Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Zel Nom
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
TOUR
Голосую За даноого кандидата, так как приятен в общении и вполне неплохо знает ЗВ.
-Kristensen
Приветствую!

Расскажи мне пожалуйста о Реване и о том, почему после уничтожения Звездной кузнецы он отправился в изгнание? Объясни.
Xemul
гы)... не понял... и причем тут это)
Рассмотри каждую строчку отдельно
Zel Nom
(Kristensen @ 9.9.2010, 12:33) *

Приветствую!

Расскажи мне пожалуйста о Реване и о том, почему после уничтожения Звездной кузнецы он отправился в изгнание? Объясни.

Є припущення, що Реван народився за межами зовнішнього кільця, його батьки - невідомі. Майстер джедай крея, була пешою його навставницею, разом зі своїм близьким другом Алеком вони разом пройшли навчання на Корусканті, і в академії на Дантуїні. Серед його вчителів також були : Жар Лестін, Врук Ламар, майстер Дорак, і Аррен Кае. Але все ж таки потім він повернувся до свого колишнього вчителя - Креї, і скоро після того вони з Алеком отримали звання лицарів - джедаїв. Під час Мандалоріанських війн Ревану вдалось зібрати армію джедаїв, хоч і Члени Ордена спочатку в цьому сумнівались, першим до нього примкнув його друг - Алек Скуінкуаргесімус, який потім допоміг із вербовкою джедаїв. Реван відправився на війну із Мандалоріанцями, не дивлячись на заборону Ордену.
Потім відбулося багато подій, Реван деся за кордонами зовнішнього кільця змінився, та перейшов на темний бік - ставши Дартом Реваном. Він зі своїм учнем - Дартом Маллаком знайшов Зоряну Кузницю. Реван використовував її тільки для того щоб збудувати вешличезний флот проти Республіки, але Маллак хотів повністю використовувати силу цього артефакту, він думав, що вчитель вже не такий сильний, як був ранійше, і почав подумувати про його звергнення.
В 3,957 ДБЯ у відчайдушній спробі покласти кінець війні Республіка і джедаї влаштували пастку для Ревана - під час космічної битви Бастілла Шан разом з іншими джедаями проникла на місток корабля Ревана, і коли він готувався до битви із джедаями, Маллак наказав вистрілити по містку корабля вчителя, щоб стати Лордом сітхів. Тоді і відбулася несправжня смерть Ревана, він був ледве живий, і без свідомості, але джедаї забрали його із собою, і врятували йому за допомогою сили життя, а також стерли більшість пам*яті. Вони залишило його живим щоб дізнатися як він так швидко зібрав величезний флот. Але замінили його згадки на згадки солдата Республіки.
Після цього також відбувалось багато подій. Реван і його команда отримали від Ради джедаїв на Дантуїні відшукати Зоряні мапи, перед цим він став джедаєм на тому ж Дантуїні.
Після того, як Реван відшукав всі Зоряні мапи, вони відправились до самої Кузниці, але їхній корабель впав на планету, яка була розміщена біля Кузниці. Там він зустрів Бастіллу, яку Маллак перемаив на темний бік, і вона запропонувала йому приєднатись до неї, щоб разом перемогти Маллака, він відмовився, і Бастілла втікла. Коли силове поле планети відключили, То Реван зміг долетіти до Зоряної Кузні, і прорватися на неї. Потім він пробився скрізь охорону із ситхів, та дроїдів. І дійшов до кімнати, в якій сиділа Бастілла Шан, приміняючи Бойову медитація проти флота Республіки. Він намагався повернути її на світлий бік, але було марно, тоді він наважився сказати Бастіллі, що любить її, і вона склала зброю, і відповіла Ревану тим же.
Далі Реван після довгого поєдинку переміг Маллака, і той сказав, що все ж саме Реван був достойним титула сіт Лорда, але він відповів йому, що кожен обирає свй життєвий шлях. Після йього Реван забрав товаришів, і вони разом полетіли з палаючої Зоряної Кузні, флот ситхів був практично знищений, і Республіка вистроїла свій для знищення Кузні.
Реван повернувся на планету, і був нагороджений медаллю.
Чому він відправився у вигнання інформації нема (вона скорійше за все з*явится у Star Wars The Old Republic)

(Xemul @ 7.9.2010, 22:58) *

Я могу делать добро, но делаю свечки
Я знаю где взять,но никогда не могу получить
Я не могу ждать,но могу оставаться спокойным
Я не могу думать,но я задумываюсь

Что все это значит?

