Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів і Конституцією Республікі1.Ваше игровое имя, возраст игрового персонажа, его расу, родную планету;Neros, 37, людина, Kashyyyk
2.краткую биографическую историю (2-3 предложения) о прошлом Вашего игрового персонажа;Хоча я представник раси людей, родився на планеті Kashyyyk. Моя родина осилилася тут після революції в 5 ПБЯ. Мій батько був нащадком одного із членів "Розбійної ескадрилі", яка допомагала в організуванні революції на Kashyyyk'y. Моїм батькам допомагав один вукі, який був обовязаний моєму батькові "Боргом Життя". Поки батько працював, мати займалася моєю освітою. Після роботи батько допомагав мені оволодіти різною зброєю для захисту. Вільний час я проводив з молодими вукі. Тому до повноліття зміг як не як вивчити Шириивук, що дозволило розуміти їх і співпрацювати з ними з великою ефективністю. Після повноліття, я поки рідну планету і розпочав "якісно" нову сторінку свого "нового" життя...
3.срок Вашего пребывания в Нашей Галактике, а также всего игровые имена, которыми Вы пользовались; В НГ з 8(14).06.2009, боти: Crixus, Cromwell.
4.чем Вы занимались в Нашей Галактике, в каких кланах были, какие должности занимали, какую работу выполняли;Клани:
Республіка - солдат,джедай
РП,ОБ,ОД,сформував власний сквад
Імперія - міньойн,Лорд
РП(допомагав з входженням Емп до Республіканської РП),ОБ
Нейтрал - РП,ОД, поселився на серверах і в розділі Кантіна(Музика,Фільми,Ігри і т.д - приймав в участь форумному житті=))
Демони- допомагав другу і приймав участь у війні
Імперія- Імператор,Дарк Лорд
1)попробував відновити Імперія, але(взагалі було багато але, кому цікаво в ПМ)
2)попробував поексперементувати, але оскільки мав певні заборгованості в універі і семестр швидко закінчувався покинув ЮАГ на 2,5 місяця
5.Вы должны рассказать о чертах характера своего игрового персонажа, в чём Ваши плюсы и минусы ;
Оскільки ігровий персонаж це проекція нас самих, то я попробую якнайправдивіше(-точніше) себе описати
"+"
-досвід
-прагнення до досягнення душевної рівного, внутрішнього спокою(в реалі,а в грі як получиться))
-не конфліктний(наскільки це можливо в нашому житті)
-енергійний
-толерантий
"-"
-лінивий(щоб шось почати робити, приходиться прикласти великих зусиль. Проте є певна сфера діяльності над якою моя лінь немає влади=))
-досить часто спочатку щось роблю, а потім думаю що я зробив(думаю з віком це пройде=))
-мінливий настрій
6.Вы должны рассказать, почему Вы выбрали именно Республику, какие на Ваш взгляд в ней плюсы и минусы* ;
Причини вступу
1)Як і всякий мандрівник, що рано чи пізно вертається до витоків свого шляху, так я вертаюсь до Республіки.
2)Основною ціллю і метою є бажання розкрити весь мій потенціал для максимально ефективного захисту всього цінного для мене.
3)Бажання залагодити провину і очистити совість за свою слабкість в минулому.
Плюси:
* Розвинута інфрастроктура(велика кільксть шляхів для самореалізації)
* Багато хороших людей
* БХ
* РП в армії(якщо вона ще є)
* різні шляхи розвитку в Ордені
* Сенат(як орган управління Республікою)
Мінуси:
* Прорахунок з переходом Республіки на Преміум-тариф і як наслідок втрата багатьох людей
* Давно агітаційних реклам не бачив(акцій і т.д.)
* Впринципі є декілька мінусів, але не мені судити..(Преміум-тариф ОД,контроль активності і т.д.)
7.Описать свой стиль игры и поведение на серверах/форуме, а также указать свое основное оружие и уровень владения по такой шкале(Высокий, Выше среднего, Средний, Ниже среднего, Низкий, Вообще не владею);
Граю сінглом(червоним стилем), інколи глефою. На хамство стараюсь не відповідати(в більшості випадків, щоб показати що і без багів і підлості можна виграти).
Основна зброя:
Сінгл - Выше среднего(собі форму потрохи вертаю)
Глефа - Выше среднего(вже теж основна, навчився більш менш нормально грати проти всіх видів зброї)
Давно агітаційних реклам не бачив(акцій і т.д.)
