Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Wepuat
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Sagittarius
Я ознайомився з Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв

Боти: Особисто моїх нема жодного, проте з десяток разів грав під іменем Bandit

Колишні клани: Mandalorians

Рольова історія: Якщо у когось є вільний час та бажання, може прочитати мою історію у файлі, що додано до заявки. Попереджаю - там 10 вордовських сторінок 14-м шрифтом. Там же є і відповіді на деякі питання, що обов'язково виникнуть (ще сторінка)

Можливо не всі зрозуміють мої мотиви, але тим не менш...
Birdy Once
Відразу ЗА, тут і питати нічого.
Khadgar
Исторія сподобалась.
Чи є в тебе друзі\знайомі на UA Galaxy поза Республіки?
Sagittarius
Якщо говорити про друзів, то немає. А от знайомі є, причому не так і мало. У першу чергу, це ті, хто був/є у МАН (зустрічалися на сходках), а також ще одна особа.
Ну і, звісно, брат.
Wesker
Перенеси пожалуйста свою историю сюда.
Sagittarius
Cad Bane
Звісно, скопіювати історію у тему не дуже складно, одначе її обсяг зробить повідомлення практично нечитабельним (навіть у спойлері). Ти впевнений, що це конче необхідно?

Wesker
Ну ладно. Расскажи немного о себе пожалуйста
Sagittarius
То Cad Bane

Якщо тебе цікавить інформація про мене, як про реальну людину, то будь ласка...

Моє ім'я Вячеслав. Років мені... м-м-м... багато, трішки молодший за Volhv-a. Працюю. Також (у черговий раз) навчаюся на заочному відділенні РТФ (4-й курс). Зазвичай спокійний та врівноважений. Цікавлюся багато чим, тому можна сказати, що нічим.

Ну а якщо тебе цікавить щось конкретне, запитуй - великої таємниці зі свого життя не роблю.
Wesker
Что такое РТФ? _a1.gif
Zyakiv
Понравилась твоя история.)
Но твое отношение к сокланам... Сможешь ли ты быть в одном клане и сражаться плечом к плечу с рейнджерами? Обоснуй почему ты именно так описал АР в своей истории.
Да и почему в качестве трофея ты взял именно меч? Почему не броню, мантию, палец ninja.gif.
Кстати, ты участвуешь в сходках?
Sagittarius
То Cad Bane

Вибач, звичка _a1.gif
РТФ - це РадіоТехнічний Факультет (у моєму випадку при КПІ - Київському Політехнічному Інституті)

То Beatles

Зауваж, я не казав, що погано відношуся до Рейнджерів. Так, я вважаю їх Імперським підрозділом, тому що практично всі, з ким мені доводилося проводити дуелі, за стилем гри більш підходили для членів Імперії. Не знаю чому так, можливо вони не зовсім коректно розуміють догму, звертаючи увагу на
Члени АР не підлягають жодним обмеженням у виборі засобів для знищення опонента на полі бою

забуваючи про
вони зобов'язані поводитись як людина

Стосовно ж трофею... Броня у мене краща (та й тягти броню додому... навіщо?). Мантія - що я буду з нею робити. І я не кровожерливий убивця, щоб колекціонувати частини тіл. А от зброя завжди знадобиться. Тим більше, що світловий меч - дуже непогана зброя.

На сходках був кілька разів ще у часи перебування у МАН, а зараз на них часу не дуже багато.
Wesker
Ну а что, я За. Я уверен в твоей адекватности, и думаю Республика не пожалеет о таком выборе _a1.gif
Zyakiv
хм... тогда, расскажи мне, пожалуйста, мне про твой световой меч.
(фото, из чего состоит, где взял..)
Зачем меч, да и вообще, простое оружие джедаю? нужно ли ему всегда пользоваться оружием?
Daiver
Очень хорошая история. Не пожалел потраченного времени. Она достойна стать голокроном и занять должное ей место в библиотеке Ордена.
Я сразу ЗА. Но все-таки ответь на вопрос (сам напросился, я крайне любознателен):
Думаю, цього досить. Втім, якщо вам буде цікаво, запитайте мене окремо про реалізацію якогось Силового трюку

"Absorb" - Поглощение Силы. С трудом представляю себе как технически можно достичь того же результата, хотя есть одна догадка...
Sagittarius
То Beatles

Про свій світловий меч я вже згадував у рольовій історії - так, це той самий меч, який я взяв у якості трофея у першого вбитого мною сита.

