Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sprutik
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Entric
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Моя історія починається з планети Датомір і не має кінця... Я народився в сім*ї яка з малку вчила мене воювати. Мої батьки виходячи на полювання могли не повернутився тому, що фауна на цій планеті була дуже небезпечна. Чим більше років мені ставало тим кращий з мене виходив воїн. Та настав час коли в моїх батьків сил ставало все менше і менше мені самому доводилося ходити на полювання, заробляти гроші. Завдяки своєму другу Леонарду я перевіз батьків у Аурілію, а сам залишився жити біля міста. Кожний день я ставав сильнішим духовно і фізично мої боєві навики покращувались... Через деякий час мої батьки померли і я залишився майже сам. У мати та батька з*явилися зв*язки у космопорті, але я навіть не підозврював, що вони мені колись знадобляться. Назбиравши достатньо грошей я вирішив полетіти на Татуїн, Лео сказав, що там є кращі варіанти заробити грошей ніж тут. Завдяки зв*язкам батьків я відправився на пісчану планету Татуїню. Пробувши там пару років я назбирав достатньо грошей щоб купити собі персональний зореліт. Одного разу мені прийшла в голову ідея. Якщо я такий вправний воїн, то я можу спрямувати свої сили на добру справу. Але для цього мені треба стати частиною республіки. Я сів на свій зореліт і відправився до Корусканту...

- Моя мета вступу в республіку це нести добро та розвиток Братства Аватарів куди я повернусь якщо стану республіканцем. Та приєднатися до моїх друзів.

Я на ЮАГу 8 місяців і 6 днів.

Боти:

Exploit

Плюси:

- Республіка має великий плюс це дружба, віданність одне одному та підтримка.
- В Республікі є чудові гравці які поділяться своїм досвідом і зможуть вирішити будь-яку проблему.

Мінуси:

Мінуси мені не доводилося бачити.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
ARSQ - За
Daiver - 3a
Devil King - 3a
Dirol - 3a
Ever -
Fallen - 3а
Feliss -
Grave Max -
Kaine - 3a
Sage - 3а
Nikooz -
Volhv -
Xemul -
Zilbit - 3а
V.I.P. громадяни:
BlackHawk - 3а
centrix -
Constantine - 3а
Gerontos -
Haydamaka -
Matador -
Daiver
...я відправився на пісчану планету Татуїню. Пробувши там пару років я назбирав достатньо грошей щоб купити собі персональний зореліт.

Каким образом ты их зарабатывал?

...фауна на цій планеті була дуже небезпечна. Чим більше років мені ставало тим кращий з мене виходив воїн.

Выходит, тебе не привыкать к опасной фауне? Хм... Дело в том, что Галактической книге животных требуются дополнительные данные о некоторых существах. Тебе предоставляется возможность достать эти данные.
От тебя требуется информация о Вампе, Ранкоре и Песчаном черве с планеты Бленджил (все своими словами и очень кратко. Буквально пара предложений: чего стоит опасаться, где живет, что жует). Снимки этих животных на датападе (скриншоты из игры. Картинки существ не из игры я не приму).
Entric
Я заробляв тим, що працював охоронцем в барі "Великий Дракон".

Вампа - це м*ясоїдна тварина яка живе на холодній планеті Хот, в льодяних печерах. В основному їдять таунтаунів. Берегтись треба кігтів і кликів Вампи.

Пісчаний черв*як. Він мешкає у пісках планети Бленджіл. Дуже небезпечно ходити по піску такої планети тому, що він може бути всюди і їсть він все, що рухається.

Ранкор живе на планеті Датомір. Живиться усім живим. Його вашко вбити тому, що він має шкіру яка його захищає. Він небезпечний своїми дуже гострими кігтями та інтелектом.
Kinder
Поддерживаю)
Хочет вернуться ФА, а меня это радует)
Ever
Расскажи о истории твоего персонажа в НГ. В каких кланах был, куда хотел вступить но не вступил, как куда вступил. Были-ли друзья, враги т.п.
Entric
Мій персонаж на світлій стороні сили, допомагаю всім хто просить і чим можу(не знаю, що ще можна сказати, такий я скромний). Мій перший клан ФА коли поступлю в Реп хочу повернутись до вас, другий мій клан це СГ який я ніколи не забуду). В СГ я потрапив через запрошення свого найкращого друга на ЮАГу, Вергона =) у ФА потрапив через заяву. Більш нівяких кланах не був. Друзів в мене дуже багато всіх називати не буду: Вергон, Зілбіт, Лайт Кровн, Каін, Драй, Кіндер, Неспі, Інфініті, Персон, Спік, Аніматор, Хома, Слодя, Фрі-мен і ще дуже багато =)). Куди я хотів вступити туди я вступав) Ворогів в мене нема.
Zilbit
Я за, так как этот человек отличный друг и всегда готов помочь.
Удачи!