А какие были вообще?
Чесно, назви і дати не памятаю, щодо форумнийх акцій.
Але помню колись було, шо без квестів вступ був(за певних умов).
Раніше самі республіканці агітували на сервері) Чи наприклад було різних
агітаційних повідомлень в підписах(наприклад як в тебе зараз) Дехто навіть в ПМ активним гравцям пропонував подати заявку в Республіку і т.д.
Небыло подобных акций в Республике.
Привет, Нерос.
-мінливий настрій
Если твоё настроение опять изменится, то ты вновь покинешь Республику?
2)Основною ціллю і метою є бажання розкрити весь мій потенціал для максимально ефективного захисту всього цінного для мене.
Что помешало тебе сделать это в прошлый раз?
-досить часто спочатку щось роблю, а потім думаю що я зробив(думаю з віком це пройде=))
А сейчас хорошо подумал?
* Багато хороших людей
Например?
2Kanzaki
1) Сповідання ідеології клану чи настрій не головне чим я керуюсь при виборі клану.
Перш ж за все я йду в клан, в якому:
-є певні люди з якими мені приємно спілкуватися, грати
-є перспектива росту
-є певні люди з якими назріла співпраця
Так в Республіку я йду, тому що:
-є цікаві для мене люди
-маю певну мету
-по запрошенню Лотра
-очікую на якісну співпрацю з Республікою вцілому і її окремими частинами
2)Сафрін, Екзар Кун, Алігатор, Сіріус
3) Добре подумав, зважив не тільки "за" і "проти" життя в НГ, але й всі реальні чиники, які могли б вплинути на моє положення/активність в НГ.
4)-Kinder
-Xemul
-Alphax Kenobi
-Lotr
-BlackHawk
-Nikooz
-Volhv
-Daiver
-Devil King
-Exelent
Решту я не вважаю поганими, але я виділив тих з ким більш менш знайомий...
мм.
меня упоминали)
а как же Империя?
як розуміти твоє питання?
Колись я пішов в Емп через Екзара, Алігатора, Сафріна, Сіріуса. Проте компашка давно перестала існувати( і я лишався там по привичці. Тепер ж налагоджуються відносини/співпраця з іншими людьми і я рухаюся дальше.
Чего ты хочешь добиться дальше?
James Bond
13.2.2011, 0:03
Привет)
Этот квест, я давал предыдущему кандидату, но он его не выполнил.
Так что он переходит к тебе.
До меня дошла информация, что в системе ФФА, в местном баре засели наемники.
Их количество, мне не известно, но говорят, что их там человек 8 - 10.
Твоя задача отправиться туда и разобраться с ними.
Удачи, и да прибудет с тобой Сила.
п.с. твой пост должен иметь ролевую форму, и не забудь про голограммы.
Возвращаться - плохая примета.Что думаешь?
Какие пригорады видешь перед собой?Как ты будем проходить через них?
Основною ціллю і метою є бажання розкрити весь мій потенціал для максимально ефективного захисту всього цінного для мене.
А зачем тебе Республика что бы открыть твой потенциал? И про какие ценности ты говоришь?
Что изменилось в тебе с тех самых пор, когда ты ушел из Республики и подал заявку вновь, ведь это весьма продолжительный срок, как думаешь?
Приветствую тебя, Нерос.Я тебя часто встречал на серверах, хотя ты и был иногда под припиской Эмпа, играл подло - очень редко. Или же мне просто отшибло память и я тебя путаю, с кем-то другим?
2)Основною ціллю і метою є бажання розкрити весь мій потенціал для максимально ефективного захисту всього цінного для мен
Для чего? Потенциал можно развить и находясь в другом клане, или же в нейтралах. Вдруг, ты через неделю, две - забьешь на игру, вернешься - уйдешь в другой клан?
Скажи, какую пользу ты принесешь Республике, когда тебя примут в ряды Республики? Что ты намереваешься изменить в Республике? Куда ты пойдешь дальше, в Орден или в Армию и почему?
* Давно агітаційних реклам не бачив(акцій і т.д.)
* Впринципі є декілька мінусів, але не мені судити..(Преміум-тариф ОД,контроль активності і т.д.)
