Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nort
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Nort
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Nort
Раса: Людина
Рідна планета: Татуін

Моє життя обійшлось зі мною дуже суворо, я живу без батьків. Я був у рабстві 5 років у одного торговця запчастинами він мене змушував робити тяжку працю, я довго терпів. Але я так більше не міг терпіти такого знущяня і втік вночі коли він не вдало зачинив мою кімнату. Ніч я провів у свого старого друга він мене переховував близько двох місяців. Якось мене мій товарищ Джордж попросив сходити за тумблером для його зорельоту я блукав містом і наткнувся на одного республіканця, він побачив мій сумний погляд і сказав мені:
-Привіт мене звати Рекс,- потім він спитав мене чому я засмучений. Я відповів, що мене покинули батьки і, що я втік від торговця який тримав мене в рабстві. Республіканець уважно мене вислухав. Я сказав йому, що дуже хочу служити Республіці.
-Ти мені дуже сподобався,- сказав Рекс
-Я візьму тебе с собою,-я йому подякував і сказав:
-Велике спасибі,але я полечу с тобою одразу після того як попрощяюся зі своїм ліпшим другом. Рекс пішов зі мною і після того як ми розталися з Джорджом ми відлетіли з Татуїну на Корусант.

Плюси:
1. Республіка має великий плюс це дружба віданність одне одному та підтримка
2. Республіка не припиняє боротися зі злом навіть в тяжкі періоди для Республіки.
3. В Республікі є чесні судді та гравці.
Мінуси:
В Республіці є підлі гравці.

Я хочу вступити в Республіки щоб допомагати слабким та бідним дарувати добро Галактиці та стати вправним воїном який буде віданий Республіці і не допустить щоб Імперія захопила Галактику.

-Boogieman
Приветствую Nort. Да у тебя печальное прошлое, которое мне напомнило частично историю одного Ситха. Ты сказал, что хочешь помогать Республике, у тебя представился такой шанс! Спроси у Allert'a подробности, но в курс дела я тебя введу. У Империи есть планы по захвату нашей снайперской винтовки DXR-6 с Татуина. Allert справился со своим заданием - он продумал план, а тебе выпала честь его осуществить. Набери нужную для обороны команду, Allert скажет сколько людей потребуется, и вперед! Удачи, Nort!
Kennet
Привіт Норте.У мене до тебе завдання.Уяви що ти на моєму місці,і переглядаєшь свою заяву від мого лиця.Уявив?То як би ти проголосував ,за чи проти?І чому?
-Nort
(Kennet @ 11.11.2009, 16:33) *

Привіт Норте.У мене до тебе завдання.Уяви що ти на моєму місці,і переглядаєшь свою заяву від мого лиця.Уявив?То як би ти проголосував ,за чи проти?І чому?

Я проголосував би ЗА,тому що розповіді розповідається що Nort дуже хоче служити Республіці і віданний їй повністю,він каже що хоче стати вправним воїном і спостерігаючи за ним в різних системах UA Galaxy видно, що Nort ще не дуже вправний гравець а може ним стати ставши республіканцем тому що його там навчать досвітчені воїни або джедаї.
Elroy
Вітаю тебе Nort.Можеш мені розсповісти що трапилось?як ти потрапив в рабство?
І я б хотів знати чтому ти живеш без батьків?
Kennet
А ти віриш у те що говориш? unsure.gif
Young Hope
Young з самого початку сидів біля Kenneta.Почувши відповідь кандидата на запитання кенетта,Young дуже здивувався.Він встав та почав говорити:
-"Ну щож..."Продовжував він:
-"Є декілька запитань до тебе.По-перше,принеси мені поклін 3 Джедаів.По-друге,Розкажи про рассу Хатт,По-третє,дай мені детальну інформацію про гравця Unsаfe".
Після сказаного,Young сів біля Kenneta.
-Nort
Elroy
Моїх батьків вбили імперці. Один імперець щось хотів від моєї матері якусь інформацію він її сильно вдарив по нозі і вона впала на коліна а тато одразу поліз її захищати і зламав щию імперцю, по тім прийшло ше декілька імперців і забрали мати і тата в полон де вони і вмерли ak.gif . Потім коли моїх батьків забрали мене знайшов торговець на імя Торес і забрав мене до себе щоб я йому служив, прибирав усюди, мив посуд, чистив різні запчастини і т.д.

