Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Codi
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Codi
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Перший день життя:
Мої батьки були багатими підприємцями.Вони постачали продукти,зброю республіканським військам.Одного разу коли мої батьки пролітали Таспір в моєї мами почалися пологи,так я і з'явився на цей світ.Але навіть після народження я не знав спокою.Одразу після мого народження,на наш корабель налетіли Імперськи винищувачі.Свій груз,ми загубили.Якби батько не встиг включити гіпер двигун,ми б всі загинули.Після гіпер стрибку ми опинилися біля планети Орд-Мантел.Невчасно загальмувавши ми по інерції врізалися в планету(потерпіли катастрофу).Батько і іще один пілот загинув.

Молодість:
Підростав я з мамою в оточенні клонів,та їхніх сімей.Мати назвала мене в честь мого батька Codi.Він все життя боровся за справедливість,колись він був воєнним республіки,але одного разу йому відірвало ногу,і в армії сказали,що він не дієздатний.
Після того він поселився на Курсканті,де і познайомився з моєю мамою-Сіроною.Її батьків було вбито імперськими військами під час чергового нальоту на Татуїн.
Разом вони прожили 23 роки,за цей час вони встигли організувати компанію по виготовленю продовольства для нездолених.Вони літали з планети,на планету постачаючи продовльство бідним племенам.
Грошей вони не брали,народи самі давали,коли скрутні часи закінчувалися.

Перебування на Орд-Мантелі:
Після аварії мама не могла ходити.І через надзвичайно важкий її стан ми не могли полетіти до дому.Одного дня вона позвала мене до себе і сказала:"Сину,борись за справдливість,борись за мир..."-це були останні її слова.Матір поховали на Орд-Мантелі.
А мене до п'ятнадцяти років навчали клони.Вони навчали мене користуватися бластером,навчали в місцевій школі історії.
Я чув багато розповідей про бувалих клонів про страшні дії Імперії,про те,як вона хотіла і хоче заволодіти галактикою,про страшну зброю,маленьку яка знищувала усе живе в галактиці,і про велику,яка досягала розмірів планети середньої за величиною.
Все це і багато іншого я чув від клонів.
Коли мені бул шістнадцять Вони вдірядили зі мною декількох солдат,щоб вони відвезли мене додому...

Перший раз вдома:
Ми прилетіли на планету,але це навіть не було схоже на те,що я бачив раніше.Корускант-це великий мегаполіс,де щосекунди щось відбувалося.Підлетівши до мого будинку,я бобачив щось дивне,двері були відчинені навстіж,і з десяток вбитих людей,мабуть це була прислуга мойго будинку,чи просто сусіди.Один клон сказав,щоб ми почекали біля виходу,тільки но він зайшов,як я побачив я к бездизанне його тіло вилетіло із квартира.Звідти вийшло з десяток солдат Імперської армії,яких я побачив вперше.Клон відстрілюючись вивів нас до корабля і ми вилеіли з цеї клятої планети.Не маючи друзів,батьків я вирішив полетіти до Кореллії,чувши по розповідям,що на тій планеті зосередилась Республіка.

Перші враження:
Планета,де було не так багато народу,де все було спокійно мені сподобалась.Я знав за,що борится Республіка.І я хотів також приєднатись до них,але я був занадто малий,мені було лише 17ть років.Мене поселили вблизь з казармами Республіканської армії,з вікна будинку я наблюдав,як вони тренуюються,як вміло вони проводять рукопашні бої,знаючи,що це найкращий спосіб самозахисту,я твердо поставив перд собою мету,приєднатися до них.

Армія:
Я дуже хотів вступити до Армії,але в мене досі не було громадянства,мені довелося ідти до реєстраціного пункту Республіки,і просити реєстрації.

