Моє им*я Khadgar.Народився на планети Татуїн.У п*ять років стався перший проблеск сили. Якось мій батько, побачивши як я граюся з ціею силою,почав мене вчити до 10 років, а потім відправив до школи.Вивчившись я пішов працювати до бару "Солодка ягідка", барменом.Усе йшло добре, поки до мене не підійшов чоловік та не залишив купу грошей.Я як чесна нормальна людина взяла гроші,пішла за цим незнаёмцем.Було як раз темно.Ось раптом я почув якійсь гуркіт та помчався за бар.Я впізнав того незнаейомця.На нього напали трое бандитів.І ось один з них вийняв бластер та почав цілитися;я почав бігти до одного с бандитів і якось використав пуш та спугнув бандитів.Після того випадка я прилитів на планету Корусант. Як пройшло 2 неділі, я вже навчився робити пуш.
Йшовши по вулиці(не пам*ятаю по якій), я шукав роботу щоб оплатити свою квартиру, і я побачив велику голограму на якій були зображені платні завдання.Саме складніше було - знайти голокрон який лежав на руїнах.Узявши з собою декілька бакт та припаси,я вирушив у подорож до руїн.Прийшовши туди я побачив джидая.Промайнуло в голові: мабуть теж прийшов виконати це завдання.Замислевшись я не звернув увагу, що він мені каже:
- "Спробуй відкрити голокрон", - протянувши Khadgar-у голокрон сказав незнаьомець.
Тількі но я взяв у руки голокрон - він відкрився та показав усю інформацію об джедаєх: кодекс джедаїв, схема лазерного меча, для чого потрібні джедаї, приьоми.....Цю важливу інформацію я залишив при собі: хотів навчитися премудростям джедаїв.
Найскладнішим було - зрозуміти кодекс джедаїв, але я його зрозумів.Пройшло декілька місяців.Прийшовши провірити почту, я побачив пісьмо з міткою Республіки - відкривши його я побачив запрошеня до
Ордену Джедаїв.І ось я стою пред комісією, щоб стати Джедаєм
Причини на вступ:
-Клан стабільний, стійкий до змін на UAG-зі
-Розвинута рольова гра
-Хочу приймати участь у конкурсах, а також у клан. од.
-Знайти друзів з якими я буду піддержувати баланс всесвіту
Іноді зможу допомагати кредитами,купувати голокрони.Допомагати своею активністю та учястю у конкурсах та од які підвищять репутацію клану.
Основна зброя - сінгл - світовий меч який я змастрував за голокроном
Вибачаюсь за другу тему(браузер лаганув)
Історія..
Чому в Анфор кинув спроби вступити?
Я зрозумів, що анфору потрібні люди - більш зрілі
Haydamaka
6.5.2011, 13:15
А нам ні?
Ні вам теж потрібні, але не настільки сильно як це потрібно Анфору
Haydamaka
6.5.2011, 14:41
А от і ніфіга)
Доведи, як краще вирішуй сам, що ти "зрілий" і взагалі готовий стати джедаєм
Погоджуюсь, що я не зрілий, але усі ми усе життя вчимося. Я розумію, що джедай не просто якесь звання....
Прилетівши на планету холі, щоб по медітувати, я почув розмову двох людей які розмовляли про якійсь голокрон , що ховав у собі кординати секретної бази армії Республіки
http://imageshack.us/f/84/shot0018c.jpg/ Підслухавши розмову я пішов за ними тим самим викликавши їх підозру.Почався бій.Але мені вдалося побороти того шпіона та забрати голограму з картою приблизного розташування голокрона
http://imageshack.us/f/809/shot00.jpg/Прилетівши на планету Duel я зустрів там ситха який теж хотів заволодіти цими кординатами
http://imageshack.us/f/156/shot0025r.jpg/Бій був тяжкий але заспокоївшись, оцінивши ситуацію я зміг перемогти ситха, але підчас бою був задітий голокрон який знаходився під мантією ситха
http://imageshack.us/f/651/shot0028vb.jpg/Голокрон був втрачений, але тепер ніхто окрім Республіки не буде знати кординати таємної бази.
Прохання надати мені квест у якому я зміг би проявити себе.
Haydamaka
8.5.2011, 12:20
Ти мав можливість одразу проявити себе в першому пості, ти цього не зробив.
Передивившись твої пости (як в цій темі, так і в інших), роблю висновок, що в Орден тобі рано. Проти
На твою думку, чого досягає джадай у медитації? Чому вона так йому необхідна?
