Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Neji Hyuuga
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Neji Hyuuga
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я жив на планеті Беспін.Одного разу влада нашої планети прийняла закон,який обмежує права громадянина.Через деякий час,дізнавшись про це народ почав протестувати...Почалась революція.
Я добровільно визвався в загін повстанців.В нашому загоні було вже декілька успішно виконанив завдань,але під час чергового завдання я був тяжко поранений.Але двоє моїх друзів з
загону, ризикуючи своїм життям, спасли мене і відвезли в шпиталь.
В шпиталі я 2 місяці. Разом зі мною в одній палаті лежав мій старий друг капрал Феніксон,який також був ранений під час виконання свого завдання.Ми з ним знайшли спільну мову.
Під час однієї розповіді Феніксона я дізнався про його життя в Республіці, і у мене з'явилася нова ціль в житті:я захотів поступити в Республіку і боротися на стороні добра.
Після того, як я одужав, мій друг Феніксон вже був далеко на своїй Батьківщині,а війна на нашій планеті тим часом закінчилась.Влада і народ порозумілися і знайшли компроміс.

Основна ціль вступу до Республіки - це служба на стороні добра і миру!
i
Сповіщення:
Голосування членів приймальної комісії:
Alphax Kenobi -
Bumble-Bee - За
Gaydamaka - За
Gothmog - 3а
Leksa -
Nikooz - 3а
Vovcheg - За
Xose
Відразу Підтримую кандидата, оскільки це мій друг в реалі, ми знайомі з ним з дитинства, він грає краще за мене,і я точно знаю, що він ніколи не зрадить Республіку, і її кодекс, і сокланів. Я радий, що ти поступаєш до нас друже thumbup1.gif
Haydamaka
У чому саме обмежувались права громадян? І до чого домовились після вщухання конфлікту влада і народ?
Praetor
Я поддерживаю этого игрока,вполне хороший игрок и честный и веселый человек,считаю что лучше ему быть у нас чем где либо еще.
Neji Hyuuga
Gaydamaka

Права обмежувалисьу тому, що запровадили комендантський час, права голосування в сенат мали тільки багаті люди, громадяни не мали права оскаржувати дії влади, і вони фактично перетворювались в рабів.
Після революції уряд відновив деякі права громадян Беспіна, але їх не було достатньо, але люди вже не мали сили боротися з владою, і вони пристали на ці умови.
Haydamaka
Наскільки я знаю, Беспін підпорядковується Республіці. Чому тоді народ вашої планети не повідомив центральну республіканську владу про свавілля місцевих органів влади?
Yanek
Что ты понимаешь под словом "добро"?
Nikooz
Расскажи про свою планету, как и что там щас... Давно от туда небыло вестей...
Neji Hyuuga
Yanek Kos
У моєму розумінні це все, що викликає у людях позитив, і асоціюєцця з радістю, добром, щастям, це також прагнення до допомоги ближньому.

Gaydamaka
Вони не хотіли звернутися, тому що та влада буле дуже жорстока, і всі боялися до кінця життя просидіти в тюрмі, або ще щось жорстокіше.
Haydamaka
(Neji Hyuuga @ 18.8.2009, 18:53) *
У моєму розумінні це все, що викликає у людях позитив, і асоціюєцця з радістю, щастям

А якщо у мене радість викликає процес катування тваринок? Для мене щастя бачити їх страждання? rolleyes.gif Це можна в такому випадку назвати добром? Принаймні з моєї точки зору?
Yanek
У моєму розумінні це все, що викликає у людях позитив, і асоціюєцця з радістю, добром, щастям, це також прагнення до допомоги ближньому.

Эм...я же и спрашиваю про "добро")))
Ладно, а есть отличие между "добро" и "добрый поступок"?
Neji Hyuuga
Nikooz
Після революції влада ослабла, і її скинули шляхом голосування, містом почав керувати Лендо - доблісна людина, яка допомогла Хану Соло.Зараз у цьому місті процвітає мир і порядок, чисельність міста збільшується, і скоро потрібно буде збільшувати " місто під хмарами "

Gaydamaka
Ні це вже не буде вважатися добром), тому що будуть страждати бідні тваринки, яким ти будеш причиняти біль, і для них ти будеш робити зло, яке протилежне добру.
Yanek
містом почав керувати Лендо - доблісна людина

Насколько известно, то Лендо выиграл эту планету в паззаак, но никак его не выберали) И все были рады тому, как владелец планеты управлял ею?
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Я не написав що його вибирали))).
Але більшості людей дійсно подобалось як він керував планетою : збільшував місця для відпочинку, не пускав в місто работорговців, завжди звертвся за порадами громадян для покращання умов проживання у місті, дослухався до їхніх прохань.
Yanek
Как ты думаешь, сколько лет уже прошло после битвы за Явин?
А так же не забывай про мои предыдущие вопросы)))
Haydamaka
(Neji Hyuuga @ 18.8.2009, 19:11) *
Ні це вже не буде вважатися добром), тому що будуть страждати бідні тваринки, яким ти будеш причиняти біль, і для них ти будеш робити зло, яке протилежне добру.