Я готовий відповідати на любі ваші запитання.
Rex
Вітаю Коді!
В мене з*явилось запитання-
ти сказав що клони були твоїм оточенням(навчали і тд)
але після указу 66, фактично всі клони підпоряковувались Імперії та її діям.
Клони (як було сказано в епізоді 2) мають ген швидкого росту, тому вони швидко виростали і зрозуміло старіли і помирали. Але був 501 легіон що був без цого гену, але теж був підпорядкований Імперії.(єдиний легіон клонів що залишився після війн з Конфедерацією)
Що це були за клони, що прожили(скажемо непочули указу 66 та послідуючих указів Імперії), були в бойовому стані, та були у битвах з Імперією?
-Codi
Насправді я не дуже знаю,я чув лише розповіді деяких з них,що вони не підчинилися приказу.Вони стали якби  незалежними відлюдниками і поселилися на планеті Орд-Мантел.
Rex
Виходить ген "безприкословного повиновения" не був введений?
Цей ген був ведений у кожного клона на Каміно.
-Codi
Я ж кажу,що точно не знаю.
Можливо вони щось зробили,в своїх таємних лабораторіях,і якимось чином вивели цей ген.
Rex
Розкажи що тобі відомо про 212 легіон
-Codi
Можливо ви мали на увазі 212 ударний юотальйон.
Про нього я мало знаю,знаю лише те,що нип командував командер коді.
Допомагав Обі Вавну при пошуках та затриманні генерала Грівуса на Утапау,після його смерті смерті палматін оголосив приказ про знищення джедаїв,цей приказ мав номер 66.В цьому приказі йшлося,що Джедаї зрадники республіки і підлягають знищенню.
-Sound
Sound встретил Codi в корридоре корпуса. Codi был серьезен, но все же тот оттенок приветливости Sound заметил на лице Codi и поздоровался. Они прошли в комнаты кандидата и Sound задал ему такой вопрос.
Codi расскажи мне о синдикате "Черное Солнце" все что знаешь.
Nikooz
Коди, ты должен знать много о генерале Гривусе, расскажи о нем все, что знаешь.
Какая битва из пережитых тобой тебе запомнилась больше всего ?
-Codi
Sound
Сіндикат "Чорне сонце"-найбільш сільніше кримінальне орупування галактики яка займалася незаконною діяльністю в галактиці.Їм належать незліченні багатства,та велика влада.Лідеру підчиняються дев'ять віго,кожен з яких керує деяким сектором.Штабквартира знаходиться на Корусканті.
Nikooz
Кіман джай Шилал також відомий як генерал Грівус.
Грівус був верховним главнокомандуючим армії КНР під час війни клонів.
Проявив себе під час Хакскої війни,був одним із лідерів сепаратистів.Прославився непередбаченністю своїх дій та ненавистю до джедаїв,яких сам вбив не менше ста осіб,в якості трофею забирав собі їх мечі.Вмер він на планеті Утапау від руки генерала Кенобі.
-Sound
Твой ответ мне нравится, я посмотрю как ты будешь отвечать на вопросы республиканцев и отдам свой голос.
Nikooz
Дай более полный ответ.
И еще ты не ответил на второй вопрос:
Какая битва из пережитых тобой запомнилась тебе больше всего и почему ?
-Codi
Сам я в битвах не брав участі,тому що родився набагато пізініше після них(Війна Клонів),я завжди пам'ятаю лише те коли на нас напали імперські армійці.
Що саме вам хотілося б почути від мене про Грівуса?
Кімай джай Шилал народився народився в світі який вів війну вже більше ста років.Війна вібувалася між ямріями та калішцями.Ямріі ,так як вони були більш розвинуті за своїх супротивників, захотіли обернути іх на торговий ресурс.Так почалась Хакська війна.
З ранніх віків батько Кимаєна навчав його володінню гвинтівкою,вже в вісім років Кимаєн вбив понад 40 ямріі.Після смерті свого батька йому дісталася маска із черепа мьюмуу,яку він з того часу майже не знімав.В 22 роки він вбив стільки завойовників,що став для місцевих людей героєм.Пізніше він познайомився з Рондерою лідж Каммар-яка була для нього єдиним другом,вона носила маску із черепа караббака,була мастером-мечником.
