Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ftomyn
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Ftomyn
1.Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
2.Я народився в самому центрі Республіки ,проживав там 18 роки і поїхав навчатися на Набу.Мій батько служив у охороні принцеси а мати була вчителькою.Там я познайомився з колишнім джедаєм який викладав у школі .Він не був дружелюбним але до мене ставився інакше.Згодом він мене викликав до себе і розказав про сили джедая які верують в мені і запропонував стати його учнем.Я звичайно погодився і вже незабаром я навчився контролювати силу,а як подарунок він дав мені світловий меч яким я користуюсь досі.Незабаром він помер від невиліковної хвороби але спершу я дав йому слово,що стану джедаєм і допомагатиму Республіці.
Старий нік:ftomun
Причина:класний колектив, хочу допомогти Республіці і стати джеджаєм
Плюси:Є друзі.Свобода слова і вільне рішення і дружній колектив
Мінуси:Багато правил важко всіх дотримуватися але можливо

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
centrix -
Devil King -
Dirol -
Exelent -
Fallen -
Grave Max -
Hot -
Light Crown - 3a
Nikooz -
Praetor -
Xemul -
Zilbit -
Fiv
Як ти думаєш чого твій вчитель ставився до тебе не так як до всіх?
Свобода слова = Р\О )))))
-Ftomyn
Я вважаю він хотів навчити ще одного джедая перед смертю.І знав що він хворий,а значить нервувався бо не міг знайти дитину з силою яка підходить для джедая
Nikooz
Я народився в самому центрі Республіки

Это где?
-----
Как звали Джедая? Что он про себя рассказывал?
Как проходили тренировки? Сколько времени в день ты им уделял?
Как ты относился к Джедаю и своей семье? К двору и принцессе?
Что тебя не устраивало в законах Набу?
-----
Для начала хватит _a1.gif Жду полных ответов.
-Ftomyn
1.Корусант.
2.Як звали джедая не знаю але він говорив що б я називав його учителем.
3.Я розпитував чому він пішов з Ордену та він тільки відповідав що хотів самотності через хворобу.
4.Навчання проводилось приблизно 3-4 години на день.Спершу ми медитували згодом він заставляв мене відчути і використати силу на предметах.Після того як я навчився спрямовувати силу у потрібне русло він подарував мені меч і тренування затягувались до пізньої ночі.
5.Учитель був мені ніби другий батько.Мати і батька я любив та не розказував про тренування.
6.Ну високопосадовців я майже не бачив а от до королеви я відносився позитивно.Тому,що вона була розумна і справедлива.
7.Закони Набу буди досить прості і тому вони мені не мішали.
Nikooz
Сколько дней длились тренировки? Чему он тебя успел научить?
він говорив що б я називав його учителем

какой тщеславный ):
-Ftomyn
Він вчив мене приблизно 4 місяці за цей час він навчив керувати силою розповів про Республіку і пояснив як захищатися сабером
Nikooz
Расскажи, что ты знаешь про Силу
+что ты знаешь про световой меч?
TOUR
Приветствую! Скажи, как ты в первый раз почувствовал связь с Силой?
Fiv
Що для тебе означає бути патріотом своєї дежави?
Як ти вважаєш, наскільки важливо знати мову своєї держави, та що вона означає для кожного громадянина?
Що для тебе означає знак Республіки? (що ти в ньому бачиш?)
-Ftomyn
Nikooz
1.Сила створюється завдяки симбіозму живих організмів з медихлоріанами.І завдяки цему зв*язку може впливати на живу і неживу природу.Якщо ж сила не знаходиться в симбіозмі з живим організмом тоді той перестає існувати.
2.Сабер-це (головний атрибут джедая).Високотехнологічний пристрій,закритий у перифиричну дугу.Він складається з таких частин:
1.Кристал це серце меча.У одному сабері могло знаходитися 1-3 кристали
2.Рукоятка
3.матриця емітера
4.запобіжник
5.енергоблок
6.система лінз
7.джерело енергії
8.роз*єм підзарядки
Light Crown
Це відчуття було похоже немов би ти заново народився і готовий змінити весь світ.Було таке враження ніби ти занурився у це джерело.
Fiv
Бути патріотом своєї держави означає мати віру і любов до країни в якій ти виріс і народився.Якщо ти поважаєш Батьківщину ти не будеш Поганити її мову суржиком.(Я чесно кажучи не розумію тих українців які говорять по русійськи.Але я тут безсилий це їхня справа.)На днях я почув неймовірну пісню:
Знову місяць блукає зоряним небом.
Знову чую скрізь сон тихі кроки твої.
Я не знаю тебе, я не знаю про тебе.
І для чого приходиш з далеких тих днів.

Так багато у тебе хотів запитати,
Та напевно як завжди не вистачить слів.
Скільки повзати ще нам, а не літати?
І для чого приходиш з далеких тих днів?