Послежу еще.
Xemul
Какой переломный момент был недавно в НГ и кто остался победителем, а кто проигравшим? (пару моментов)
Entric
Чесно кажучи я незнаю, що було недавно в НГ тому, що я був відсутній(їздив на море).
Ever
Знаешь клан Империя? Я думаю да.
Хочу знать твое мнение по одному вопросу. Как ты думаешь, когда она была на пике своего могущества, при каком императоре? Напиши почему ты так думаешь и какие факторы не дают ей спокойно вздохнуть?
Entric
Я застав імператорів тільки Сафріна і Екзар Кана. Гадаю, що вона була могутня при Сафріні тому, що вони зробили себе могутніми завдяки кланам які до себе набрали, кількість людей Імперії зросла, фінанси теж вони помітно підскочили у рейтингу і навіть деякий час протрисались першими залишивши Республіку дихати їм у спину.
какие факторы не дают ей спокойно вздохнуть?

Я думаю, що Імперія неможе піти на дно тому, що вона хоче справедливості, хоче знищити Республіку і керувати галактикою. Ну і тому, що без Імперії немає Республіки, небуде проти кого воювати і небуде кого переманювати на світлий бік.
-Elrond
А разве можно расценивать как справедливость уничтожение какой либо цивилизации ?
Entric
Я цей фрагмент писав дивлячись з боку Імперії.
-Elrond
Ок, тогда вопрос в другом, по твоему это логично ? Свою точку зрения прошу обьяснить.
Entric
Чи логічно Імперії знищувати Республіку ?) І все ж таки я знову буду писати дивлячись з боку Імперії. Я гадаю, що так це логічно, бо ціль Імперії знищити всіх ворогів і володарювати галактикою самій. Створити невразиму Галактичну Імперію.
-Elrond
Я имелл ввиду абстрактно, а не с точки зрения имеперии.
Допустим цивилизация А пытается уничтожить цивилизацию В, разве не логичнее найти компромис ? Как ты считаешь возможен ли компромис с Республики и империи ? Обьясни почему.
Kanzaki
Что для тебя означает дружба? Насколько она важна в жизни и важна ли вообще? Стоит ли искать друзей?
Entric
2Елронд

Компроміс ? Думаєщ Республіка не спробувала знайти компроміс, гадаєщ дві сторони вес час один одного різали. Республіка намагалась створити мир і не раз, але як бачиш не вдалося... Можливо все і навіть компроміс Республіки і Імперії. Все залежить від Імператора якщо він думає про розвиток своєї держави думаю він по товарищує з Республікою адже у двох не так тяжко ніж одному, а якщо Імператор думає про владу і все то наврядчи він знайде компроміс з Республікою або вона з ним.

2Девіл

Дружба...дружба для мене займає важливе місце в житі, а особливо справжній і найкращий друг. Завдяки дружбі ти не один і тобі завжди хтось допоможе або вислухає все, що в тебе знаходиться на душі. Чи важлива дружба ? Це вже хто як до неї відноситься. Особисто для мене вона дуже важлива. Це завжди підтримка, радість, веселі розмови у вільний час або гра в футбол та багато чого ще... Дружби без друзів/друга не існує, звичайно варто шукати друзів тому, що ти з ними це одне ціле. Про дружбу можна багато розмовляти і все не сказати.
Kanzaki
Расскажи мне про игрока Ever.
Entric
Евер я засновником Аватара Сили. Дуже багато для нього зробив був відсутній в той момент як Аватар Сили загинув від нечесної битви проти Мандалорців на ЮАГу більше року. Був в Армії Республіки, в заявці писав, що збирається у орден. Два рази був в Республіці.
ARSQ
Друзів в мене дуже багато всіх називати не буду

Ты не перепутал друзей и товарищей?
Если нет...то что же для тебя тогда значит друг?
Entric
Не переплутав =) Я вже писав https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...ndpost&p=435400
ARSQ
Хорошо

Вергон, Зілбіт, Лайт Кровн, Каін, Драй, Кіндер, Неспі, Інфініті, Персон, Спік, Аніматор, Хома, Слодя, Фрі-мен і ще дуже багато =))

То есть это твои друзья?
Entric
Саме так. А що ?
ARSQ
Ничего.
А как думаешь, смогла бы добрая половина этих людей тебя назвать настоящим другом?
Entric
Я гадаю, що тут немає добрих половин це всі добрі люди. Не знаю чи назвали вони б мене справжнім другом, але просто другом я впевнений адже я цим людям нічого поганого не зробив і ніколи не сварився.
ARSQ
Хм...со мной ты не ссорился и проблем не было. Я тебе тоже друг?

Знаешь, а я тебя другом не назову.
Я думал ты поймешь о чем я, но видимо пока что нет.
Что же, я послежу за твоей заявкой.
speak
О Спрут ку), поддерживаю тебя) во многом мне помог, весело проводили время на серверах)
TOUR
Приветствую, кандидат! Безусловно голосую За, так этот кандидат обладает практически всеми хорошими качестваи, которые должны быть у настоящего Республиканца. Также я считаю, что найдет продолжение своего пути именно там, где его начинал.

Daiver
Не совсем то, чего мне хотелось... я бы и проголосовал бы уже за тебя, но все-таки, попрошу тебя переделать снимок банты в ее естественной среде обитания и показать как червяк вылазит из песка на Бленджиле.
А еще объясни, откуда на Татуине взялся ранкор? _a1.gif
Entric
Ок =) Ось переробив ранкора і вампу, а пісчаного черв*яка неможу бо не можу знайти на нього команду.