Кімаєн і Рондеру проводил разом багато років,вона навчала його володінням мечами,а він навчав її користуватися гвинтівкою.Під час битви біля моря Дженуваа вона загинула.Ця смерь стала великою травмою для майбутнього Грівуса.Він відправився в поломництво до одного священника,Кімаєн хотів вимолити у богів можливість можливість знову побачити Рондеру,але боги не відповіли,після чого він завів собі десять дружин,з бажанням забути Рондеру,але нічого з цього не вийшло.І тоді він змінив собі ім'я на Грівуса в знак того,що буде вічно оплакувати її.
Після Хакської війни Грівус став самим відомим,і сами жорстоким воєначальником калішців.Найняти ним воїни із Ізовшра,вбивали ямрії тисячами,в наслідок чого вони мали залишити планету.Не задовльнившись досягнутим Грівус почав захоплювати колонії,знищуючи все на своєму шляху,не звертаючи уваги на громадянські об'єкти.Ямрії в союзі з Торговою Фкдкрацію попросили Республіку допомгти.Республіканська судебна рада вислала сенатора з рішенням про незаконні дії Ккалішців в сторону ямрій,під приказом повернути світи-колонії і заплати величезний штраф.Так безславно закінчилася Хакська війна...
Після війни,не маючи коштів заплатити штраф,народ Грівуса терпів злидні,та голод.Грівус був змушений прийднаися бо МГБК,з умовою того,що вони допоможуть народу.Пізніше він виявив свою ефективність,розшукав долг Орд Мантел Банківському клану і захватив компанію "Phlut Design Systems".Через деякий час в МГБК,він дізнався,що ямрії оскверняють воїнські захоронення,він вирішив порушити договір з МГБК,і повернувся на планету,щоб знову розпочати війну.Пізніше в його корабель "Мученик" була підкладена іонна бомба,яка зірвалась в той момент,коли його корабль пролітав над морем Дженуваа.Всі хто був на кораблі загинули,за виключенням Грівуса,його підібрав корабль графа Дуку.
Грівус отямився в бакта-камері на Джеонозісі.Сен Хіл запропонував возглавити нову армію дроїдів,саму велику,яку коли небудь бачила галактика.Грівус відмовився від цього,але після того як питки дали свою дію,і привезли уцілівших від голоду його дружин і дітей він погодився,але з умовою,що йому залишать очі...
Nikooz
Какие битвы ты знаешь ? Можешь что-то рассказать о них, проанализировать ?
-Codi
Найбільше мені запам'ятався бій за планету Крістовсіс.В ній брали участь клони під керівництвом генерала Скайвокера,і генерала Обі Вана.В тій битві мене здивувала зрада одного клона,ради своєї свободи він сплавлював інформацію сепаратистам.Групою Сипаратистів на тій планеті керувала ,учениця графа Дуку,Асадж Вентресс.
Nikooz
Какую самую масштабную битву ты знаешь ? Какие ошибки допустила Республика в ней ?
Rex
Що тобі відомо про такого Джедая як Кіт Фісто?
-Codi
Кіт Фісто республіканський генерал,під час війни Клонів,також був членом ради джедаїв,раса-наутолан.Був в близьких відносинах за Айлою Секурою.В 19ДБЯ Кіт Фісто разом з Мейсом Вінду,Агеном Коларом та  Саесі Тііном вмер від рук палпатіна-Дарта Сідіуса.
-Sound
Мне нравятся твои ответы. ЗА
Bumble-Bee
Приветствую тебя Codi!
Скажи, почему твой выбор именно Республика?
Extreme
А ще скажи,які риси повинні бути в кожного істинного республіканця,і кого так можна назвати.
-Codi
Bumble-Bee
Чому Республіка?Питання не легке,але ж я всетаки відповім.Мої батьки поклали життя заради кращого життя,вони віддали себе в жертву заради багатьох,вони допомагали бідним в скрутні часи.І я хочу продовжити цей шлях.Я відчуваю,що я хочу відстоювати МИР в галактиці,а не порушувати його,хочу навчитися духовної рівноваги якої мені не вистачало в житті,я відчуваю,що Республіка це мій дім.