Ralf. Під час медітації джедай максимально зосереджен,вона допомагає контрулювати свої ємоції.Завдяки медітації джедай максимально укріпляє свій потік сили(тому джедаїв перш за все вчать входити в зв*язок зі своєю силою).Також медітація дає змогу володіти телепатією.Дає змогу постійно мати зв*язок з силою та використати її максимально.Наприклад:сила лікуваня - їй потрібна дуже сильна зосереджаність та ясний розум.
-Nikkolai
10.5.2011, 21:26
Що для тебе Орден Джедаїв ?
Хто такі джедаї?
Nikkolai. Орден джедаїв це як сім*я.Він вирішує майбутню долю джедаїв.Усі в ордені рівні.Також вона є борцем за справедливість в усій галктиці.
Джедай - це адепт світлої сторони.Джедаї терпеливі.У бою допомагаэ ясний розум та зосередженність.Вони самовіданні. Схильні до володіння силою. Джедаї - захисники цевілізації. Вони піддержують баланс у всій галактиці.
Після того випадка я прилитів на планету Корусант: там безопасніше.
А от і ніфіга)
© Гайдамака
Докажи, что Корусант, с его многочисленными нижними уровнями, где царит преступность и куда даже стражи порядка боятся спускаться, безопаснее.
Найскладнішим було - зрозуміти кодекс джедаїв, але я його зрозумів.
За одно только это, я бы мог уже проголосовать против. Магистры и Рыцари Ордена многие годы своей жизни постигают смысл кодекса, но могут так до конца его и не осмыслить.
Доведи, что ты понял, напиши как ты понимаешь каждую строчку из кодекса.
Тількі но я взяв у руки голокрон - він відкрився та показав усю інформацію об джедаєх: кодекс джедаїв, схема лазерного меча, для чого потрібні джедаї, приьоми.....Цю важливу інформацію я залишив при собі
Раз это информацию у тебя с собой, расскажи мне об одном из стилей боя на лазерных мечах. Какой стиль и его приемы тебе близки? Какова схема лазерного меча? И вот, что самое интересное - для чего нужны джедаи?
Пробачайте за ці дуже глупі помилки:
1)Я був не правий, бо це наспаравді так.Джедаї пізнать кодекс усе життя.Дякую що не голосуєш зразу, але кодекс я все таки спробую пояснити.
Спокойствие сильнее эмоцийТільки досягнувши терпіння джедай зможе контролювати свої ємоції. Тепрпіня допомагає дждаю вийти живим після сутички.
Знание сильнее невежестваДжедай повинен розуміти та виконувати цей кодекс.Без розуміня кодексу джедай незможе повноцінно розпізнати де добро а де зло.
Ясность сильнее страстиЯсний розум одна з найважливіших характеристик які повинні бути у джедая.Тільки джедай з ясним розумом зможе зрозуміти кодекс.Тільки джедай з ясним розумом зможе тверезо оцінити ситуацію.Джедай з ясним розумом краще подовляє свої ємоції
Гармония сильнее хаосаДжедай повиннен знайти цю гармонію у своєму серці. Тільки тоді коли він знайде цю гармонію він зможе виходити з любої ситуації з гармонією.
Смерти нет. Лишь бесконечный поток СилыСмерть це початок життя.Нескінчений потік сили - це замкнуте коло. Джедай не повиннен боятися смерті.
Є багато стилів світового меча, але я розповім про стиль бою - Макаши.
Цей стиль використовував усі прийоми світового меча.Призначалася перш за все для поєдинку с противником, також озброэнним мечем.Цей стиль бою завжди описувався як дуже точний, елегантний стиль бою.Він потребує великої зосередженості та точність рухів. Дозволяе атакувати та захищатися на максимальну...Я практикуюся зєднувати цей стиль зі стилем Атару.
Ось схема cвітового меча:
http://imageshack.us/f/856/800pxlightsabercutaway.jpg/ Джедаї потрібні для підержання балансу у всій галактиці. Вони захисники цевілізації.
(Khadgar @ 12.5.2011, 18:05)

виходити з любої ситуації з гармонією.
Это как? По-подробнее..(Khadgar @ 12.5.2011, 18:05)

Смерть це початок життя.
Как ты думаешь, почему это так? Ведь всем давно известно, что смерть - совсем противоположное от жизни "понятие", а тем-более ее начала.
Привіт Laks.
виходити з любої ситуації з гармонією.
Это как? По-подробнее..
Джедай повинен виходити з ситуації так щоб не завдати шкоду іншим: це може презвести до хаосу.
