Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Left 4 Dead 2
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри по мережі (Multiplayer games)
1, 2, 3, 4
Silent Beaver
Час від часу граю, якщо буде багато людей - можна зібратись.
У мене ліцензія.
Malfurion
Если тема еще кому-то интересна, то:
Сегодня корпорация Valve поздравляет всех с Католическим Рождеством и дарит фанатам бесплатную игру Left 4 Dead 2!

Все, что вам нужно, чтобы получить игру, так это зайти на страницу игры в магазине Steam и нажать кнопку "Установить Игру", собственно потом начнется установка и, игра навсегда закрепится в библиотеке игр вашего Steam аккаунта.

Не забудьте рассказать об этом вашим друзьям, ведь куда веселее убивать толпы зомбяков целой толпой ad.gif

P.S. Акция продлится всего сутки. Игра вновь станет платной 26 Декабря после 22:00 (МСК).
Lotr
Хто хоче сьогодні ввечері в стімі зіграти Survival на -Helms Deep- Reborn? Там під скріншотами натисніть "підписатись" чи "subscribe" і за кілька хвилин мапа буде встановленою (лише якщо є клієнт само собою). Я з Exbifour'ом пробував грати, але вдвох довше 7 хвилин протриматись майже ніяк неможливо.
Пишіть в скайп чи тут, мапа весела.
Koriall
Я бы хотел сыграть _a1.gif
Lotr
Здається четверо зібралось, сьогодні проллється Уруцька кров!

Asitaka
Если будет место, я тоже сыграю (Evol Intet Mayhem) _a1.gif
Dan
я б зіграв якби мені детально написали що за чим встановити )
Lotr
(Dan Mor @ 5.1.2014, 18:07) *
я б зіграв якби мені детально написали що за чим встановити )
Коротко: Залогінитись на сторінці і натиснути "Subscribe"
Детально:
1. Встановити Steam
2. Придбати "Left 4 Dead 2" в магазині Steam
3. В клієнті Steam обрати меню "Library"
4. Обрати "Left 4 Dead 2"
5. Меню "BROWSE THE WORKSHOP"
6. Ліворуч обрати "Top Rated All Time" і потому "-Helms Deep- Reborn"
7. Натиснути "Subscribe"
Готово, за хвилину мод буде доступним в грі.
Епічна демонстрація: Епічна демонстрація
Moon Light
Меня берите когда человек не хватает :3
Dan
(Lotr @ 5.1.2014, 22:36) *

2. Придбати "Left 4 Dead 2" в магазині Steam

Дякую, ну в мене стіма нема, я думав просто порубатись би в піратку, ми раніше рубались без проблем
Sly
так там безкоштовна гра здається.
Asitaka
Она была бесплатной, кажется числа 26, но те кто ее успел скачать, остались с ней навсегда, остальные кто не успел скачать и т.п не получили ключа _a2.gif , думаю следующая раздача не скоро будет...
Moon Light
А точнее ее вообще не будет,кстати кто хочет пройти на последней сложности пару кампаний?)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.