Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Nort
Раса: Людина
Рідна планета: Татуін
Моє життя обійшлось зі мною дуже суворо, я живу без батьків. Я був у рабстві 5 років у одного торговця запчастинами він мене змушував робити тяжку працю, я довго терпів. Але я так більше не міг терпіти такого знущяня і втік вночі коли він не вдало зачинив мою кімнату. Ніч я провів у свого старого друга він мене переховував близько двох місяців. Якось мене мій товарищ Джордж попросив сходити за тумблером для його зорельоту я блукав містом і наткнувся на одного республіканця, він побачив мій сумний погляд і сказав мені:
-Привіт мене звати Рекс,- потім він спитав мене чому я засмучений. Я відповів, що мене покинули батьки і, що я втік від торговця який тримав мене в рабстві. Республіканець уважно мене вислухав. Я сказав йому, що дуже хочу служити Республіці.
-Ти мені дуже сподобався,- сказав Рекс
-Я візьму тебе с собою,-я йому подякував і сказав:
-Велике спасибі,але я полечу с тобою одразу після того як попрощяюся зі своїм ліпшим другом. Рекс пішов зі мною і після того як ми розталися з Джорджом ми відлетіли з Татуїну на Корусант.
Плюси:
1. Республіка має великий плюс це дружба віданність одне одному та підтримка
2. Республіка не припиняє боротися зі злом навіть в тяжкі періоди для Республіки.
3. В Республікі є чесні судді та гравці.
Мінуси:
В Республіці є підлі гравці.
Я хочу вступити в Республіки щоб допомагати слабким та бідним дарувати добро Галактиці та стати вправним воїном який буде віданий Республіці і не допустить щоб Імперія захопила Галактику.
Young Hope
13.11.2009, 10:44
Янг зайшов в приймальню,та був приємно здивований.Він побачив Норта,який подав заявку на отримання громадянства.Підійшовши до кандидата,Янг Сказав:
-"Радий бачити тебе тут"
Мовив він.Підійшовши до столу,він рився в паперах,та згодом дістав заявку Норта.Перечитавши її,він сказав:
-"Так...В мене в же є до тебе запитання.В твоїй заявці сказано,що мінус в Республіці це декілька підлих гравців.Назви імена тих,кого вважаєш підлим"
Задавши запитання,янг опустив очі на заявку Норта.
Young Hope я не можу сказати хто саме підлий гравець, боя в ніку бачив тільки що було написано Rep ,я не роздивлявся повністью нік, але ці випадки були коли мене або зі спини вбивали або з вимкненим світовим мечем.
Young Hope
13.11.2009, 11:36
На обличчі Янга було видно посмішку.Кандидат здивувався побачиному:
-"Просто було цікаво дізнатися відповідь на моє питання,але молодець,викрутився"Пояснив Янг.
Янг встав,та почав ходити по приймальні щось роздумуючи.Раптом він зупинився,та дістав свій записник.Коли він писав,паралельно з цим він почав говорити:
-"Добре,зараз не до жартів.В мене є для тебе завдання."
Продовжував Янг:
-"Знайди гравця Vacuum,та дізнайся причину такой агрессії.Намагайся вивідати в нього причини його підлої розвідки в Республіці."
Янг перестав писати,та побажавши удачі кандидату,пішов по-справах
По твоей прошлой заявке я сделал вывод.Голосую
ПРОТИВ так как развернутых ответов ты недаешь

,копи-паст и нечего нового ты мне про Оби-вана и Палпатина не рассказал.
Тебе рано в Республику.
Armagon Привіт я одразу відправився шукати тобі нове помешкання. Знайшовши його,я почав шукати тобі цей будинок тільки збудований. Ось твоя нова кімната
. Також тут є зала для конференції
. Походивши по будівлі я знайшов місце щоб ти міг відпочити і підтримувати свою форму
. Також в будь-який час ти можеш випити любий напій або перекусити
. А ось і головна зала для всіх мешканців
.