1. Добро - це дуже різноманітне поняття, так, що роблячи свічки - ти теж робиш добро, адже приносиш світло, та радість. Це не відносится тільки до свічок.
2. Важко досягти чогось неймовірного, навіть приблизно знаючи як це зробити. Можливо, навіть - це просто не твоя доля.
3. Схожі людські якості часом можуть спрвляти оманне враження.
4. Щоб бути мудрим треба пізнати світ. Кожна людина здатна бодай на маленькі вчинки.
-Kristensen
Zel Nom, ты не понял мой вопрос. Я знаю достаточно хорошо ту историю, которую ты написал (точнее от куда-то содрал rolleyes.gif ). Меня не это интересует. О Реване хватило бы пару слов, характеристики. Мне важно от тебя услышать, почему он ушел в изгнание, ведь все вроде закончилось хорошо? Мне нужно Твое мнение по этому поводу поддержанное объяснением.
Zel Nom
(Kristensen @ 9.9.2010, 20:37) *

Zel Nom, ты не понял мой вопрос. Я знаю достаточно хорошо ту историю, которую ты написал (точнее от куда-то содрал rolleyes.gif ). Меня не это интересует. О Реване хватило бы пару слов, характеристики. Мне важно от тебя услышать, почему он ушел в изгнание, ведь все вроде закончилось хорошо? Мне нужно Твое мнение по этому поводу поддержанное объяснением.

Думаю, він не зміг би бути в Раді джедаїв, а бо ж просто джедаєм, після того, що він пережив. І в першу чергу знаючи, що він одного разу вже зрадив Орден. Можливо він не міг бути поряд з тими, і дивитися їм у вічі, вдаваючи, що насправді нічого не пам*ятає.
До того ж, він згадав і те як був Сіт лордом, і ще пам*ятав спокусу темного боку сили ... її велич.
Мабуть він вирішив побути на самоті, відректися від всіх спокус темного боку, війн, джедаїв. Щоб просто відпочити від цього, стати на вірний шлях...
І до цього всього, мабуть він був уже не молодий, а всякий чоловік похилого віку хоче провести залишок життя в спокої, та переосмисливши прожите.
Xemul
Ну что же...Хотя ответ не совсем правильный, (точнее не правильный) но ты не побоялся ответить и некоторые пункты угадать))) я ЗА твое вступление)))
-Kristensen
Zel Nom
"Можливо він не міг бути поряд з тими, і дивитися їм у вічі, вдаваючи, що насправді нічого не пам*ятає"
Человек, который прошел через столько ужасов и опасностей даже смерти в глаза будет смотреть прямо. Это не была причина.

"І до цього всього, мабуть він був уже не молодий, а всякий чоловік похилого віку хоче провести залишок життя в спокої, та переосмисливши прожите"
Он был не на столько стар, чтобы уходить "на покой". К тому же ты забываешь, что в Реване протекала Сила в огромном количестве, что тоже придавало ему силы, бодрость и, в какой-то мере, молодость.

"До того ж, він згадав і те як був Сіт лордом, і ще пам*ятав спокусу темного боку сили ... її велич"
Он собственноручно убил Малака и способствывал уничтожению Звездной Кузнецы.

"Мабуть він вирішив побути на самоті, відректися від всіх спокус темного боку, війн, джедаїв. Щоб просто відпочити від цього, стати на вірний шлях..."