Эти минусы написаны для виду? Агитационных реклам и акций, в Республике не было никогда и думаю не будет, если в Республике все вообще настолько не станет плохо. Кто хотел поистинному вступить в ряды Республики, те подавали заявки и их проверяли республиканцы. Насчет премиум-тарифа ОД - все в порядке, кто на самом деле хочет вступить, он потратит силы на рисование аватарок, эмблем, логотипов и продаст их, наберя сумму на голокрон; зачем открывать доступ всем в ОД, может быть найдутся люди, которые хотят просто побегать под припиской, т.е: пройти в клан - посидеть в нем и уйти в другой клан or забить на портал? Такое часто случается
Колись я пішов в Емп через Екзара, Алігатора, Сафріна, Сіріуса. Проте компашка давно перестала існувати( і я лишався там по привичці. Тепер ж налагоджуються відносини/співпраця з іншими людьми і я рухаюся дальше.
Если же, люди, с которыми ты общаешься - уйдут из клана, ты тоже уйдешь в другой клан? Ведь и сюда возможно, ты в первую очередь идешь из-за знакомых тебе людей.
---
Что бы ты хотел добавить нового в Республику? Есть ли у тебя идеи на эту тему, если есть, то какие они?

Что ты сделал в прошлом для Республике? И почему ты пошел в Империю, если у тебя были знакомые в Республике? Можно судить, Республика, как-будто бы была твоим последним оплотом, местом куда у тебя попасть огромные шансы
p.s. Не злись, я не заваливаю тебя квестами, а просто задав один квест - голосовать не буду, мне важно узнать, какой человек поступает в Республику :-)
2KinderПріорітет - заслужити повагу і довіру людей на яких мені не пофіг.
2IrizВозвращаться - плохая примета.
Я вважаю, що дана прикмета немає змісту для пересічної людини.
Вона справджюється тільки для мисливця,сапера чи людини в якої є проблеми з потенцією)
Ну або з точно зору фізики...
2FreakazСеред добрих людей, які готові помогти тобі, легше розвиватися і набувати нових хороших рис/принципі...
Головоною ціннюстю для мене є свобода/незалежність. Сприяння балансу/рівноправя між людьми.(Ідеаліст, що зробиш)
2UnsafeНабув досвіду, цікавість і непереборне бажання попробувати все нове замінилося на бажання спокою. Зрозумів, що для мене головне а без що я можу прожити.(в реалі за ці 2,5 роки сильно змінився)
2Fireman1) Та вроді не плутаєш...
2) Повторюсь, Серед добрих людей, які готові помогти тобі, легше розвиватися і набувати нових хороших рис/принципі...
Я давно навчився на авось покладатися. А вдруг завтра ти підеш в інший клан?) Загадувати на майбутнє це погане діло.
Впринципі якісно нових ідей нема, все по старому рейтинг, агітації(потім попробуйте сказати, шо не було)) Гра в 4х на серверах для показу згуртованості колективу Республіки і з метою захочення нових гравців. А також буду помагати реалізовувати ідеї інших. Крім того зараз важко, щось придумати поки не побачиш Республіку з середини.
Планую піти в Орден.
3)
* Давно агітаційних реклам не бачив(акцій і т.д.)На рахунок цього я вже з Нікооз'ом говорив, але знов повтрось:
Я вроді не шизофренік шоб вигадував і поки склероза немаю)
Але чогось в мене памяті є якісь обривки/згадки про акцій щодо вступу в Республіку. В будь-якому разі я маю на увазі, що від Республіки не видно ніяких дій по заохочуванню до вступу нових гравців. І це я вважаю мінусом
На рахунок Преміума, я вважаю це мінусом. З твоїх слів, виходить що краще і всій Республіці перейти на Преміум-тариф, оскільки *кто на самом деле хочет вступить, он потратит силы на рисование аватарок, эмблем, логотипов и продаст их, наберя сумму на голокрон*. Але ми всі добре памятаєм до чого це призвело.
Я розумію, що питання фінансів болюче, але через це не можна Преміум записувати плюси. Хоч він і допомагає сформувати певну еліту, але є багато хороших людей які не можуть дозволити собі голокрон в силу різних обставин.
4) Знов же на майбутнє я не люблю загадувати. Але я можу припустити, що буде так само як з Емп. Коли всі цікаві для мене люди покинуть Республіку, я лишусь по привичці в надії, що хочаб частина з них вернеться...
5)
Что бы ты хотел добавить нового в Республику? Есть ли у тебя идеи на эту тему, если есть, то какие они? - це пункт 2
Что ты сделал в прошлом для Республике? Мені тоді і 15 років не було, на ЮАГ'у я тільки починав свій шлях, тому я сумніваюсь, що зробиш щось для Республіки чим можна було б пишатися і пронести з собою через 2 роки життя і памятати про це.
