Neji Hyuuga
19.8.2009, 22:16
Nikooz
Можна наприклад збільшити розмір приймальної комісії до 10 чоловік, частіше давати практичні квести(щоб проявити "cмєкалку"), оцінювати гравця поведінку на серверах, рівень гри, і т.д.
Ну ладно)
Давай тогда проверим еще и твою "смекалку" :-P
Принеси мне банку кока-колы:) Найти можно на одном из наших любимых серверов
Ладно, отменяю свое задание, а то действительно сложно на него дать ответ)
Расскажи мне все об игроке Fenixon)
Neji Hyuuga
20.8.2009, 9:37
Nikooz
Ось твоя банка кока-коли, насолоджуйся смаком) :
^^
Вкусно) +1 банка в мою колекцию xD
3a. т.к. кандидатЪ, вроде, старается, оперативно выполняет задания
Neji Hyuuga
20.8.2009, 12:40
Yanek Kos
Ми з Феніксоном знайомі ще з малку,це мій найкращий друг,він дуже добрий,вічливий, чесний,завжди допоможе у біді,ми завжди розуміміємо один одного з пів слова,він досить гарно грає на серверах.
Ладно, что для тебя обозначают слова "друг", "дружба", "знакомый"?
Neji Hyuuga
20.8.2009, 21:26
Yanek Kos
Друг - людина, на яку можна покластися, це та людина яка не покине в біді, і ніколи не зрадить.
Дружба - взаємозв'язок між людьми який пов'язує їх спільними інтересами, захопленнями, переживаннями.
Зайомий - людина, яку ти знаєш, а вона вас можливо ні, або ви з нею мало розмовляєте, в якої мало спільних інтересів з вами, і в вас нема з ним про що поговорити, ви з ним неможете поговорити на відверті, секретні теми. тому що повністю не довіряєте їй.
Хорошие ответы, но еще помучаю тебя немного)
Расскажи мне, кто такие "ледорубы"?
Neji Hyuuga
21.8.2009, 15:27
Yanek Kos
Вибач але нічого не найшов про льодорубів повязаних з Star Wars
Плохо, очень плохо. Ладно, а кто такие фрозианцы?
Вчора, ти грав на КС під гостем. Які причини цього?
ЗІДавніше читав, що приблизно 1000 ПБЯ, але то було давно і зараз мб до 2000 доходить.
Neji Hyuuga
22.8.2009, 9:08
Yanek Kos
Льодоруби - звшні хакери).
Vovcheg
Я навіть незнаю, деколи хочеться відтянутись під гестом, щоб ніхто незнав хто ти, і як ти грав раніше).
Ну хорошо, что ты нашел про "ледорубов", но уже позно, я тебе дал дургой вопрос))
Ладно, а кто такие фрозианцы?
не помітив, щоб ти відтягувався... Як ти відносишся до атак 2 на 1?
Neji Hyuuga
22.8.2009, 11:34
Vovcheg
Я відношуся до цього погано і вважаю,що справжні республіканці не мають так чинити.
а якщо двоє знають, що їхній ворог сильніший за кожного з них поодинці, один з них має спостерігати як вбивають іншого?
Є вислів, що лайтсабер не зброя, а інструмент. Як ти розумієш цей вислів?
Neji Hyuuga
22.8.2009, 13:15
Vovcheg
Тоді ми б наступали так, щоб один захищяв одного, але ми б не атакували противника підло
Можливо звичайні люди просто не розуміють як сабером можна захищатися, через це називають його просто інструментом для вбивства.
Neji Hyuuga
22.8.2009, 14:25
Yanek KosФрозіаці - це раса гуманоїдів, які жили на планеті Фроз. Вони розмовляли як на Фрозіанській, так і на основній мовах. Їхній зріст 2.5 метра. Вони відносились до ссавців, вони були вкриті хутром. Середня тривалість життя 100 років
Как ты считаешь, с каким кланом Республика может заключить союз?)
Neji Hyuuga
22.8.2009, 15:20
Yanek Kos
На мою думку Республіці пригодився б такий сильний клан як Star Anarchy, або з союзом Star Anarchy і Fallen-a.
А например Ауткаст? Чего он не подходит, или же нео-крестоносцы?
які прийоми і засоби на твою думку є підлими?
З.І. Хіба зброя і інструмент для вбивства не одне й теж?(це питання проїхали)
Neji Hyuuga
22.8.2009, 21:09
Yanek Kos
Ну наскільки я знаю більша половина Ауткаста вороже до нас налоштована, так що Ауткаст відпадає, а Хрестоносці це новий клан , який ще не набрався досвіду боротьби, і в них маленька бойова міць.
Vovcheg
Нападання на беззбройного, нападання з двох сторін на розгубленого противника, нападання на лежачого, зі спини.
Хорошо, а теперь опять приступим к твоим знаниям нашей Галактики)
В древних легендах джедаев упоминалось об Избранном, расскажи мне о нем.
Які ти знаєш способи отримання куагів?
Расскажи мне что ты знаешь обо мне ?
Neji Hyuuga
22.8.2009, 22:43
Vovcheg
1.Випрошування(негарно)
2.Заробляння чесним шляхом(довго)
3.Заробляння на ОБ (більш-менш)
4.СМС(дорого)
5.Web Money (самий норм варіант, я так роблю)
Leksa
Ну я тебе дуже добре незнаю, але по розказах моїх друзів тебе розцінюють як хорошого організатора, і відданого друга.
Що ти розумієш під поняттям темна сторона Сили?
Neji Hyuuga
23.8.2009, 13:09
Vovocheg
Темна сторона сили - це відчутття , яке поселяеться в людині , і пожерає її зсередини.Деякі люди можуть контролювати цю силу , і використовувати її для поганих цілей , а деяких сила використовує для своїх певних цілей.
Що ж я
ЗА. негативу за кандидатом на серверах не помічав. На мої питання норм відповів.
(Neji Hyuuga @ 23.8.2009, 14:09)

Vovocheg
)))
Neji Hyuuga
23.8.2009, 14:55
Yanek Kos
Ведуться спори, це міг бути Люк, або Анакін , але більшість схиляється до Анакіна.(може це неправильно, тому поки що про нього детально не буду писати)
Ну а какова мисиия была у Избранного? Зачем он вообще нужен?
Neji Hyuuga
24.8.2009, 11:33
Yanek Kos
Якщо це Анакін він повинен був принести рівновагу в силі і знищити усіх Ситхів.
А якщо це Люк, то його судьбою було відновити Орден Джедаїв.
Хорошо. Положительно отношусь к тому, чтобы кандидата приняли в Республику. Хорошие и продуманные ответы.
Отвечает неплохо, квесты выполняет:). Голосую ЗА
Поздравляю, Neji Hyuuga, ты принят!К Neji Hyuuga подошли два мужчины в черных костюмах, сказали:
Гражданин, пройдите с нами.