Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Dry
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Hohma
Непогано... непогано...
- Дві з цих точок є поганими але решта підходить для мене. Ну і останнє завдання на логіку: Вчора я перевіряв мій настінний годинник і будильник, і постав їх стрілки правильно. Стінні відстають на дві хвилини . Будильник поспішає на хвилину. Сьогодні годинник зупинився: сіли батарейки. Стрілки на циферблаті настінного годинника показують 7 годин, на будильнику показують 8 годин. У котрій годині я вчора перевіряв годинник?,- сказав солдат та пішов купляти нові батарейки.
Devoted
Опа, Драй, привет.
Слышал что ты собираешься поступать к нам.
Но чтобы столько людей отписались в этой заявке, это нечто...
Ладно, даю тебе вопросик, хотя ответ на него не изменит моего мнения на счет тебя, ты очень позитивный человек.
Собс-но вопрос:
Какой фирмой, и когда была выпущена винтовка Е11?
И предоставь голограмму винтовки.
Inner Eye
to Devoted

Фірма яка виготовляла Е-11 називається BlasTech Industries. А щоб збільшить доход від їх продажу, вони дали ліцензію на виготовлення Е-11 ще корпораціям СобоСап і Мер-Сон. Дату виготовлення я не знаю, але знаю що це було у Епоху Вознесіння Імперії.
to Hohma
"""У котрій годині я вчора перевіряв годинник?"""
Якщо я правильно пощитав, то вчора ти ніяк не міг перевірять годинник.
Devoted
Спасибо, я доволен.
Однозначно ЗА
Hohma
Хохма посміхнувся:
- Ні, схоже ти неправильно прочитав завдання, я його трішки відкорегував, якщо не справишся з ним я дам завдання полегше.
Inner Eye
to Hohma
Це було о 11:40.
Volhv
кхе-кхе...
упрощаю задачу: из-за Галактической войны уничтожена целая планета. как по Твоему реагирует на это Сила? что меняется? каковы действия Самой Силы?
Inner Eye
to Volhv
Оскільки Сила це медіхлоріани (а вони є в кожній живій істоті) то від смерті цілої планети, Сила сильно слабне. Вона дає знать іншим про трагедію. Як приклад 4 епізод. Коли Зірка Смерті знищила планету, Обі-Ван сильно ослаб.
Hohma
Нарешті. Хохма посміхнувся Драю:
-Ну от можеш коли захочеш! Абсолютно правильна відповідь. Голосую За.
Volhv
а чято при этом ощущали чуствительные к Силе живые существа ? (Джедаи/ситхи)
Inner Eye
to Volhv
Джедаї відчувають слабкість і муки людей, які були на планеті. Що відчувають сітхи, я не знаю, але думаю що насолоду.
Volhv
Твое возведение разностороннего в абсолют, - не понравилось. Поэтому другой вопрос. что Ты знаешь о Star Group?
Inner Eye
to Volhv
Star Group був створений у 2007 році, ігрокоми Infinite і Crazy. Нині в клані є 4 отряда, це: 104-й Легіон, Магістрат, Розвід. Сили і Внутрішні Сили. SG є учасником Галактичного Альянсу. Недавно Зоряна Група стала під-кланом Республіки, але вийшла з її складу. Нині глава клана Chrom, замісники Mystangel і Oleks Ben.
Volhv
хорошо, и последний вопрос (как всегда с подвохом) в чем минусы Демократии?
Inner Eye
to Volhv
Мабуть у тому, що в "народну" владу, відносили тільки багатих людей. Бідних людей та чужоземців до "народу" не вписували.
Volhv
думай, голова, думай...
Exelent
коли ти зможеш прийти на Холи?
Inner Eye
to Volhv
Люди не можуть найти розуміння між собою. Один хоче одне, другий друге, а третій ще шось. Через це вони не можуть знайти правильне рішення.
Volhv
а еще?
speak
Dry
Привет _a1.gif , у меня вопросик): для тебя лучше играть на силу или на удачу?
Inner Eye
to Speak
У бою важлива і удача, і сила, тому я одинаково покладаюсь і на удачу, і на силу.
speak
_a1.gif Я Поддерживаю кандидата, выполнил все мои квесты, и удачи тебе в вступлении
Volhv
вопрос снимается (помучаю им кого-то другого rolleyes.gif ) по остальным ответам - ЗА
Exelent
За. Гарно і чітко відповідає на запитання.
Nikooz
Поздравляю, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.