Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sakred
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Sakred
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Народився я на Корусканті, і жив там до 12 років, поки батьки не переїхали на Набу. Там нам стало жити набагато краще, бо на Корусканті ми були бідняками.Одного разу сталась така історія:"Коли я після прогулянки повертався до дому, я побачив як до якогось старого підійшли три хлопця. і один з них вдарив дідулю. я зразу побіг до них і крикнув щоб вони відійшли від старого, вони відвернулись від старого і пішли на мене (один із них дістав кинжал), і тут коли я сконцентрувався на кинжалі, він вилитів з рук ворога прямо мені в руки. Після того що вони побачили, вони втекли." Я зрозумів хто я втой самий момент, і тепер я тут чекаю на ваш вердикт.

Чому я хочу вступити в Республіку?
Тому що Республіка гордість, та захист галактики, і я хочу допомогти їй в цьому.

+світла сторона, багато цікавих людей, не порушають кодекс, адекватність.
-деякі є дуже вспильчеві, інших поки що не замічав.
На просторах UAG-а: 2 місяці, з переривом 1,5 місяців

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
Daiver - 3а
Devil King -
Dirol - Против
Fallen -
Iriz Kun - 3а
Volhv - За
Grave Max -
Light Crown - ЗА
Nikooz -
Praetor -
Xemul - 3а
Zilbit -
V.I.P. громадяни:
BlackHawk -
centrix -
Chensky -
Facepalm -
Gerontos -
Haydamaka -
Matador -
Daiver
Куда ты пойдешь, если тебя примут в Республику? Или останешься просто гражданином?
TOUR
Приветствую! Скажи возникало ли у тебя желание гордиться самим собой?
Kinder
История смешная megalol.gif
какой до этого был ник?
Smoky
Привет,кандидат.
Хех,а почему на Набу вы стали "богаче",чем на Корусканте,м? ad.gif
Расскажи-ка мне о Корусканте.
-Sakred
(Daiver @ 13.8.2010, 17:33) *

Куда ты пойдешь, если тебя примут в Республику? Или останешься просто гражданином?

Я збираюсь піти в Орден Джедаїв, тому що проблеми краще виконувати не з допомогою воєної сили, а дипломатією.

(Light Crown @ 13.8.2010, 17:36) *

Приветствую! Скажи возникало ли у тебя желание гордиться самим собой?

Гордість ця не за мене, а за клан в який я збираюсь поступати.

(Hoegaarden @ 13.8.2010, 17:52) *

История смешная megalol.gif
какой до этого был ник?

Ніку не було я грав як гість.

(Iriz Kun @ 13.8.2010, 18:04) *

Привет,кандидат.
Хех,а почему на Набу вы стали "богаче",чем на Корусканте,м? ad.gif
Расскажи-ка мне о Корусканте.

1) На Набу нам стало жити краще, тому що моєму батьку перейшов магазин вспадок від помершого дідуся.
2)Колись Корускант був столицею Імперії, коли Нова Республіка захопила Корускант його назву не змінили, лише коли його захопив Южан Вонгами його перейменували на Юужан’Тар. На жаль це все що я знаю про Корускант.
Smoky
Гордість ця не за мене, а за клан в який я збираюсь поступати.

По подробней пожалуйста.Разверни эти слова.
-Sakred
(Iriz Kun @ 13.8.2010, 18:27) *

По подробней пожалуйста.Разверни эти слова.

В Республіці всі люди живуть в мирі, та допомагають один одному. Навіть в скрутний час кожен має друга на якого може обпертися, цим має гордитися кожен, і ця годість проявилася у мене з дитинства за Республіку.
Kinder
Зачем сплгиатил аватар у Анубиса? Ты уверен в том, что в Республике все живут мирно и помогают друг другу?
-Sakred
(Hoegaarden @ 13.8.2010, 18:39) *

Зачем сплгиатил аватар у Анубиса? Ты уверен в том, что в Республике все живут мирно и помогают друг другу?

1) Просто ава сподобалась, кльова от і поставив?
2)Нє я знаю що бувають негаразди, але то виключення!
Volhv
Здравствуй Sakred, расскажи мне пожалуйста каккая система проведения официальных дуэлей была раньше и чем она отличается от настоящей.
-Sakred
(Volhv @ 13.8.2010, 21:21) *

Здравствуй Sakred, расскажи мне пожалуйста каккая система проведения официальных дуэлей была раньше и чем она отличается от настоящей.

