Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Codi
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Codi
Хто це я не знаю,це типічна картинка Забрака.
Забраки-гуманоїдна раса з планети Іридонія.Забраки відлічаються рудіментарними рогами,і дуже великою силою волі.Забраки першими освоїли космічні подорожі,і тому саме вони першими дослідили значну частину галактики.
Найвідомішими з них були:
1)Бао-Дур.Сложив при Вигнанці під час Мандолоріанських війн.
2)Аген Колар.Мастер-джедай один із тих хто вижив в битві на джеонозісі.Загинув від руки Дарта Сідіуса.
3)Дарт Мол.Лорд ситів,учень Дарта Сідіуса.Від його меча пав відомий мастер-джедай Квай гон Джин.
-Nighthope
Ну...Я бы хотел по больше услышать о Биографии Забраков
-Codi
Забраки-горді,сильні,впевнені в собі істоти,вони вірять в те,що немає нічго неможливого,і будуть намагатися доказати це скептикам.Забрааки ввіжають себе найдовершенішими істотами в галактиці.Як воіни забрааки склоні бути самовідданим, сильними і надзвичайно зосередженими.Їх індивідуальність,та сила волі дозволяє їм преуспівати майже у всіх професія пов'язаних з пригодами.
-Nighthope
Хорошо,я ЗА biggrin.gif

!
Попередження:
6. Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів.
Последний раз предупреждаю. © Nikooz

Выполнил мои квесты(причём очень хорошо), ответы мне нравятся +адекват
-Codi
По наказу Nikooz,я вилетів на планету Bespin.Знайшовши Імперську базу я трохи здивувався,вона була на диво пуста.Трохи побродивши,я знайшов склад,я вякому було все необхідне для мого завдання.На всяк випадо перевдягнувшись у форму штурмовика,я вібправвся на пошуки цистерн.Знайшовши цистерни я почав їх мінувати...
Голограми:

Nikooz
Спасибо, ты славно потрудился. Удачи тебе при поступлении. Я За.
На вопросы поотвечал, квест выполнил... )
-Codi
Dead Walker:
Неокрестоносці відомі останнім Мандалором почали Мандолоріанські війни.
Республіка погрузилася в хаос скрізь панувала жорстокість і насилля.
Мандолоріанці не знали жалості:вони майже повністю винищили расу катарів і перетворили планетуСерокко на не придатний для життя,розплавлений шар.
Перемога мандолорців була неминуча,але до війни вступили лицарі-джедаї Реван і Малак.Не в змозі дивитись за крахом Республіки вони вивели в бій значну частину Ордена джедаїв.Повільно і впевнено Реван і Малак витиснили мандалоріав зовнішнє кільце де реван заманив їх на Малахор V,власноруч вбив останнього Мандалора і повністю знищив ворожий флот.
-Grand
Здраствуй, Codi.

Посмотрел твою заявку, вижу, что хорошо отвечаешь. В игре тебя не видел, но думаю играешь ты хорошо. ad.gif Кандидат старается. Я ЗА.
Valtar
На датапад Коді прийшло повідомлення:
-Вітаю.Поясни мені будь ласка,чому ідучи в Республіку ти використовуєш імперський скін?
-Codi
.На всяк випадо перевдягнувшись у форму штурмовика,я вібправвся на пошуки цистерн...

Якщо б,з'явилися штурмовики,я б не припав їм в очі,так я діяв з максимальним захистом для себе.
Valtar
На датпад Коді прийшло повідомлення:
-Вибач.Я справді не помітив.Розкажи мені будь ласка про Веджа Антілесса.
-Codi
Ведж Антілес-народився на Кореллії,став легендарним пілотом винищувача.
Брав участь у Битві при Явіні,вніс свій влад в знищення Зірки Смерті.
Пізніше Ведж Антілес з Люком Скайвокером створили елітну ескадрилію винищувачів,відому як "Розбійна Ескадрилія".Брав участь у Битві за Ендор,під час якої Ал'янс завдав нищівного удару завдяки смерті імператора Палпатіна.
Valtar
-А далі?Розгорни відповідь.
-Codi
Антілес служив в Новій Республіці.Створивши таємну організацію під назвою
"Примарна Ескадрилія" він поставив собі за мету вишукування лідерів імперії і цілковитого їх винищення.Ведж Антілес одружився Іеллі Уессері яка народила йому двоє дітей.Після закінченя Галактичної громадянської війни Антилес пішов у відставку героєм.
Але повернувся як,тільки почалася війна з Юужань-вонгами.Воюючи в Юужань-вонгскій війні Антілес допоміг Новій Республіці перемогти,незважаючи на руйнуючий наслідок для Галактики.В 40 ПБЯ,коли почала розгоратись Друга Галактична Громадянська війна,Антілесс виступив від Кореллії,пізніше змінив свої уподобання і приєднався до Люка і його Ордену джедаїв.
Rex
Гарні відповіді, людина вічлива, добра, відносится до всіх з повагою
Я ЗА.
(розмовляв зі мною через ПС, гарне враження, дуже вічливе ставлення до мене(незнаю як до інших))
-Codi
Число поранень в голову збільшилась,але смертність зменшилась.Якщо раніше осколок шрапнелі попадав солдату в голову,він пробивав шапку і людина скоріш за все помирала,це не фіксувалося як поранення.
Після того як почали носить каски,удар осколка не вбивав,а всього лише ранив солдата.Саме цьому кількість поранень в голову збільшилась,а смертність зманшилась.
-Chip
Совершенно верно. Я ЗА. (ответил на мой вопрос)
Valtar
-Добре.Я проголосую ЗА твій вступ в Республіку.Ти гарно впорався з завданням.Поганого в тобі нек бачу(взагалі тебе не бачу на серверах).Скажу коротко.Ти викликаєш довіру.Не підведи мене.Я вірю в тебе.

P.S.З днем народження!
Haydamaka
В силу об"єктивних причин потестувати тебе сам не зміг, але, бачу, республіканці із цим впорались чудово)

Закрыто по желанию Codi© Chew.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.