Конечно, это очень спорный момент в данной саге и, естественно, однозначно трактовать его нельзя. Но. Представь себя на его месте. Это была твоя война и ты её закончил. Любой конфликт порождается сначала в нас самих, а потом выходит уже наружу. Реван уничтожил конфликт, который он породил, а сумел ли он одолеть его внутри себя? Кем он оказался в конце в сей этой истории? Он стал опустошенным. Его присутствие порождало бы конфликты между здравомыслящими и его друзьями. Совет бы и сам не знал, кем является Реван и на сколько он на данный момент опасен. Зная, что своим присутствием он нанесет горе свои близким, а в особенности любимой Бастиле, он покидает их.

В своей заявке ты написал:
Про Республіку я хорошої думки: адже тут всі один одного підтримують. Я давно хотів так жити.
Вопрос: скажи, каким образом в жизни ты поддерживаешь людей и стоит ли это делать вообще? Объясни почему.
Zel Nom
Kristensen, я підтримую друзів по різному. Буває, розкажу щось смішне, коли в них поганий настрій, або ж скажу, що вони здатні на більше ніж вважають, і наведу можливі приклади, коли вони робили щось таке, що спочатку вважали неможливим для себе.
Якщо ж справа іншого характеру, то можу позичити грошей, або зробити щось для тієї людини, якій це зараз могло б допомогти.
Я думаю, що це не від*ємна частина життя, всі повинні один одного підтримувати, бо буває, що самотужки людина не може подолати певну проблему, або в неї дипресія, і навіть нема нікого, хто б допоміг їй вийти з цього стану.
І коли в тебе буде щось негаразд, і потрібна буде допомога, можна буде розраховувати на інших людей, яким ти також допоміг у свій час.
Ось така моя думка, щодо цього.
Mad
Не понравилось ничего. Перспектив не вижу Против
Daiver
Придется, пожалуй, тебе встретиться со своим прошлым... Вместе с одним из джедаев посети планету Коррибан (ФФА сервер) и покажи ему, что ты сопротивляешься тому, чему тебя учили. Используй Светлую сторону Силы (Зрение, Поглощение, Толкнуть, Тянуть, Защита, Скорость, Обман Разума), зафиксируй это на снимках (скриншотах).
Пусть потом джедай, который при этом присутствует, подтвердил твои навыки.
Zel Nom
(Daiver @ 10.9.2010, 22:16) *

Придется, пожалуй, тебе встретиться со своим прошлым... Вместе с одним из джедаев посети планету Коррибан (ФФА сервер) и покажи ему, что ты сопротивляешься тому, чему тебя учили. Используй Светлую сторону Силы (Зрение, Поглощение, Толкнуть, Тянуть, Защита, Скорость, Обман Разума), зафиксируй это на снимках (скриншотах).
Пусть потом джедай, который при этом присутствует, подтвердил твои навыки.

Разом із падавоном Hot ми відвідали Коррибан, і я навчився використовувати світлий бік сили.
Hot
Отлично провел время с этим игроком.Хоть и на его нападали толпами гесты он справился.Поиграв с ним могу сказать что это спокойный,сосредоточенный на задании человек.Предпочитает ходить с двумя мечами.Исходя из моих слов я поддерживаю его.
Entric
Як ти відносишся до своїх ворогів ?
Zel Nom
(Sprutik @ 12.9.2010, 12:43) *

Як ти відносишся до своїх ворогів ?

Дивлячись к вони грають. Але загалом - нормально, я й не надто люблю битись, якщо чесно. До всіх ввічливо, а до суддей ще ввічливійше.
Entric
Хм...я мав на увазі морально, духовно.
-Rko
привет, Zel Nom! Видел тебя на серверах, играешь неплохо, но хотел бы дать тебе квест: найди информацию об игроке RKO. Поспрашивай на серверах, поищи на форуме.
п.с. Не спрашивать только у него самого, вроде, "расскажи о себе", тд и тп. пусть это будет для тебя заданием

задание я отменяю, чес слово, первое пришедшее в голову написал. Еще подумаю хорошенько...
Zel Nom
(Sprutik @ 12.9.2010, 13:11) *

Хм...я мав на увазі морально, духовно.

