Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Nort
Раса: Людина
Рідна планета: Татуін
Моє життя обійшлось зі мною дуже суворо, я живу без батьків. Я був у рабстві 5 років у одного торговця запчастинами він мене змушував робити тяжку працю, я довго терпів. Але я так більше не міг терпіти такого знущяня і втік вночі коли він не вдало зачинив мою кімнату. Ніч я провів у свого старого друга він мене переховував близько двох місяців. Якось мене мій товарищ Джордж попросив сходити за тумблером для його зорельоту я блукав містом і наткнувся на одного республіканця, він побачив мій сумний погляд і сказав мені:
-Привіт мене звати Рекс,- потім він спитав мене чому я засмучений. Я відповів, що мене покинули батьки і, що я втік від торговця який тримав мене в рабстві. Республіканець уважно мене вислухав. Я сказав йому, що дуже хочу служити Республіці.
-Ти мені дуже сподобався,- сказав Рекс
-Я візьму тебе с собою,-я йому подякував і сказав:
-Велике спасибі,але я полечу с тобою одразу після того як попрощяюся зі своїм ліпшим другом. Рекс пішов зі мною і після того як ми розталися з Джорджом ми відлетіли з Татуїну на Корусант.
Плюси:
1. Республіка має великий плюс це дружба віданність одне одному та підтримка
2. Республіка не припиняє боротися зі злом навіть в тяжкі періоди для Республіки.
3. В Республікі є чесні судді та гравці.
Мінуси:
В Республіці є підлі гравці.
Я хочу вступити в Республіки щоб допомагати слабким та бідним дарувати добро Галактиці та стати вправним воїном який буде віданий Республіці і не допустить щоб Імперія захопила Галактику.
-Boogieman
11.11.2009, 16:01
Приветствую Nort. Да у тебя печальное прошлое, которое мне напомнило частично историю одного Ситха. Ты сказал, что хочешь помогать Республике, у тебя представился такой шанс! Спроси у Allert'a подробности, но в курс дела я тебя введу. У Империи есть планы по захвату нашей снайперской винтовки DXR-6 с Татуина. Allert справился со своим заданием - он продумал план, а тебе выпала честь его осуществить. Набери нужную для обороны команду, Allert скажет сколько людей потребуется, и вперед! Удачи, Nort!
Привіт Норте.У мене до тебе завдання.Уяви що ти на моєму місці,і переглядаєшь свою заяву від мого лиця.Уявив?То як би ти проголосував ,за чи проти?І чому?
(Kennet @ 11.11.2009, 16:33)

Привіт Норте.У мене до тебе завдання.Уяви що ти на моєму місці,і переглядаєшь свою заяву від мого лиця.Уявив?То як би ти проголосував ,за чи проти?І чому?
Я проголосував би ЗА,тому що розповіді розповідається що Nort дуже хоче служити Республіці і віданний їй повністю,він каже що хоче стати вправним воїном і спостерігаючи за ним в різних системах UA Galaxy видно, що Nort ще не дуже вправний гравець а може ним стати ставши республіканцем тому що його там навчать досвітчені воїни або джедаї.
Вітаю тебе Nort.Можеш мені розсповісти що трапилось?як ти потрапив в рабство?
І я б хотів знати чтому ти живеш без батьків?
А ти віриш у те що говориш?
Young Hope
11.11.2009, 17:01
Young з самого початку сидів біля Kenneta.Почувши відповідь кандидата на запитання кенетта,Young дуже здивувався.Він встав та почав говорити:
-"Ну щож..."Продовжував він:
-"Є декілька запитань до тебе.По-перше,принеси мені поклін 3 Джедаів.По-друге,Розкажи про рассу Хатт,По-третє,дай мені детальну інформацію про гравця Unsаfe".
Після сказаного,Young сів біля Kenneta.
ElroyМоїх батьків вбили імперці. Один імперець щось хотів від моєї матері якусь інформацію він її сильно вдарив по нозі і вона впала на коліна а тато одразу поліз її захищати і зламав щию імперцю, по тім прийшло ше декілька імперців і забрали мати і тата в полон де вони і вмерли

. Потім коли моїх батьків забрали мене знайшов торговець на імя Торес і забрав мене до себе щоб я йому служив, прибирав усюди, мив посуд, чистив різні запчастини і т.д.