Ага) Отже якщо якісь дії можуть спричиняти біль, вони за визначенням добром не будуть?)
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Добро, і зло - це все що нас оточує, а добрий поступок - це лише частинка з того , що ти можеш зробити заради загального добра.

Gaydamaka
Ну злом не являється всякий(любий) збиток, шкода, а лише той що вчиняється по своїй волі.Шкода яка здійснена випадково, не є злом, це лише збіг обставин, тому що ти це робиш не навмисно.
Ну я думаю що якщо ти причиняєш біль, то не є злом поки ти це не робиш усвідомлено, але в твому випадку ти робиш зло).
Yanek
Ясно, а теперь самый, считаю, легкий для тебя вопрос - какой газ добывается на Беспине?)
Neji Hyuuga
Ну це легко).
Там видобувають газ Тібанна - це газ, який використовують як паливо в кораблях, він також використовується у зарядах бластерів.
Nikooz
Вот такой вопросик... в каком году Ландо получил контроль над планетой ?
И ответь на вопрос Янека:
Neji Hyuuga
Nikooz
Ландо получив планету після битви при Танаабі , він тоді прилетів на Беспін, і побачив потенціал , і виграв місто в управляючого містом Рейнора, підмахлювавши з допомогою кіборга. Я точно незнаю в якому році, але знаю що це було перед битвою на Хоті, яка відбулась у 3 ЯБ.
Nikooz
Может в 3 ДБЯ ?
Что ты хочешь делать в республике ?(конкретно и по пунктам)
Neji Hyuuga
1.Приймати участь у житті Республіки(відписуватись в різних темах).
2.Приймати участь в ОБ.
3.Підтримувати клан кредитами.
-Moosya
Я полностью потдержую кандидата, в поведение в галактиках не замечал за ним серьезных погрешностей, тем более мне говорили нашы соотечественники те которым я полностью доверяю лиш положительное о нем... Так что я только спрошу...
Готов ли тыы к отвественности в демократической державе, и согласен ли ты что справедливые "ограниечения" в поведении жителей Республики?
Neji Hyuuga
Так, повністю згіден.
Yanek
Какими качествами должен обладать республиканец, а какими - имперец?
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Республіканець повинен мати такі якості:
1.Спокій(не піддаватися на провокації, трезво оцінювати ситуацію, не поспішаючи)
2.Розум(Республіканець завжди має знаходити вихід із безвихідної ситуації)
3.Не дозволяти емоціям затьмарювати розум(не піддаватися темній силі)
4.Хоробрість(я думаю тут не потрібно пояснень)
5.Повага до оточуючих(Республіканець повинний поважати свого супротивника, ким би він не був, чи тут найкращим другом, чи найгіршим ворогом)

Якості імперця :
1.Нестримність(він повинен використовувати гнів, не приховувати емоції, а піддатися їм)
2.Жорстокість(іімперець має бути жорстоким щоб досягти цілі)
3.Хитрість(щоб обдурити противника)
Bumble-Bee
Чем ты хочешь заниматься когда поступишь в Реп? Куда будешь поступать? И почему? happy.gif
Yanek
А может ли быть имперец обладать теми же качествами что и республиканец, а республиканец - теми же, что и имперец?
Neji Hyuuga
Bumble-Bee
Ну якщо я попаду у Республіку, то я скоріше всього побігаю місяц-два під громадянином, а потім буду вирішувати, але все-таки я більш схильний до Ордену Джедаїв.
Yanek Kos
Я думаю так, республіканець може володіти хитрістю, але вже ніяк не жорстокістю, чи нестримністю, бо він вже перетворюється у імперця.
Ну а імперці теж можуть бути хоробрими, розумний , але вже ніяк не співчутливим і спокійним, тому що це вже буде не імперець.На мой думку існує такий баланс у характерах імперців і республіканців.
Bumble-Bee
А ты в курсе что если ты хочешь в Орден, то тебе под гражданином придется бегать 2 месяца! happy.gif
И все такие обоснуй свой выбор...
Gothmog
Neji Hyuuga, ты назвал скорее качества Джедая, а не Республиканца. Неужели ты думаешь, что все республиканцы - умные, спокойные, храбрые? А торгаши в бедежках, вышибалы, бизнесмены? Они все имеют гражданство, но они не обязаны быть чисты перед своей совестью:).