Він має звичну для більшості подібних мечів конструкцію за винятком однієї деталі: його корпус вкрито спеціальним матеріалом, який робить меч напівпрозорим. Це дозволяє власнику меча діставати його майже непомітно (пам'ятаєте, у своїй історії я розповідав про раптовість появи леза меча - ось це якраз той випадок)

Стосовно другої частини питання, то колись одна людина сказала: "Добрим словом та пістолетом можна досягти набагато більшого, ніж просто добрим словом"
Гадаю не помилюся, якщо скажу, що джедаї є захисниками миру та справедливості. Але щоб зуміти захистити когось, потрібно самому не бути беззахисним.
Проте, використання зброї далеко не завжди є необхідним. Візьмемо приклад. У певній місцевості виник конфлікт між двома сторонами. Якщо підтримати зброєю одну зі сторін (неважливо прямо чи опосередковано) інша сторона буде знищена. Але хто сказав, що та інша сторона була винна у конфлікті? Можливо конфлікт виник через втручання когось третього чи навіть просто через прикре непорозуміння? Ось у такому випадку використання зброї є не тільки не обов'язковим, а навіть шкідливим. Тут у дію повинно йти СЛОВО, тобто посадити обидві сторони за стіл переговорів і дипломатичним шляхом владнати конфлікт.

То Daiver

Я не казав, що мені вдалося реалізувати усі здатності. Втім, я над цим працюю. Реалізація даної здібності поки знаходиться у стані прототипу - мені вдалося віднайти сплав певних кристалів, що дозволяють перенаправляти Силу, яка була застосована до об'єкта у сам сплав з наступним виділенням ним накопиченої енергії. Проте, поки що повністю нейтралізувати вплив мені не вдалося, мабуть або ж сплав потребує додаткової очистки, або ж у ньому не вистачає компонентів.
Для захисту від впливу Сили зараз я використовую мікродротики з нанокапсулами які містять речовину, що тимчасово (кілька секунд) блокує мідіхлоріани і не дозволяє супротивнику користуватися Силою
Daiver
Неплохо. Но тогда могу натолкнуть тебя на мысль. "Игла Таозина".
Попробуй отыскать ее и опиши нам свои приключения ad.gif
Riot Riot
Привет.
1) По какому пути джедая ты хочешь идти? Или тебе это не важно7
2) Согласен ли ты с тем, что сказал Кайл Катарн
нет добрых или злых Силовых способностей - важно, для чего они применяются.

3) Какая Сила тебе ближе, Живая или Единая?
Exelent
Я всегда был ленив читать с вордовских файлов))) Так что: почему ушел с Ман? Почему же выбрал Орден?
Sagittarius
To Daiver (Прошу вибачення, з незрозумілих причин текст не хоче ховатися у спойлер)

- Гм... Таозин... Таозин... – мовив я сам до себе. - Не чув раніше. Дивно... Ну, добре, спробуємо пошукати щось про цих таозинів. Вбудовані системи з цим, безсумнівно, впораються.