Young Hope я дізнався, що
Vacuum став агресивним тому,що пішов в Імперію. Причини немає просто він хотів всім розповісти правду(це його думка), що членом Республіку може стати будь-хто, хто гарно виконує всі квести.
Young Hope
13.11.2009, 15:14
Янг ознайомився з наданою кандидатом інформацією.
-"Ну що.."Казав він:
-"Молодець,впізнаю "справжнього"тебе.Але це не все.Розкажи мені хто такий Джанго Фетт.Чим він зв"язаний з армією клонів?"
Зробивши невелику паузу,він мовив далі:
-"А також,розкажи про Бобу Фетта,та обставини його загибелі.Тільки є прохання.Виконуй завдання більш інформативно.Бажано з фотокартками.Бажаю удачі"
Норт пішов в бібліотеку Корусанта,а Янг залишився в приймальні.
(Zilbit @ 13.11.2009, 13:50)

Тебе рано в Республику.
А мені сподобався кандидат та його відповіді. Голосую
ЗА. Я впевнений, що ти будеш чудовим республіканцем, головне не розслабляйся.
P.S.: Zilbit, тобі потрібна нова інфа про Палпатіна? хД А ти знаєш, що він був 3 рази одружений на 1 жінці і 3 рази розлучався. Його жінка мотивувала це як брак грошей і не хотіла його бачити. Після цього він вирішив захопити Галактику і заробити на цьому повно грошей, щоб вона його не покидала більше хД Надіюся саме таку нову інформацію про Палпатіна ти і хотів почути)
На березе росло 90 яблок. Подул сильный ветер, и 10 яблок упало. Сколько осталось?
Не скільки бо на березі яблука не ростуть.
Сосатель кекуна Sasuke Kun, приветствует тебя
Nort.
Когда я был в великой Мандалорианской армии, я узнал о клонировании человека, что еще система осталась. Прошу сьездить на планету Камино и узнать детально о клонировании, может быть смогу себя клонировать
Джанго Фетт - відомий найменець та мисливець за головами. Народився на планеті Конкорд-доун. Він мав єдиного сина Бобу Фетта.Йому було поручене завдання вбити принцесу Амідалу, але він не зміг його виконати. Також він мав корабель Раб-1 на якому втік від Обі-Вана Кенобі. Джанго коли виходив на полювання зазвжди одягав гладкий броньований костюм та реактивний ранець в костюмі завжди був бластерний пістолет. Джанго Фетт загинув від меча Мейса Вінду, він відрубав йому голову. На планеті Каміно робили клони Джанго Фетта вирощували їх та навчали.
Боба Фетт такий же як і його батько відомий найманець та мисливець за головами. Народився Боба на планеті Каміно.
Його костюм був кращим, за костюм свого батька,в ньому були і разні бластери, гранатомети, ракети і т.д. Він багато років переслідував Хана Соло по галактиці та був охоронцем Джабби. Він загинув на Татуїні захищаючи Джаббу, а потім впав в діру де його зжер монстр.
Под каким деревом сидит заяц, когда идет дождь?
Злітавши на планету Каміно мені розповіли, що таке клонування. Отже клонування- це процес створення копій певного організму генетично та візуально.
Ось наукове пояснення:
Клонування — процес створення клонів, генетично ідентичних або особливим чином змінених копій вихідного організму.
Kennet під мокрим
Благодарствую теперь могу себя клонировать при необходимости
Прошу теперь мне росказать о планете Татуин, хочу узнать почему многие там рождаются
Как далеко в лес может забежать заяц?
Young Hope
13.11.2009, 15:59
Норт прийшов з бібліотеки Корусанта,та показав Янгу знайдену інформацію:
-"Добре...мм..."Щось бурмотів Янг собі під носа.
Але раптом Янг встав та сказав:
-"Молодець я ЗА,то му що мої завдання добре виконані.ТА дуже радує,що кандидат не здаєтся при будь-яких обставин"
Сказавши це,Янг помітив в очах Норта радість.