И почему ты пошел в Империю, если у тебя были знакомые в РеспубликеТак, знайомі були там і там, але тоді зіграв зі мною злий жарт вік і бажання пізнання нового. + Тоді я не розумів БХ. Мені здавалося, що БХ узурпував владу. Це було і не дивно, адже тоді велику роль(може навіть більшу ніж Сенат) мав Орден у вирішенні життя Республіки. Спочатку не було ж і звання Grand Master'a і в ордені субєктивно всі були рівні. Мені не подобалася така Республіка і це стало ще одною причиною мого переходу. Але після того як я побував в шкурі керуючого я десь зрозумів його. Там де всі тільки говорили - він діяв. І це приносило свої плоди. І приписка на сервері - це найменша винагорода за його роботу яку він заслужив.(я щиро поважаю його роботу)
Можно судить, Республика, как-будто бы была твоим последним оплотом, местом куда у тебя попасть огромные шансыПару раз перечитував, але так і не зрозумів речення. Можеш перефразувати?)
p.s. Не злись, я не заваливаю тебя квестами, а просто задав один квест - голосовать не буду, мне важно узнать, какой человек поступает в Республику Чого мені злитися? Якщо ти не задаш ці питання, задасть хтось інший. Крім того моя перша заявка містила 96 постів, а тут тільки 15
2James BondСкоро виконаю)

Отлично,ну а зачем тебе эти все кланы,друзья,общение?)Какой цели ищешь в себе?
2IrizСлідкуй за моє логікою
1)Клан-організація/група людей обєднаних на основі чогось спільного(ідея/хоббі і т.д.)
2)Клани дають змогу найти нових друзів.
3)Нам приємніше спілкуватися з близькими людьми/друзями.
4)Спілкування один з шляхів розвитку людини. Під час спілкування люди діляться досвідом, обмінються/формують нові ідеї і т.д.
5)Чим приємніше, чим більш зацікавлені в розмові тим більше ми від неї отримуєм.
6)Отже все заємоповязане, одне не може бути без другого.(впринципі може, але еффект уже не тот

)
Як і всяка логіка, моя не бездогана але долю правди має.
Я прийшов на ЮАГ з ціллю доброго/веселого/цікавого часу проводення. А клан - це, виходячи з моєї логіки, засіб досягнення моє цілі.
Вроді пояснив!?
Хорошо ответил на мои вопросы, многие, видя сколько задают им вопросов - просто закрывают свою заявку. Это хорошая черта характера, думаю, если ты подал в заявку в клан и хочешь на самом деле туда попасть, то ты поступишь в него. Удачи в поступлении и никогда не забывай того, что дела всегда нужно доводить до конца
Пока что, я просто послежу за заявкой и потом уже проголосую
Главная цель - чувство радости,улыбка))
У тебя очень много ресурсовых целей.
Этого можно добиться и за пределами Республики.
Расскажи про персонажа, на твоей аватарке.
2KinderТолм - магістр-джедай, приймав участь в конфлікті Старка і Війнах Клонів. Вчитель Квінлан Воса і Айли Секюри. Активно займався розвідкою/підпільною діяльністю був одним з найважливіших інформаційних джерел Республіки...
Його історія багата, я не хочу копі-пасти тай пересказувати багато. Якщо тебе щось конкретне цікавить - я тоді розкажу
2James BondТатуїн дуже весела планета. Особливо їхні бари. Більше туди сами не полечу...
Сила попередела мене про небезпеку і я вирішив зайти через вікно.
Звісно найманцям це не сподобалося і перш ніж я встиг запропонувати їм здатися, як один вже наставляв на мене Е-11. Він і пав першим від мого меча.
Поки відбувалася бійка я встиг побачити, що правильно зробив, що зайшов через вікно - двері були заміновані спеціально для непрошених гостей.
Було важко, але я впорався. Проте я не можу гарантувати, що це були саме ті найманці, адже поговорити з ними мені не вдалося.
ps:Скрін з рахунком відправив в ПМ.
интересно.
надеюсь ты не уйдешь.
поддерживаю.
Что ты думал о своих ценностях когда связал свою судьбу с Империей?
Ты говоришь что для тебя главное равноправие и свобода, и ты надеялся найти это в Империи будучи императором?
что-то не вяжется о0
Я назвав свої цінності.
Я назвав свою ціллю в НГ.