Kennet я вірю. А якщо ти невіриш то дай квест і переконаєшся
Kennet
Для тебе повино бути важливим те що ти віриш в це ,а не інші.Ну добре дам тобі квест.Так як Йонг Хоуп задав тобі отримати поклон від Республіканців , то я тобі задаю отримати поклон від 1 Імперця,1 Анф.,1 Дем.,1 БС,1 Мен. і 1 СГ,а і 1 Ауткаст.
Elroy
Мені цікаво що ти знаєш про расу Дуроси(Дуросы,дуросианци)
(постарайся без копіпаста)
-Nort
Це одна з рас як перша освоїла між галактичні мадри. Вона виникла на планеті Дуро. Колір у істот цієї раси сірий і голубий в них не має волося вух та носу. В них велика голова а очі червоного або помаранчового кольору.
Kennet
Ось тобі ще легесенька задачка....
Що можна взяти в ліву руку, але не можна взяти в праву?
-Nort
Young Hope
Я не знайшов такого гравця Unsаfe

Хатти - раса великих брюхоногих, яким властиві маленькі руки, широкий рот і величезні очі. Вони контролювали гігантську космічну імперію в Просторі Хаттов. Хатти сталися з планети Варл, але потім перебралися на Нал Хатту. Варто відзначити, що багато хто з хаттів був кримінальними баронами.
Рідна планета Варл (згодом Нал Хатта)
Мова Хаттес
Середнє ріст від 3,0 до 3,9 метрів
Колір шкіри: Помаранчевий, зелений, блакитний, коричневий, фіолетовий, бірюзовий
Відмітні особливості брюхоногі
Тривалість життя 1000 років
Найвідоміший Джабба Хатт
(якщо треба ще інформації я її напишу)

Скріни джедаїв:

Armagon
Скоро у меня намечается повышения и я желаю сменить место своего жительства. Присмотри мне достойные аппартаменты на Корусанте. Оно должно быть относительно не дорогим, со всеми удобствами и красивым видом. Желательно что бы был спокойный район, и дружелюбный сосед. Желаю удачи в поисках, я рассчитываю на тебя.
Young Hope
Young дивився на надану кандидатом інформацію.Уважно перечитавши все,він підняв очі зі словами:
-"Норте,з двома завданнями ти впорався,дай мені відповіть на третє моє завдання.Дам підказку.Шукай в Республіці"
Після сказаного,Young заняв вільне місце в приймальні,та чекав відповіді від кандидата.
-Nort
Kennet Праву руку
Kennet
Непогано,але дуже довго думав.Ось тобі іще одна...
Одного разу батько сказав своїм синам: «Осідлайте своїх коней, та їдьте з одного міста в інше. Чий кінь прийде до фінішу останнім, той одержить нагороду.» Сини сіли на коней і ледве плетуться. Назустріч мудрець, запитує в чому справа, чому вони так повільно їдуть. Ті розповідають. Він їм сказав усього два слова, й не пройшло хвилини, як вони вже скакали до фінішу щосили. Що він їм сказав?
-Nort
(Kennet @ 11.11.2009, 21:18) *

Непогано,але дуже довго думав.Ось тобі іще одна...
Одного разу батько сказав своїм синам: «Осідлайте своїх коней, та їдьте з одного міста в інше. Чий кінь прийде до фінішу останнім, той одержить нагороду.» Сини сіли на коней і ледве плетуться. Назустріч мудрець, запитує в чому справа, чому вони так повільно їдуть. Ті розповідають. Він їм сказав усього два слова, й не пройшло хвилини, як вони вже скакали до фінішу щосили. Що він їм сказав?

Мудрець сказав: поміняйтеся кіньми

Young Hope Unsafe солдат республіканської армії адекватний гравець та гарний супротивник. Після того як став республіканцем пішов в армію республіки.

i
Сповіщення:
Не цитуй повністю попереднє повідомлення. Достатньо просто вказувати ім"я того, до кого звертаєшся
Kennet
Вже краще... biggrin.gif ..
У деякому місті ввели новий порядок. Тепер кожного, хто хотів потрапити в місто, на вході зупиняли стражники й задавали одне й те саме питання: "Навіщо ти хочеш увійти в місто?" Якщо людина у відповідь на це питання казала правду, то її топили в ставку, а якщо неправду - вішали на шибениці. Довгий час ніхто не міг увійти в місто, пройшовши через це випробування. Але знайшовся такий сміливець, що сказав, що він зможе пройти, не будучи втопленим у ставку або повішеним на шибениці. Похвастався й... пройшов! Що ж він сказав варті?
-Nort
Я прийшов повіситись
Kennet
Справді? blink.gif Чому його пропустили коли він сказав це?
-Nort