Цікаво, ти відповідав правильно майже завжди,проте тут головне не відьповідь а мислення.Тому я задам тобі останнє запитання, і постарайся відповісти правдиво...
Чи на всі запитання ти відповідав сам ,без допомоги іншої людини та інтернету?
(зауваж від цієї відповіді буде залежати мій голос)
Я не хочу нікому брихати і скажу правду. Я відповів за допомогою інтернету тільки на останнє питання.
Татуін - планета внутрішнього кільця. Вона знаходиться на пересіченні багатьох гіперпросторових маршрутів, багато торговців використовують порт Мос-Айслі. Татуін став планетою де мешкають багато кримінальних баронів,контрабандистів,найманців,мисливців за головами. Ця планета покрита піском. На ній дуже мало ферм. Ведику частину Татуіну займають піщані люди, джави та інші істоти. Такиж на татуіні велика кількість рабо торговців.
Всеж за правду тобі великий +...
Проте я надіявся що ти сам будеш відповідати і думати над питаннями...(хоч навіть на одне)а це -
Мені дуже важко вирішитися з голосом і тому я напевно втримуюсь від голосу тому, що у мене ще є деякі сумніви щодо кандидата...
Ewoks я нейтралізував сітха
Последний вопрос, что ты можешь росказать мне про Ральфа Скайвокера?
Ralf є членом ордену джедаїв має звання Лицарь Джедай(Jedi Knight) активний гравець UAGalaxy, сильний супротивник.Занесений в книгу подяк,приймав участь у різних боях,зробив свій внесок в бібліотеку Корусанта.Його девіз "Страх породжує в людині раба". Також він гарний Модератор.
На мои вопросы ответил, ЗА

Отлично Nort,хороший,забавный игрок,адекват и приятен в общении, дереться хорошо + выполнил мой квест

.Голосую ЗА.
Armagon
13.11.2009, 19:14
Ну что ж, спасибо за поиски. Квартира просторная и вродебы комфортабельная.
Но у меня есть еще одно поручение к тебе :
Найди информацию об игроке Rock ( и желательно как можно с ним связаться вне нашей галактики (аська,скайп^^))
Rock є главою клана Star Anarchy а також його засновником. Найкращий гравець України який занесений в ТОП-100 найсильніших гравців Jedi Academy в Україні займає п'яте місце вбив 10782 гравця. Є учасником багатьох боїв. Також є майстром по виготовленню скінів, сайберів. Був учасником клану Імперія носив звання Sith Lord
Armagon
13.11.2009, 22:46
Ну хорошо, мой квест выполнил. Вроде бы адекватный и стараетmся, хотя после недавних событий я уже неуверен ни в ком и ни в чем, но мой голос ЗА, надеюсь я не ошибаюсь в тебе.
ЗЫ. На самом деле меня интересовала ток аська^^.
приветвствую тебя, кандидат=)расскажи мне про меня)))хддд)))и про Брию)))
-Boogieman
14.11.2009, 12:43
Ты провел оборону, но Имперцы захватили снайперскую винтовку. Сказали, что ты кого-то убил в спину. Но Vovcheg о тебе хорошего мнения. Я ему доверяю, но в связи с первыми двумя причинами я воздержусь от голоса. Как встречу кандидата на серверах, пообщаюсь с ним и проведу несколько дуэлей, я сразу проголосую.
Grave Max є Республіканцем,має свой академію та падавана Devil King.Адекватний та сильний гравець. В тебе було две вчителя Leksa та Nikooz. Також був в Армії Республіки.
Бріа Тарен народилася на планеті Кореллія. Була першим козання Хана Соло, та також була контрабандисткою. Вона народилсая в багатій сімї та пішла в 17 років з дому. Її посвятив культ і вона мала друге ім'я Паломниця 921 і стала рабинею, але Хан Соло звільнив її від рабства і престроїв її приберати за Тландой Т'іль. Але Бріа розбила Хану серце залишивши його на Корусанті і полетіла Ілезію де знову стала рабинею. Але вона отримала звання почесної рабиці за віданність і разом з генералом Беб Іблісом стала боротися з рабством на Ілезію. Вона загинула принявши отруйне зілля в полоні у Імперців.