Kennet я вірю. А якщо ти невіриш то дай квест і переконаєшся
Для тебе повино бути важливим те що ти віриш в це ,а не інші.Ну добре дам тобі квест.Так як Йонг Хоуп задав тобі отримати поклон від Республіканців , то я тобі задаю отримати поклон від 1 Імперця,1 Анф.,1 Дем.,1 БС,1 Мен. і 1 СГ,а і 1 Ауткаст.
Мені цікаво що ти знаєш про расу Дуроси(Дуросы,дуросианци)
(постарайся без копіпаста)
Це одна з рас як перша освоїла між галактичні мадри. Вона виникла на планеті Дуро. Колір у істот цієї раси сірий і голубий в них не має волося вух та носу. В них велика голова а очі червоного або помаранчового кольору.
Ось тобі ще легесенька задачка....
Що можна взяти в ліву руку, але не можна взяти в праву?
Young HopeЯ не знайшов такого гравця Unsаfe
Хатти - раса великих брюхоногих, яким властиві маленькі руки, широкий рот і величезні очі. Вони контролювали гігантську космічну імперію в Просторі Хаттов. Хатти сталися з планети Варл, але потім перебралися на Нал Хатту. Варто відзначити, що багато хто з хаттів був кримінальними баронами.
Рідна планета Варл (згодом Нал Хатта)
Мова Хаттес
Середнє ріст від 3,0 до 3,9 метрів
Колір шкіри: Помаранчевий, зелений, блакитний, коричневий, фіолетовий, бірюзовий
Відмітні особливості брюхоногі
Тривалість життя 1000 років
Найвідоміший Джабба Хатт
(якщо треба ще інформації я її напишу)
Скріни джедаїв:
Armagon
11.11.2009, 21:04
Скоро у меня намечается повышения и я желаю сменить место своего жительства. Присмотри мне достойные аппартаменты на Корусанте. Оно должно быть относительно не дорогим, со всеми удобствами и красивым видом. Желательно что бы был спокойный район, и дружелюбный сосед. Желаю удачи в поисках, я рассчитываю на тебя.
Young Hope
11.11.2009, 21:13
Young дивився на надану кандидатом інформацію.Уважно перечитавши все,він підняв очі зі словами:
-"Норте,з двома завданнями ти впорався,дай мені відповіть на третє моє завдання.Дам підказку.Шукай в Республіці"
Після сказаного,Young заняв вільне місце в приймальні,та чекав відповіді від кандидата.
Непогано,але дуже довго думав.Ось тобі іще одна...
Одного разу батько сказав своїм синам: «Осідлайте своїх коней, та їдьте з одного міста в інше. Чий кінь прийде до фінішу останнім, той одержить нагороду.» Сини сіли на коней і ледве плетуться. Назустріч мудрець, запитує в чому справа, чому вони так повільно їдуть. Ті розповідають. Він їм сказав усього два слова, й не пройшло хвилини, як вони вже скакали до фінішу щосили. Що він їм сказав?
(Kennet @ 11.11.2009, 21:18)

Непогано,але дуже довго думав.Ось тобі іще одна...
Одного разу батько сказав своїм синам: «Осідлайте своїх коней, та їдьте з одного міста в інше. Чий кінь прийде до фінішу останнім, той одержить нагороду.» Сини сіли на коней і ледве плетуться. Назустріч мудрець, запитує в чому справа, чому вони так повільно їдуть. Ті розповідають. Він їм сказав усього два слова, й не пройшло хвилини, як вони вже скакали до фінішу щосили. Що він їм сказав?
Мудрець сказав: поміняйтеся кіньми
Young Hope Unsafe солдат республіканської армії адекватний гравець та гарний супротивник. Після того як став республіканцем пішов в армію республіки.
i |
| Сповіщення: Не цитуй повністю попереднє повідомлення. Достатньо просто вказувати ім"я того, до кого звертаєшся |
Вже краще...

..
