(Kristensen @ 9.9.2010, 12:33)

Приветствую!
Расскажи мне пожалуйста о Реване и о том, почему после уничтожения Звездной кузнецы он отправился в изгнание? Объясни.
Є припущення, що Реван народився за межами зовнішнього кільця, його батьки - невідомі. Майстер джедай крея, була пешою його навставницею, разом зі своїм близьким другом Алеком вони разом пройшли навчання на Корусканті, і в академії на Дантуїні. Серед його вчителів також були : Жар Лестін, Врук Ламар, майстер Дорак, і Аррен Кае. Але все ж таки потім він повернувся до свого колишнього вчителя - Креї, і скоро після того вони з Алеком отримали звання лицарів - джедаїв. Під час Мандалоріанських війн Ревану вдалось зібрати армію джедаїв, хоч і Члени Ордена спочатку в цьому сумнівались, першим до нього примкнув його друг - Алек Скуінкуаргесімус, який потім допоміг із вербовкою джедаїв. Реван відправився на війну із Мандалоріанцями, не дивлячись на заборону Ордену.
Потім відбулося багато подій, Реван деся за кордонами зовнішнього кільця змінився, та перейшов на темний бік - ставши Дартом Реваном. Він зі своїм учнем - Дартом Маллаком знайшов Зоряну Кузницю. Реван використовував її тільки для того щоб збудувати вешличезний флот проти Республіки, але Маллак хотів повністю використовувати силу цього артефакту, він думав, що вчитель вже не такий сильний, як був ранійше, і почав подумувати про його звергнення.
В 3,957 ДБЯ у відчайдушній спробі покласти кінець війні Республіка і джедаї влаштували пастку для Ревана - під час космічної битви Бастілла Шан разом з іншими джедаями проникла на місток корабля Ревана, і коли він готувався до битви із джедаями, Маллак наказав вистрілити по містку корабля вчителя, щоб стати Лордом сітхів. Тоді і відбулася несправжня смерть Ревана, він був ледве живий, і без свідомості, але джедаї забрали його із собою, і врятували йому за допомогою сили життя, а також стерли більшість пам*яті. Вони залишило його живим щоб дізнатися як він так швидко зібрав величезний флот. Але замінили його згадки на згадки солдата Республіки.
Після цього також відбувалось багато подій. Реван і його команда отримали від Ради джедаїв на Дантуїні відшукати Зоряні мапи, перед цим він став джедаєм на тому ж Дантуїні.
Після того, як Реван відшукав всі Зоряні мапи, вони відправились до самої Кузниці, але їхній корабель впав на планету, яка була розміщена біля Кузниці. Там він зустрів Бастіллу, яку Маллак перемаив на темний бік, і вона запропонувала йому приєднатись до неї, щоб разом перемогти Маллака, він відмовився, і Бастілла втікла. Коли силове поле планети відключили, То Реван зміг долетіти до Зоряної Кузні, і прорватися на неї. Потім він пробився скрізь охорону із ситхів, та дроїдів. І дійшов до кімнати, в якій сиділа Бастілла Шан, приміняючи Бойову медитація проти флота Республіки. Він намагався повернути її на світлий бік, але було марно, тоді він наважився сказати Бастіллі, що любить її, і вона склала зброю, і відповіла Ревану тим же.
Далі Реван після довгого поєдинку переміг Маллака, і той сказав, що все ж саме Реван був достойним титула сіт Лорда, але він відповів йому, що кожен обирає свй життєвий шлях. Після йього Реван забрав товаришів, і вони разом полетіли з палаючої Зоряної Кузні, флот ситхів був практично знищений, і Республіка вистроїла свій для знищення Кузні.
Реван повернувся на планету, і був нагороджений медаллю.
Чому він відправився у вигнання інформації нема (вона скорійше за все з*явится у Star Wars The Old Republic)
(Xemul @ 7.9.2010, 22:58)

Я могу делать добро, но делаю свечки
Я знаю где взять,но никогда не могу получить
Я не могу ждать,но могу оставаться спокойным
Я не могу думать,но я задумываюсь
3. Схожі людські якості часом можуть спрвляти оманне враження.
4. Щоб бути мудрим треба пізнати світ. Кожна людина здатна бодай на маленькі вчинки.