Не бажаючи втрачати часу, я рушив до корабля, одночасно розпочавши «пошукові роботи».
................................
<Режим роботи>: "Пошук інформації"
<Виберіть базу даних>: "Всі бази даних"
<Ведіть запит>: "Таозин"
<Пошук>....
<Знайдено>

- Так, подивимося... Кільцевий черв, до 20 м удовжину - величенький, зараза - безхребетний, має здатність плюватися речовиною назразок павутини, хітиновий екзоскелет та внутрішні органи прозорі, майже невразливий для світлового меча, панцир складається з пластин, що прикрашені шипами - так, це вже ближче - неможливо відчути за допомогою Сили, шипи мають властивість приховувати власника від спроби "прощупування" Силою, вважалися вимерлими, були віднайдені 32 ДБЯ на лісистому місяці планети Ва'арт. Так, місцезнаходження відоме, але ж шипи дають змогу лише приховуватися від Сили... Ну, гаразд, просили дістати шип - дістану. Можливо й самому знадобиться...
"Новий пошук, параметри зберегти"
<Введіть запит>: "Планета Ва'арт"
<Пошук>...
<Знайдено>
<Розташування: Система Ва'арт>
"Вивести детальну інформацію"
<Інформацію не знайдено>
- Якого біса!

………………………………
"Розширити пошук, Система Ва'арт"
<Пошук>...
<Знайдено>
<Розташування: Сектор Рохе>

- Хух, ну, це вже відомо де. Пора летіти, деталі буду уточнювати на місці.

Діставшись корабля, я ввів потрібні координати і через деякий час був біля астероїдного поля зірки Рохе.

«Так, поміркуємо, де може бути цей бісів Ва'арт» - подумав я – «Якщо взяти до уваги деякі фактори, то варіантів не так уже й багато, а точніше три – інші значно менш вірогідні. Перевірю по черзі і буду сподіватися, що не влечу у якусь не нанесену на мапи зірку»

Корабель знову перейшов у гіперпростір.

Раптом завили сирени, попереджуючи про наближення до масивного тіла. «Haar'chak, таки накаркав! Знайду того shabla di'kut, що складав карти – руки переламаю!» Я вивів корабель з гіперпростору – ну, так і є, до зірки залишилося всього нічого.

……………………………

«Просканувати планети системи на відповідність до параметрів минулого пошуку»

<Сканування>

<Відповідність 87% Координати планети, що відповідає параметрам:***/ ** /*** /*>

……………………………

- Ну, слава Арасууму, хоч у цьому пощастило.

……………………………

«Прокласти курс за координатами»

<Виконано>

……………………………

Посадка корабля пройшла нормально, без несподіванок. Я вийшов назовні, взявши з собою лише старий добрий bes'kad та пістолет (ну і, звісно, все, що було інстальовано у броню).

- Ну, що, розпочнемо пошук

…………………………….

<Режим роботи>: «Сканування місцевості»

<Параметри сканування>: «Печери, живі істоти, рештки тіл. Особлива увага – живі істоти значного розміру»

<Сканую>…

<Результати>: Зх – печера; ПнПнЗх – печера, рештки тіл; Живі істоти – різні напрямки. Розміри істот – не підпадають під параметри

<Пріоритетний напрямок>: ПнПнЗх, відстань – 12 км

………………………………

Я пішов у вказаному напрямку. Хоч відстань була і не надто велика, але пробиратися крізь джунглі – задоволення так собі, на трієчку з мінусом. Весь шлях у мене зайняв близько трьох годин – препоганий темп, але густа рослинність вносить свої корективи. Нарешті я дістався до печери, але тут мене спіткала невдача – дійсно, біля печери лежали останки тіл трьох-чотирьох істот, але печера була неглибокою. Довелося повторити сканування і піти до іншої печери, що знаходилася на заході від місця посадки.

Ця печера підходила на роль «житла» таозина. Я ввійшов у неї і, обережно рухаючись та постійно скануючи простір, рушив уперед. Печера нагадувала лабіринт – я збився з ліку скільки перехресть залишилося позаду. Спочатку я намагався слідкувати за напрямком, але потім повністю довірив цю задачу вбудованому комп'ютеру.

Так я блукав близько п'яти годин, намагаючись віднайти хоч якісь сліди перебування тут таозина і вже майже втратив надію, але раптом система сканування повідомила, що у 50м попереду знаходиться істота, що підпадає під додаткові параметри попереднього сканування – розмір її був майже 18м.