Про меня, это не всё)
И я был в Армии)))
я знайшов все що міг, дай якусь підказку
Хорошо, а теперь скажи, почему Хэн Соло решил спасти Чубакку?
Хан Соло спас Чуббаку тому, що Чуббака раніше пожертвував своїм життям Хан Соло і інші люди могли врятуватись.
Я довлен ответом, только он не полный)
Ещё т.к. когда Другой вуки пожертвовала собой, Хэн поклялся, что спасёт любого вуки, если встретит.
Я хотел бы с тобой встретиться на каком то сервере.Детали в пп
норту на датапад прийшло повідомлення від Вальтара:
-Вітаю кандидате.Я зараз знаходжуся на дуже холодній планеті Хот і мене непокоять дивні звуки які я іноді чую вдалечені.Не міг би ти розказати мені про фауну цієї планети.Буду тобі дуже вдячний.
Прочитавши повідомлення Валтера, Норт одразу відправився на планету Хот щоб її вивчити -На цій планеті існують великі тварини Таунтаун, вони покриті густою шерстю та харчуються лишайником.Також там водяться тварини під назвою Вампа він є головним ворогом Таунтауна. Вампа має вид примат, ріст від 2.5 до 3 метрів, живуть в печерах, мають гострі кігті та зуби сказав Норт та сів
Нове аовідомлення прийшло Норту:
-Вампи якісь лячні.Може це вони виють?Ти випадково не знаєш ефективних способів боротьби з ним?А то якщо я зустріну одну вампу вони мені сильно знадобляться.Буду тобі дуже вдячний якщо розкажеш декілька способів.
Норт задумався... і сказав
- Вампу можна вбити або нейтралізувати такими способами:
1. Вампу можна вбити світовим мечем.
2. Його приспати, випустивши в нього стрілу зі снодійним.
3. Якщо він в печері, можна завалити його камінням.
Нове повідомлення прийшло Норту:
-Дякую.Тепер я не боюся гуляти серед сніжних пустель Хоту.До речі мій голос ЗА.Ти чудова людина(нібито).Допоміг мені,ніби нормальний і не втечеш як деякі на букву V.
Адекватный, хороший, весёлый человек+мой ученик - я ЗА
-Boogieman
17.11.2009, 0:57
Видел кандидата на серверах. Человек хороший, не подлый. Все написали выше. Я не против того, чтобы Nort был в наших рядах.
Приветствую.
Почему ты выбрал именно Республику?
Я обрав Республіку тому, що в ній немаю Зла, ненависті, зради. В Республіці царює мир та справедливість до всіх навіть до найвищих осіб , також в ній проживають добрі та спокійні люди, ще я хочу в Республіці стати вправним та сильним воїном, тому я вибрав Республіку раз і на все життя.
i |
| Сповіщення: Граждане, не забываем о заявке  |
Crazy Monkey
22.11.2009, 18:39
В зал зашел Крейзи и сказал:
-Здраствуйте республиканцы!Здраствуй Норт! Я тут пересмотрел твою заявку и понял какой именно тебе нужен квест ты же однажды пошел искать запчасть для друга но не нашел её как ч понял так я прошу найди мой датапад он находится гдето на Татуине принеси его пожалуйста там на нем написано мое имя! Крейзи сел на свой стул и начал ждать.
Вітаю тебе Крейзі. Почувшм твоє прохання , я одразу відправився на Татуін на своєму зорельоті...Я прибув на Татуін на своєму кораблі
і одразу відправився шукати твій датапад. Походивши по Татуїну я на щастя його знайшов і забрав, він зноходився тут на столі
. Я повернувся до корабля
і полетів но Корусант.
Ось твій Датапад
PS. Якщо ти про Elroy'а то я знайшов те що він просив)
Привецтвую тебя кандидат расскажи что ты знаешь про игрока Lamer.