Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sakred
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Sakred
Leksa

По-перше ця людина має бути стриманою, та духовно сильною.
По-друге людина має бути доброю, і не тільки до себе, а й до ближнього.
По-третє ця людина має бути незламна, щоб темна сторона сили її не поглинула, тощо.
Volhv
Ты действительно не совсем правильно понял вопрос)
Уточняю задание: Придумай 2 (события, конкурса или других идей) которые были бы интересны Всем Республиканцам, при этом чтоб идея была новой.
-Elrond
Как ты относишься к таким словам, и какой смысл ты в них видешь:
"Суть не в силе, а в том, кто её использует, и даже использование тёмной силы, для достижения правильной цели можно назвать правильным" ?
ARSQ
Я зрозумів хто я втой самий момент, і тепер я тут чекаю на ваш вердикт.

Да? и кто же?
-Sakred
Volhv

Дякую що пояснив blush.gif , а так можна зробитидуже цікаве змагання, назву не придумав, але найбільше там потрібне акробатичне вміня. Стають 5 людей навпроти одного і починають в нього стріляти (ігрок буз сайбера), хто найдовше протримається той і виграв. Думаю багато захоче взяти участь тому що на мою думку це нове і якесь дивне завдання._a1.gif
А друге можна на форумі створити тему та дати Республіканцям в тій темі таке завдання: хто зробить найцікавіший відеоролик, як він біситься на серваках biggrin.gif, всеж таки таке кожен робить. Ось такі у мене конкурса, хотілось би на таке подивитись. blush.gif

Elrond

Я хочу сказати що перша половина твоїх слів є наполовину правильна, тому що сила не керується сама, а ти керуєш нею, а от з другою половиною я незгодний, тому що темна сторона сили буде поглинати тебе, і твоя "добра ціль" перетвориться в захопленя галактики.

ARSQ

Я майбутній захисник галактики!
-Elrond
Ну почему сразу так ? Попробуй обьяснить на примере и продолжим дискуссию.
-Sakred
Elrond

Ну наприклад навіть Енакін Скайвокер думав що перейшовши на темну сторону думав що переходить на неї щоб врятувати свою дружину, тобто зробити щось добре, а сам вбивав тисячі невиних людей.
Volhv
За, понравились ответы и ход размышлений.
Dirol
меня не было 2 недели, что случилось с СГ и БСом? Где щас Слай и половина БСов ?
-Sakred
Dirol

Я знаю що Слай колись був головою клану Essence of Darkness, але зараз він покинув клан і давно не з'являвся в нашій галактиці blink.gif

Клан BlackSun я так зрозумів на деякий час перестав існувати ai.gif , було написано що на 6 днів, а уже пройшло більше часу так що я не знаю. Деякі люди які були в клані стали нейтралами, доля інших мені невідома ninja.gif .

С 1 вересня Gray League відмовляється від жовтого додаткового кольору, а також вони створили підклан Star Warriors, нажаль це все що я знаю unsure.gif .
Mr Smash
Привет, я хочу чтобы ты сказал охарактеризовал меня как личность(какой я и всё такое). Хочу испробовать твою целеустремлённость
-Sakred
Turok

Я хочу сказати що я грав з тобою декілька раз із цього я можу сказати що ти дуже дружелюбний, а також хоробрий, ти той який сам може битися одразу з двома і більше супротивників thumbup1.gif , а також те що ти вступив в РЕП показує що ти маєш не тільки силу, а і розум _a1.gif
Mr Smash
Мудрые слова biggrin.gif Ладно, поддериживаю удачи со вступлением!
Dirol
противно всё это читать...

- Похвали меня
- О да, ты классный
- Даааа, я классный, поддерживаю тебя...

Сакред, найди троих негативных персонажей в Республике ( ты понял, 3 негативных, плохих, непослушных игрока в твоем понимании на УАге в клане Реп и подкланах ) и дай им критику в своей заявке.
-Sakred
Dirol

Я в Республіці не замічав таких людей що мені сильно насолили, але так мінуси в Репі я замітив це такі як: втрата рольової гри, також неактивність деяких персонажів, деякі можуть на серваках ображати, та нечесно битися, ну а так Республіка та її жителі довели мені що це дружній, та веселий клан.
Dirol
ну вот и расскажи мне про троих таких неадекватных людей, по 3-4 предложения на каждого. По никам.
-Sakred
(Sakred @ 3.9.2010, 19:24) *

Dirol
Я в Республіці не замічав таких людей що мені сильно насолили, але так мінуси в Репі я замітив це такі як: втрата рольової гри, також неактивність деяких персонажів, деякі можуть на серваках ображати, та нечесно битися, ну а так Республіка та її жителі довели мені що це дружній, та веселий клан.

Нажаль ніки згадати не можу, я просто пам'ятаю що там було REP, а так ну що з відвідування нашої галактики це проблема у РЕП серйозна бо 1\6 взагалі не грає, коли я грав перший тиждень якийсь Республіканець почав на мене на сервері наїжати що я повний нуб, а коли я його виніс, він сказав що вьо мені кранти і почав за мной ганятись, і т.д. і т.п.
Dirol
у тебя есть время, у нас самый огромный клан ( с подкланами, не забывай ) и куча играющих людей...Найди троих негативных игроков. Можно с РА ФА СА ДО и просто Реп... Это не тяжело.
-Sakred
Dirol

Dirol просто розумієш я граю не так давно і грав лише з деякими Республіканцями і нічого не знаю про інших, а найчастіше ті з ким я грав на серверах є і самими головними на форумі (в клані РЕП), а ті які втемах невідписуються і ті які не грають на сервах я про них нічого не знаю ninja.gif .
Dirol
та емае, это елементарно, побегай на серверах, увидел любого человека, у которого спереди написано [Rep....], увидел что он плохой, нехороший, добивает на полу, бьет в чате, провоцирует, плохо пишет - делаешь мини описание этого человека. И так троих. Ты не отвертишься никак, еще раз повторю - время у тебя есть. Меньше бы писал сейчас на форуме, зашел бы в игру уже одного нашел бы точно
-Sakred
Dirol

Dirol, я не зможу виконати твоє завдання, тому що то що ти просиш це оклевитання іншої людини. Нє я побігав на КС за Республіканцями з кулаками, і навіть тоді мене не виносили, хіба що тими ж кулаками.
Dirol
На просторах UAG-а: 2 місяці ©

Если не можешь выполнить квест, значит еще плохо разбираешься в игроках, системе добро-зло на уаге. Побегай пока без клана еще
Против
Flake
Встречал кандидата на серверах, адекватный человек, не плохо играет и вежливый, поэтому он привел приятные впечатления и я его поддерживаю .
-Sakred
(Dirol @ 5.9.2010, 12:23) *

На просторах UAG-а: 2 місяці ©

2 місяця із яких півтора був відсутній.
-Sakred
Шановна комісія, я хочу сказати що час моєї заявки сьогодні уже мав закінчитися, тому прошу винести вердикт happy.gif .

Напоминать не надо, я итак слежу _a1.gif
Nikooz
Поздравляю, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.