Я назвав причини свого переходу.
Крім того будучи в Імперії Екзара я не віддучва утисків, напроти я відчував себе достатньо вільним.
А чому я лишився в Імперії, коли головне причина втратила силу я теж написав.
Тепер проаналізуй в такому порядку мої відповіді, які я вже давав по пару раз і в тебе все звяжеться
Я знаю что ты написал, но я попросил дать ответ на вопрос , а не перечислить на что ты уже ответил.
James Bond
14.2.2011, 17:00
С квестом ты справился на отлично)
п.с. скрин со счетом кандидат скинул в пм
Вот тебе пару вопросов:
1) Расскажи мне историю, о жизни Оби-Ван'а Кеноби. Историю - не меньше 150 слов.
2) Представь что тебя обманул близкий тебе человек.
Как ты поступишь?
2Freakaz
Пост №23
Питання:
1)Что ты думал о своих ценностях когда связал свою судьбу с Империей?
2)Ты говоришь что для тебя главное равноправие и свобода, и ты надеялся найти это в Империи будучи императором?
3)что-то не вяжется о0
Пост №24
1.Я назвав свої цінності.
2.Я назвав свою ціллю в НГ.
3.Я назвав причини свого переходу.
4.Крім того будучи в Імперії Екзара я не віддучва утисків, напроти я відчував себе достатньо вільним.
А чому я лишився в Імперії, коли головне причина втратила силу я теж написав.
1)Пост №15
Головоною ціннюстю для мене є свобода/незалежність. Сприяння балансу/рівноправя між людьми.(Ідеаліст, що зробиш)
2)Пост №17
Я прийшов на ЮАГ з ціллю доброго/веселого/цікавого часу проводення.
3)Пост №8
Колись я пішов в Емп через Екзара, Алігатора, Сафріна, Сіріуса.
Аналізуєм:
1.Нагадаю всі вони(Екзар, Алігатор, Сафрін, Сіріус) були різні за рангом, включаючи Імператора. Як я вже сказав вони були такою собі веселою компашкою і коли я бачив як ранги/звання не впливають на їх відносини між собою, на свободу їх дій, коли бачив як вони фаняться на серверах - я не бачив загрози своїм цінностям чи перешкоду до досягнення своєї мети(пункти 1,2)
2.А будучи Імператором по-перше вже ніхто неміг створити загрози моїм цінностям чи створити перешкоду досягнення моє цілі, по-друге я сам нікого не утискав в правах та свободах.
3.Тепер вяжеться?
2James Bond
1)Обі-Ван народився в 57 ДБЯ. Рідна планета невідома, хоча він і мав спогати про гру з його братом Оуеном. Був одним з найвідоміших магістрів-джедаїв і мастером III форми - Соресу. В 32 році ДБЯ став першим, майже за тисячу років, хто здолав лорда ситха Дарта Мола, а пізніше здолав, хоч і не вбив другого - Дарта Вейдера. Але перед тим:
Як юнлинг навчався при ГрандМагістрі Йодє. Вчитилями з фехтування були Анун Бондара і Цин Дралліг. Захоплювався різним машинами, хотів стати пілотом. Через здатність швидко вивчати і запамятовувати необхідну інформацію, став гордим. Проте з допомогою Йоди знов став стриманим і терплячим.
Обі-Ван став падаваном Квай-Гон Джинна після участі в боротьбі з поперднім падаваном Квай-Гона, який покинув Орден, Ксанатосом.
Пізніше Обі-Ван практично покинув Орден, прийнявши участь в руху Молодих на планеті Меліда-Даан, за що був наказаний. Квай-Гон практично відмовився від його навчання. Після того як Квай-Гон все ж таки рішив закінчити навчання Обі-Ван, той поклявся більше ніколи не розчаровувати Орден. І дотримвся клятви.
Після того як на Набу був переможений Дарт Мол, Обі-Ван був посвячений в рицарі. Під час Війн Клонів, отримав звання генерала. Приймав участь в багатьох міссія і по праву рахувався героєм Республіки.
Він командував наступом на Утапау для захвата генерала Грівуса, якого пізніше вбив в дуелі. На Утапау вперше відчув на собі виконання Приказу 66.
Пізніше дізнається, що його учень Анакін Скайуокер перейшов на Темну Сторону.
Магістр Йода поручив йому вбити ситха. З великим не бажанням Обі-Ван вислідив його на Мустафарі. Після того як втратив надію вернути Анакіна, він зійшовся в битві з Дартом Вейдором і переміг його. Він не зміг його вбити і лишив його померати на Мустафарі.
