Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Знаю, біографія не "фонтан", але раз треба тому ось.Дру народився на планеті Калі. В 17 років він відправився на Чандриллу і вступив у Братство Аватарів. Через деякий час, Аватари розформувались. Дру відправився на рідну планету де він прожив біля тижня. Він зрозумів, що послужить добру сидячі у своїй хаті він не зможе, тому він відправився на Корусант з надією поступить в Республіку.Причини:У Республіці веселий колектив, адекватні люди, є мої друзі.
Республіку я бачу як могутню, процвітаючу і демократичну державу.
+Велика і могутня держава.+Дружний колектив-Деякі гравці ведуть себе не по Правилах Республіки.Після вступу в Республіку, піду в Армію) i |
| Сповіщення:
Голоси Членів Приймальної Коміссії: Chensky - Constantine - Daiver - Exelent - Hohma - Mad - Mentos Fresh - 3А Naruto - Nikooz - Volhv - Yanek Kos -
|
...з надією вступить в республіку...
Проаналізуємо:
___вступити в___ звучить, ну ти сам знаєш як.. )) як в какаху)
в
республіку - ая-яй!!
Що ще цікавого можеш розповісти?))
Inner Eye
2.4.2010, 11:20
Опечатка
Ну.. Я можу багато розказать, скажи що хочеш взнать, я скажу)
Чим ти будеш корисним для Республіки та Армії?
Mentos Fresh
2.4.2010, 12:14
Чем ты занимался в ФорсАватарс?) И почему не пошел в Емп,как некоторые из твоих сокланов?
Inner Eye
2.4.2010, 12:35
to Exelent
Буду брати участь у ОД, ОБ, по-можливості і фінансово допоможу...
to Mentos Fresh
Виконував завдання, ще мав буть турнір і я мав участвувать, але він нажаль не відбувся по відомій вам причині.
В Імперії є люди які мені неподобаються, не можна використовувать Світлу Сторону Сили і т.д.
Mentos Fresh
2.4.2010, 14:05
А ты что только лайт сайд используешь?) Расскажи мне про твоего соклана Елроя.
Inner Eye
2.4.2010, 14:20
Я його погано знаю, т.к. він майже постійно був афк, знаю тільки що він добре грає, адекватний і був у Республіці.
Вчора тільки раз використав викачування життя, бо мені не вірили що таке існує
Скажи имена нарушителей правил Республики. (Можешь в пм)
Так як мені не дали відповідь:
Хочу почути розповідь про битву при Явін.
Inner Eye
6.4.2010, 18:20
to Exelent
Битва за Явін це одна з найважливіших битв. В битві участвували війська Альянсу і Імперії. З боку Імперії була Зірка Смерті, фрегат типу "Туманність" і 2 корвета. З боку Альянсу було біля 30 винищувачів. Альянс переміг і найбільна загроза галактики - Зірка Смерті була знищена. Із 30 винищувачів, вцілили тільки три... Після перемоги в битві за Явін, сенат почав підтримувать Альянс.
Mentos Fresh
6.4.2010, 21:06
Бегал с кандидатом на ФФА,неплохо махает палкой.

Так,вот ты используешь лайт сайд,а например на карте с пропастями не появляется желание кого-нибудь грипом кидануть?)
Inner Eye
6.4.2010, 21:26
to Mentos Fresh
ні, не виникає, щоб скінуть когось у пропасть, мені хватить пуша)
Не вижу среди поступающих кандидата,который достоин звания Республиканца больше чем этот.(уверен на 80%)Человека знаю очень давно и о репутацию он заработал очень хорошую:честь,благородство и доброта.Короче-"воин добра и света" и это не сарказм.Я б был бы очень рад видеть таких людей в Республике.
Поддерживаю твою кандидатуру.
Mentos Fresh
6.4.2010, 22:10
Так ты еще и в пропасти пушаеш?
стыдно .Ты участвовал на ОБ с Маном?)
Inner Eye
6.4.2010, 22:30
to Mentos Fresh
якщо я не пушну, то пушнуть мене, або просто стукнуть мечем)
В ОБ з Мандалоріанцями я не участвував.
Привет Dry

, у меня к тебе небольшой квестик): Придумай четверостишье на тему Republic Army
Завдяки чому Повстанці перемогли? Що посприяло їм.
Mentos Fresh
7.4.2010, 7:49
Вот задание:
-Охарактеризуй мне темные и светлые силы,напиши мне их плюсы и минусы.