Обережно, майже злившись зі стіною, я почав наближатися. 40 метрів… 30… 15…. 10 метрів. У цьому місці тунель робив крутий поворот. Я виглянув з-за рогу і побачив його. Таозина. Він знаходився у величезному гроті тильною стороною до мене, тому навряд-чи міг мене бачити. Я роздивився, що ніжки у нього були відносно невеликі для такого тіла і швидко пересуватися він, скоріш за все, не в змозі.

«Потрібно діяти швидко, доки він не помітив мене і не почав плюватися» - промайнуло у мене в голові.

Прицілившись гарпуном у купол гроту над тілом таозина, я вистрілив. Влучно. Гарпун застряг у породі. Швидко підтягнувшись лебідкою і дозволивши інерції хитнути мене, застрибнув на спину цьому хробаку-переростку. Дивно, але він цього навіть не помітив. Не помітити наступні мої дії таозин не міг – звісно, я ж почав мечем відбивати шипи з його броні. Завдяки швидкості, з якою це робилося, я встиг таким способом зібрати з десяток шипів доки таозин зрозумів що коїться і, помітивши мене, плюнув. Я встиг ухилитися, а наступний його постріл зустрів уже з вогнемета стоячи на землі (дяка сервопідсилювачам – як завжди спрацювали бездоганно) і кинувся тікати, орієнтуючись на покази комп'ютера. Таозин рушив за мною, але, як я і сподівався, його швидкості категорично не вистачало щоб догнати мене, а всі його плювки натикалися на струмінь вогню з вогнемета. Бажаючи якомога швидше вибратися з печери, я віддав команду внутрішнім системам зробити мені адреналоїдну ін'єкцію і рушив, як то кажуть, «на всіх парАх»

Виходу з печери я дістався хвилин за п'ятнадцять. Таозин, очевидно, зрозумів марність переслідування і кинув цю справу. Дістатися до корабля було лише справою часу. Зайшовши на борт, я склав зібрані шипи у контейнер, потім пройшов у кабіну пілота, видалив з бортового журналу координати системи і планети і все, що хоч якось стосувалося цієї подорожі та рушив у зворотну дорогу.

І ось я знову тут. Шипи чекають на кораблі у контейнері.

Хочу зауважити, що моя власна розробка захисту від Сили, про яку розповідалося дещо раніше, на мій погляд більш перспективна, оскільки дозволяє отримати повний захист від Силових впливів. Хоча, маскування від Сили - теж непогано. Я залишу собі частину шипів для дослідів.

То Loremare

1. Можливо, це джедай-страж. А проте, мені невідомо, які шляхи зараз розвиваються у Республіці, оскільки пройти до Храму Джедаїв без відповідного допуску неможливо.

P.S. Звернення до модераторів: Не знаю, чому цього не помітили раніше, але ви змушуєте кожного, хто вступає до Ордену говорити неправду у першому ж повідомленні, оскільки ви вимагаєте щоб кандидати були ознайомлені з Кодексом Джедаїв, але закрили цю тему для загального перегляду.

2. Повністю погоджуюся з ним. Всім відомо, наприклад, що Силову блискавку можна використати не тільки задля вбивства, а й для підтримання життя у людині, що помирає.

3. У минулому питання ти, фактично, сформулював поняття Потенціуму та Єдиної сили і запитав чи підтримую я це. А тепер, здається, задаєш трохи переформульоване питання. Моя відповідь не змінилася. Я вважаю, що Сила - Єдина і немає різниці між "добрими" та "злими" здібностями, різниця є лише між істотами, що застосовують їх

То Exelent

Так, я зрозумів, що ти не читав історію _a1.gif оскільки там є відповіді на ці питання, але гаразд, мені не важко відповісти й тут...

