Как ты считаешь, можно ли разделить игроков клана/организации две группы: пассивных и активных? Если да, то расскажи об этих группах и напиши какая от них может быть польза.
Еще меня интересует твое мнение к стилю игры. Когда ты поступишь, придется ли тебе корректировать свой стиль игры ? Что такое "подлая игра в Джка" для тебя? Есть ли вообще место такому термину? Как должны играть Республиканцы?
Думаю, що можно. Активні - ті, що віддають грі трохи більше часу, пасивні навпаки. Від активних користь у тому, що вони є рушійною силою в данний момент, підтримують авторитет клану. Пассивні люди дають, своєю присутністю дають змогу зрозуміти, яким є клан. За них більше працює їхне ім я, ніж вони самі.
Думаю, мені не доведеться корегувати стиль. Я прихильник ввічливої гри та дотримуюсь певної ігрової етики. Термін "підла гра" має місце в джа, але значення його індивідуальне для кожної людини. Для мене це баги, вбивства лежачих, неозброєних та навмисні вбивства в чаті. Я не бачу причин для обмеження республіканців у їх ігровому стилі, лише опираючись на фільми саги, можу сказати , що джедаям не варто вбивати неозброєних, аби відповідати прототипам, закладених в ідеї зоряних війн.
Вопросов нет, голос остается прежним.