде контроль за ним, та перевірки. Але другий шанс, на мою думку, має бути)
Sagittarius
Ну, для початку, не оверквоть. Я й так пам'ятаю, про що саме у тебе запитую.

Я хочу зрозуміти мотиви твого рішення. Другий шанс, звісно, добре, але ЧИ ЗАВЖДИ? І чи не керуєшся ти у наведеному прикладі почуттям дружби, коли виправдовуєш злочинця?
Be Perfect
Ні, це не є впливаючим фактором. Так само другий шанс я б дав і багатьом іншим особам)))))
Sagittarius
Ну, гаразд. Нехай буде так. Йдемо далі. Інша ситуація...

Йде жорстокий бій. Дійшло до рукопашної. Більш успішною у цьому була сторона, за яку бився ти. Супротивник відступає, ти з іншими солдатами розвиваєш успіх (простіше кажучи, переслідуєш їх). Ти біжиш у ар'єргарді. Раптом ти помічаєш таку картину - на полі бою лежать, зчепившись у смертельних "обіймах", знайомий тобі солдат і супротивник. Ти розтягуєш їх і бачиш, що обоє вони смертельно поранили один одного і врятувати їх неможливо. Жити їм залишилося приблизно півтори-дві години, але при цьому вони надзвичайно страждають від болю. Знеболювального немає і роздобути його ніде. Твої дії?
Be Perfect
Coup de grace, обом. Заслужили
Sagittarius
А де ж твоє "другий шанс"? Ти навіть не хочеш спробувати врятувати хоч когось із них? Те, що ТИ побачив, що їх неможливо врятувати, не означає, що вони є безнадійними з точки зору іншого...
Be Perfect
Просто я зрозумів "неможливо врятувати" саме буквально) Тобто те, що їм кранти
В такому випадку, як ти описав, я б викликав медика, який би сказав, що і як.
Отже, слухаю висновок медика щодо двох дядьків
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.