З МАН мені довелося піти через злам профілю і видання штрафу клану (доречі, хоч злам і було доведено, але штраф не повернули, буки biggrin.gif ). А потім до влади прийшла одна людинка (не хочу називати її ім'я, бо воно не в'яжеться у мене з цензурними словами) і повертатися не було жодного бажання. Коли ж новим головою став Лоріен, я повертався у клан, та через брак часу не міг приділяти його ще й грі, тому залишив місце у клані більш активним гравцям.

Чому Орден? Тому що колись, майже 3 роки тому, обіцяв одній гарній людині, що подам заяву в Республіку. А зараз під "Республікою" я бачу лише Орден.

Riot Riot
Хорошо, а каково твое отношение к эмоциям?
Sagittarius
Одним з пунктів кодексу є такий:

"Немає емоцій, є спокій"

Втім, ні один з джедаїв не був беземоційним чурбаном - вони контролювали свої емоції.
Я вважаю, якщо людина контролює свої емоції - це добре, а от коли емоції починають контролювати людину - чекай біди.
Кожному воїнові відомо, що вести бій потрібно холоднокровно і намагатися зробити так, щоб супротивник піддався своїм емоціям ( в бою це, зазвичай, гнів, ненависть, інколи страх...) тоді він почне робити помилки, оскільки емоції - поганий радник.
Exelent
вимагаєте щоб кандидати були ознайомлені з Кодексом Джедаїв, але закрили цю тему для загального перегляду.

А можливо ми так бачимо хто дійсно читав і бачив що вона закрита. А хто не читаючи просто подає заявку? не спадало на думку такого)?

А чому знову не вирішив піти в Ман коли з'явився час? Чому так довго обіцянку виповнював?(Цікаво кому ти пообіцяв)
Так я лінивий))Не полюбляю читати з компа))
Sagittarius
Кому я дав обіцянку - неважливо. Головне, що це дійсно хороша людина і вона досі знаходиться у лавах Республіки.

А чому не пішов у МАН? Так це взагалі просто - обіцянку потрібно виконувати як давно б вона не була дана.

Переформулюю: трохи вільного часу у мене з'явилося тільки зараз.

То й добре, що не читав, бо я такого понаписував, що й досі соромно

От так.
Exelent
Активність на серверах будеш набирати чи вирішив себе присвятити форуму?
Що ти думаєш про гравця Vultur? На твою думку які в нього шанси вступити і що йому заважає це зробити?
Sagittarius
То Exelent

1. Активність на серверах... Гм-м-м... Розумієш, я віддаю перевагу Холі-серверу, тому, на даний момент, це неможливо. Відразу ж відповім чому тільки там, бо знаю, обов'язково запитаєш.

Тільки там, ІМХО, можна проводити відносно чесні й спокійні дуелі з тим супротивником, який тобі подобається і стільки разів, скільки ми обоє захочемо. Чому "відносно чесні"? Тому що й супротивники бувають різні, і далеко не кожен має уявлення про чесний бій.

Про чесний бій поки говорити не буду - бо це потягне за собою ще купу пояснень і вся (майже) робота комісії вміститься в один далеко не маленький пост.

2. Vultur... Я продивлявся його заяву (не тільки нинішню). Що я можу сказати... Шанси завжди є у кожного, різниця тільки у використанні цього шансу. А от що заважає, одразу так і не скажеш. На перший погляд, це те, що він постійно піддається на провокації (не зрозуміло тільки навіщо його провокувати) і намагається виправдатись там, де цього робити не потрібно. Але мені здається, що причини значно глибші, і це не просто "особливості характеру", це щось складніше. Нажаль, я не настільки хороший знавець людських душ, щоб розібратися у мотивах тільки через читання повідомлень.

Ну от. І чому мене заносить, як того Остапа. Не можу дати нормальної короткої відповіді.
Daiver
Дело в том, что некоторые джедаи (хотя больше это относится, конечно же, к ситхам) слишком самоуверенны. Особенно молодежь. Если ты просканировал окружающее пространство Силой, то, как правило, не возникает желания идти и перепроверять правильность полученных данных. Мы, ситхи, джедаи, привыкли полагаться на Силу во многом. И если Сила говорит нам, что за стенкой никого нет - значит так оно и есть. Именно из-за такой самоуверенности (ну он вообще очень страдал именно этим пороком) чуть не погиб Дарт Мол. Еще до того как Торговая Федерация напала на Набу. Потому что его противник воспользовался иглой Таозина и Мол его не почувствовал.