тому що вони подумали, що він справді хотів повіситись
Young Hope
Young дивився на цю інформацію,та вигляд в нього був незадоволений:
-"Кандидате,я просив Детальну інформацію про гравця Unsafe.Яке в нього було минуле,в яких раніше був кланах,та які до цього в нього були імена?.Прошу надалі інформацію давати більш інформативно."
Скажавши це,він сів та почав щось писати в своєму записнику
Elroy
Добре,дивись,в мене така проблема:Я полетів на Татуін,щоб забрати дві схеми гвинтівки е11,коли забрав,вирішив відпочити в барі,але засидівся.
Коли вже прилетів в штаб,зрозумів що забув їх десь в барі.А в мене ще багато роботи.Не міг би ти злітати на Татуін і знайти та привезти ці схеми(креслення)
Буду дуже вдячний
Зроби скріни місця де знайшов ну і самі схеми
Kennet
але ж його тоді б втопили,а не пропустили, тому ,що він сказав правду.
Так чому ж його пропустили?
-Nort
Kennet Він сказав: Я прийшов щоб бути повішеним

Elroy я одразу сів на свій зореліт та відправився на Татуін я зайшов в Кантіна Бар і побачив що вони лежали на столі
я їх взяв і відвіз на Корусант.
Схеми:

Elroy
Не зовсім те,але бачу стараешся,квести виповнив,я ЗА
Kennet

Якщо о 12 годині ночі йде дощ, то чи можна очікувати, що через 72 години буде сонячна погода?
-Nort
Ні неможе
-Vacuum
У Вакуума был очень сложный день, хоть он только и начался.
-Узнай все что можно про Step'a. Без воды, меня интересуют факты.
Kennet
Чому?
-Nort
Минуле ім'я Step'a Asher його акаунт вкрали. Був занесен в книгу подяк, був учасником клану Order of Anfor мав звання Mortal але і за взлому акаунту його вигнали з клану.

Kennet тому,що 72 години це рівно 3 доби і через 72 години знову буде ніч
-Vacuum
Хорошо, а кто украл его паспорт?
-Nort
ты имееш виду акаунт ?

Young Hope Unsafe був неадекватний але після того як подав заяву на вступ в Республіку став адекватним. Допоміг розвитку UAGalaxy.Минулий нік Bolo. Пропонували піти в Імперію.
Unsafe
(Nort @ 12.11.2009, 16:03) *

Unsafe був неадекватний

Кто тебе такое сказал? blink.gif
И кто так считает, назвони ники пожалуйста.
Young Hope
Young уважно дивився на інформацію.Прочитавши її,він поклав аркуш на стіл,та довго думав.Але раптом,він підняв свої очі зі словами:
-"Так,це вже краще.Та в Unsafe є ще одне ім"я.Повідай мені його".
Він закінчив,і вже норт збирався іти за інформацією,як Young зупинив його.Норт зупинився та почекав його:
-"Давай вийдемо з приймальні".
Вів він далі:
-"Розмова є..."
Вийшовши до коридору,Young помітив певне хвилювання кандидата:
-"Не хвилюйся,інформація достовірна"
Казав Young:
-"Але,надалі давай відповіді інформативніше.Я бачу,ти не лінивий.Будь трохи впевнішим."
Сказавши це,Норт пішов в приймальню,а Young пішов відпочивати.
-Nort
Unsafe в тебе в репутації я мінуси від Baxter за те що ти неадекватний був потім ще від Fireman і т.д. Я кажу що ти був неадекватний, а зараз ти адекватний.
Young Hope його ім'я ще було Heroy

