Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nort
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Nort
Вітаю тебе Хот сказав Норт, і продовжив
Lamer гарний та адекватний гравець, джедай, на данний момент він падаван. З UAGalaxy вже давно. Був тренером в академії джедаїв. Він раніше вийшов з ОД а пізніше знову повернувся. Задіян в різних битвах на просторах UAGalaxy, та наданий момент є 43 номером у списку найсильніших гравців Jedi Academy в Україні.
Allert
Здравствуй. На сколько балов ты оцениваешь свои боевые навыки по десяти бальной шкале.
Aramor
Кто по твоему сильнее Енакин или Оби-Ван? huh.gif
-Nort
Allert балів 3-4 тому, що я новачок і мені є ще куди вчитися.
Aramor я важжаю,що Обі-Ван тому, що коли він бився проти Енакіна, він був спокійний та впевнеий і сильніщий розумом. Щодо сили я гадаю, що вони рівні.
James Bond
Привет!
Я вижу тут зашла речь про Оби-Вана.Я этого не пропущю. biggrin.gif
Как ты думаешь,кто выиграл бы Оби-Ван или Дарт Вэйдер,если б Оби -Ван не приоброзился в духа?
-Nort
Вітаю тебе James Bond я гадаю що виграв би Дарт Вейдер тому, що він агрисивніше нападав, а Обі-Ван тільки захищався, і він був вже не втому віці щоб контролювати бій.
Aramor
Хорошые ответ и человек приятен ЗА
James Bond
Незнаю почему но я не согласен)
Ну эт твоё мнение.
Я тебе задам лёгинький вопрос.
От чего зависит цвет лайтсайбера? cool.gif
-Nort
від кристалу
Allert
Исходя из твоего ответа. Принеси три скрина с убийством людей из топ30.
James Bond
Как ты смог ответить на такой сложный вопрос! ai.gif
Я ЗА!
На мой супер тяжёлый вопрос ответил))
Сегодня игрнал с кандидатом,вполне адэкват,норм владеет мечом.
Hot
Ок а теперь расскажи мне про джедая Кит Фисто желательно очень докладную инфу.
-Nort

Кіт Фісто - відомий джедай, був членом Ради Джедаїв та генералом Республіканської Армії у часи Війни Клонів. Кіт Фісто народився на планеті Глі Анселм в регіоні Сабілон, походить із раси наутоланців, помер на Корусанті від світового меча Дарта Сідіуса. В нього була подруга джедай на ім'я Айла Секура, та учень Бант Іірін. Він взяв Бант Ііріна тому, що його вчитель Тал був вбитий. Фісто мав дуже рідкий дар відчувати своїми відростками на голові феромони, іншим джедаям навіть із допомогою сили на вдавалось це відчути. Завдяки своєму дару він хотів попасти в Раду Примирення, але потрапив в Вищю Раду Джедаїв. Після перемоги над піратами Ірідіума, Кіт Фісто разом з Мейсом Вінду, Кі-Анді-Мунді та іншими джедаями відправились на Геонозіс рятувати Обі-Вана, Енакіна та Падме від смерті та сепаратистів. Фісто був джедаєм який вижив після битви на Геонозісі, він відлетів з Геонозісу разом з вижившими джедаями на СНДК. Кіт Фісто мав світовий меч зеленого кольору та вологдів першою формою бою на світових мечах під назвою Шіі-Чо.
Hot
Ок мой квест выполнил по отзывам хорошо играет я За.
-Nort
Allert ось скріни
Allert
Расскажи мне чем отличается Империя от Республики.
-Nort
Республіка і Імперія відрізняються тим, що Імперія хоче царювати в Галактиці, а республіка хоче миру в Галактиці. Республіка дбає про людей та інших істот а Імперія їх тільки вбиває. Імперія здатна навіть вбити своїх людей, а Республіка ні. В Республіці є гарні, зтримані та чесні люди, а в Імперії наглі, брехливі та злі.
Allert
Не внушительный ответ.
В системе Холи у меня есть друг. Тебе надо проводить его от башни к магазину хлеба. Так же у меня есть информация что на него готовится нападение. Так что будь осторожен и постарайся что бы мой друг остался целым.
-Nort
Почувши прохання алерта я одразу відправився в систему Холі. Я знайшов твого друга в башні . Ми відправилися да хлібного . Дійшовщи до ліфту ми стали його чекати, але потім зпригнули і побачили, що він зламаний . Трохи пізніше ми вже підходили до хлібного , біля нього було багато народу . Але повернувшись я побачив снайпера і одразу дістав свій меч щоб прикрити твого товарища . Я силою притяг його до себе і Немексіс хотів меня допомогти, але я його зупинив . Немексіс відійшов, а я почав вести бій . Я поранив вбивцю, але і він мене також . Але в цій битві вдача мені посміхнулася Немексіс його поранив пістолетом і я йому відсік голову , а потім Немексіс мені віддячів . Твій друг врятований і преведений до хлібного.
Allert
Выполнением квэста я доволен. Найди информацию о мандолорианце Kelborn. Постарайся как можно больше информации найти.
-Nort
Kelborn адекватний та сильний гравець, учесник клану MANDOLORS, має ранк Adiik. Займається виготовленням аватарок, юзербарів, бігбарів. Він зробив свою студію під назвою MandoFire Studio та перший гоночний клуб на UA Galaxy під назвою Race Club. Раніше був в клані SG, а потім вийшов з нього. Задіян в різних битвах на просторах UA Galaxy.
Allert
Не плохо. Найди Telnair и напиши ему в личный чат "Тебе привет от Пузика". Голограму покажеш.
ARSQ
Ты хочешь попасть в Орден? Если да то скажи вообще почему для Джедая важно терпение...и как ты относишься к обману?
Nikooz
Поздравляю Nort, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.