Dead Walker
Республіканець повинен бути спокійним,виносливим,таким щоб не заплямував лице і честь Республіки.

Nikooz
Я знаю декілька битв.
1)Битва на джеонозісі.
Під час цієї битви Обі Ван та Енакін Скайвокер попали в пастку .Під час їх визволення було вбито багато джедаїв.Також було вбито найвідомішого на той час найманця-Джанго Фетта.
2)Битва за Корускант.
Під час цієї битви генерал Грівіус проник на планету і викрав палпатіна,на той час ніхто не знав,що це лорд ситів Дарт Сідіус.Обі Ван затіяли рятувальну операцію по визволенню Палпатіна,вони проникнули на корабель Грівуса і врятували палпатіна.На цьому ж кораблі Енакін вбив графа Дуку,але Грівусу вдалося втекти.
Nikooz
Эт. хорошо.
Ладно, что ты знаешь о Джанго Фетте ?)
-Codi
Джанго Фетт-відомий мисливець за головами,найманець.За свої здібності отримав пропозицію від Дарта Терануса(Графа Дуку) стати протитипом для створення армії клонів.Джанго здійснював замах на Падме Амідалу,після другої невдалої спроби він вбив Зам отруєним дротиком,по якому пізніше знайшли фабрику на якій виготовляли клонів
Nikooz
Скажи, ты планируешь в Армию вступить?
-Codi
Так,я гадаю,що маю навчитися бойовим мистецтвам,та вміти постояти за себе та інших.
Nikooz
Чего ты хочешь в ней добиться ? Чего достичь? Что ты сможешь сделать для ее развития ?
-Codi
Досягнути?
Це більш філосовське питання,я людина практики,як кажуть:"все чем смогу,тем и подсоблю"-я не можу планувати щось на перед.Я буду самовдосконалюватись,і намагатись не підвести Республіку в подальшому.
Nikooz
На беспине(ффа) есть канистры с газом. Заминируй их и взорви, этим ты навредишь поставкам газа в Империю.
п.с. скрины)
Bumble-Bee
...я гадаю,що маю навчитися бойовим мистецтвам,та вміти постояти за себе та інших.

И все же куда бы ты хотел направить приобретенные навыки ведения боя? Армия или Орден?
-Chip
Приветствую.
Я изучал древние записи Республиканского командования и нашёл следующее:
"Давно в униформу Республиканской армии входила матерчатая шапка. Металических касок у них не было.
Через некоторое время командование армии было обеспокоено количеством ранений в голову. Было
решено заменить матерчатые шапки на металические каски. Но введение касок только
увеличило количество раненых, хотя интенсивность сражений была примерно одинаковой до я после введеня
касок."
Так почему же число ранений в голову увеличилось, когда Республиканские солдаты стали надевать каски, а не
шапки?
-Codi
Bumble-Bee
Я хочу вступити до армії,а там якщо джедаї виявлять в меня якісь здібності то піду в орден.
Chip
Жертв в касках було більше тому,що вони сильно виділялися(вони були в основному білі).Наприклад  якщо в лісній місцевості,то для снайпера це легка здобич.
Extreme
Республіка буде існувати,якщо...
Продовжуй.
-Chip
Ответ неверный. Цвет каски выбирался под местность, так что это не играли роли. Думай ещё!