А, я зрозумів. Намагаюся не звертати на них уваги при можливості, в душі, звісно призираю, нелюблю. Це я написав, як у реальному житті я до них ставлюся.
Entric
Напиши своє ставлення до гравців які вбивают у чаті, на підлозі і взагалі грають підло.
Zel Nom
(Sprutik @ 12.9.2010, 14:21) *

Напиши своє ставлення до гравців які вбивают у чаті, на підлозі і взагалі грають підло.

Як тільки я почав грати у ДЖА, коли гравці так робили мене неймовірно дратувало. до того ж я сам взагалі не вмів грати, і не міг їм відлатити тим же.
А зараз, коли я вже трошки з досвідом, мене це хіба що трошки дратує, і то рідко. А якщо ворог постійно так робить, я починаю грати точно так як він.
так, що моє ставлення до таких гравців досить спокійне.
-Sizzko
Приветствую кандидат. Опиши мне пожалуйста игрока Daitro, и сравни себя с ним (по стилю игры).
Zel Nom
(Jurico @ 13.9.2010, 14:56) *

Приветствую кандидат. Опиши мне пожалуйста игрока Daitro, и сравни себя с ним (по стилю игры).

Вітаю, Jurico. Точної відповді я взагалі дати не можу, оскільки ніколи не бачив цього гравця на серверах, та не спілкувався з ним на форумі. В його профілі також особистих данних не вказано.
Переглянувши історію його репутації, можу тільки приблизно сказати, що його стиль НЕпідлий, оскільки нема жодного мінуса з коментарями, які б це підтвердили. Також, видно, що в нього сила приблизно дорівнює 2, отже він грає чесно.
Більше мені сказати нічого.
Entric
Знайди всю інформацію про гравця Wergon. В яких кланах був, його історія, чому зараз не активний і т.д. і т.п.
-Sizzko
Интересные размышления по поводу силы и честности. Обьясни как именно ты сравниваешь эти 2 показателя ?
видно, що в нього сила приблизно дорівнює 2, отже він грає чесно.

P.S. Я так понимаю твое основное оружие - это дуалы. Как ты считаешь, ты хорошо ими владеешь ? Встречал ли ты игроков, которые владеют дуалами лучше ? Чему хотел бы научится ?
Daiver
С заданием справился. Исходя из рекомендаций и отзывов Хота - ЗА
Zel Nom
(Sprutik @ 13.9.2010, 16:12) *

Знайди всю інформацію про гравця Wergon. В яких кланах був, його історія, чому зараз не активний і т.д. і т.п.

Отже, хлопець на ім*я - Wergon. Вдалося знайти не дуже багато, так я з ним взагалі не знайомий. Також його ще знали як Tions.
Ото ж вік - 17 років, Падаван, суддя.
Народився на Корусанті, на нижніх рівнях, був крадієм. Так і жив до 16 - ти років. Потім за запрошенням Giterball'а вступив у клан ZS|LTS (Zipfo School|Light Side). Через деякий час цей клан розпався. А Wergon став учнем Lotr'а. Потім познайомившись з Big Hamster'om вирішив вступити в СГ, пробув там досить довго, але після того домовившись з командуванням покинув клан. Хотів допомогти у розвитку FA ( Force Avatars ), але клан знищили Mandalorians. Після того він знову вступив у СГ, але незабаром покинув його, бо зрозумів, що йому не дуже хочется бути солдатом.
Згодом вирішив податися в Республіку, а саме в Орден джедаїв.
Як я зрозумів він дуже хоче постигнути Світлий бік сили, та стати більш мудрим.
Чому він зараз не активний? :
Є певна інформація, що вн намагаєтся створити свій портал для JA.
Є певна інформація, що він повністю забанений на ЮАГ.
Це все, що я дізнався.
Entric
Я підтримую данного кандидата гарна людина, виконав квест, але дещо є про, що не хочеться казати...
Він не покинув СГ його вигнали.
Zel Nom
(Jurico @ 13.9.2010, 16:36) *

Интересные размышления по поводу силы и честности. Обьясни как именно ты сравниваешь эти 2 показателя ?

P.S. Я так понимаю твое основное оружие - это дуалы. Как ты считаешь, ты хорошо ими владеешь ? Встречал ли ты игроков, которые владеют дуалами лучше ? Чему хотел бы научится ?