Приспів 1:
Em C G Am*
Ти мені пробач, я колись народився в своїй країні.
Em C G
Ти мені пробач, я живу ніби вдома, але як емігрант.
Em C Am H
Ти мені пробач за забуті пісні і сльозу на калині.
Em C G
Ти мені пробач, незнайомий мій брат.

Em

Мотив 1:
Gm D# A# ...
Ніби все у нас є, більше навіть не треба:
Синє небо і жовте колосся ланів.
А насправді ми просто тікаєм від себе.
Ти про це нагадав нам з далеких тих днів.

Приспів 2:
Gm D# A# Cm*
Ти мені пробач, я колись народився в своїй країні.
Gm D# A#
Ти мені пробач, я живу ніби вдома, але як емігрант.
Gm D# Cm D
Ти мені пробач за забуті пісні і сльозу на калині.
Gm D# A#
Ти мені пробач, незнайомий мій брат.

Мотив 2:
Cm Dm D#
Стогнали гори, ридали ікони...
F Gm
Спадали зорі комусь на погони...
D# A#
Червоне поле, червоне небо...
F D#
Такого не треба, більше не треба!

Речитатив:
Cm Dm D#
І на віки віків, повсяк час і нині
F Gm
Будуть дивитись на нас очі сині...
D# A#
Березові хрести, і земля у руїні,
F
І останні слова: "Cлава Україні!"

Приспів 2. (двічі)
вона для мене ніби другий гімн.
В знаці Республіки я бачу меч на рукоятці якого є зірка а збоку крила.На мою думку крила символізують вільних людей а меч джедаїв які охороняють мир і права у республіці
Fiv
Цілком і повністю тобою погоджуюсь зі всім. Мабуть мова, це найменше з чого повинен починати кожен з нас. Я б міг розвивати тему дальше, але це вже буде зачіпати багато людей як особистостей.
Дякую за пісню! Не одноразово її уже чув, але приємно хоч і тільки перечитати слова... За відповідь особисто від мене великий плюс! Я бачу в тобі великого патріота.
На наступне питання я здається вже колись бачив подібну відповідь, але я не впевнений.
Покищо голосувати не буду (хоч відповідь сподобалась). Задам ще пару завдань, але "Проти" не голосуватиму (надіюсь).
TOUR
Хорошо, тогда объясни мне значение выражения "Да прибудет с тобой Сила".
-Ftomyn
Хай прибуде з тобою сила-цим побажанням користуються найбльше джедаї.Мені здається вони тим самим хочуть побажати новий приплив сили і енергії а також відкриття нових здібностей.
Nikooz
Какого цвета твой меч? Что вообще значат цвета мечей?
Kanzaki
Привет, кандидат. Я продолжительное время отсутствовал в НГ. Расскажи мне, пожалуйста, о последних событиях и новостях, которые происходили в НГ.
Fiv
Що для тебе означає звання?
Чи будеш ти гнатися за ними?
-Ftomyn
Nikooz
Мій сабер має зелений колір.
Єдине що я знаю про колір то це те,що Юнлінги мають носити і користуватися тільки синіми саберами а падавани можуть і ще зеленими.Нажаль це все.
Devil King
Я також деякий час не відвідував НГ і тому сам не знаю новин.Але для мене новина те що я подав заявку в Республіку.Більше не знаю.
Fiv
Звання для мене тільки рівень моїх навиків і нагороди за чудову роботу і т.д.
Чи буду я за ними ганятися.Ну не знаю чесно кажучи було добре для мене якби я був найкращим але це просто принципи.Тож моя відповідь ні,Я не ганятимуся за званнями.
Fiv
Особисто я тебе Підтримую, але дивись, що завдання тобі задають не для того, щоб якби ти не знав відповіді, то так і сказав, а ще для того, щоб ти дізнався чогось нового... Devil King і сам може знайти те що просить у тебе. Те саме Nikooz . Задають завдання для того, щоб як ти не знаєш, то щоб знайшов цю інформацію...
Я намагаюсь задавати завдання які стосуються кандидатів, щоб ближче пізнати їх
TOUR
Представь ситуацию. У тебя есть старинный голокрон джедаев и реликвия ситхов, которая в бою предает тебя неслыханную мощь. Что ты выберешь? Ответ обоснуй.
-Ftomyn
Не знаю.Була б напевно велика спокуса вибрати голокрон сітхів.Але я думаю я б відмовився від двох оскільки я знаю що старовиний голокрон можуть мати тільки Республіканці.А голокрон сітхів я б не вибрав тому,що я людина принципа і якщо я дав слово я його дотримаюся.А своєму вчителю я пообіцяв,що стану джедаєм а взявши той голокрон я назавжди зрікся б доброї сторони.
Моя відповідь:Я не вибираю жоден голокрон.
TOUR
Интересный ход мыслей. Голосую За данного кандидата.
Zilbit
Росскажи мне про игрока Darth Artemius.
Жилательно побольше!

