Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Neji Hyuuga
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Neji Hyuuga
Nikooz
Можна наприклад збільшити розмір приймальної комісії до 10 чоловік, частіше давати практичні квести(щоб проявити "cмєкалку"), оцінювати гравця поведінку на серверах, рівень гри, і т.д.
Nikooz
Ну ладно)
Давай тогда проверим еще и твою "смекалку" :-P

Принеси мне банку кока-колы:) Найти можно на одном из наших любимых серверов _a1.gif
Yanek
Ладно, отменяю свое задание, а то действительно сложно на него дать ответ)
Расскажи мне все об игроке Fenixon)
Neji Hyuuga
Nikooz
Ось твоя банка кока-коли, насолоджуйся смаком) :
Nikooz
^^
Вкусно) +1 банка в мою колекцию xD

3a. т.к. кандидатЪ, вроде, старается, оперативно выполняет задания _a1.gif
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Ми з Феніксоном знайомі ще з малку,це мій найкращий друг,він дуже добрий,вічливий, чесний,завжди допоможе у біді,ми завжди розуміміємо один одного з пів слова,він досить гарно грає на серверах.
Yanek
Ладно, что для тебя обозначают слова "друг", "дружба", "знакомый"?
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Друг - людина, на яку можна покластися, це та людина яка не покине в біді, і ніколи не зрадить.
Дружба - взаємозв'язок між людьми який пов'язує їх спільними інтересами, захопленнями, переживаннями.
Зайомий - людина, яку ти знаєш, а вона вас можливо ні, або ви з нею мало розмовляєте, в якої мало спільних інтересів з вами, і в вас нема з ним про що поговорити, ви з ним неможете поговорити на відверті, секретні теми. тому що повністю не довіряєте їй.
Yanek
Хорошие ответы, но еще помучаю тебя немного)
Расскажи мне, кто такие "ледорубы"?
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Вибач але нічого не найшов про льодорубів повязаних з Star Wars
Yanek
Плохо, очень плохо. Ладно, а кто такие фрозианцы?
Vovcheg
Вчора, ти грав на КС під гостем. Які причини цього?
ЗІДавніше читав, що приблизно 1000 ПБЯ, але то було давно і зараз мб до 2000 доходить.
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Льодоруби - звшні хакери).
Vovcheg
Я навіть незнаю, деколи хочеться відтянутись під гестом, щоб ніхто незнав хто ти, і як ти грав раніше).
Yanek
Ну хорошо, что ты нашел про "ледорубов", но уже позно, я тебе дал дургой вопрос))
Ладно, а кто такие фрозианцы?
Vovcheg
не помітив, щоб ти відтягувався... Як ти відносишся до атак 2 на 1?
Neji Hyuuga
Vovcheg
Я відношуся до цього погано і вважаю,що справжні республіканці не мають так чинити.
Vovcheg
а якщо двоє знають, що їхній ворог сильніший за кожного з них поодинці, один з них має спостерігати як вбивають іншого?
Є вислів, що лайтсабер не зброя, а інструмент. Як ти розумієш цей вислів?
Neji Hyuuga
Vovcheg
Тоді ми б наступали так, щоб один захищяв одного, але ми б не атакували противника підло

Можливо звичайні люди просто не розуміють як сабером можна захищатися, через це називають його просто інструментом для вбивства.
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Фрозіаці - це раса гуманоїдів, які жили на планеті Фроз. Вони розмовляли як на Фрозіанській, так і на основній мовах. Їхній зріст 2.5 метра. Вони відносились до ссавців, вони були вкриті хутром. Середня тривалість життя 100 років
Yanek
Как ты считаешь, с каким кланом Республика может заключить союз?)
Neji Hyuuga
Yanek Kos
На мою думку Республіці пригодився б такий сильний клан як Star Anarchy, або з союзом Star Anarchy і Fallen-a.
Yanek
А например Ауткаст? Чего он не подходит, или же нео-крестоносцы?
Vovcheg
які прийоми і засоби на твою думку є підлими?

З.І. Хіба зброя і інструмент для вбивства не одне й теж?(це питання проїхали)
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Ну наскільки я знаю більша половина Ауткаста вороже до нас налоштована, так що Ауткаст відпадає, а Хрестоносці це новий клан , який ще не набрався досвіду боротьби, і в них маленька бойова міць.

Vovcheg
Нападання на беззбройного, нападання з двох сторін на розгубленого противника, нападання на лежачого, зі спини.
Yanek
Хорошо, а теперь опять приступим к твоим знаниям нашей Галактики)
В древних легендах джедаев упоминалось об Избранном, расскажи мне о нем.
Vovcheg
Які ти знаєш способи отримання куагів?
Leksa
Расскажи мне что ты знаешь обо мне ?
Neji Hyuuga
Vovcheg
1.Випрошування(негарно)
2.Заробляння чесним шляхом(довго)
3.Заробляння на ОБ (більш-менш)
4.СМС(дорого)
5.Web Money (самий норм варіант, я так роблю)

Leksa
Ну я тебе дуже добре незнаю, але по розказах моїх друзів тебе розцінюють як хорошого організатора, і відданого друга.
Vovcheg
Що ти розумієш під поняттям темна сторона Сили?
Neji Hyuuga
Vovocheg
Темна сторона сили - це відчутття , яке поселяеться в людині , і пожерає її зсередини.Деякі люди можуть контролювати цю силу , і використовувати її для поганих цілей , а деяких сила використовує для своїх певних цілей.
Vovcheg
Що ж я ЗА. негативу за кандидатом на серверах не помічав. На мої питання норм відповів.
(Neji Hyuuga @ 23.8.2009, 14:09) *

Vovocheg
)))
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Ведуться спори, це міг бути Люк, або Анакін , але більшість схиляється до Анакіна.(може це неправильно, тому поки що про нього детально не буду писати)
Yanek
Ну а какова мисиия была у Избранного? Зачем он вообще нужен?
Neji Hyuuga
Yanek Kos
Якщо це Анакін він повинен був принести рівновагу в силі і знищити усіх Ситхів.
А якщо це Люк, то його судьбою було відновити Орден Джедаїв.
Yanek
Хорошо. Положительно отношусь к тому, чтобы кандидата приняли в Республику. Хорошие и продуманные ответы.
Gothmog
Отвечает неплохо, квесты выполняет:). Голосую ЗА
Nikooz
Поздравляю, Neji Hyuuga, ты принят!

К Neji Hyuuga подошли два мужчины в черных костюмах, сказали:
Гражданин, пройдите с нами.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.