Inner Eye
7.4.2010, 14:37
to Speak
Як тільки дізнаюсь що таке "четверостишье" попробую написать)
to Exelent
У Імперії була завищена самооцінка, вони даже і подумать не могли, що 30 винищувачів зможуть щось зробить Зірці Смерті і 3 кораблям. Ще у Альянса була велика перевага у тому, що в Зірці Смерті із зброї була тільки тяжка зброя, яка мало що могла зробить винищувачам бо призначалась проти великих кораблів, тому єдиною загрозою для військ Альянсу були ТІЕ-винищувачі. Зоряні руйнівники не атакували винищувачів щоб не зачепить Зірку Смерті.
to Mentos Fresh
(чесно кажучи я таке погано знаю, але:)
ССС підходить для людей які хочуть добра і миру для Всесвіту. Вона не для тих хто любить убивать, руйнувать і використовувать у власних цілях.
+ССС створена для захисту, зцілення.
+Тільки стримані люди, можуть пізнать її.
-Дуже мало хто може пізнать ССС, тому слабкі люди відмовляються від добра, і переходять на сторону зла. А як відомо, повернеш на сторону ТСС, більше не повернешся.
ТСС підходить тільки для людей які хочуть владу, руйнувать, використовувать для досягнення своїх цілей. Хотя були і винятки.
+ТСС можна використовувать і для добра.
-ТСС легко можна заполучить, тому багато хто, стає на сторону ТСС.
Ти впевнений що тільки 30 винищувачами Повстанці виграли?
Кто выкрал для Альянса планы первой Звезды Смерти?
Inner Eye
7.4.2010, 14:53
to Exelent
Ще Хан Соло і Чубакка на Солокі допомогли Люку долетіть до цілі.
to Nikooz
Плани першої Зірки Смерті дістав один з шпіонів Леї Органи. При нападі на її корабель, вона загрузила плани в Р2Д2, який з Люком і C3PO довезли плани на Явін. (Імені шпіона я нажаль не знаю).
До якої цілі. Куди саме долетіти. Я ще довго буду з тебе витягувати ці відомості, які ти повинен був ще спочатку написати. Тільки на цей раз напиши не декілька слів.
Вот мне нужно как раз имя этого шпиона
Mentos Fresh
7.4.2010, 15:05
Вот так то.. Такой дядя нужен в Репку.За
З.Ы Никооз,опять этот вопрос?!)
Inner Eye
7.4.2010, 15:12
to Exelent
Щоб знищить Зірку Смерті, потрібно було вістрілити ракетами у шахту, діаметром біля метра. Щоб долетіть до шахти, потрібно було пролетіть довгий, але вузький коридор, де стояло безліч турболазеров, турелей, до тогож заважали ТІЕ-Винищувачі на чолі з Дарт Вейдером. Попасти ракетами в шахту було дуже важко, даже автоприціл не допомогав, і якби не Сила Люка Скайуокера, Зірку Смерті не знищилиб, що могло призвести до знищення Альянсу.
to Nikooz
ок, попробую дізнатись його ім'я)
Какая характеристика игрока главная для тебя?
И какой игрок по твоему мнению, может называться достойным внимания бойцом?
И какие люди по твоему мнению достойны внимания?
Добре) Ну тоді розкажи мені про другу Зірку))
Inner Eye
7.4.2010, 15:32
to Nikooz
це був Кайл Катарн
to Grave Max
1) Думаю, що це стриманність.
2) Той що грає чесно, не добиває на землі, стриманий.
3) Nikooz, Lamer, Ralf (хоть останніх двох я вже давно на серверах не бачив...), Kaine, Merchant...
Верно

Скажи, кто из Джедаев саги мог бы стать для тебя кумиром ?)
Inner Eye
7.4.2010, 16:09
to Exelent
Друга Зірка Смерті була набагато сильнішою за першу. Вона дрейфувала на орбіті Ендора, під захистом силового поля. Там де раніше була шахта, тепер був прохід, з безлічу труб. На вигляд, вона була не добудованою, але зброя і щит працювали на повну. Діаметр другої Зірки Смерті від 200 кілометрів. Вона мала два гіперпросторових двигуна, два обичних двигуна, один суперлазер з додатковими могутніми лазерами. Біля 10 тисяч лазерних батарей біля 5 тисяч турелей, біля 700 генераторов і лучов захвата. З екіпажу були біля 30 тисяч офіцеров, біля 800 тисяч солдат, механіков і пілотов, біля 400 тисяч людей персонала, біля 25 тисяч штурмовиков і біля 400 тисяч дроїдов.
to Nikooz
Думаю, що це Квай Гон Джинн.
А где же я?((
хорошо, а какие характеристики клана для тебя главные?
Inner Eye
7.4.2010, 17:01
to Grave Max
Дружній і чесний колектив. Це саме главне =)
P/s сор, але я не знаю як ти граєш...
to Nikooz
Ну... він сильний, розумний, він добре володів і силой, і стилем боя. Щоб виконать завдання може і порушить правила...