Вот так вот. Спасибо за выполненное задание. Я предполагаю, что парочку этих трофеев ты передашь на исследование в Орден.
И к сведению... По крайней мере одно такое существо (Таозин) было замечено глубоко под нижними уровнями Корусанта.

У меня все. Спасибо за рассказ. Ты еще раз подтвердил правильность моего выбора. Мой голос за тебя отдан не зря _a1.gif
Riot Riot
Я вважаю, що Сила - Єдина і немає різниці між "добрими" та "злими" здібностями

То есть Темной Стороны Силы не существует?
Sagittarius
То Daiver

Справа у тому, що я розмірковую де-в-чому з точки зору мандо'аде - "Якщо ти абсолютно впевнений, що противник мертвий - зроби контрольний постріл, не завадить". Тобто, завжди провіряй і перепровіряй, особливо коли впевненість абсолютна.
P.S. А міг і загинути, якби Лорн Паван вистрілив повним зарядом, а не розмінювався на три паралізуючі.

То Loremare

Так, я вважаю, що темної сторони Сили не існує, існують люди, що використовують Силу з темними намірами.
Riot Riot
Тогда что такое зло? Нет Темной Стороны Силы, а значит и grip, использованный джедаем на пути к спасению жителей деревни - добро?
Sagittarius
То Loremare

Поняття "добро" та "зло" - виключно суб'єктивні і залежать від спостерігача. Будь-хто з Імперії скаже, що Республіка - це зло. Будь-хто з Республіки назве злом імперію. Хто правий? Залежить від того, на чиєму ти боці.
Так. Якщо немає іншого виходу. Але, як я вже казав раніше, далеко не кожний випадок потребує використання зброї.
Khadgar
Я За
Riot Riot
А ты уверен, что Орден - то, что тебе нужно? Философия Ордена Джедаев во многом ограничивает возможности использования Силы, равно как и не принимает Потенциум.
Sagittarius
То Loremare

І все-таки погодься, що мій погляд має право на існування. Тим більше, що навіть Люк Скайвокер сказав, що Сила тече не від нас, а крізь нас. Причому це було сказано ним у ті часи, коли він вже став майстром, тож на незрілість думок тут не спишеш.

А те, що Орден обмежує використання Сили і відкидає Потенціум, я вважаю, через те, що з такими поглядами дуже легко переступити ту невидиму грань, що розділяє, скажімо так, хорошу людину від поганої (хоча це не зовсім коректне твердження). Коли використання Сили не обмежувати, то ризик використання її можливостей заради власної вигоди зростає з катастрофічною швидкістю.
Feliss
Что такое свет, а что такое тьма?
Sagittarius
То Feliss

Цікаве питання. На нього можна відповісти з як точки зору фізичних явищ, так і з точки зору філософії
От що ще цікаво. Відповідь на питання "Що таке темрява?" буде однаковою з обох точок зору. Темрява - це відсутність світла. Темряву можна оцінити лише з точки зору наявності/відсутності світла.
А от що таке світло? З фізичної точки зору питання елементарне: світло - це електромагнітне випромінення певного частотного діапазону, що сприймається людським оком. Але як бути з філософією... Багато хто з відомих людей намагався дати відповідь на це питання (у тому чи іншому контексті). Оскільки мені до них далеко, то спробую відповісти як зумію. Припустимо, так: світло - це все те добре й потрібне, що, з точки зору кожної людини, є у ній.

Daiver
P.S. А міг і загинути, якби Лорн Паван вистрілив повним зарядом, а не розмінювався на три паралізуючі.