Присоединяюсь к вопросу Бамбла - почему ты хочешь вступить в именно в Орден?_a1.gif
Neji Hyuuga
Gothmog , Bumble-Bee
Мені дуже подобається Орден Джедаїв, тому що вони дуже чесні, ввічливі, чуйні, терпеливі, та добре відносяться до своїх супротивників, і друзів, і тому я теж хочу стати таким, і навчитися у них цього всього , і начати цьому наступне покоління.
Bumble-Bee
...вони дуже чесні, ввічливі, чуйні, терпеливі, та добре відносяться до своїх супротивників, і друзів...

Очень сильно заблуждаешься...... _a2.gif

Ну во всяком случаи до с Орденом тебя разделяют 2 месяца, а то и больше, как ты их проведешь?
Bumble-Bee
О_о
Это что? Neji, ты у фениксона в гостях?! blink.gif

Я точно незнаю, может в Армию пойду , или буду обычным гражданином.

Прошу от тебя уточнения!
Neji Hyuuga
Прошу вибачення, я забув вийти з його акаунта, просто я у нього в гостях, бо за мій комп сіла мама, і я прийшов відписатись до свого сусіда.

Bumble-Bee
Я напевно трішки почекаю, і піду послужити в Армію, а коли доб'юсь успіхів у Армії, можна буде піти в Джедаї.
Bumble-Bee
Я голосую ЗоОоо!
Т\к кандидат адекватны, сильный + будем надеяться что не подлый на серверах! tongue.gif Буду ждать обещанных успехов! happy.gif
Yanek
Ты так не ответил на мой вопрос. Напоминаю:
Neji Hyuuga
Yanek Kos
На мою думку після битви за Явін пройшоло 6-7 років
Nikooz
(Bumble-Bee @ 19.8.2009, 12:50) *

...вони дуже чесні, ввічливі, чуйні, терпеливі, та добре відносяться до своїх супротивників, і друзів...

Очень сильно заблуждаешься...... _a2.gif

Что ты думаешь про эти слова ?)
Neji Hyuuga
Nikooz
Ні, я так не думаю, я ще не замічав негатива з їх сторони.
Nikooz
Не, ну это не ответ... Дай более обширный ответ плиз ad.gif
Haydamaka
Насправді, знайти на форумі скільки років пройшло з часів битви за Явін, дуже важко) Наприклад, я такої інфи на форумі не зустрічав) Чув тільки від Гарібальбі)) І взагалі, думаю, якщо відсотків 10 від активних користувачів знають скільки років минуло, то дуже добре)

ЗА

Непогані відповіді, переконання. За словами Феніксона, ще й боєць непоганий. Не бачу перешкод для надання громадянства.
Yanek
На мою думку після битви за Явін пройшоло 6-7 років

Т.е. 3-4 года после Битвы за Эндор. Можешь обосновать свое решение?
Neji Hyuuga
Nikooz
Ну я не розумію до чого Бамбл це сказав, я вже довго граю, зокрема багато дуелився з джедаями, і ніяких підлих поступків з їх сторони не бачив, вони поважали противника(мене).Я вже незнаю як більше можна пояснити.
Nikooz
Ладно) Последнее задание - посмотри правила приема(подачи) заявок и скажи, что бы ты там хотел поменять ad.gif
Ответ "ничего" не принимается)
Neji Hyuuga
Nikooz
Я би хотів поміняти правило номер 8.Щоб не тільки приймальна комісія могла голосувати За чи Проти а всі Республіканці.
Nikooz
Такое было не так давно, и сделали это не просто так _a1.gif
Может еще что-то?)
Neji Hyuuga
Nikooz
Добре тоді правило номер 9.Я би поміняв це правило щоб кількість голосів Прот складало хотяб 3 щоб будо ближче до половини тому що склад приймальної комісії складається з 7 чоловік
Nikooz
Ну "отказано" как раз при 3х из 7и голосов)) Так что тут нечего менять)
Еще?)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.