Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sprax
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Torn
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Історія персонажа:
Раса: Людина (вік 19 років)
Народився на планеті Набу, з дитинства цікавився зброєю, знав не одного джедая, любив спілкуватися з ними, оскільки ці люди багато чого в житті бачили, оскільки я був з бідної сімї, батьки немогли дати мені хорошої освіти, тому я шукав самостійно людей які могли мене чогось навчити, розмови з джедаями дали мені багато, я виріс на росказах про них і тут сам почав з ними спілкуватися.Оскільки я в сімї був єдиною дитиною і досить пізньою в 17 років я побачив смерть свого батька, а в 18 померла і мати, спочатку я намагався найти якусь роботу та нічого в мене не виходило окрім занять зі зброєю, і я вирішив зайнятися воєнною карєрою та піти в ряди армії великої Республіки, і тут я у вас.
Причина вступу:
Республіку хочу піти оскільки від самого мого початку перебування на юазі, мені тут найбільше сподобалося те що досить добре була розвинута рольова гра, я був в неофіційному клані ZS|LTS (Zipfo School|Light Side) в ньому я пізнав основи і багато чого добився, після розбаду ЛТС я намагався найти клан в якому бувло б цікаво, та я такого не знайшов, тому вирішив іти в Республіку, бо це єдиний клан в якому збереглася сильна рольова гра, а також багато знайомих тут, тематика Світлої сторони якось більше до душі, тут відчувається колектив який завжди зможе допомогти в разі чого, та і взагалі у вас класно.
Cвоє бачення Республіки:
Республіку я бачу як дружній колектив з сильно розвинутою рольовою грою, та її дотриманням, саме це мені в Республіці подобається.
Плюси:
Великий вибір ланок\професій\посад, дружній колектив, розвинута рольова, війна з імперією.
Мінуси:
Є люли які не завжди відповідають за свої вчинки, але таких мало в Республіці.Більше мінусів я непомічав.
Термін перебування у Нашій Галактиці:
1 рік та 6 місяців.
Попередні нікнейми, якщо такі були:
Torn,Dark Angell.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
BlackHawk -
Chensky - Против
Constantine -
Exelent -
Hohma - За
Fallen - Против
Mentos Fresh - За
Naruto - За
Nikooz -
Volhv - Против
Yanek Kos -
Naruto
Що вас спонукало до виходу із складу Чорного Сонця?
Torn
Тиранія теперішнього лідера Sly, я від самого початку добивався розвинення хоть якоїсь рольової гри, та розвитку клану, а слай мало того що не хтів допомогати, так ще й почав притензії предявляти, він в сокланах цінить тільки гроші, я не збираюся бути під керівництвом такої людини, тому я і пішов, взагалі клан непоганий, але мені хочеться чогось цікавішого, і щоб я міг розвиватися так само як і всі.
Naruto
Адекватна людина,пам"ятаю його ще з перших моїх кроків на УАГу.

За
Mad
Категорически ПРОТИВ. Человек который бегает по кланам. Говорит одно а делает другое, могу привести довольно много примеров. Кароче - против!
Большего неадеквата я в жизни не видел....
Exelent
А чому саме в Републіку, чи тільку тут є щось цікавеньке?
Torn
Насправді так, в інших кланах чим погано, поясню:
Імперія:Вже не та, там залежить зараз все від Імператора та лорда, колектив там нічого не вирішує, якщо ти не подобаєшся імператору то навіть якщо весь клан буде за твою заявку закриють, + вони звязалися з культом смерті та лолами, там якась метушня безкорисна от і все.
Star Group: Клан зайнятий війною і одночасно спить. Рольова не розвивається.
Order of Anfor:Клан просто набирає людей, клан досить сильний але нічого не розвивається , клан просто стоїть на місці.
Mandalorians: мене туди ніколи не тянуло на мою думку це все якось пафосно, вони створюють правила яких самі не дотримуються, та і нічого цікавого.
Black sun: З теперішнім лідером клан взагалі не розвивається стоїть на місці, люде йне заохочують і не помогають.
Demons: Клан стоїть на місці , нічого не робить , скоро буде підкланом БС, тому тут і пояснювати нічого не потрібно

А Республіка: Клан скільки памятаю розвивався , ворушився, туда люди завжди найбільше йшли і ідуть, і більшість залишаються нерозчарованими, мене завжди сюда тянуло, та постійно попадав на якісь афери...
Chensky
Пост #8 хороший biggrin.gif
я б хотів побачити.. декілька скрінів з твоїми найзапеклішими ворогами\ворогом.
Mentos Fresh
В обнимочку с врагами. ad.gif
А ты случайно не был в дк?What is your favorite weapon?
Torn
Ченскі- Працюю над цим.
Ментос Фреш- так я був Культі Смерті, улюблена зброя - Сабер)
Chensky
I walk alone
Think of home
Memories of long ago
No one knows, I lost my soul long ago