Я точно не зрозумів питання, але розкажу про правила які прибрали:
Зловживати зброєю, або силою (якщо суперник визначив що це є не доречним).
Ігнорувати ввічливі прохання інших гравців не робити чогось.
Поведінку до якої ввічливий гравець ніколи б не вдався.
Daiver
Я збираюсь піти в Орден Джедаїв, тому що проблеми краще виконувати не з допомогою воєної сили, а дипломатією.

А если тебе, в качестве джедая, все-таки придется драться или даже отнять жизнь, ты сможешь?
-Sakred
Daiver
Хіба що на мене нападуть і це буде самозахист.
Volhv
нет, совсем не то...
Усложняю задание. Найди в Нашей Галактике информацию о теме моего вопроса и пообщавшись с Остальными жителями Галактики дай развернутый ответ.
Smoky
Хорошо.Всё понял.Хотелось бы тебя узнать изнутри больше,какой-ты.Так вот напиши небольшое сочинение 200 слов на ту тему,когда ты помогал старику,когда вылетел кинджал из рук приступников.Опиши свои мысли,чувства,эмоции...каковы они были?
Anubis
Ну добре що взяв ту ж аву що в мене, біс з ним.
В мене питання.
Чому тобі більш подобається Світла сторона Сили, з Темною ти зможеш досягти більшої влади, впливу, та привілеїв для себе, та набагато швидше, чому ти обрав Республіку?
Daiver
(Sakred @ 13.8.2010, 23:07) *

Daiver
Хіба що на мене нападуть і це буде самозахист.

Да. Именно в этом случае. Ты сможешь отнять жизнь? Ты обязан это сделать?
И второй вопрос. Раз ты решил быть джедаем, то и спрос с тебя как с будущего джедая:
Перед тобой стоит безоружный ситх. Тебя посещают два видения, ниспосланные Силой.
1. Ты отпускаешь, его, потому что не смог убить безоружного (по каким-либо причинам ты не можешь взять его в плен и т.д. - только отпустить) - этот ситх спустя месяц вырезает целый город, убивая всех, кто в нем находился.
2. Ты убиваешь безоружного ситха. Ты идешь в разрез с кодексом и принципами. Но в этом случае люди остаются живы.

Ты убьешь безоружного?
Kinder
Расскажи мне про магистра Йоду.
-Sakred
(Iriz Kun @ 14.8.2010, 0:04) *

Хорошо.Всё понял.Хотелось бы тебя узнать изнутри больше,какой-ты.Так вот напиши небольшое сочинение 200 слов на ту тему,когда ты помогал старику,когда вылетел кинджал из рук приступников.Опиши свои мысли,чувства,эмоции...каковы они были?

Добре почну спочатку:
Коли я після прогулки повертався додому, я був веселий, аж поки не побачив компанію з трбох хлопців, та бідного старого над яким вони знущалися.Я зупинився, на жаль я не зразу вступив в сварку, а спочатку подумав:Блін що мені робити? Я допоможу цьому старому і постараюсб закінчити цю сварку мирно!
А якщо не вийде ладно так і бути, зараз під
Якраз під час моїх вони вдарили старого, і я цього не витерпів. Коли я підійшов до них я сказав Хлопці навіщо ви знущаєтесь з нього, старий і так пережив багато за життя, а ви його щей добиваєте, навіщо вам це? Вони мені відповіли що вони так розважаються. На це я сказав Хочете розважатись ідіть погуляйте скимось, бо знущання над людиною це знищення самого себе. От тут їхній глава дістав ніж, у мене не було ні страху, ні самовпевненості, я просто занв що робити. Я поставив руку напротив кинжалу і зосередився. Моє тіло відчувало як окріпало, та підносилось коли кинджал був у мене. Коли всі три хлопця втекли то я відчував щастя ща врятував старого від синців, а може й від смерті.

(Anubis @ 14.8.2010, 1:08) *

Ну добре що взяв ту ж аву що в мене, біс з ним.
В мене питання.
Чому тобі більш подобається Світла сторона Сили, з Темною ти зможеш досягти більшої влади, впливу, та привілеїв для себе, та набагато швидше, чому ти обрав Республіку?

