Это не выход. Похожая ситуация была с другим поступающим и отвечу также как и ему:
Ех...Зная ситуацию по поводу не согласований между соклановцами, я бы рекомендовал тебе для начала с ними помириться в роли нейтрала. Так я не против твоего присутствия. Но пока ты не помиришься или не придете до общего примирения, я буду ПРОТИВ. Не нужна нам внутри клановый раздор. Прости.
Пока что мой ответ
ПРОТИВ.
Тогда какой логикой вы руководствуетесь, когда какой-либо член Ордена КАТЕГОРИЧЕСКИ против кандидата, а его принимают? Что-то раньше над этим никто никогда не задумывался и без вопросов принимали, м?
Это не аргумент, а заранее предвзятое отношение.
не намагайся довести комусь, що ти не верблюд. Все одно будуть трактувати твої слова на свій лад.. © Lotr.
И это мнение очевидно, ведь оно неоспоримо верно. Невозможно наладить контакт со всеми членами клана. Всё равно с кем-то да будут разногласия.
Если судить по твоей логике, тогда зачем, собственно, заявки выносятся на голосование? Надо тогда изменять правила, чтобы при Одном голосе "Против" сразу было отказано. ЧТОБЫ КОНФЛИКТОВ В КЛАНЕ НЕ БЫЛО И ВСЕ БЫЛИ ЛУЧШИМИ ДРУЗЬЯМИ!
Вот только так не бывает.
Поэтому аргумент твоего "Против" - просто напросто бред.
Це не заявка, а суцільне набивання постів.
Ну якщо ти на кожний квест маєш відмову, то як тебе перевіряти: які ти маєш плюси, а які мінуси?Як тебе оцінювати?
Есть множество способов. Меня и проверяют на плюсы и минусы =)
Якщо ти на цей раз не поступиш до Ордену, які тоді плани?
Отвечу один раз тебе. Это моя точка зрение и виденье Коллектива и его взаимной помощи. То есть я никому не навязываю что бы придерживались этого 100% Но с моей точки зрение быть в команде и вести систему игнора и раздора для своих же собратьев нонсенс. Так что Вул, тебе стоит переосмыслить немного свое отношение и поведение к окружающим. С тем что ты будешь ругаться и пререкаться по пустякам, ничего хорошего не принесут. Есть простая поговорка "Будь по проще, и люди к тебе потянутся". На этом позволю себе закончить разговор, ибо интерес на данную заявку общаться с тобой у меня пропал.
Якщо поступиш, ти зможеш зроби 1 крок сам, щоб змінити своє відношення?
П.C:якщо, ні то коли поступиш, знайду і зв*яжу тебе з тими, з кими в тебе були суперечки.
Ти розумієш, що ти ситуація яка склалася у заявці досить *напряжна*. Деякі втратили вже цікавість перевіряти, що ти з себе представляєш.
Поки таке завдання.
Як гадаєш страх для джедая - це погано чи добре?(візьми до уваги Мейс Віндоу).
Плохо, разумеется. Страх - это эмоции. Джедай должен всегда контролировать эмоции, иначе рискует быть поверженным соблазном темной стороны.
Привет.
Расскажи пожалуйста поподробнее про свои отношения с Доджем.
оО)
Ну, лучший друг с жизни. Этим все сказано)
(Vultur @ 13.3.2012, 21:25)