знайомі слова?.. blush2.gif

Розкажи щось хороше про культ. Саме хороше, а не різні видумки створені через заздрість та "плюсо"фобію.
Mentos Fresh
Хм...Я ж помню,что ты с припиской +|)( бегал. biggrin.gif
как ты меня на ффа валил... И с дробовика,и со снайпы,и с пушапрокрутки, и запинал досмерти...
А кроме сабера? happy.gif
Torn
Ченскі - ясно що знайомі Three Days Grace - On My Own handshake.gif
Про Культ- хороше те що в них дось непогана організація, вони дуже ретельно і перевірчиво дивляться один на одного "нікому не довіряй" цього я навчився в культі, деякі речі навіт не всім Культистам відомі, вони добре зорганізовані і це самий головний їхній +, вони знають абсолютно все.

Ментос - Ну за старе не ображайся, я любив пошалити на сервах happy.gif
А користуюся всім що попадає під руку, але переважно це Міни або снайперська гвинтівка.
-Saimont
Здраствуй кандидат.

Что же, я вижу по твоей дате перебывания на портале - ты здесь давно. Что же, я н портале появился познее, и хочу спросить у тебя про такой клан, как Братство Черепа. Расскажи мне все что о нем знаеш, кто им управлял, были ли у них подкланы, их абревиатура, цвет на серверах и все что сможешь узнать.

С уважение Saimont

Моё задание не обязательно к исполнению.
Torn
Доброго дня Saimont, ось вся інформація яку я взнав про "Brotherhood of Skull" або те саме " Братство Черепа " :
Лідером клана був Timoon, підкланів в них не було, абривіатура [BoS], клановий колір Жовтий, проіснував клан приблизно місяць, клан був не дуже сильним, та дерегеструвався через те що дали права гравцю Nerv відомий тепер також під ніком Enya
який добавив за ніч в клан 100 людей, їм сказали заплатити штраф, та вони просто дерегестрували клан.
Vovcheg
Гравець відносно сильний боєць, трохи кланоранер, но думаю в Республіці це пройде. Спілкувалися в скайпі склав враження адекватної людини, у мене все)
Hohma
Такс... Моє завдання тобі:
На острові живуть 100 лицарів-джедаїв і 100 ситхів, в кожного з них є хоча би один друг. Лицарі-джедаї завжди говорять правду, а ситхи завжди брешуть. Одного дня вранці кожен житель виголосив фразу «Всі мої друзі — лицарі-джедаї», або «Всі мої друзі — ситхи», причому кожну з фраз виголосило рівно 100 чоловік. Знайди найменше можливе число пар друзів, один з яких лицар-джедай, а інший — ситх.
Nikooz
По каким причинам ты поступал и покидал кланы?_a1.gif
Torn
Нікоз:
Я не знаходив хорошого клана, переважно йшов по запрошенню друзів, які вмовляли помогти клану чи ше шось, я постійно хтів піти в Реп щоб нарешті залишитися в клані і там розвиватися, та постійно хтось перехоплював, то знайомий клан регеструє, то друзі всі кудась в 1 клан пішли і я за ними, то просто хороша можливіст підвернулася, ось так от.
Nikooz
Почему ты поканул Культ?)
Torn
Вигнали)
Nikooz
За что?)
Torn
Они сами незнают за что), за то что Бала меня не любит)
Mentos Fresh
Ой,та что там поставить себе приписку +|)(. happy.gif никто и не заметит...
Мой друг сегодня видел тебя на ффа,как он представился?)
Torn
Джедай в пальто? =D
Mentos Fresh
Та да... Ты его, надеюсь,не послал куда подальше?) и не ври!!!
Torn
Та ні, він привітався конкретно зі мною, я спитав хто він, він відповів "Джедай в пальто" я сказав що таких незнаю, і все, більше я з ним не спілкувався)
Mentos Fresh
Проверку прошел. За .
Твою заяву смотрели несколько лидеров кланов. happy.gif
Torn
Хохма - чесно кажучи я не можу, мені ніколи не були зрозумілі загадки та питання з сильним логічним заворотом, я думав.... думав, та не зрозумів =(
Lamer
Та ніби адекватний пацик, файно грає сабером, (ну троха лолік biggrin.gif ), враження справляє приємне )))
Підтримую кандидата _a1.gif
Hohma
Механіка з тебе не буде, захочеш відповідь пиши в ПМ. Інше завдання: чи були зареестровані випадки порушення наказу 66?
Torn
Так, 1 випадок був зареєстрований, група Командо не виконала наказу.
-Saimont
Молодец! На вопрос ответил хорошо)
розмови з джедаями дали мені багато, я виріс на росказах про них і тут сам почав з ними спілкуватися.