Як я зрівнюю 2 показники:
Неймовірно важко набити силу більше чотирьох повністю чесним способом. Практично всі досвідчені гравці використовують баги ( Затримка, прокрутка, баг із глефою, коли вдаряєш ногою в повітрі.. і т.д) А дехто просто заходить на дуельний сервер, снарядившись ракетницею, і підриває суперників.
Так от: я граю не дуже чесно. І не набив сили взагалі (Хоча й не можна сказати, що я повний нуб)
Граючи повністю чесно набити силу більше 3 - 4, і далі як на мою думку майже не можливо, та й навіщо себе обмежувати?

Про мої дуали:
Так, впринципі не так давно я перейшов на них, захотілося швидкості, а не сильного удару. І до всього в дуалів, на мою думку більше привілегій, ніж у глефи. В них є підсічка, удар ззаду ( коли перестрибуєш через суперника, та б*єш кулаком). Та й, мені здаєтся в них досить хороший блок.
Мабуть, я погано їми володію. Ххххмм, сказати, що я зустрічав гравців із двома мечами, які грають краще за мене важко, бо по перше - таких дуже мало.
По друге - в поєдинку і я його вбивав, і він мене майже однакову кількість разів.
Впринципі вчитися я не дуже чомусь хочу, граю більше для того щоб розслабитись, і поспілкуватись
Dirol
каким путем я набрал 8 силы НЕ использовая "Затримка, прокрутка, баг із глефою, коли вдаряєш ногою в повітрі.. і т.д) А дехто просто заходить на дуельний сервер, снарядившись ракетницею, і підриває суперників. "
какие то неправильные размышления
Zel Nom
(Dirol @ 13.9.2010, 23:34) *

каким путем я набрал 8 силы НЕ использовая "Затримка, прокрутка, баг із глефою, коли вдаряєш ногою в повітрі.. і т.д) А дехто просто заходить на дуельний сервер, снарядившись ракетницею, і підриває суперників. "
какие то неправильные размышления

Я ж не казав, що це система така, це й справді тільки думки. І не підходить до деяких гравців.
Це лише відповдь на питання Jurico.
-Sizzko
Хмм ... Тобишь ты считаешь багеров не честными игроками. В какой-то мере я с тобой согласен, если бы не одно "но". На юаге практический каждый человек юзает минимум задержку.
У меня немного другое понятие "не честной игры".
Как ты относишься с такому бою, где противник всяческий пытается убить тебя на земле (при этом усердно пытается збить тебя с ног), со спины, в чате, подсечками и постоянной сменой стиля (синий, желтый, красный).
А также как ты относишься отдельно к багерам (которые юзают прокрутку, задержку, свитч, ногу)
Что по твоему "меньшее из двух зол" ?

P.S. Хватит оверквотить ) yellowcard.gif
Zel Nom
(Jurico @ 14.9.2010, 16:55) *

Хмм ... Тобишь ты считаешь багеров не честными игроками. В какой-то мере я с тобой согласен, если бы не одно "но". На юаге практический каждый человек юзает минимум задержку.
У меня немного другое понятие "не честной игры".
Как ты относишься с такому бою, где противник всяческий пытается убить тебя на земле (при этом усердно пытается збить тебя с ног), со спины, в чате, подсечками и постоянной сменой стиля (синий, желтый, красный).
А также как ты относишься отдельно к багерам (которые юзают прокрутку, задержку, свитч, ногу)
Что по твоему "меньшее из двух зол" ?

Я вже відповідав на подібне питання Спрутіку, яке він задав у пості #69.
Я просто не можу терпіти лише одну річ: це коли опонент грає лише за допомогою кіків, і постійно страєтся збити з ніг, і завалити на підлозі.
До тих, що зі спини: нуу, взагалі то мене дуже рідко вбивають так, та й в цьому винен лише тей, кого вбили. До тих, що в чаті ставлюся доволі терпляче.
Можу сказати за підсічки, та зміну стилю лише те, що це на мою думку дуже ефективно, і що тут такого поганого?!
Прокрутка - відношусь нормально, звик. Бо воно і справді не дуже добре зроблено, що сильним стилем треба замахуватися дві секунди, він же не 50 -ти кілограмову булаву у руках тримає...
А от затримка доволі діє на нерви, особливо тим, що вбиває з двох ударів, сам я її не вмію юзати добре.
Світч - незнаю, що це таке.
Ногу - хай собі юзають, нічого страшного.
Что по твоему "меньшее из двух зол" ? - хххм, незрозумів питання.
Constantine
все здорово, но ты нарушаешь правила форума.

