Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Aigle
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
Zyakiv
Aigle, ты молод, но я уверен что ты сможешь достойно нести знамя Республики.
За. laugh.gif
Aigle
1)- Анубіс ?
3)- Майбутне ?
Sphinx
1. Нет
2. Да
Ralf
ти ще не дав відповідь на питанні "Чи повинен нею володіти джедай і чому?" )
Aigle
Sphinx , це СФИНКС !?!

Ralf ,Так повинен, бо інколи джедай повинен поступити з честю, а не слухатися кодексу. Не маючи честі джедай не зможе повністю дотримуватися кодексу. Для джедая порушення найголовніших стрічок кодексу, це втрата честі. До речі це є одною із причин дотримання кодексу.А заробити честь джедаю - дуже важко.
Sphinx
Да.

Теперь расскажи свой образ джедая как бойца на поле боя.
Aigle
|
_ |
O |
/|\_|
/ |
|
/ \
_/ \_
Джедай - не б"є на землі чи в чаті , не пинається кожні 5 секунд , не вбиває беззахисних , не б"є у спину , не юзає прокрутку , в чесній дуелі не міняє тип зброї ...
Zyakiv
Aigle, а как же простое уважение?
Должен ли джедай уважать своего противника? А если это сит?
Aigle
Повага - це частина честі . Джедай повинен поважати всіх , навіть ситів.
Sphinx
Я вообще имел ввиду образ не на игровых серверах, а его роль как бойца на поле боя.
Hellrazor
Здравствуй Aigle,Чувствуешь ли Ты ответственность за свои поступки на Портале в целом
Есть ли какая-нибудь связующая для Aigle В реальном мире,учеба\семья и Aigle в виртуальном мире?
Aigle
1)-Так, а як інакше ?
2)-Є друзі,є вороги,є чому вчитися,є до чого прагнути,потрібна фантазія,є чого уникати ... тощо
Hellrazor
Бывает,что Ты сожалеешь о содеянном?
Aigle
Інколи,потім намагаюсь це змінити , а якщо вже не можливо, то забути и зробити це своїм уроком.
Aigle
(Sphinx @ 30.9.2011, 20:08) *

Теперь расскажи свой образ джедая как бойца на поле боя.

Ну перше про що думає джедай не як перемогти , а як вижити або ще краще вирішити суперечку з гармонією .
Якщо вже немає виходу з бійки, то він б"ється з честю і не використовує брудні прийоми.Завжди поважає суперника, ким би він не був.
Sphinx
не використовує брудні прийоми

Приведи 5 примеров.
Aigle
-Бити на землі
-Бити в спину
-Бити беззахисного
-Підсічка
-Бити нижче пояса
-Пинати
-
Sphinx
Ответы мне не нравятся. Очень много ошибок, слишком большие сомнения. Думаю ты еще не избрал свой путь и текущий твой выбор ошибочен. Я против твоего вступления.
Aigle
Я зрозумів свої помилки в відповідях ...
Haydamaka
0,28
відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.