(Iriz Kun @ 14.8.2010, 0:04)

Хорошо.Всё понял.Хотелось бы тебя узнать изнутри больше,какой-ты.Так вот напиши небольшое сочинение 200 слов на ту тему,когда ты помогал старику,когда вылетел кинджал из рук приступников.Опиши свои мысли,чувства,эмоции...каковы они были?
Добре почну спочатку:
Коли я після прогулки повертався додому, я був веселий, аж поки не побачив компанію з трбох хлопців, та бідного старого над яким вони знущалися.Я зупинився, на жаль я не зразу вступив в сварку, а спочатку подумав:
Блін що мені робити? Я допоможу цьому старому і постараюсб закінчити цю сварку мирно!
А якщо не вийде ладно так і бути, зараз під Якраз під час моїх вони вдарили старого, і я цього не витерпів. Коли я підійшов до них я сказав
Хлопці навіщо ви знущаєтесь з нього, старий і так пережив багато за життя, а ви його щей добиваєте, навіщо вам це? Вони мені відповіли що вони так розважаються. На це я сказав
Хочете розважатись ідіть погуляйте скимось, бо знущання над людиною це знищення самого себе. От тут їхній глава дістав ніж, у мене не було ні страху, ні самовпевненості, я просто занв що робити. Я поставив руку напротив кинжалу і зосередився. Моє тіло відчувало як окріпало, та підносилось коли кинджал був у мене. Коли всі три хлопця втекли то я відчував щастя ща врятував старого від синців, а може й від смерті.
(Anubis @ 14.8.2010, 1:08)

Ну добре що взяв ту ж аву що в мене, біс з ним.
В мене питання.
Чому тобі більш подобається Світла сторона Сили, з Темною ти зможеш досягти більшої влади, впливу, та привілеїв для себе, та набагато швидше, чому ти обрав Республіку?
Я обрав світлу сторону, тому що це добро, та сила. Бо темна сторона знищує твоє тіло зсередени, а ще темна сторона це слабкість, та зневага.
Розум людини в світ має бути, а не у пітьмі(Daiver @ 14.8.2010, 3:06)

Да. Именно в этом случае. Ты сможешь отнять жизнь? Ты обязан это сделать?
И второй вопрос. Раз ты решил быть джедаем, то и спрос с тебя как с будущего джедая:
Перед тобой стоит безоружный ситх. Тебя посещают два видения, ниспосланные Силой.
1. Ты отпускаешь, его, потому что не смог убить безоружного (по каким-либо причинам ты не можешь взять его в плен и т.д. - только отпустить) - этот ситх спустя месяц вырезает целый город, убивая всех, кто в нем находился.
2. Ты убиваешь безоружного ситха. Ты идешь в разрез с кодексом и принципами. Но в этом случае люди остаются живы.
Ты убьешь безоружного?
Я би не вбив джедая, якщо можна забрав би в полон, якщо не можна зв'язався з орденом, вони мені б допомогли, якщо і це не можна, то вкрайньому разі мож би відрубав йому руку(але це в крайньому разі).
Магістр Йода-(896 до я. Б. - 4 п. Я. Б.) Йода, зріст якого становить 66 см, є одним з найстаріших членів Ради джедаїв і, швидше за все, самим мудрим і сильним джедаєм свого часу. Вчителем Йоди був Н'Ката Дель Горно. Йода, оволодівши усіма сімома формами атак світловим мечем. Його майстерність володіння IV формою боротьби світловим мечем «Атар» дозволяло йому долати гравітаційні обмеження і досягати неймовірних висот.
Volhv
На жаль ще досі працюю над завданням.