расскажи, что такое оверквотинг?
-Sizzko
Смол +1 )

Задержка не является багом, влияющим на урон (в отличии от ноги). Но ее юзают практический все. Я считаю что тебе просто необходимо (при желании) научится ее юзать.
Что по твоему "меньшее из двух зол" ? (что тебе не нравится больше, баги или добивание на полу, в чате, пинки)

Разузнай что такое свитч (ведь на дуалах его тоже можно юзать)
Zel Nom
(Constantine @ 14.9.2010, 21:30) *

расскажи, что такое оверквотинг?

Я зрозумів свою помилку, я повністю виділяв сказане іншими, і цитував увесь їхній пост. А треба було цитувати лише питання, яке відносилось до мого повідомлення.
Оверквотінг - це постійне, та безглузде цитування, повтрорення сказаного іншою людиною багато разів.
Я не дуже вправний у користуванні форумом, я взагалі намагаюсь нічого не писати без потреби, ото ж незнав цього.
Дякую, що сказали. Намагатимусь писати коректнійше.

Jurico, світч, наскільки я зрозумів махання з боку в бік, яке добре пробиває блок. Я знав це і ранійше, але під назвою "шинкування".
Безперечно, мене більше дратують баги, атже це не нормально, і псує гру.
Коли вбивають на підлозі, в чаті, ззаду, я це нормально сприймаю.
Volhv
у меня вопросов нет. Очень хорошее впечатление о кандидате. Интересная заявка.
я - За
Slam Da Funk
Ответил на вопрос Поддерживаю кандидата
-Sizzko
світч, наскільки я зрозумів махання з боку в бік, яке добре пробиває блок. Я знав це і ранійше, але під назвою "шинкування"

Не правильно. Даю еще одну попытку )
Zel Nom
(Jurico @ 15.9.2010, 16:46) *

Не правильно. Даю еще одну попытку )

Світч - це постійне перемикання стилів під час бою, так можна застати ворога зненацька. Хороша штука, як на мій погляд.
-Sizzko
Ладно, разъясню ...
Свитч - это резкое переключение между стилями на глефе или дуалах, с последующим использованием шинка. Этот баг позволяет ооочень эфективно пробивать любые блоки, и в мгновение убивать врага.

Ну вообщем старается ... И вроде как целеустремленный. Нравится его точка зрения, по отношению к подлому стилю игры. Поддерживаю кандидата.
Free-men
Хех встречал игрока на серверах и скажем так, тоже увидел его отношению ко всяким "багам" мечей и тд.
Это конечно хорошо, но как говориться бей врага его оружием, так что учись владению меча и тогда никакой баг тебе не страшен)
Вот тебе от меня задание:Спроси у Игрока Naruto какой на его взгляд самая лучшая и эффективная рукоять для глефы?
Artemis
Здравствуй кандидат.В общении с многими нашими союзниками я пришел к выводу,что очень не многие знают ответ на вопрос о стилях владения лазерным мечем.
По этому в качестве экзамена для тебя и ознакомления другим я хочу задать тебе тот же вопрос.Сколько стилей владения мечем,какие они(названия,характеристики,отличия,сопоставления победитель-проигравший).
Ответом на вопрос ты можешь значительно повысить свое значение в глазах экзаменаторов,а также это повысит шансы вступления в подкланы.
Удачи тебе.
Zel Nom
Free - men, у Наруто мені спитати не вдалося, але все ж від ручки мало, що залежить.
Smoky
Ответы хорошие,прочные.
Поддерживаю
Volhv
Поздравляю, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.