Непогано... непогано...
- Дві з цих точок є поганими але решта підходить для мене. Ну і останнє завдання на логіку: Вчора я перевіряв мій настінний годинник і будильник, і постав їх стрілки правильно. Стінні відстають на дві хвилини . Будильник поспішає на хвилину. Сьогодні годинник зупинився: сіли батарейки. Стрілки на циферблаті настінного годинника показують 7 годин, на будильнику показують 8 годин. У котрій годині я вчора перевіряв годинник?,- сказав солдат та пішов купляти нові батарейки.
Опа, Драй, привет.
Слышал что ты собираешься поступать к нам.
Но чтобы столько людей отписались в этой заявке, это нечто...
Ладно, даю тебе вопросик, хотя ответ на него не изменит моего мнения на счет тебя, ты очень позитивный человек.
Собс-но вопрос:
Какой фирмой, и когда была выпущена винтовка Е11?
И предоставь голограмму винтовки.
Inner Eye
11.4.2010, 19:53
to
DevotedФірма яка виготовляла Е-11 називається BlasTech Industries. А щоб збільшить доход від їх продажу, вони дали ліцензію на виготовлення Е-11 ще корпораціям СобоСап і Мер-Сон. Дату виготовлення я не знаю, але знаю що це було у Епоху Вознесіння Імперії.
to
Hohma"""У котрій годині я
вчора перевіряв годинник?"""
Якщо я правильно пощитав, то вчора ти ніяк не міг перевірять годинник.
Спасибо, я доволен.
Однозначно ЗА
Хохма посміхнувся:
- Ні, схоже ти неправильно прочитав завдання, я його трішки відкорегував, якщо не справишся з ним я дам завдання полегше.
Inner Eye
12.4.2010, 20:45
to Hohma
Це було о 11:40.
кхе-кхе...
упрощаю задачу: из-за Галактической войны уничтожена целая планета. как по Твоему реагирует на это Сила? что меняется? каковы действия Самой Силы?
Inner Eye
13.4.2010, 13:42
to Volhv
Оскільки Сила це медіхлоріани (а вони є в кожній живій істоті) то від смерті цілої планети, Сила сильно слабне. Вона дає знать іншим про трагедію. Як приклад 4 епізод. Коли Зірка Смерті знищила планету, Обі-Ван сильно ослаб.
Нарешті. Хохма посміхнувся Драю:
-Ну от можеш коли захочеш! Абсолютно правильна відповідь. Голосую За.
а чято при этом ощущали чуствительные к Силе живые существа ? (Джедаи/ситхи)
Inner Eye
13.4.2010, 17:33
to Volhv
Джедаї відчувають слабкість і муки людей, які були на планеті. Що відчувають сітхи, я не знаю, але думаю що насолоду.
Твое возведение разностороннего в абсолют, - не понравилось. Поэтому другой вопрос. что Ты знаешь о Star Group?
Inner Eye
13.4.2010, 18:42
to Volhv
Star Group був створений у 2007 році, ігрокоми Infinite і Crazy. Нині в клані є 4 отряда, це: 104-й Легіон, Магістрат, Розвід. Сили і Внутрішні Сили. SG є учасником Галактичного Альянсу. Недавно Зоряна Група стала під-кланом Республіки, але вийшла з її складу. Нині глава клана Chrom, замісники Mystangel і Oleks Ben.
хорошо, и последний вопрос (как всегда с подвохом) в чем минусы Демократии?
Inner Eye
13.4.2010, 19:51
to Volhv
Мабуть у тому, що в "народну" владу, відносили тільки багатих людей. Бідних людей та чужоземців до "народу" не вписували.
коли ти зможеш прийти на Холи?
Inner Eye
14.4.2010, 17:30
to Volhv
Люди не можуть найти розуміння між собою. Один хоче одне, другий друге, а третій ще шось. Через це вони не можуть знайти правильне рішення.
DryПривет

, у меня вопросик): для тебя лучше играть на силу или на удачу?
Inner Eye
15.4.2010, 10:19
to Speak
У бою важлива і удача, і сила, тому я одинаково покладаюсь і на удачу, і на силу.

Я
Поддерживаю кандидата, выполнил все мои квесты, и удачи тебе в вступлении
вопрос снимается (помучаю им кого-то другого

) по остальным ответам -
ЗА
За. Гарно і чітко відповідає на запитання.
Поздравляю, ты принят!
>>ознакомься<<