Після битви на Мустафарі він забрав Люка на Татуїн до дяді і тьоті. А сам відтправився у вигнання, слідкуючи за безпокою хлопця.
Пізніше Обі-Ван став першим вчителем Люка і зміг донести до нього, що Люк був не останнім джедаєм, а першим з джедаїв нових.
2)В мене є правило трьох. Три раза обманув(серйозно) і гуляєш.
Напиши сочинение "Одинь день из жизни императора".
Я не буду обговорювати життя Імператора з людьми які не керють кланом чи немають такого досвіду. Проте і наявність вище зазначених умов не гарантує те, що я захочу на цю тему говорити.
facepalm
1. Опыт у меня есть)
2. Я не прошу, а точнее не просил рассказывать именно про твое императорство. Можно было что-то придумать.
Я против, кандидат ищет халяву. Уверен, просто хочет побегать с припиской.
Nois,не спеши.Зачем такая спешка и негативное восприятие ответа.Встань на его место.Представь...
Neros,отстаивать своё мнение - это по Республитка!Демократия всё-таки.
Но демократия дело тонкое,как и сама эта чёрная политика.Тут нужно мягко отвечать,но держать на растоянии если ты хочешь))
Нерос,что испытывает человек,который прощает и которого прощают,когда он провинился перед человеком?Вот,не за что,но прощают.Что?
Нерос, тебя друзья спрашивают:
- Расскажешь мне про свою вторую половинку?
- Не хочу разговаривать с людьми, которые не имеют отношения к моим личным отношениям, идите вы все.Вот так же, ты поступил с Фриказом (Нойзом), как по мне - это неуважение к человеку. И что, теперь ты, если и поступишь в клан, то будет существовать некая проблема, между тобой и Фриказом. Как ты собираешься ее решить, что для этого ты готов сделать? Заданный, Нойзом вопрос - хорошо понятен, шанса на ошибку - нет. Нерос и прошу, не строй из себя важную фигуру, если ты и был императором, то это было временно, если ты и был в Республике и делал что-то значимое - это вспомнится, но в дальнейшем, попросил бы не грубить республиканцам, в своей же заявке, не говорить того, чего ты не знаешь, вдруг Нойз держал клан в своих руках? Я бы понял, если бы ты пробыл императором до этого момента, но такого я не вижу. В ОД думаю ты хочешь вступить тоже первым делом из-за рейтинга, точнее - звания, которое ты получишь после вступления в Орден, если же ты в него поступишь, то есть - мастер джедай. Что если бы, тебя приняли в Орден джедаев, но ты бы держался со званием рыцаря джедая, каковы твои действия? Так как, человек в основном, должен получать звание мастера только из-за каких-нибудь действий, участия в жизни в Республике, а не из-за набитого им уровня? Может быть, пойдешь в армию? Ведь сейчас численность армии не так огромна. Расскажи мне о людях, которые держат ОД на своих плечах и защищают галактику
2Iriz
Коли ти прощаєш обіду в тебе швидко міняється настрій, відбувається піднесення. Таке враження ніби ти скинув який тягар. Тобі стає легко, хоч ти і не був винним.
А коли тобі просто вибачають і ти не заслужив чи не заслуговуєш його, ти відчуваєш спостушоння-розгублення. Ти довгий час не розумієш людину, яка тебе пробачила і тобі здається, щоб ти так просто не зміг пробачити і всеодно в тебе лишається відчуття провини. Принаймні, якщо ти маєш хоть якусь совість.
2Fireman
По-перше я відповів не так грубо, як ти описав.
По-друге я знаю, що він кервав Raven Pride, тому мій пост включав *Проте і наявність вище зазначених умов не гарантує те, що я захочу на цю тему говорити.* і нічого не містив про цей клан, оскільки це могла здатися що я не зважав його клан і рахував, що інші клани кращі за його. Тому я свій пост постарався зробити як омога політ коректнішим.
По-третє я не люблю, коли лізуть в особисте життя без дозволу. Можливо я маю причини, щоб не говорити на певні теми які стосуються мене.
А на рахунок твого поста:
-де це я постав себе як важливою персоною чи проявляється моя зверхність?
-де я грублю республіканцям? Тільки Фріказ не задовлений, що я не відповів на його питання, яке стомується мого особистого життя. Крім того заявка - це психологічний тест, а не допит в НКВД.