Наприклад: йде бій між джедаєм та ситхом. Джедай баче у ситха проблески джедая, і він починнає ,словами, заставляти задуматись його, пояснює йому який темний бік поганий і тд....Коли ситх вже повертаэться на світлий бік то виходить,що джедай не тільки вийщов з поєдинку з гармонією але ,якби так сказати, приніс цю гормонію у душу ситха.
Как ты думаешь, почему это так? Ведь всем давно известно, что смерть - совсем противоположное от жизни "понятие", а тем-более ее начала.
Деякі люди нерозуміють те, що після смерті душа переходить у інше тіло.Це може бути людина або інше якесь створіня це вже вирішує всевишній)
Ты не до конца понял смысл 5 строк Кодекса. У тебя ответы какие-то поверхностные, подумай, вдумайся в смысл и суть каждой строчки, найди равновесие между первым и последним словами каждой из них. Передел мой квест и напиши новые, обдуманные ответы.
Прийшовши на планету холі я почав медитувати.Ось ці плоди моїх розмислів.
Спокойствие сильнее эмоций
Эмоції це якась там половина любого створіння.Джедаї не повині придушувать свої ємоції.А зрозуміть їх та прийняти, але щей їх контролювати.Наприклад: Обі-Ван Кенобі, Йода випробовували таку эмоцію як горечь за вмерлими учнями-джедаями від рук Дарта Вейдера.
Знание сильнее невежества
Це правило вчить Джедая розуміти, проникати в сенс всіх ситуацій, щоб уникнути помилок в думках які він буде комусь висловлювати(та ще перед своїми наступними діями). Він повиннен помічати усе, що діється на вкруги.Ці знання можуть допомогти у житті джедая.
Ясность сильнее страсти
На мою думку цей рядок схожий з першим.Джедай повиннен діяти обдуманно, концентруючись тільки на завданні.Джедай повиннен використовувати "оружие" тільки для самозахисту.Використання прийомів та здібностей із пристрастю веде на темний бік сили.
Гармония сильнее хаоса
Там, де інші істоти бачать уселенський хаос і випадковість, джедай знаходить взаємозв'язки. Коли інша істота бачить в справах всесвіту нещастя і горе, джедай за допомогою Сили здатний пояснити і зрозуміти навіть найважчі моменти життя. Без подібного відношення перший принцип джедаєв був би безнадійний. Кожна подія має призначення. Дрібні нелади, на зразок невдачі, розчарування, незгоди також неминучі і мають бути прийняті як частина життя. Джедаї не заперечують, що відбуваються трагічні і жахливі речі, вони лише говорять, що це — просто інша сторона життя. Це також веде до гармонії, об'єктивності і реального сприйняття дійсності.
Смерти нет. Лишь бесконечный поток Силы
Джедай завжди повиннен бути готовий до смерті. Завдяки війнам джедаї померають частіше.Смерть це не трагедія це частина "безконечного потока силы". Без смерті не було й життя.Навіть після смерті сила залишається з джедаєм.Кожен ж джедаїв повиннен вітати смерть так як і життя.В Ордені ці слова як смерть та життя використовуються не як протилежні слова,а як парні.Життя не може існувати без смерті, а смерть - без життя
-Nikkolai
14.5.2011, 7:40
Чи можуть бути винятки, коли джедаї використовують темну сторону сили?
Відповіть обгрунтуй
Ні в якуму разі. Завжди! Завжди є вихід із ситуації. На мою думку темний бік це як погана звичка.Спробував 1 раз та вже не зможеш ії відкинути. Для використання сил темного боку повинні бути ємоції притаманні ситху. Під час використання темної сторони сили, эмоції затуманіє та підкоряє твій розум.
-Nikkolai
14.5.2011, 10:14
Тоді так...
Хто із джедаїв використовував темну сторону сили?
Визас Марр
Граф Дуку
Каїл Катарн
Мені називати тих джедаїв які перейшли на темний бік завдяки темній силі?
-Nikkolai
14.5.2011, 17:28
Цього мало...Шукай ще...
Ні це були джедаї, а не ситхи
Це правда, що в одному ОД програючи ти тягнув час настільки, що один раунд тривав більше ніж 23 хвилини?
Так

було таке. Але це задоволення мені не принесло.І після того я вже не робив такого
Black Hawk
14.5.2011, 19:05
То есть больше так не делал, потому что удовольствия не принесло?)
Цей випадок показав мені, що я не вмію признавати пройгриш. Але тепер усе добре. До пройгриша вже відношусь як і до перемоги (однаково).
Знайшов ще двох.
Мейс Винду
Пло кун
Кайл Катарн
Obi-Wan Kenoby
14.5.2011, 22:42
Добрий день, кандидате!
