-Boogieman
21.12.2009, 7:53
Так-с...Я в недовольстве от того, как ты написал историю. Ты наверно сам понимаешь почему? Да и ответы на другие задания, вопросы, неубедительные. Поэтому я дам тебе еще одно задание, которое требует тщательного выполнения. Так-с... Прошлые кандидаты, которым я давал это задание, можно сказать не справились. У меня порвался мой старый костюм. Мне Джон подарил новый. Меня, когда последний раз я был в системе FFA, сзади огрели кочергой и забрали этот костюм. Я очнулся, когда вор замахивался световым мечом и целился прямо в голову мне, и увидел, что это был Ситх...но лицо сильно напоминало мне одного республиканца...Так вот, ты не мог бы забрать у предателя мой костюм? Только покажи мне его, а то же я не знаю, мой ли это костюм? Удачи...я надеюсь на тебя!
Kanzaki
21.12.2009, 14:50
Так-с, ну я сам видел, как ты пролетел 60 секунд. Молодец
Но где мои остальные квесты?) Будь внимательнее. И да, мне тоже не нравятся многие твои ответы на другие вопросы.
Exelent
21.12.2009, 16:09
Так твоє наступне завдання написати Все про "Зоряну Кузню". І все що з нею зв'язано з Республікой. А саме напиши всі деталі.
Зоряна кузня це древнiй артефакт темноi сили.Його створила раса Ракатi.Це великий автоматичний завод який виготовляэ рiзнi космiчнi кораблi,Зброю та iнше вiйськове приладдя.Кузня розташована на планетi Ракат,вона знаходиться там в надрах землi.Зоряна кузня отримувала енергiю вiд генератора розташованому на зiрцi планети Ракат.Реактор захищав цю планету силовим полем,щоб ii нi хто не знайшов.Однак ii всетаки знайшли.Ii знайшли два джедаii.Iх звали Малок и Реван.Але на Зорянiй кузнi була настiльки велика сила темноi сторони що Реван и Малок не витримали.Надiленi темною силой вони проголосили себе Дарт Малоком i Дарт Реваном.Коли вони отримали кузню пiд свiй контроль вони почали вiйну проти республiки.Потiм вони вiрвались в республiку.У них був надзвичайно великий флот i непереможна армiя.Джедаi зрозумiли що доведеться i Iм воювати або республiка загине.На цiй вiйнi джедаi вперше воювали масово ,свiтлi проти темних.
Haydamaka
21.12.2009, 18:22
Відповіді не подобають абсолютно, плюс мої запитання проігноровані. Проти
Exelent
21.12.2009, 21:36
Що сталося потім як вони напали? Хто такі Раката?
Я чекаю довиполнення свого плану квестів...
Ракатанцi - раса амфібій, що жили в системі Лехон. Тiло Раката було схоже на людське, але з деякими особливостями амфібії. Вони були першою високорозвиненою расою в історії галактики. Під тривалим впливом темної сторони Сили їх суспільство було развращенно, і перетворилося в безжалісних воїнів. Ракатанцы використовували технології, засновані на Силі, щоб поневолювати інші раси по всій галактиці. ПРОТЯГОМ правління створеної ними "Нескінченної Імперії", їх характеризували жорстокою й зарозумілою расою. Було відоме, що вони висмоктували із планет ресурси, піддавали їх терраформингу, убивали величезні кількість рабів, їли й опоганювали тіла вбитих ворогів.
Зоряна кузня
Пiсля вторгнення началась справжня вiйна.У республiки було одна перевага. Джедай Бастила з помощю Сили могла надихати солдатів на подвиги. У розпал битви штурмова група на чолі з Бастилой, змогли проникнути на корабель, де перебував Реван. Але був ще й учень Дарт Малок. Він одним пострілом у корабель праг знищити й Бастилу, і свого вчителя. У результаті вибуху Бастила не постраждала, а Ревану повезло менше. Бастила доставила його до Ради, де вони розв'язали очистити пам'ять Ревану й побрати його в солдати.
Что ты знаешь про рассу Иторианцы?
Иторианцi - раса розумних травоїдних із планети Итор. Їх часто називали "молотоголовыми" через довгу, вигнутої шиї й голови у формі букви "Т". Самі иторианцы вважали таке прізвисько образливим.В иторианцев два роти, чотири горла й блискуча, незвичайно коричнева, шкіра. Їхній ріст становить від 1,8 до 2,3 метра від верхівки до п'ят. Швидкість їх реакції трохи нижче, чим у людей.
. Вони глибоко релігійні й мають велику любов до мистецтва. Незважаючи на прагнення уникати конфліктів, иторианцы часто проявляли тягу до подорожей і дослідженню галактики, які закінчувалися поверненням додому. Багато хто з них були галактичними торговцями, що літали від зірки до зірки як поодинці , так на борті більших транспортних кораблів. ДО насильства иторианцы прибігали тільки для самооборони. Через м'який характер більшість иторианцев не брало участь у Галактичній громадянській війні, хоча деякі приєдналися до Альянсу повстанців.
Найди игрока Allert на серверах и подари ему дроида.Скажи,что от меня.И принеси скрин.
Тоесть надо написать ему в ПМ (Дарю дроида от зилбита)
Kanzaki
22.12.2009, 12:56
У меня кончается терпение. Я жду ответы на не такие уж сложные вопросы уже 4 дня. Даю тебе время до 21.00 сегодняшнего дня. Ответы обязательно нумеруй.
Exelent
22.12.2009, 17:56
А чому він хотів вбити свого вчителя? і звідки взалася Бастила?
Жду выполнения своего квеста уже 3 дня. Кандидат пока молчит.
Если до 20:00 завтрашнего дня ничего не сдвинется вынужден буду проголосовать против.
Kanzaki
23.12.2009, 15:21
Я тебе уже дал ещё больше времени, а квестов ещё нет. Ответы на другие вопросы мне тоже не особо понравились. Ты меня вынудил проголосовать так. Против
я устал ждать.
Если в 21:00 квест не будет выполненя проголосую против.
Привествую республиканцы

.
И так тебя я незнаю, вот парочку квестиков.
Почему не делаешь квесты остальных республиканцев?
И наиди игрока по имени Devil King и передай ему 2 банки меда

.
Нажаль я Проти..Проигнурував мій заклик що до квестів заданих мною..А мені це не дуже сподобалося..Хоча він і зробив меншу половину мїх завдань , але там я помітив що кандидат висловлюється не своєю думкою а думкою джерел..
Против. Полнейший игнор со стороны кандидата. Либо он уехал, но нас про это не уведомил, либо просто играет в молчанку...
Плохие ответы, не активность кандидата и как итого - голос Против
Я ПРОТИВ
квест не выполнен!
Exelent
25.12.2009, 15:16
Проти. Так як гравець не приділяє увазі своїй темі. А ще тому що квести погано виповнює, треба з нього інформацію витягувати.
Небажання виконувати або ігнорування квестів - Проти.
Haydamaka
29.12.2009, 6:20
Відмовлено.