Тогда расскажи о нем)
Побольше внимания удели его отношениям с Советом.
Inner Eye
7.4.2010, 18:02
to Nikooz
Квай Гон Джин народився 92 році до Явінської Битви. Він був падаваном Графа Дуку. Дуку навчав його другої форми боя, але потім він почав вивчати четверту форму. Квай Гон, часто сварився з Радою Джедаїв. Він не підчінявся правилам Ордена, бо не вважав їх правильними. Наприклад було правило про довжину стрижки, якщо всі були коротко пострижені, то він любив довге волосся. Він часто дуелився з Мейс Винду, але ніразу його не переміг. Він відрізнявся від інших Мастеров тим, що жив сьогоднішнім днем. Саме через це він не потрапив до Ради. В нього було 4 учня. Першим був Квинлан Восс, другим був Джинн, третім був Обі-Ван Кенобі. Четвертий учень появився вже після його смерті, він учив Йоду і Обі-Вана безсмертя.
Dry
Четверостишье - это стих из 4 строчек)
Я хочу с тобой встретиться на каком то из серверов. Детали в пм

и вопрос:
Как ты считаешь, правильно ли делают игроки юага, когда подают жалобу на нарушителей?
Inner Eye
8.4.2010, 14:40
to Speak
я не поет, але попробую щось написать)
to Grave Max
Так, правильно.
Dry
Ты попробуй)не важно чтобы это четверостишье было написано замечательно)
Хохма побачив кандидата Dry йой а я і забув що я в комісії, він швидко підійшов до нього та сказав:
- Вітаю Dry! У мене є декілька завдань які допоможуть визначити мені позицію щодо тебе. Так ось тобі перше завдання на знання світу Star Wars: розкажи чи є у тебе улюблений вид бластера, якщо є то що це за бластер, якщо ні то ти пацифіст?
Inner Eye
8.4.2010, 19:04
to Hohma
Так є. Це DC-15.
P/s ще подобається дробовик, але він не належить до бластеров)
Здравствуй Dry, ечень хотелось бы услышать Твое мнение о Силе в необычном разрезе. Принеси мне пожалуйста Твой личныйанализ Силы без деления на стороны, но в виде "Причина-Следствие"
Ах... стандартний бластер, цяцька не більше
- От і добре дай мені будь-ласка його технічну характеристику,- сказав Хохма та став чекати на відповідь.
Inner Eye
9.4.2010, 17:28
to Hohma
DC-15A була основною зброєю клонов. В неї вмонтований телескопічний приціл. Максимальний діапазон становить 10 кілометрів. На максимальній потужності, один постріл може залишити пів метрову дирку у залізобетонній стіні, але це потребує великого енергоспоживання. DC-15A можна оснатити кабелями для підйому на стіни і камні.
Він мене розчаровує. Хохма відповів Драю:
- Ну... відповідь незадовільна, ти не сказав місткість батарейки, газового катриджа, як міняти батарейку/катридж, де саме цей приціл є, як приєднувати приціл, що треба для того щоб він бив на 10 кілометрів, чи зв"язані якась шолом солдата-клона з прицілом і навіть не сказав скільки важить ця гвинтівка. З такою інформацією як ти дав жоден солдат з цією гвинтівкою не виживе, шукай ще. Ох... І чого він в армію пре коли навіть не знає елементарщини.
Inner Eye
9.4.2010, 21:53
to Hohma
DC-15A була основною зброєю клонов. В неї вмонтований приціл який зберігався знизу цівки, а під час дальнього бою, встановлювався у відповідне місце. В шоломах клонів був пристрій, який виводив на дісплей відеоприцел. Максимальний діапазон становить 10 кілометрів. Вага становить 9.5 фунтів. Вміст газового катриджа дорівнює 500 выстрелов. Вміст батареї 240 пострілів а на максимальній потужності тільки 50. На максимальній потужності один постріл може прострелити отвір у залізобетонній стіні діаметром півметра, але це потребує великого енергоспоживання. DC-15A можна оснатити кабелями для підйому на стіни і камні.
Суржик... Убийте мене на прив*язі!
- Добре, от тепер я бачу що ти знайшов інформацію, я навіть знаю де,- підмигнув Хохма Драю.
- Друге завдання практичне: знайди мені найкращі снайперські позиції на Святій(Холі) панеті в Джуранкорському парку. І... до речі, якщо ти звик спілкуватися російською мовою, то спілкуйся нею, я тебе зпозумію.
Inner Eye
10.4.2010, 15:34
to
HohmaОсь кілька чудових снайперських позицій.