У деякому місті ввели новий порядок. Тепер кожного, хто хотів потрапити в місто, на вході зупиняли стражники й задавали одне й те саме питання: "Навіщо ти хочеш увійти в місто?" Якщо людина у відповідь на це питання казала правду, то її топили в ставку, а якщо неправду - вішали на шибениці. Довгий час ніхто не міг увійти в місто, пройшовши через це випробування. Але знайшовся такий сміливець, що сказав, що він зможе пройти, не будучи втопленим у ставку або повішеним на шибениці. Похвастався й... пройшов! Що ж він сказав варті?
Справді?

Чому його пропустили коли він сказав це?
тому що вони подумали, що він справді хотів повіситись
Young Hope
11.11.2009, 22:39
Young дивився на цю інформацію,та вигляд в нього був незадоволений:
-"Кандидате,я просив Детальну інформацію про гравця Unsafe.Яке в нього було минуле,в яких раніше був кланах,та які до цього в нього були імена?.Прошу надалі інформацію давати більш інформативно."
Скажавши це,він сів та почав щось писати в своєму записнику
Добре,дивись,в мене така проблема:Я полетів на Татуін,щоб забрати дві схеми гвинтівки е11,коли забрав,вирішив відпочити в барі,але засидівся.
Коли вже прилетів в штаб,зрозумів що забув їх десь в барі.А в мене ще багато роботи.Не міг би ти злітати на Татуін і знайти та привезти ці схеми(креслення)
Буду дуже вдячний
Зроби скріни місця де знайшов ну і самі схеми
але ж його тоді б втопили,а не пропустили, тому ,що він сказав правду.
Так чому ж його пропустили?
Kennet Він сказав: Я прийшов щоб бути повішеним
Elroy я одразу сів на свій зореліт та відправився на Татуін я зайшов в Кантіна Бар і побачив що вони лежали на столі
я їх взяв і відвіз на Корусант.
Схеми:
Не зовсім те,але бачу стараешся,квести виповнив,я ЗА
Якщо о 12 годині ночі йде дощ, то чи можна очікувати, що через 72 години буде сонячна погода?
-Vacuum
12.11.2009, 13:34
У Вакуума был очень сложный день, хоть он только и начался.
-Узнай все что можно про Step'a. Без воды, меня интересуют факты.
Минуле ім'я Step'a Asher його акаунт вкрали. Був занесен в книгу подяк, був учасником клану Order of Anfor мав звання Mortal але і за взлому акаунту його вигнали з клану.
Kennet тому,що 72 години це рівно 3 доби і через 72 години знову буде ніч
-Vacuum
12.11.2009, 14:55
Хорошо, а кто украл его паспорт?
ты имееш виду акаунт ?
Young Hope Unsafe був неадекватний але після того як подав заяву на вступ в Республіку став адекватним. Допоміг розвитку UAGalaxy.Минулий нік Bolo. Пропонували піти в Імперію.
(Nort @ 12.11.2009, 16:03)

Unsafe був неадекватний
Кто тебе такое сказал?
И кто так считает, назвони ники пожалуйста.
Young Hope
12.11.2009, 15:15
Young уважно дивився на інформацію.Прочитавши її,він поклав аркуш на стіл,та довго думав.Але раптом,він підняв свої очі зі словами:
-"Так,це вже краще.Та в Unsafe є ще одне ім"я.Повідай мені його".
Він закінчив,і вже норт збирався іти за інформацією,як Young зупинив його.Норт зупинився та почекав його:
-"Давай вийдемо з приймальні".
Вів він далі:
-"Розмова є..."
Вийшовши до коридору,Young помітив певне хвилювання кандидата:
-"Не хвилюйся,інформація достовірна"
Казав Young:
-"Але,надалі давай відповіді інформативніше.Я бачу,ти не лінивий.Будь трохи впевнішим."
Сказавши це,Норт пішов в приймальню,а Young пішов відпочивати.
Unsafe в тебе в репутації я мінуси від Baxter за те що ти неадекватний був потім ще від Fireman і т.д. Я кажу що ти був неадекватний, а зараз ти адекватний.