-На мастера я й не розраховував і не розраховую. Це виключне звання яке дається за певні заслуги перед Орденом. А щоб отримати Рицаря, Падавану треба пройти якісь тести. Крім того я б хотів побути якийсь час падаваном Лотр'а і перейняти його досвід гри на глефі, звісно якщо він погодиться
-Про армію мб подумаю.
-Люди, які зараз очолюють/підтримують орден:
*Нікооз
*Лотр
*БХ(у відпуску?)
Що тебе про них цікавить? Я давно втратив звязок з ними, проте зараз на цілився його відновити. Крім того я бачу колишні магістри і просто хороші джедаї покинули Орден, наприклад Kol-Jan, Centrix, Ralf, Matador... Я мало знаю про життя перших чи причини виходу других. Проте можу розпитати, якщо вони погодяться поговорити, але наполягати не можу.
James Bond
15.2.2011, 21:29
Да что же вы так на него набросились 0_оЯ еще помучаю тебя вопросами, а потом проголосую
И так:
1) Как ты относишся к Ролевой игре, учавствовал или хочешь учавствовать?
2)
Він не зміг його вбити і лишив його померати на Мустафарі.
Как ты считаешь, правильно ли сделал Оби - Ван, что не убил Анакина, ведь у него был приказ?
Свой ответ обоснуй.
Давай полный,хороший ответ)
я За вступление Кандидата в Республику. для меня, - это честный, уравновешенный и розумный Человек. Его переход на Светлую Сторону, помоему принесет много пользы Республике и ему...
2Iriz
Я можу скопіювати з Вікіпедії чи якогось психологічного форуму/сайт/посібника.
Але я думав важлива моя думка, яка основана на реальному досвіді. Проте якщо треба пів А4 - то я можу написати твір на дану тему) Можливо ти хочеш від мене більш обширнішу відповідь, оскільки сам відчуваєш де, що інші почуття в даних ситуаціях, але це як наслідок того, що всі ми різні і всі по різному переживаєм одну і ту саму ситуацію.
2James Bond
1)Я люблю Рольову гру, приймав участь і збираюся прийняти знов.
2)Я вважаю Обі-Ван правильно зробив, що не добив Дарта Вейдера. По-перше я вважаю, що основна частина успіху їхнього плану залежала від Йоди. І коли він потерпів поразки, проявляти лишнє агресію до ворога було безлуздо. По-друге вбивати обеззброєнного і покалічено ворога не те, що не джедайських шлях, це не припустимо для будь-якої нормальної людину. Друге діло якби Анакін попросив б Обі-Ван допомгти злитися з Силою і припинити страждання. Крім того Йода би зрозумів його і любий кінець його міссії на Мустафарі.
Volhv, я вдячний тобі за довіру, постараюсь оправдати її.
Нет,ты не правельно меня понял.Когда-то в похожей ситуации побывал и я.Рыцарь джедай Волхв помог мне разобраться в себе и он услышал то,что хотел(ответ на вопрос).Именно тот камень с плеч
ЗА Хороший человек.
Оцени завявку Kissmet.
+Как по твоему, почему он отозвал её?
В твоем посте видна грубость по отношению к Фриказу, если ты вступаешь в клан, то нужно уважительно относиться к людям, а не отталкивать их, как-будто они, прошу прощения - никто. В дальнейшем, такого делать не нужно. Составь характеристику всех кланов на ЮАГе, каково твое отношение к ним?
Как вижу, ты решил проигнорировать квест Фриказа, раз он против? Твоя жизнь в Империи? Если там и случались какие-то плохие моменты и из-за этого ты не хочешь говорить об этом, то у меня есть право полагать, что ты пошел сюда, не только из-за знакомых

Напиши конкретно: Чего ты хочешь от Республики, чего ты хочешь от ее коллектива? Должны быть конкретные причины / цели, не такие как - общение, так как это может написать каждый, я хочу услышать индивидуальный ответ, точнее - твой ответ, каковы твои истинные цели для вступления в Республику и зачем она вообще тебе нужна?
Понаблюдал за заявкой. Ответы мне понравились. Кандидат вполне адекватен, отвечает хорошо, честно, имеет свою точку зрения. Я считаю, что он принесёт пользу Республике. Причин голосовать против я не имею. Разве что, постарайся урегулировать конфликт с Фриказом, ведь в случае поступления вы будете соклановцами. ЗА
Я проголосую За. Человек адекватный, хорошо отвечал на вопросы. Да и не вижу причины голосовать против
James Bond
16.2.2011, 22:00
Ну ответ на второй вопрос не такой как я хотел, хотелось бы услышать об отношении Оби-Вана к Анакину как учителя к ученику. Ну да ладно.