Dirol
Расскажи мне о выгоде Республики от ФА. Были бы ФА в составе республики, если бы основателем не был член Репа. Расскажи как они вообще создались второй раз, и сразу попали в состав Репа ( я отсутствовал, мб были какие то дискуссии ). Есть ли смысл держать ФА 10м ( утрирую ) кланом в составе республики, если практически других кланов не осталось.
Entric
Я гадаю, що ФА наврядчи був би під-кланом Реп якщо Евер не був би Республіканцем. Чесно кажучи я теж був відсутній 0,6 місяця і сам про це майже нічого не знаю. Ну вони створились вже під-кланом Репи за рахунок коштів Евера.
Есть ли смысл держать ФА 10м ( утрирую ) кланом в составе республики, если практически других кланов не осталось.

Навіть не знаю тому, що ФА схожий на Орден Джедаїв. З однієї сторони в цьому є сенс щоб вони були під-кланом і тримали баланс разом з Орденом. Але якщо поглянути з іншої сторони то мені здається, що краще було б якщо ФА був сам по собі і не від кого не залежив.
Daiver
С Вампой молодец, по поводу Ранкора - все равно объясни, попробуй, откуда он у тебя взялся на Татуине _a1.gif

а по поводу червяка, неужели сложно заскринить его в третьей миссии в сингл плеере?
Entric
Ранкора мабуть завезли торгоці на Татуїн. Я намагався скрінити, але щось не виходило спробую ще раз. Тепер вийшло:

Abrikoska
Доброго дня Sprutik,Розкажи що ти знаєш про битву при Явіні 4,Чим вона прославилася? _a1.gif
Entric
Перша битва при Явині4 - це битва при якій загинула перша зірка смерті, також це перша велика битва Галактичної громадянської війни вона йшла між Альянсом повстанців і Галактиної Імперії. Прославилась вона мабуть тим, що Альянс повстанців переміг і знищив Зірку Смерті завляки Люку Скайвокеру і його точному пострілу.
Abrikoska
Що ти знаєш про таку людину як Sage?
Daiver
Другое дело. Я ЗА
Entric
Минулий його нік Light Crown(Dark Crown), в НГ 5 місяців. Був в Імперії, але не довго. Чудова адекватна людина, грає непоганно наскільки я знаю то сінглом, завжди допоможе. На данний момент перебуває в Ордені Джедаїв зі званням Рицарь Джедай, Клан-модератор. Має всі черти справжнього республіканця. Тримає свій магазин "MonStar's Shop". Живе в Запорожжі.
Abrikoska
З квестами Справився.Ще за заявкою послідкую.
Xemul
Выясни что произошло в твое отсутствие,а так же ответь на первый вопрос с учетом этого вопроса.
-Nate
Почему не видно тебя на серверах?
Entric
2Xemul

Вибач, але я не можу відповісти на твоє питання. Я спитав у всіх активних друзів з ЮАГу і вони сказали, що теж не знають. Можеш хоча б натякнути ?)

2Nate

Мене не видно тому, що зараз почався учбовий рік і все літо я був відсутній на ЮАГу.
Dirol
Ответил на мой вопрос, на другие ответы тоже ничего. За.
-Nate
Поддерживаю. Помню его со времен первого Ордена.
P.S. Учеба - это святое.
Kanzaki
Последил за заявкой. Ответы нравятся и кандидат хорош. ЗА
Black Hawk
(Nate @ 1.9.2010, 20:19) *

Помню его со времен первого Ордена.

Первый Орден(как Джедаев и Ситхов) был года так 4 назад, а он пишет, что на ЮАГе ~ 8 месяцев =) Сразу отвечу на твой возможный ответ - когда говорят Орден - подразумевают как раз один из этих Орденов, на ЮАГе по крайней мере. Имел ввиду другой - надо уточнять))))

(Sprutik @ 30.8.2010, 21:34) *

З однієї сторони в цьому є сенс щоб вони були під-кланом і тримали баланс разом з Орденом.

Не-а) Первоочередная цель Ордена не баланс =) У ФА кстати тоже) У нас - поддержание мира, а уже потом гармония и баланс. У них - неделимая Сила и баланс Силы, в то время как у Ордена Джедаев Баланс во всём =)
Помню кандидата по СГ. ЗА
Xemul
Ладно отменяю задание...
1.В каком году проходила битва за Кашиик.
2.Откуда появилась нация Мандолорианцев?
3.Как выбирается Глава Клана Ман?
4.Самая большая победа Ордена джедаев?

п.с. Все вопросы кроме 1-го по игре.
Entric
1. 19 ДБЯ
2. Засновниками нації Мандалоріанців були Gimli i Tramp(Revan) від них і почали розвиватися мандалоріанці.
3. Його обирає "Верховна рада" клану Мандалоріанців.
4. Найвеличніша перемога Ордену - це захват і утримання бази Ехо на Хоті в час UoD.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.