Ты общался с многими джедаями, что они рассказывали тебе о силе?
Volhv
+1 - За
Torn
Джедаї мені дуже багато розказували про силу, від самого початку, звідки вона береться, про звязок, що звязок має вплив на живе та неживе, сила це набагато глибше ніж здається з 1-го погляду, якщо кількість медіхлориан в крові організма вище певної норми, то він може навчатися контролювати силу, відчувати ї їв собі, цього вони мене і навчали.А злість, прояви ненависті, заздрість, це прямий шлях до темної сторони.
Hohma
Що це за група Командос, що ти можеш про них розповісти?
-Saimont
Ну молодец, тогда расскажи мне про мидихлориан.
Torn
Хохма - Командос відрізнялися від інших клонів, вони так чітко не підкорялися наказам, тобто клони проходилу чітку воєнну підготовку, і вони були навчені ніколи не оспоювати та чітко виконувати накази, а Командо були звичайно більш скажемо так допитливі, в них могли виникати питання, і вони не виконали наказу.
Саімонт - Медіхлоріани - це розумні мікроскопічні форми життя, які є в тілі кожної істоти, в звичайноих людей їх приблизно 2500 в тих хто вже може контролювати свою силу , відчувати її, їх налічується набагато більше, їх вимірюють задопомогою тусту крові.
Hohma
ем... не те що я зовсім хотів але добре, назви і*мя будь-якого Командос що порушив наказ 66, бажано розповісти ще й його біографію, якщо біографії нема, то подумай творчо і придумай)))
Torn
Солдат Клімбер з командос не виконав наказ 66.
Згідно історії, він воював пліч оплі з своїми підлеглими Тайсом, Расом та іншими, вони були хорошими бійцями, коли згідно наказу 66 вони влаштовували засідку на джедая, Клімбер запобіг атаці давши цим Джедаю шанс втекти, перепитавши підтвердження наказу він відмовився його виконувати та став помогати Джедаям.
Smoky
Знаю,что он не подведёт Республику,когда ещё был сам кандидатом,то мы с ним болтали немного и знаете,он меня сам поддерживал и говорил,что Республика это навсегда.Я буду надеяться,что это всё правда в его глазах и тем самым,я Поддерживаю кандидата!
Haydamaka
+1 до Fallen
Пам"ятаю постійну біганину кланами, феєричні заявки на вступ, негатив на серверах. Власне, в репутації і досі відстежити дещо можна) Мати такого соклана я не хотів би, не пітримую
Hohma
Добре, За кандидат хоч і не логік але всі клепки на місці, ну і банальщина: хороша людина, судячи з попередніх постів надійна, адекватний гравець.
Exelent
Не потрібно мені нагадувати про те що ти відповів. Якщо не дав завдання або відповіді, виходить я зайнятий. Я не можу всім відразу приділяти увагу. В мене захист диплому тому не треба в пм писати. Буде вільна хвилинка відповім. closedeyes.gif

На твою думку чому деякі Члени комісії проти тебе хоча вони займають високі посади? І чи не станеться що ти знову захочеш змінити клан чи повернутися в ДК(Припустимо)
Torn
В ДК я не повернуся тому, що, незахочу, в культ я не хочу, + мене вже як би я не хтів н евзяли б, мені немає сенсу, я був в багатьох кланах, нічого хорошого, + я хочу просто залишитися, підтримувати клан, а не задротити, оскільки зара сесія на носі, + робота, немає сенсу мені йти щоб люди мене ще більше зненавиділи, мені Республіка подобаєтсья, а проти, фален Проти тому що я з ним колись мав сварку і через це ми почали не дуже добре один до одного на серверах відноситися, а ще я з тобою звяжусь і поясню спражню причину перебування в іших кланах, так як я неможу це на весь юаг розголосити)
Volhv
Слова Fallen-а и Гайдамаки заставили крепко задуматься.
Развернуто прокомментируй Их мнение и минусы в Твоей репутации.
пока отзываю свой голос
Torn
Волхв, я був культистом, звичайно що був від мене негатив на серверах, я вже вибачився за свої дії, я зараз виправляюся, і ті хто спілкувався та грав зі мною останній місяць це бачили, я дійсно не можу повністю описати це в темі.
На рахунок яких мінусів?, від імперців?
Volhv
я знаю Fallen-а и Гайдамаку только с позитивных сторон, Они мудры и умны, спокойны и рассудительны. С одной стороны я понимаю что прошлое есть прошлое и знаю что люди меняются. С другой стороны Ты говоришь что извенился и исправляешься. Раскажи о Твоей ссоре с Fallen-ом? кто был неправ? кто попытался вернуть мир? кто извенился?
Torn
Ну, конфлікт я навіть не памятаю з чого почався, я з ним спілкувався по скайпу часто, норм на серві грали, потім ми щось в асі повздорили, ну і почали погано один до одного відноситися, я намагався якось з ним поговорити та раніше в мене цього не виходило...
Kaine
Привет!У меня вопрос,касающийся Империи,т.к. ты долго в ней был ты знаеш её лучше чем я ad.gif,поэтому ответь пожалуйста:
Что ты можеш сказать по поводу внутреннего раскола Империи?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.