Члены Ордена, которые против, заметьте, в заявке я еще ни разу не был не прав в том, что говорил и утверждал. Поэтому пересмотрите свое мнение.
Ех) Ти уже не правий, якщо вважаєш, що завжди тримаєш правду на своїй стороні)
Ти говорив про типи людей. А тобі не здалося, що ти все сильно абсолютизмував? А це, як ти вже можеш знати, ситське діло. Розбивати людей на якісь типи і підтипи це уже неправильно, оскільки факторів, що впливають на поведінку людини в тій чи іншій ситуації є дуже багато.
Ти говориш "або лизати, або власна думка". А той варіант, що дослухатися до думок інших людей ти взагалі коли-небудь розглядав? Чи тебе "з твоєю думкою та точкою зору" тупо ні в чому переконати не можна? Можливо в цьому твоя біда? Можливо з того часу, коли ти був джедаєм саме це в тобі змінилося? Якщо хочеш приєднатися до Ордену мусиш переглянути свою точку зору. Ось тобі перший квест :Е
А той варіант, що дослухатися до думок інших людей ти взагалі коли-небудь розглядав?
Прислушиваться нужно, но не ко всем же. Когда человек с каждым словом соглашается ради голоса - это однозначно лицемерие. А тут только таких и любят, которые будут лицемерить без своего мнения. Если видят, что человек высказывает свое мнение - сразу пафос, сразу не прав и сразу против. Вот о чем я.
Якщо хочеш приєднатися до Ордену мусиш переглянути свою точку зору.
Какую именно точку зрения? По поводу того, что тут любят лицемеров, а личностей со своим мнением - нет?
Когда я раньше подавал заявки в Орден, мне приходилось пересматривать свое мнение и стиль игры. Но тогда я понимал, что там я не прав и где-то что-то надо изменить, потому что так и так. Сейчас же я этого не понимаю.
Аррр))) Ну чого ти так тупиш? Не намагайся ухилятися від питань. Мені не потрібно констатувати загальновідомі факти. Реально читаю твою заявку і бачу замість відповідей лише питання : "Яку точку зору?", "Що ти маєш на увазі?" і щось в такому дусі. Ну та подумай хоч трохи над питаннями, що тобі дають. Постарайся над квестами. Годі говорити фрази "на скільки я пам'ятаю". Ми всі пам'ятаємо. Але час змінюється і якщо ти хочеш залишитися в минулому, то сам там згниєш. Ніхто не буде голосувати проти, якщо ти виконаєш завдання Cad'a. Зовсім інше діло, коли ти це все сам розумієш і не хочеш цього робити, бо тобі лінь, або з якихось інших причин, які ти тут не викладаєш. Якщо так, то чесність ніколи не завдавала нікому шкоди.
І взагалі, повертаючись до мого попереднього питання: до думок яких людей ти взагалі готовий дослуховуватися в цьому клані?
до думок яких людей ти взагалі готовий дослуховуватися в цьому клані?
Я готов прислушиваться ко всем корректным и аргументированным мнениям.
Ну ти смішний) Сам хочеш конкретики, проте конкретикою розмовляти тобі не дано. Я ж конкретно тебе про людей запитав, а не про думки.
Сам хочеш конкретики, проте конкретикою розмовляти тобі не дано
Говорю же, я готов принять и рассмотреть мнение любого человека, если оно аргументировано. А тех, кто свое мнение не аргументирует я не буду даже рассматривать как мнение, независимо от того, что это за человек.
І ти все ще вважаєш, що володієш після своїх слів джедайськими якостями?
Тобі ж пофігу тупо на думки, по суті, більшості людей. Ти говориш, як їжачок в тумані, страшно любиш конфліктувати. Навіть коли говориш, що готовий досуховуватися до аргументованих думок, то все одно цього не робиш. Рівень аргументованості виставляється тільки нами. А в тебе він може й over 9000 бути.
В попередній заявці я був трохи різький до тебе і упереджений, і після цього мені навіть було трохи соромно. Я вирішив все-таки з тобою поспілкуватися. Принаймні спробував. А що зробив ти?) Нічого. Ти не вмієш іти на уступки, ти нічорта не змінився)
Проти.
Наверное, ты прав.
Все равно благодарю за аргументированный голос) будет над чем работать.
Добре, тепер я
ЗА. :Е
Лол надіюсь ти реально задумався над тим, які твої якості там джедаїв побісили

Ну а якщо ні -

Реально часом забувається, що це все-таки трішки гра. І навіть якщо ти виявишся, якимусь підлим, огидним зрадником, то це навпаки введе трохи розбавленості до гри, бо тільки через такі штуки пишеться історія.
Ось такі епічні слова :Е
Активнее, пожалуйста.
Время рассмотрения заявки ограничено...
! |
| Попередження: Час розгляду заявки не обмежений, насправді. Натомість заборонено "піднімати" свою тему. 6 днів р.о. |
Vultur,
Вижу ты изменил голос Ralfа.
Задание выполнено!
Есть люди которые мне пишут, что я ошибаюсь по поводу тебя. Говорят, что ты не шибко достойно себя ведешь, во многих аспектах.
Но в отношении меня ты всегда был приветлив и отзывчив. Доверяю своему чутью - верю в тебя.
Я ЗА!
Haydamaka
18.3.2012, 12:30
Наразі маємо коефіцієнт 0,5. Згідно із правилами, це означає, що відмовлено. Але все може змінитись. Ще чекаємо добу, потім виносимо остаточне рішення. Тому якщо ви ще не встигли проголосувати, робіть це.
Питання не задавайте, все рівно р.о. має, не відповість
Заявка вызывает негативное отношение к кандидату. Не хотел бы сейчас видеть его в Ордене. Против.
Haydamaka
20.3.2012, 6:08
Відмовлено