1.Скажи мені, якщо тобі знайома людина розказала, що вона - Ситх, що би ти зробив?
2. Принеси мені з планети Холі скріншот з максимальною кількістю очок за одну смерть)
-Nikkolai
15.5.2011, 7:27
Але тепер усе добре. До пройгриша вже відношусь як і до перемоги (однаково).
Тепер ти коли і виграєш бігаєш від супртивника по 20 хвилин ?
Швидко ти навчився... Ось тобі практичне завдання. Лети на Татуїн, вбий 3-х Республіканців.
Nikkolai.Да ні не бігаю від супротивника)
Навіщо мені вбивати Республіканців?
Obi-Wan Kenoby. Підіслав солдата) для кв)
1)Як джедай я б почав діяти так щоб він задумався.Якщо він і лухати не захоче, я запрошу його на дуєль(але не на смерть, але тільки до того як в нього не залишиться сил продовжувати бій).Як тільки я вийграю він може зрозуміти що темний бік слабіший за світлий.Хоча цей спосіб має 50% .Граючи з моїми знаьомими та друзями 100% без заперечень спрацює, а якщо інша людина то 50%.
2)Максимальна кількість очок. Максимальне яке я зможу набрати?
Obi-Wan Kenoby
15.5.2011, 13:58
Так, максимальну кількість очок за одну смерть для тебе
Obi-Wan Kenoby
15.5.2011, 14:20
Скрин добрий, мені сподобалося. Але скажи, за який період часу ти набив стільки очок?
Не знаю. Це було не довго.Бо грав з новачками)
Тільки реконекти робив через лаги)1 лаг вже лежу
Щей Nilar робив усе щоб збити) щет)
Десь як побачив твій пост, зразу почав
-Nikkolai
15.5.2011, 19:20
Ти не хочеш робити те, що я тобі сказав?
Досить того, що я так хочу.
Не дуже.
Джедаи уважают друг друга и любые формы жизни.
Для мене вбивство це не повага.Якщо дивитись з боку гри.
-Nikkolai
15.5.2011, 19:59
Цей квест виконав.
Тоді знайди когось із ситхів, і запитай чому він вирішив обрати саме темну сторону. І спробуй завербувати його до Армії Республіки. Як доказ принеси голограму
Підведем підсумки за сьогодні.Питав Алерта(скрин забув зробити) - відповів:
"будущим репкам не помогаю"
Питав Smoky -
http://piccy.info/view3/1510815/db0bcbcf29...770e869cd15b4e/Потім хотів розвивати діалог.Почав ігнорити.
На сьогодні
DEFEAT .
Black Hawk
17.5.2011, 15:38
Отталкиваюсь от твоей истории.
В 5 лет - первый проблеск силы. Твой отец увидел это и начал тебя обучать до 10 лет. Чему он тебя учил? Твой отец тоже владел силой?
Почему отправил в школу? Почему лишь после 10 лет, а не сразу в Академию?
Закончив школу, зная о Силе ты пошел работать барменом. Интересная история.
Как поживают твои родители?(Khadgar @ 5.5.2011, 17:07)

Промайнуло в голові: мабуть теж прийшов виконати це завдання.
Ага, халтурка на стороне у джедая =)
Мій батько не володив силою.Він вчив перш за все мене медитувати( щоб я змиг пизнати силу у медитациї), вчитися слухати та чекати(терпінню), а потім вже володінню мечем. Пробач за помилку я розмів під словом "школа" -академію.
Чому писля 10 років почав навчання в академії?Бо хотив спочатку закинчити навчання(якщо вже почав).
Black Hawk
18.5.2011, 17:12
(Khadgar @ 17.5.2011, 18:33)

Мій батько не володив силою.Він вчив перш за все мене медитувати( щоб я змиг пизнати силу у медитациї), вчитися слухати та чекати(терпінню), а потім вже володінню мечем.
Станиславский сказал бы: не верю!
Ладно ещё терпению, но если твой отец не владел Силой, то как он мог научить тебя медитации? Ведь медитация это не сидение в позе йоги. Речь же идёт о Силе и её познании.
Далее, как он мог научить тебя владению световым мечем? Во-первых где вы его взяли. Во-вторых человек не владеющий Силой меч даже не включит.
(Khadgar @ 17.5.2011, 18:33)

Чому писля 10 років почав навчання в академії?Бо хотив спочатку закинчити навчання(якщо вже почав).Пробач за помилку я розмів під словом "школа" - академію.
Но ведь в академию брали с маленького возраста, легче обучать. Если твой отец что-то знал о Силе, то уж наверняка это было ему известно.
