Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sprutik
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Flake
Приветствую кандидат, вижу у тебя все не плохо со вступлениям _a1.gif .

Если пять кошек ловят пять мышей за пять минут, то сколько времени нужно одной кошке, чтобы поймать одну мышку?
Entric
5 хвилин =)
Windu
Доброго дня кандидате!
Дізнайтеся все що зможете про імперську розробку AT-ST, та найдіть їхню слабу сторону щоб військам Республіки було легше з ними боротися.
Успіхів!
Flake
Правильно 5 минут biggrin.gif

Моё мнения, что ты достоин быть в Республике. На ответ мой ответил, на другие ответы тоже даёт достойный ответ, вообще адекватный человек поддерживаю.
Надеюсь это хорошое мнения о тебе не изменится, и ты будешь показывать себя с хорошей стороны.
Удачи со вступлениям!
Windu
Мм, Міняю трошки квест у звязку з деякими обставинами.
Розкажи мені хто такі на Юазі Сірі Джедаї =)
Entric
Я про них нічого не чув, але гадаю, що це або джедаї які покинули Республіку або Сіра ліга =)
Windu
Ну ту нема чого гадати потрібно просто точно взнати =\
Entric
Це точно Gray League(Сіра Ліга).
Windu
Ну добре....
Покищо ше поспостерігаю за твоєю заявкою...
Kaine
Сожалею,что не смог сказать,чтобы твою заявку рассматривала приемная комиссия братства,но я вижу у тебя успехи итак неплохие.Один вопрос,который волнует меня и не позволяет проголосовать "За":говорят,что СГ востанавливается-если они востановятся ты нас покинешь и уйдешь к ним?
Entric
Мене самого хвилюэ це питання так як ФА мій перший клан який живе в моєму серці. СГ мій другий клан в якому я провів майже пів року і кожний день в ньому я проводив весело. Але всетаки я повернуся в ФА.
Kaine
Ок,мне этого достаточно:мой голос ЗА.Будем ждать тебя у нас.
Xemul
Древняя мудрость:
Где свеча погаснет там зажжется огонь, но потушит дождь и будет молния и подожжет дом и зажжется свеча.
Мені тяжко пояснити, що це таке, але якщо дивитись з боку ЗВ, то мені це нагадує історію Енекіна.
Constantine
(Sprutik @ 28.8.2010, 23:49) *

Боти:

Exploit

а как же Nort, ты хочешь сказать, что это не твой бот?
Entric
Ні це не мій бот. Це аккаунт мого старшого брата який раніше був на ЮАГу, але потім забив.
Constantine
Ладно, не вижу смысла тянуть кота за... уши. За.
Xemul
нет ты не прав....
Докажи связь Енакина с этим выражением....
Entric
Где свеча погаснет там зажжется огонь

Мені це нагадує момент коли Квай-Гон вірвши в Енекіна помер. А Енекін став Джедаєм і служив добру.
но потушит дождь и будет молния и подожжет дом

Але Енекін перейшов на темну сторону і почав руйнувати світ.
и зажжется свеча

І Енекін знову повернувся на бік світла знищивши Імператора.
Mad
Хорошие ответы + знаем=) ЗА
Windu
Справив хорош враження, добре відповідає на питання.
Підтримую.

handshake.gif
ARSQ
Ладно, ЗА. Терпеливый... =)
Lobster
знаю кандидата давно, адекватний гравець, підтримую
Volhv
Поздравляю, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.