-Codi
Dead Walker
Республіка буде існувати,якщо буде існувати демократія.
Я вважаю так.
Chip
я не можу сказати тому,що до Республіканського архіву я не маю доступу,а в інших про це не згадується.
-Chip
А в Республиканских архивах не сказано, как то или иное происходит. Эта задача больше на мышление.
Extreme
Демократія і все?Ніяких цінностей там,поглядів,лише форма влади?О_о
-Codi
Насправді Респубіка це і є форма влади.Вона формується на волі народу обмеженою Конституцією.Найвищою цінністю є життя, здоров'я, безпека, честь, недоторканність та свобода усіх громадян Республіки.Орган який вирішує загальнодержавні питання-це Сенат.Мир та гармонію в галактиці захищають джедаї.А саму республіку і галактику-армія.
Extreme
Якщо придивитись до мого повідомлення,або прочитати уважніше,можна побачити слово лише,тобто я мав на увазі "форма влади"-демократію.Відповідаєш файно,але точної відповіді небачу.Ну гаразд,розкажи мені все що знаєш(або дізнаєшся ad.gif ) про клан НК.
Чому вирішили створити,яка ідеологія і тд.
Bumble-Bee
Ну раз ты собираешься в армию, тогда будем тебя готовить: Принеси по 2 жертвы убитых тобою с каждого известного тебе оружия! Удачи!
-Codi
Про Нео-Крусайдерс я знаю мало.
Вони походять за мандолоріанського роду.Знаю те,що вони налаштовані вороже проти Республіки.НА мою думку,кщо вони походять з роду мандолрів,то звичками та ідеологією вони також схожі.Мандалри-це кочові воїни.Мандалори прийняли таку культуру,яка відділилась від інших культур.Щоб не заставило перших людей прийняти звичаї і язик мандалорів,вони стали тими,хто готовий прийняти любого,хто буде слідувати їх Кодексу.

Бамбл,я звісно поважаю твоє рішення,але я вважаю,що я не маю права вбивати просто так людей,не маючи ніякої причини для цього.Я іду для вас,щоб творити справедливість і мир,а не для того щоб їх порушувати,вибач але я не буду виконувати твоє завданн.Можеш його змінити?
Jedcat
Дверi ледь скрипнули, та показали силует клона. Вiн пройшов до кандидата Коудi, та привiтавшись промовив:
Так, я дивлюсь тут Рекс тобi понарозказував всякого про клонiв. I брехнi там багато. Але, я хотiв би дiзнаться подрiбнiше про твою аварiю, набагато подрiбнiше. I звiдки ти це знав?
-Codi
Я можу сказати лише те,що розповідала мені мати.
На нас налетіли Імперські винищувачі,серйозно пошкодили корабель.
Батько встиг вімкнути гіпердвигун,ми опинилися біля планети Орд-Мантел,де і потерпіли катастрофу.
-Nighthope

-Здравствуй кандидат!
Раздобудь как можно больше информации о игроке Tobi.И расскажи мнеМне поступило сообщение о том,что на планете Татуин(FFA sever)разгуливают Имперские солдаты.Найди и уничтожь 3-ёх Имперских солдат [Emp:EA].[s]- -Здравствуй кандидат!
Bumble-Bee
Мда, ты меня конечно ответом своим поразил! blink.gif
ЗА, т\к кандидат уже ведет себя и рассуждает как истиный Республиканец.

P.S. Правда активности вообще нету на серверах, но я думаю что это не проблема! happy.gif Исправляйся!
-Codi
Nighthope,з якою метою я маю забарти в них життя?
Чіп,вибач,але я не можу нічого сказати на твоє питання.
-Codi
Так як Тобі я ні разу не бачив,я можу орієнтуватися на те,що я про нього чув.
Як за гравцем за ним наблюдається постійна агресія,неповага до гравців,порушення багатьох правил.Багато міняється,це видно по тому скільки разів він міняв клани.
Про нього як про ігрового персонажа можу сказати таке:
Народився він у звичайній сім'ї.Був сторонником темної сторони сили,пізніше став мисливцем за головами.
Він склав не найкращі враження про себе на порталі.
-Nighthope
Хороший ответ.зачтён
Вот тебе загадка
У одного гражданина было семь друзей. Первый посещал его каждый вечер, второй —-. каждый второй вечер, третий — каждый третий вечер, четвертый — каждый четвертый вечер и т. д. до седьмого друга, который являлся каждый седьмой вечер.
Раз во сколько дней все 7 друзей приходили к гражданину ?
-Codi
Друзі сходились усі разом раз в 420 днів.
-Nighthope
Правильно=)Ну и последние задание.Дай полное описание персоонажа нарисованного у тебя на Фотографии
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.