Я обрав світлу сторону, тому що це добро, та сила. Бо темна сторона знищує твоє тіло зсередени, а ще темна сторона це слабкість, та зневага.
Розум людини в світ має бути, а не у пітьмі

(Daiver @ 14.8.2010, 3:06) *

Да. Именно в этом случае. Ты сможешь отнять жизнь? Ты обязан это сделать?
И второй вопрос. Раз ты решил быть джедаем, то и спрос с тебя как с будущего джедая:
Перед тобой стоит безоружный ситх. Тебя посещают два видения, ниспосланные Силой.
1. Ты отпускаешь, его, потому что не смог убить безоружного (по каким-либо причинам ты не можешь взять его в плен и т.д. - только отпустить) - этот ситх спустя месяц вырезает целый город, убивая всех, кто в нем находился.
2. Ты убиваешь безоружного ситха. Ты идешь в разрез с кодексом и принципами. Но в этом случае люди остаются живы.

Ты убьешь безоружного?

Я би не вбив джедая, якщо можна забрав би в полон, якщо не можна зв'язався з орденом, вони мені б допомогли, якщо і це не можна, то вкрайньому разі мож би відрубав йому руку(але це в крайньому разі).

Магістр Йода-(896 до я. Б. - 4 п. Я. Б.) Йода, зріст якого становить 66 см, є одним з найстаріших членів Ради джедаїв і, швидше за все, самим мудрим і сильним джедаєм свого часу. Вчителем Йоди був Н'Ката Дель Горно. Йода, оволодівши усіма сімома формами атак світловим мечем. Його майстерність володіння IV формою боротьби світловим мечем «Атар» дозволяло йому долати гравітаційні обмеження і досягати неймовірних висот.

Volhv
На жаль ще досі працюю над завданням.
Smoky
Хм,хорошо,молодец!Как думаешь то были притоки силы?Ты считаешь,что их надо развивать?Как?
-Sakred
(Iriz Kun @ 14.8.2010, 10:32) *

Хм,хорошо,молодец!Как думаешь то были притоки силы?Ты считаешь,что их надо развивать?Как?

Як на мене то я в той момент відкрив свою силу яка була в мені, мені треба вчитися щоб нею керувати, і я хочу найти собі вчителя, який буде мене вчити.
Daiver
Я би не вбив джедая, якщо можна забрав би в полон, якщо не можна зв'язався з орденом, вони мені б допомогли, якщо і це не можна, то вкрайньому разі мож би відрубав йому руку(але це в крайньому разі).

На моей памяти, ты первый человек, который так отвечает на вопрос. Обычно все либо отказываются убивать ситха, что в корне не верно, либо убивают его, из необходимости. Это плохо, но джедай должен пересилить себя, если так надо.

А ты, вот, нашел свой, отличный от других путь. И ты по-своему прав. Молодец. Кажется, тебе самое место будет в Ордене.
ЗА
Smoky
Главное,учись её контролировать.Я за
-Sakred
(Volhv @ 13.8.2010, 21:21) *

Я поговорив з людьми і мені допомогли ось:
Раніше люди самі домовлялись між собою, у кожного уччастника ОД був свій свідок (соклановець),бились вони по таким же критеріям 8:2 9:1 10:0 потім результати відписувались на форумі. А зараз щоб викликати на ОД достатьно прописати в консолі /od нік і все.
Kinder
В след. раз без копипаста.
Расскажи мне все что знаешь про игрока Jurico.
Xemul
Проведи 10 дуелей с Hoegaarden и пусть он оценит твое владение боем от 1 до 10
TOUR
За. Понравились ответы и вцелом довольно приятный человек.
Kinder
megalol.gif
поржал)
играет как новичек)
за дуелей 20 не увидел не одного бокового)
оценка 2)
ту Хемул)
-Sakred
(Hoegaarden @ 15.8.2010, 18:51) *

megalol.gif
поржал)
играет как новичек)
за дуелей 20 не увидел не одного бокового)
оценка 2)
ту Хемул)

Так я і є новачок blush2.gif
І яж казав що одна з причин вступу до Республіки для того щоб найти собі вчитиля.
-Sakred
Шановна комісія, прошу проявити активність до моєї заявки. _a1.gif
-Kristensen
Я так понимаю, ты хочешь вступить в ряды Джедаев, скажи, каких принципов ты уже придерживаешься?
-Sakred
Kristensen

По-перше: я не граю підлим стилем, тому що це слабкість, і веде до темної сторони сили.
По-друге: в чатах, я не ображаю та не грублю іншим людям.
По-третє: граю тільки за світлих героїв, та тільки зеленим мечом biggrin.gif ,тощо.
-Kristensen
Я имел в виду не это. Ты собираешься идти в Орден. Что тебя толкает туда, какое внутреннее чувство? Если ты собираешься отыгрывать "Роль" Джедая, то ты просто надеваешь маску. Лицемерия ненужно. Так что в тебе толкает в Орден?
-Sakred
(Kristensen @ 17.8.2010, 14:53) *

Я имел в виду не это. Ты собираешься идти в Орден. Что тебя толкает туда, какое внутреннее чувство? Если ты собираешься отыгрывать "Роль" Джедая, то ты просто надеваешь маску. Лицемерия ненужно. Так что в тебе толкает в Орден?

