Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sprax
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Torn
Ну можу сказати те що імперією зара керує далеко не імператор), культ, лоли, ось упраління емп, і через те що там всі боряться за владу зараз і розколюється, культ намагєтсья взяти імперію в свої руки, а всі інші не розуміють що робиться)
Kaine
Хммм...я так понимаю,Империей правит подставной человек,который не смотря на старые её обычаи будет оставаться при власти?Очень интересная информация,ты меня заинтриговал.:)Ок,ответь еще на 1 последний вопрос:
Как ты думаеш-действительно Сафрин набрал такую искреннюю поддержку в голосовании или же за него голосовали просто потому,чтобы он не удалил их с Империи?
Torn
Ні, я думаю що за Сафріна дійсно чесно голосували, оскільки Мілайса принаймні ззовні не було видно активним в житті імперії, а Сафріну Імперці більше довіряють, тому ЗА нього скоріш за все відверто голосували.
Kaine
На вопросы ответил более чем достойно.Впервые я услышал ответ более широкий чем ожидал,за последний месяц в Республике.Поддерживаю кандидата,надеюсь ты осядеш в Республике надолго. _a1.gif
Но если при Сафрине Империя уже во власти культа и лолов,тогда какой из него Император?)
Volhv
(Sprax @ 11.5.2010, 16:19) *

Ну, конфлікт я навіть не памятаю з чого почався, я з ним спілкувався по скайпу часто, норм на серві грали, потім ми щось в асі повздорили, ну і почали погано один до одного відноситися, я намагався якось з ним поговорити та раніше в мене цього не виходило...

раз 10 перечитал Твой пост и не почуствовал ни тени действия, ни малейшего стремления что-то исправить... как Ты думаешь почему?
Torn
Ну я з Фаленом досить довгий час не спілкувався, так як і сам був малоактивним, не хтів влізати, я зним більше не сварився, і конфліктів в останній час не виникалу, мене це влаштовувало, не хтів лізти щоб не побуджувати нових сварок.
Black Hawk
А ну-ка расскажи мне о банах Dark Angell и Torn) Те, которые перманентные )
Torn
Я розбанився)
була така ситуація, я посварився з культистами, мене вигнали, в мене почалися проблеми з компом ізза яких я не міг зайти ні в одну гру в мене зразу комп перезагружався, і так десь місяць було, а потім мій комп забрали на ремонт, після повернення компа я дізнаюся що я забанений, пишу скаргу та мені відмовляють, тобто закривають за неправильну подачу, ну а далі я доказував що це не я, що мене взломали, та доказати не вийшло, оскільки мій взлом добре спланували, і хоча бани були не на мій ІР мене не оправдали і мені прийшлося відкуплятися...
Exelent
А ну таку загадку на логіку:
Мужик вел грузовик. Фары не были зажжены. Луны не было видно. Женщина переходила дорогу перед машиной. Как водитель разглядел её?
Torn
Так день був надворі)
Volhv
Знаешь, очень часто, когда начинаю учить Новичка, после его пока неумелых выпадов и отчаяных и провальных попыток попасть мечем в меня, я Им говорю, - "Не пытайся - делай! не пробуй бить - бей! не пытайся побеждать - Побеждай!"
и Ты знаешь... многие переварив фразу... начинают более уверенно действовать, учится, тренироваться, приглядываться к остальным, набираться опыта и .т.д. С Гордостью скажу - многие кто новичком встречался со мной и внял этому - во многом превосходят меня. И надеюсь смысл этих слов Им пригодится не только в фектовании световым мечем... Еще, у меня Есть Идеалы в Республике и в Альянсе, люди которым стремлюсь помагать, подражать, и быть рядом. Все они - Люди Слова! и Люди Дела! Каждое их Слово подтверждено делом! Они стремятся все сделать лучше и даже допустив ошибку стараются ее исправить или в крайнем случае, когда последствия тяжкие, - сгладить последствия, заслужить прощение, исправиться и доказать что не зря прощены.

Прости меня конечно, но я снова не увидел в Тебе ни тени действия, ни малейшего стремления что-то исправить а только слова...
Поэтому - я Против
Exelent
Вже декілька гравців яких я поважаю проти тебе або не підтримують. І це змушує задуматись чи справді тобі місце тут. А ти як до цього відносишся??
Chensky
От перечитав тричі заявку. Сформував певну думку та зробив висновки. Потім поспілкувався з людьми та поспостерігав. Здавалося, все дуже добре йде своїм, власним ходом у правильному напрямку. Але..
Ти був "всюди". Але почав свій шлях вже з протилежного берегу. Ладно, рольова гра і т.п. Пусті образи, ігнор та інше.. все це проходить. Потім ДК.. ну не люблять вони Реп.. ну зневажають нас (не всіх laugh.gif ) і тому подібне.. Якщо ти туди пішов, значить маєш свою певну думку про все це. Не просто ж приписочка та і не Rpg. Ось тепер тобі захотілося потрапити в Республіку. Ось горить таке бажання.. а навіщо? Питається - навіщо? Чого варті твої "знання та вміння"? Минуле в тебе досить не республіканське, а зараз ти готовий бути щирим патріотом.. Думаю ти розумієш про що я, не пальцем роблений. От просто глянь на це збоку і зрозумієш. Сказати, пообіцяти.. насправді просто, а виконати?)) Я от скільки років тут.. а в Джедаї не йду.. не тому що не хочу, а тому що знаю, що я просто не такий. Ну не підходить мені така наука і все. Тому я прекрасно себе почуваю в RA. Візьмемо тебе.. йдеш ти до Республіки, за її паспортом.. ну от, а чи є ти республіканцем насправді? Ти ж, мабуть, про це і не замислювався. Емоції та бажання "пазиріть". Ти мені сказав "на свій розсуд" зробити голос. І я Проти.
Nikooz
Отказано.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.