upd: Росскажи про клан Demons, росскажи его историю. Напиши побольше!
-Ftomyn
Про такого гравця я нажаль не чув.
Zilbit
Поищи про него инфу, поспрашивай на серверах.
Kreont
Привет, кандидат. Расскажи свое отношение к другим кланам (оффициальным), назови плюсы и минусы двух из них.
Olsney
Перед тобой ситуация:
Твой друг начал играть не с того, не с чего против тебя подлым стилем. Ты спрашиваешь: В чём дело? Почему ты играешь подло против меня? Что произошло?
Тебе отвечает он: Отвали. Не твоё дело. -и продолжает играть против тебя подлым стилем. Что ты будешь делать дальше? Ответишь ему тем же? Такое как "Буду спрашивать почему" не сойдёт, он тебя игнорирует. Почему ты считаешь, что именно так стоит поступить?
-Ftomyn
Kreont
BS-black sun(чорне сонце).Це бандитьське угрупування.Відношуся нейтрально.
+Добрі гравці,дуже дружелюбні
-Бандитьське угрупавання(Якби вони не були бандитами то я б роздивлявся пропозиції на вступ туди)
As-asassin(асасін).Це підклан BS.Відношуся позитивно.
+Гравці адекватні,завжди відповідають на питання.

Grave Max
На даний момент я можу запевнити що в мене не буде такої ситуації.Але відповім:
Якби так було то я б написав йому щоб припинив.Не погодиться тоді я б вийшов із сервера і почекав слушного момента що з ним побалакати.Якби він мене ігнорував тоді б я намагався знайти причину і нів*якому разі не відвертався від нього.
-Ftomyn
Demons-підклан BS.Там знаходиться еліта клану.(більше інформації дістану продовжу)
-Ftomyn
Їхні правила

1. Каждый Демон должен чтить и следовать законам клана.
2. Демон должен отстаивать честь клана и свою любыми возможными способами. Никаких преград для этого нету.
3. Вы не должны показывать свои слабости. У нас их просто нет.
4. Запрещается бить лежачего Демона.
5. Запрещается бить Демона в чате.
6. Запрещается нападать на Демонов на сервере ФФА, СТФ.
7. На сервере КС, КС Экстрим Демоны вступают в бой в последнюю очередь. Даже если Демоны в разных командах, они имеют право помогать друг другу.
8. Мы не любим слабых.
9. Мы издеваемся над сильными.
10. Друзей мы никогда не тронем и не дадим в обиду.
11. Мы уважаем хороших людей.
12. Мы мстим до последнего.
13. Мы слушаемся старших Демонов.
14. При встрече демонов, они обязаны поклониться друг другу.
15. Неуважение братьев является одним из самых сильных нарушений. Невыполнение пункта №14, означает проявление неуважения
16. За предательство вам не жить спокойно до конца своих дней.
Kreont
Ты написал, что много правил в Республике. А какие бы ты убрал. если бы у тебя была такая возможность?
-Ftomyn
Я б забрав заборону джедаям лізти у справи Сенату
І дав джедаям більше влади
Kreont
А зачем им власть?
-Ftomyn
В джедаїв більше уявлення про добро і зло .на мою думку вони б швидше навели лад в Республіці
Kreont
То есть поступиться идеалами демократии ради лучшей жизни?
-Ftomyn
Ти мене не так зрозумів я б надав більше влади Джедаям але не забирав її у сенату
Kreont
Повторяю, джедаям не нужна власть. Они не управляющий орган. Их полномочий хватает для поддержания порядка.

Какой бы ты задал вопрос бывшему ситху, который раскаялся и решил поступить в Республику, в Орден?
-Ftomyn
Яка причина його навернення на сторону добра?
Kreont
Хм, я поддерживаю данного кандидата.
Olsney
Допустим он с тобой всё же не вступает в розговор, и послал тебя. Что ты будешь делать дальше?
-Ftomyn
Я подумаю що він не бажає зі мною дружити.І я не буду мішати жити йому.
Xemul
Ответь мне на такой вопрос:
Если бы у тебя был выбор спасти любимую девушку или близкого друга кого бы ты выбрал?
Выбрать можно только одного.
-Ftomyn
Спас би друга(якщо закоханий у дівчину а вона в мене ні).
Спас би дівчину(якщо наші почуття взаємні).
Xemul
.....
Сколько жить будешь,но не узнаешь того что хотел,а как только смерть приблизится узнаешь все.
Что ето значит?
-Ftomyn
Все життя будеш до всього тягнутися.А в старості зрозумієш що то що і мав багато.
Xemul
Не понял ответ.....
-Ftomyn
Все життя будеш хотіти нового.А при старості зрозумієш що і того багато.
Olsney
А если в будущем он будет тебе очень мешать, портить планы, и т.п.?
-Ftomyn
Отже я йому також нашкодив.А якщо ні тодіпросто відповім йому тим самим.
Olsney
То есть ты опустишься до его уровня, и отомстишь ему, так?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.