Boogieman

Прибувши на Татуін зі своєю командою яка складалася з таких охороників як Hot,Badboys,Vovcheg та я. Hot та Vovcheg охороняли DXR-6 . Я с Badboys охороняв головний вхід в залу.Я замінував ліфт так як і сказав Allert .Одного з наших вбили це був Badboys він був дуже сміливим воїном за що я йому дякую .Але ми не здавалися і боролися до останньої каплі крові. Я разом з Hotом в бив імперсьокого командира . Після цього захист DXR-6 був легший, половина імперських солдатів полягло в бою. Стрілявши по їхній базі Vovcheg вбив одного солдата потім він взяр реактивний ранець взлетів і з ракетгиці вбив ще одного імперця . Ми перемогли і вбили всіх імперців і врятували DXR-6 завдяки плану Алерта.
Відео(уривок з місії)
Unsafe
От Файрмена небыло...что ты врёшь.
А Baxter мой друг в жизни, мы тогда посорились и он поставил мне минус.
И еще, людей по судят по своему мнению, а не по мнению других и репутации.
Исходя с факта вранья, и точно назвал меня неадекватом без причин я голосую Против.
-Nort
Sasuke Kun в твоїй заявці написав що ти став адекватним, ожже до цього був неадекватним.
Young Hope
Наступного ранку,Young Hope гарно відпочивши зразу пішов до приймальні.Там вже сидів Норт з паперами.Young переглянув їх та сказав:
-"Ну що,інформація вірна.Але я поки втримаюсь від голосу.Але перше враження про тебе маю.Послідкую за заявкою"
Young побажав удачі кандидату,та пішов снідати.
-Nort
Vacuum мені не вдалося дізнатися хто вкрав його паспорт
Kennet
У дівчини помер батько.І на похоронах вона побачила гарного хлопця.І потім думала про нього ,не могла спати.А через 4 дні вбила свою сестру.Чому?
-Nort
Мабуть тому що цьому хлопцю подобалась її сестра або сестрі подобався хлопець
Zilbit
Вот квест-дай характеристику каждому ситху адепту на UAGalaxy.Не так что бы дата регистрации,а стиль игры,оружие,слабые места.
Дерзай
-Nort
Zilbit ти мене вибач якщо зможеш але я не хочу писати про підлих імперців які псують все довкола.
Young Hope
В приймальні сьогодні було дуже "цікаво".Багато республікаців давли різні завдання.Але на подив всіх,Норт не робів їх.Янг дивився на ці дискусії.Дивлячись на кандидата,він не впізнав того,хто був тут 2 дні тому:
-"Чому ти став такий лінивий?"
Янг продовжував:
-"Мені не дуже хочется дивитися,як ти не хочеш робити завдання(які доречі не дуже важкі),та придумуєш відмазки.Це не той Норт,який був раніше.Я був кращої про тебе думки".
В очах Янга було видно жалість:
-"В таких випадках зазвичай голосують проти,але я дам тобі останій шанс.Я дам тобі два завдання:
Перше:Знайди та проведи тренувальну дуель з Сasper.Детальне описання його бою.
Друге:Розкажи як зробити лазнерний меч.БЕз к\п.Буду сурово перевіряти."

Після сказаного,Янг заняв своє місце в приймальні.
Kennet
якщо чесно то це неправильна відповідь.Правильна-Вона хотіла знову його побачити,і тому вбила сестру ,щоб зустрітися з ним на похоронах.Цю загадку придумав Американський психолог.Той хто правильно відповідає на цю загадку то у цієї людини не все гаразд з головою.. megalol.gif
У мене до тебе є деякі сумніви...
тож виконуй перший квест а потім подивимося...
(Даю на виконання 36 годин,потім буду голосувати так як буде вимагати ситуація..)
-Nort
Young Hope я хочу зауважити що я можу виконати Zilbitа але мені не хочеться писати про імперців. Лазерний меч треба описувати як його зробити для гри чи по справжньому ?
Young Hope
Норт задав питання Янгу,він відповів:
-"Звістно по справжньому"
Янг знову сів
-Nort
Будова світового меча:
1.Рукоять
2.Кнопка/панель активації
3.Запобіжник
4.Матриця емітера
5.Система лінз
6.Енергоблок
7.Джерело енергії
8.Гніздо для заряджання
9.Кристал(від одного до трьох)

Світові мечі можуть бути:
Двухфазні,Великі(Булава),Короткі та Тренувальні.

Найголовнішою деталлю світового меча є кристал. Від крисала залежить довжина та колір меча. Рукоять стандартного світового меча повина бути довжиною 20-35 см., клинок довжиною 90-120 см.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.