Ну, Лорн Паван мог и не попасть _a1.gif
Теперь я тебя совсем зауважал.

Господа джедаи, нужны ли еще подтверждения?
Sagittarius
То Daiver

Промахнутися, знаходячись на відстані десяти метрів і хіба що не тикаючи дулом у спину Молу? Думаю так не зумів би навіть п'яний фермер із найостаннішої діри Галактики!
Feliss
В принципе, у меня вопросов больше нет. Уже начал говорить то, что я хотел услышать. А жаль... Думал у тебя посты набью=)

ЗА=)
Sagittarius
То Feliss

Так, здається ж, не заборонено вести співбесіду з кандидатом і після того, як оцінка вже була виставлена. Якщо раптом якісь додаткові питання ще виникнуть - будь ласка.
Riot Riot
И ты согласен добровольно ограничить использование Силы (даже, если от этого будет зависеть чья-то жизнь)?
Sagittarius
То Loremare

А от тут виникає проблемка... Справа у тому, що я не володію Силою, а лише імітую деякі її можливості різними технічними засобами (у історії це зазначено та й вельмишановний Daiver у одному з питань уточнював деякі деталі з цього приводу). Тому, фактично, обмежуватися мені ні в чому. Усі розроблені мною пристрої для імітації було інтегровано у мій beskar'gam. Тому, у даному випадку, твоє питання набуває приблизно такого вигляду: "Чи готовий я обмежити використання гіпердвигуна для подорожей між системами і літати лише з допомогою звичайних двигунів?"
Riot Riot
Тогда вопрос, вытекающий отсюда:
Ты пытаешься стать джедаем, при этом практически не владея Силой. Как ты это себе представляешь?
То есть, ты хочешь летать между системами при помощи обыкновенных двигателей?)
Sagittarius
То Loremare

Невелике уточнення: не "практически не владея", а абсолютно не володіючи. І я це собі ніяк не уявляю.

Якщо є необхідність використати гіпердвигун - використаю, втім, як і будь хто. Цією метафорою я хотів показати, що всі мої технічні засоби, що були розроблені для імітації, ніколи не були і не можуть бути ні "світлими" ні "темними" - це лише правильно скомпонований набір елементів.
Riot Riot
Якщо є необхідність використати гіпердвигун - використаю

Как же ты используешь Силу, не владея ею? В твоей броне действительно есть некоторые искусственно сделанные способности, но только самые примитивные. А как ты будешь использовать предвидение, телепатию etc? Бен Кеноби почувствовал гибель планеты, находясь за тысячи световых лет от нее, почувствуешь ли ты?
Sagittarius
То Loremare

Деякі можливості сили дійсно відтворити неможливо, але, наприклад, телепатію - абсолютно реально.

Не знаю, чи відомо тобі, але щоб керувати bes'uliik команди віддавалися подумки. Якщо доробити і модифікувати цю технологію, то читати думки інших і спілкуватися подумки буде можливо. Доречі, якщо ти читав мої пригоди у пошуках шипа таозину, то міг помітити, що команди я подавав саме подумки. Ти ж не будеш заперечувати, що думка - всього лише електричний імпульс у мозку, який можливо перехопити (подібні розробки є і у реальному житті - існують навіть ігрові маніпулятори, що використовують думки для керування персонажами гри)?

Далі. Довгострокові передбачення (інакше кажучи, пророцтва - неважливо, на століття чи на годину вперед) реалізації не піддаються. У всякому разі, поки-що я так вважаю. А от, так би мовити, повсякденні (маю на увазі, наприклад, ті, що використовуються джедаями у бою на мечах, керуванні транспортом і т.п.) - можна компенсувати тренуванням та швидкістю реакції. У свій час Боба Фет на рівних бився з Дартом Вейдером на світлових мечах (і був близький до перемоги) - ось типовий приклад.