Young Hope його ім'я ще було Heroy
BoogiemanПрибувши на Татуін зі своєю командою яка складалася з таких охороників як Hot,Badboys,Vovcheg та я. Hot та Vovcheg охороняли DXR-6
. Я с Badboys охороняв головний вхід в залу.Я замінував ліфт так як і сказав Allert
.Одного з наших вбили це був Badboys він був дуже сміливим воїном за що я йому дякую
.Але ми не здавалися і боролися до останньої каплі крові. Я разом з Hotом в бив імперсьокого командира
. Після цього захист DXR-6 був легший, половина імперських солдатів полягло в бою. Стрілявши по їхній базі Vovcheg вбив одного солдата потім він взяр реактивний ранець взлетів і з ракетгиці вбив ще одного імперця
. Ми перемогли і вбили всіх імперців і врятували DXR-6 завдяки плану Алерта.
Відео(уривок з місії)
От Файрмена небыло...что ты врёшь.
А Baxter мой друг в жизни, мы тогда посорились и он поставил мне минус.
И еще, людей по судят по своему мнению, а не по мнению других и репутации.
Исходя с факта вранья, и точно назвал меня неадекватом без причин я голосую Против.
Sasuke Kun в твоїй заявці написав що ти став адекватним, ожже до цього був неадекватним.
Young Hope
12.11.2009, 15:35
Наступного ранку,Young Hope гарно відпочивши зразу пішов до приймальні.Там вже сидів Норт з паперами.Young переглянув їх та сказав:
-"Ну що,інформація вірна.Але я поки втримаюсь від голосу.Але перше враження про тебе маю.Послідкую за заявкою"
Young побажав удачі кандидату,та пішов снідати.
Vacuum мені не вдалося дізнатися хто вкрав його паспорт
У дівчини помер батько.І на похоронах вона побачила гарного хлопця.І потім думала про нього ,не могла спати.А через 4 дні вбила свою сестру.Чому?
Мабуть тому що цьому хлопцю подобалась її сестра або сестрі подобався хлопець
Вот квест-дай характеристику каждому ситху адепту на UAGalaxy.Не так что бы дата регистрации,а стиль игры,оружие,слабые места.
Дерзай
Zilbit ти мене вибач якщо зможеш але я не хочу писати про підлих імперців які псують все довкола.
Young Hope
12.11.2009, 16:55
В приймальні сьогодні було дуже "цікаво".Багато республікаців давли різні завдання.Але на подив всіх,Норт не робів їх.Янг дивився на ці дискусії.Дивлячись на кандидата,він не впізнав того,хто був тут 2 дні тому:
-"Чому ти став такий лінивий?"
Янг продовжував:
-"Мені не дуже хочется дивитися,як ти не хочеш робити завдання(які доречі не дуже важкі),та придумуєш відмазки.Це не той Норт,який був раніше.Я був кращої про тебе думки".
В очах Янга було видно жалість:
-"В таких випадках зазвичай голосують проти,але я дам тобі останій шанс.Я дам тобі два завдання:
Перше:Знайди та проведи тренувальну дуель з Сasper.Детальне описання його бою.
Друге:Розкажи як зробити лазнерний меч.БЕз к\п.Буду сурово перевіряти."
Після сказаного,Янг заняв своє місце в приймальні.
якщо чесно то це неправильна відповідь.Правильна-Вона хотіла знову його побачити,і тому вбила сестру ,щоб зустрітися з ним на похоронах.Цю загадку придумав Американський психолог.Той хто правильно відповідає на цю загадку то у цієї людини не все гаразд з головою..
У мене до тебе є деякі сумніви...
тож виконуй перший квест а потім подивимося...
(Даю на виконання 36 годин,потім буду голосувати так як буде вимагати ситуація..)
Young Hope я хочу зауважити що я можу виконати Zilbitа але мені не хочеться писати про імперців. Лазерний меч треба описувати як його зробити для гри чи по справжньому ?
Young Hope
12.11.2009, 17:09
Норт задав питання Янгу,він відповів:
-"Звістно по справжньому"
Янг знову сів
Будова світового меча:
1.Рукоять
2.Кнопка/панель активації
3.Запобіжник
4.Матриця емітера
5.Система лінз
6.Енергоблок
7.Джерело енергії
8.Гніздо для заряджання
9.Кристал(від одного до трьох)
Світові мечі можуть бути:
Двухфазні,Великі(Булава),Короткі та Тренувальні.
Найголовнішою деталлю світового меча є кристал. Від крисала залежить довжина та колір меча. Рукоять стандартного світового меча повина бути довжиною 20-35 см., клинок довжиною 90-120 см.