Kristensen

В орден мене штовхає внутріння сила, і ідея стати одним із тих хто приносить мир handshake.gif в нашу галактику.
-Kristensen
Стремление приносить мир... А ведь не все так просто. Запомни одну вещь, если ты хочешь изменить что-то вне себя, это означает, что ты хочешь это изменить в себе. Если ты хочешь (стремишься) приносить покой, то ты не осознавая того ищешь пути, для воссоздания мира в себе. Мы никогда не можем изменить себя, но мы можем направить себя туда, где мы изменимся...
Что ж... Я постараюсь помочь в этом).
Хотя это сложный путь, но все в твоих руках.
поддерживаю
Xemul
Хорошо, ответь мне на такой вопрос:
1. Кого ты б хотел получить учителем?
2. Кто для тебя кумир?
3. Армейский Капрал мудрее генерала, но слабее солдата - Что ето значит?
Kinder
Я так понял ответа на мой вопрос не будет?
Nikooz
Закрыто в связи с р.о. Напиши в ПМ кому-то из модераторов раздела, когда р\о спадет.
Nikooz
Рассмотрение заявки продолжается.
-Sakred
Xemul

1)Я б не проти стати учнем Ralfа, бачив його із однієї сторони (сила) і з іншої(розум).
2)Кумира в мене немає, але є людина яку я дуже шаную і це BlackHawk один із тих хто був знами від початку, і буде з нами до кінця.
3)На мою думку це означає що солдат покладається тільки на силу і тренує тільки її. Коли його підвищують і він до ходить до капрала, то вчитується в книжки і пізнає тактики боя, коли ж він став генералом він врівноважує знаня та силу.

Hoegaarden

Я знаю що Jurico колись був в Імперській армії звання було солдат, та Імперській прийомній комісії. Став помічником бармена на форумі. Неодноразово приймав участь в ОБ приводив свою команду до виграшу. Коли Імперія розпалася він пішов в Ауткаст. Потім ауткаст розпався і він 5 місяв був відсутній. Зараз він в Республіканській армії.
Його ще часто називають багоюзер-прокрутчик rolleyes.gif
Volhv
Чем Ты можешь быть полезен Республике?
-Sakred
Volhv

Я можу бути Республіці другом, помічником, захисником, а також буду допомагати в розвитку клану.
Ever
Можете на меня злиться, но вопрос сам напрашивается )
Как ты будешь ей помогать, как защищать и как помогать в развитии?
-Sakred
(Ever @ 28.8.2010, 18:23) *

Можете на меня злиться, но вопрос сам напрашивается )
Как ты будешь ей помогать, как защищать и как помогать в развитии?

Злитися не буду biggrin.gif , а відповідь: захищати Республіку буду не тільки силою, а й словом. Щоб Республіка розвивалася все більше та більше, я буду допомагати шукати нових людей у яких була б перспектива стати Республіканцями, тощо.
Volhv
Тогда даю Тебе конкретное задание, на развитие Республики:
Придумай 2 эвента, которые были бы и уникальными и интересными и реальными.
Leksa
я буду допомагати шукати нових людей у яких була б перспектива стати Республіканцями

а какого по-твоему человека можно считать перспективным Республиканцем ?
-Sakred
Volhv

Я точно не зрозумів питання, але щоб розвивати Республіку треба залучати все більше гравців, і один із способів щоб приходило більше гравців до Реп можна використати звичайні слова, наприклад: (Вступайте в Республіку, вступивши в Республіки ви зможете найти собі друга, поміччника, і кожен Республіканець допоможе тобі в скрутну днину.) Ну ці слова подіють на декількох людей і вони вступивши в РЕП найдуть собі друзів biggrin.gif .
А друга ідею це провести змагання між нейтралами, самий сильний з них одразу зможе вступити в РЕП.

Leksa

Ти маєш на увазі ім'я? А так я знаю декілька гравців з якими я грав на серверах, виховані та гарно грають, один із них зараз також намагається вступити в РЕП, ім'я його Тurok.
Leksa
Имя здесь не при чем, я говорил о том, какой должен быть этот игрок с точки зрения моральной характеристики.
Xemul
Что же ответ понравился мне я ЗА твое вступление...удачи...
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.