За все время общения с кандидатом у меня сложилось довольно хорошое мнение.
Я ЗА, этот человек адекватный, умный и просто хороший человек, а главное умеет отстоять свою точку зрения.
2Nikooz
З початку заявки вже видно недбалість. Як на мене оформлена надто просто і без душі. Дальше та ж недбалість прослідковується у відповідях, я не побачив жодної відповіді де було більше 2х складних речень(не рахуючи задань про опис X-Wing'a і TIE). Хоча це, як він признався, було копі-пастом - це ще одна недбалість.
+Не розуміння простих завдань(приклад, завдання Nois'a).
+Малий досвід і період перебування на ЮАГ'у.
+Страх перед конструктивною критикою чи можливо страждння його Его від критики...
Це все намалювало йому поганий портрет в очах Республіканців і ще більш зіпсувало заявку.
Якщо до оцінки заявки: *Заявка на авось* - *Вдруг повезе*, - розрахована на швидкий прийом із затраченням мініму зусиль і ресурсів. А якщо не приймуть, багато не втратиш.
Чому попросив закрити? Скоріше за все, не витримав критики(хоч вона і не була такою жорстокою), розвіялися його надії на швидкий прийом, не бажання працювати, коли існує можливість його не прийому в клан.
2Fireman
Я вже казав, що ображати нікого не збирався. Якщо когось вдалося образити, прошу вибачання.
На рахунок квеста, я відповів, що не буду говорити на цю тему ще до того як Nois проголосував, а нє після. Тому твоя заява про те,що я ігнорую чиїсь завдання безпідставна.
А щодо причин, то крім вище зазначених:
1)Основною ціллю і метою є бажання розкрити весь мій потенціал для максимально ефективного захисту всього цінного для мене.
2)Бажання залагодити провину і очистити совість за свою слабкість в минулому.
3)Є цікаві для мене люди і очікую на якісну співпрацю з Республікою вцілому і її окремими частинами
Я ще маю кілька які не включив в перший пост і яким із задоволенням поділюся:
1) Хочу відновити сквад в Ордені.(Тепер досвід маю і час появився і бажання повернулося)
2) Хочу знов отримати можливість приймати участь в Рольовій грі(йдеться мова про новий вид Бару *Drunk Jedi* і звісно ж РП Безсмертного Легіону)
3) Хочу відновити звязки з конкретними людьми. Їхнього товариства часто сильно бракує.
4) Можливо(скоріше як ще одна примарна ціль), ще через рік наберуся необхідного досвіду і заручившись підтримкую Республіканців подамся в сенат.
Ось такі в мене конкретні(матеріальні) цілі на даний момент, окрім того, щоб поступити в Республіку і Орденю
Воздерживаюсь от голоса. Не вижу смысла в дальнейших вопросах/распросах, так как человек уже доказал свою адекватность, то что он довольно умен, силен в игре. Республика ценит таких людей. Одно "но" - тебе задали квест: сочинение на тему "Один день из жизни императора", ты не удосужился на этот квест ответить, написать это может каждый, даже тот, кто не был императором. Это сугубо моя точка зрения на счет твоего поступления в Республику, я ничего против тебя лично не имею, но все же, в квесты нужно вдумываться, для этого они и сделаны. Если же воздержаться от голоса нельзя, то я
за
За
Навіть будучи в Імперії Нерос лишався спокійним і врівноваженим гравцем. І винятків такій поведінці я не бачив.. практично ніколи. Це викликає в мене лише повагу. Вірогідно, що його перебування в Республіці принесе якусь користь обом сторонам.
Как ты прокомментируешь то, что ты на форуме империи в ситах?)
Не компетентність адміністраторів) Я більше доступу до адмінки там немаю.
К сожалению, не вызывает у меня это доверия...
Black Hawk
25.2.2011, 16:02
(Neros @ 12.2.2011, 20:26)

Плюси:
* БХ
=)(Neros @ 12.2.2011, 20:26)

Мінуси:
* Прорахунок з переходом Республіки на Преміум-тариф і як наслідок втрата багатьох людей
Твоя задача - проанализировать ситуацию с переходом Республики на премиум. (почему, для чего и т.п.)