Візьмемо ще т.зв. Бойову Медитацію. Єдине, що спадає мені на думку - це вузькоспрямований акустичний передавач, через який передаються спеціально підібрані НЧ-звуки (низькочастотні). От тільки у космосі це неможливо (звук там не розповсюджується) та й для кожної істоти потрібно підбирати окремі частоти. Враховуючи вищесказане, такий прилад буде, по-перше, значних габаритів, по-друге, потребуватиме значної потужності живлення, по-третє, використовувати його можна лише на планетах і проти супротивника, що не захищений від звукових атак (наприклад, проти мандо це буде абсолютно пустою затією).

І, звісно, я не зможу відчути нічого з того, що міг відчувати "Бен" Кенобі. Але чи завжди відчувати щось подібне - добре? Уявімо, що йде бій, а у цей час десь за сотні світлових років гине планета. Ті, хто відчують цю втрату, можуть на мить втратити концентрацію - лише на коротку, непомітну мить, але цього часу може вистачити, щоб супротивник завдав вирішального удару.

Ось так.
Riot Riot
За
Pitiful
Привет Wepuat,
Вообщем, мне очень нравятся твои ответы и размышления, видно, что отвечаешь обдуманно. Человек честный, ко всему прочему. Но, есть одно "но" у меня... (удивлен, что до меня никто не упомянул)
Мені, фактично, нема різниці куди саме в Республіку подавати заяву...

Это меня очень смутило... Смутило то, что ты воспользовался дедуктивным методом в вопросе выбора клана. Может стоит обдумать карьеру солдата?
Ты написал, что Антарийские Рейнджеры сродни имперцам? Значит, есть чем заняться в клане, навести порядок и тэдэ и тэпэ!
В Орден подаешь заявку не Ты, а твое "обещание", судя с твоих слов...
Я правильно все понял?
Sagittarius
То Pitiful

Мої вітання.

По-перше, я б не сказав, що "воспользовался дедуктивным методом в вопросе выбора клана". Гадаю, переважна більшість з тих, хто подавав заяву у ту чи іншу організацію, керувався якимись розмірковуваннями, мав певні критерії вибору. Просто далеко не кожен може сформулювати їх навіть для себе самого, а тим паче розповісти про них іншим.
Ти можеш мені заперечити, мовляв "У заявках постійно запитували, чому кандидат вибрав Республіку, а не щось інше. Вимагали наводити "плюси" та "мінуси" Республіки", але якщо вдумливо перечитати всі відповіді, стане зрозуміло, що вони майже однакові, відрізняються лише у формулюванні та незначних деталях. Ну, скажи, хіба "Гарний колектив" може бути причиною вступу? Адже у інших кланах колективи не гірші, це я знаю напевно. А "Лідируючі позиції..." можуть? Хто сказав, що будь-який рейтинг може однозначно показати лідера? І хто заважає вступити до іншого клану і вивести саме його в лідери?
А Орден я вибрав з одного боку, тому, що, на мій погляд, зараз лише він уособлює собою Республіку, а з іншого - причини наведені у додатку до історії, і оскільки ти навів звідти цитату...
У Рейнджерів є власний командир, у безпосередні обов'язки входить, серед іншого, слідкування за порядком. І якщо склад Рейнджерів і, тим більше, інші лідери Республіки вважають, що він добре справляється з ними ( а це саме так, інакше він би уже не був командором), то яке право маю я щось там змінювати?

Так, дійсно, якби я у минулому не дав обіцянку подати заяву в Республіку, зараз її б не було. Я цього ніколи не приховував. Втім, халатно ставитися до будь-чого (зокрема до даної заяви) я не можу.
Gadzillah
Я За. Понравились его ответы, уверен он будет полезен нам.
Haydamaka
Я теж буду ЗА. Бо хай би там як не було, відповідаєш ти добре. І той факт, що Силу ти мовляв не відчуваєш, не виправдання)

Не знаю, як там в тебе складеться, можливо навіть ти в Ордені довго і не затримаєшся. Але зараз попри ту інформацію, якою я володію, не бачу особливих перешкод для тебе бути непоганим джедаєм
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.