Расскажи мне о медитации.
Він вчив мене відчути силу у собі.Сила вимірюється у медіхлоріанах, а вона є у всіх живих істотах(якщо вона є то її можна відчути.Тільки у джедаїв ії більше.Як я розумію медітація не потребує всяких джедайських можливостей.Вона потрібна деяким людям, щоб заспокоїтись та зосереджуватись, знайти вихіж із ситуації.... Ну я вчився не на світовому мечі а на дерев*яному).
Но ведь в академию брали с маленького возраста, легче обучать. Если твой отец что-то знал о Силе, то уж наверняка это было ему известно.
Пробач батько мені нічого не говорив про те що в академію беруть з маленьких років.
Медітація Пост #10 . Ralf випередив) А меч я смайстрував по схемі яка була у голокроні .
Звідки я брав кристал для світового меча? Під час завдання я знайшов пещеру у якій було дуже багато різноманітніх кристалів,у голокроні я чув що у таких пещерах джедаї вибирають собі кристал для меча тільки за допомогую медітації.Вибрав я собі кристал зеленого кольору.
Пробач але я можу заперечити про :
Во-вторых человек не владеющий Силой меч даже не включит.
Гез Хокан використaв меч майстра-джедая Каста Фулиера.
Хан Соло використав світловий меч Люка Ськайуокера для того,щоб врятувати Люка з снігової бурі на планеті Хот. Соло розпоров мечем тіло мертвого Таунтауна, чиї нутрощі потім використовував для зігрівання Люка.
-Nikkolai
19.5.2011, 7:37
оціни своє володіння сабером від 1 до 10
Знайди мені інформацію про всіх керівників СГ (Що це були за люди, і булоб добре коротенький опис)
Воладіння сінглом десь 4-5.Хоча можна зустрітись на холі та перевірити це
Починнаю збирати інформацію
Джедай может с легкостью стать Ситхом, предать Орден, Республику и перейти на тёмную сторону. Но может ли Ситх стать Джедаем? И мстил бы ты Империи, если бы перешел на сторону добра?
Так, це можливо, але це дуже важко(як я говорив темна сторона як погана звичка...). Але були люди які перейшли на світлий бік. Я пам*ятаю тільку одну людину. Це Бастила Шан.Спочатку вона була джедаэм, але коли Малак її переміг, переміг її дух, вона перейшла на темний бік, але потім завдяки Ревану вона перейшла на світлий бік.
мстил бы ты Империи, если бы перешел на сторону добра?
Ні помста нічому не допоможе. Якщо Джедай думає про помсту, то є якійсь шанс, що він перейде на темний бік. Тому кожен джедай повиннен розуміти,що помста це не вихід із ситуації
Поки що це вся інформація яку я зібрав(продовжую далі шукать):
Керівниками СГ були:
Renger
Infinite
Chrom
Crazy
Smoky
Big Hamster
Impir або White Ise (хтось из них)
Допустим ты Ситх, но уже решил и обсудил, что перейдешь на сторону Добра и станешь Джедаем. Никто из Ситхов, пока, об этом ничего не знает.. устроил бы ты саботаж, уничтожил бы, ниочем не подозревающих ситхов, каких-то важных сторонников Зла и важную информацию? Ведь они могут уничтожить очень много невинных людей или даже тебя..
Я б зробив так:нікого не вбиваючи(чекаючи моменту) нікого я б спробував пошкоджети усю важливу інформацію.Я б спробував зробити так, щоб ситхи втратили усю інформацію.
Ризик це невід*ємна частина життя
Керівниками СГ були:
Renger
Infinite
Chrom
Crazy
Smoky
Big Hamster
Impir або White Ise (хтось из них)
Renger.
Ranger став лідером СГ після відходу Infinity, лідера і засновника клану. В інфініті виник конфлікт з адміністрацією із-за великих "податків" на клан. Багато грошей нужено викласти, щоб він оффіциально існував на ЮАГе. Тому Інфініті вирішив поговорити з Даном, але вони не зійшли думкою. Інф. оголосив про свій відхід і сказав, що всіляко допомагатиме клану, але платити купу грошей за його оффіц. сущий. на юаге не буде і призначив ренджера главою СГ
А что с ситхами? Ты бы не убил их безоружными? Ведь в будущем они могли бы уничтожить тысячи людей.
Хм.Якщо вони безоружні то їх можна утримати.Я б спочатку спробував дати інформацію Ордену джедаїв про знаходженя цього штабу з ситхами.Короче кажучи я б передав їх у руки Ордену.Так як (по твоїй ситуації) я був ситхом і тому звик робити погані речі.