Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я снова тут

. Извините за копи-паст, я забыл про этот пункт, дико извиняюсь

...
Вот моя история еще раз:
Эх... Начинал я с ЕЕ, но сразу понял, что темная сторона не для меня, после чего я пошел в УБ, где пробыл долгое время, уйдя незадолго до развала, следующим моим шагом к светлой стороне было вступление в клан ЗС, но там я пробыл не долго, из-за постоянных внутреклановых ссор... После чего я чуть ли не совершил ошибку, вступая в СГ, но вовремя одумался... Теперь я здесь-на пороге приемной комисии Республики, надеясь, что в этот раз мой путь наконец окончен...
Я вступаю в Республику, потому что мне близка идея клана и я надеюсь, что здесь я найду успокоение души и лишусь тех плохих качеств, которые я так ненавижу в себе...
Зачем копи-пастил в той заявке?
Я протупил, забыл пункт про копи-паст

Я очень извиняюсь, просто я не силен в знании ЗВ...
Приветствую.
Orakul
Розкажи мне мне про
Джедаев,рыцарей светлой стороны силы.
Какими свойствами обладают и почему по твоему мнению они нужны
Республике.
И еше розкажи мне про одного из них поподрбней.(про того который тебе понравился найбольше с ЗВ.)
P.S. Я оставил ето задани,так как ответ своими словами(без копи-паста) не услышал.
Да ладно.Так,на чем мы закончили?Ах да,вспомнил.
Чем будешь заниматься,если поступишь в Республику?
Ну найди в нете,тут на портале все есть.И просто постарайся написать ето своими словами.Не ленись.
To Laks:
Джедаи-защитники Света, воины Республики. Основной атрибут джедая-световой меч. Джедаи имеют кодекс чести, а также врагов-ситхов.(это я писал без копи-паста, просто это все что я о них знаю

)
Джедаи владеют телекинезом(push,pull

), большей ловкостью(speed,jump), еще знаю гипноз(все взял из игр

)
Джедаи нужны Республике, как защитники Света и справедливости, для защиты от Ситхов, а также для поддержания мира и порядка.(это я тоже сам писал

)
Любимый мой герой Оби-ван Кеноби. Все что я о неи знаю так это то что он был учителем Люка Скайуокера, а также был учеником у Квай-Гон Джина.
To Dead Walker
Если я поступлю в Республику я бы хотел вступить в армию

. Ну а пока я буду просто гражданином я буду отстаивать честь Республики на серверах и хорошо себя вести
Я голосую ЗА-не вижу смысла давать ему квесты:играл с ним,оценил его силы и поведение.Вообщем,как я увидел:адекватный,сильный и приятный парниша.
П.С.походу тоже лолить будет скоро,как Воля =)....сор за оффтоп
Ну то что сам писал так,так и надо.
Ну вопше норм,хотя можно было еще поискать.
Теперь квест:
Заберись на самую высокую точку карты на Таспире(ФФА).Скрин сюда.
А ты себя раньше плохо вел?)
Тебя отшлепать нада
З.ы.не-не-не,алексис,нет!О_0
ЗаХороший боец, адекватный, приятен в общении, произвел на меня хорошее впечатление.
Дико извиняюсь
Случайно не у меня сплагиатил?))
Не, эт моя любимая фраза)
Омг о_О Меня шлепать не надо, я хароший...
To Laks
Сколько лет скрину?)И на вопрос не ответил
To Dead Walker
Я скрин между прочим только что сделал о_О Можешь у Лакса спросить, он там был только что... Конечно я не идеален и у меня бывают вспышки злости и я очень не люблю такие моменты...Все зависит от настроение, к счастью со мной уже давно не случалось каких-нибудь уж очень неприятных моментов
ОМГ ... Как высоко
о_О молодец,главное быстро.
Исходя из етого мой голос
ПРОТИВ ЗА.Так,как задания и квест выполнил.И ктомуже ето :адекватный,силен в бою,хорош в обшении человек.Я буду рад видеть его в
Республике...

Да скрин он при мне делал... Тут все норм. =)
Да не просто там какойто наркоман в лидерах,вот мне и чудно стало.
А так я
За.Кандидат с гордостью выдержал мой вечерний стеб)Веселый,приятный в общении человек+дядька

з.ы. с тя плюсик,лоля)
До вiкна кiмнати для спiв бесiд причалив клон на джетпаку. Почавши вiдкривать вiкно, Джедкет ухнув вниз разом з зовнiшнiм пiдвiконням. Черз пару секунд вiн знов з'явився за вiкном. Привичний до всяких виходок Волкер стриманно промовив:
А по человечески никак нельзя?
На це клон прокричав, уже Оракулу:
Вiкно! Вiкно вiдкрий!
Оракул здивовано підійшов і відкрив вікно, нічого не розуміючи подивився на Джет Кета...
-А по нормальному нельзя?
Валкер тыкнул Кету средний палец и удалился из приемной комисии.
Джедкет ступив ногою на тверде пiдвiконня, та знов жухнув вниз, правда, зараз вже на пiдлогу, ледь не прищемивши Оракулу ноги.
Ги. - така була його перша реплiка в примiщеннi. Волкер подивився на клона, знов сказав йому:
А по-нормальному нельзя? та показавши непристойний жест, удалився.
Знов випендрюваться почав. подумав Кет. Нарештi привiтавшись з Оракулом

, клон
, пiдiбравши щелепу Оракула сказав:
Такс, кандидате, волочи сюди досьэ. Поки Оракул шукав серед папок з iсторями та портфолiо свою, клон почав свою розповiдь:
Ти, певне, здивувався що це я утнув? Тож, слухай. Iду я значить вулицею, бачу - мандалорiанський воэнторг. Ну я в кишенi полазив, да й зайшов. А там стiльки всього... Але грошей вистачило тiльки на джет "Зiмку" та на регенерацiйний паливний модуль до нього. Я ж клон, дозвiл на джет маю, от i взявся зразу на облiт... Просто...Неа, сложно. Ще настройки пiдiгнать пiд себе, елементи керування в броню вмонтувать, одкалiбрувать... Просто...Да почекай! Просто я свою папку знайшов. Давай сюди! Ща глянем що там. Кет взяв у Оракула папку з заявою.
Угу... Це э... Бiографiя... А де iсторiя? Розкажи усно хоча б.
у меня бывают вспышки злости
Що ти росказуєш, вспишки злості в нього. Ти досить спокійний хлопець

.
В мене досить аргументів, щоб проголосувати "за", але в реалі я тебе знаю, а як ти граєш не бачив. Тому давай якось зустрінимось на Холі.
To Destroer
Окей...
To Jedcat
Ох...Народився я на Корусканті і з самого дитинства слідкував за життям джедаїв у Храмі. Ще в дитинстві я відчував, що колись стану джедаєм... Одного разу(мені тоді вже виповнилося 15), коли я в сотий раз підглядав за джедаями до мене ззаду підійшов один з них і голосно запитав, що я роблю, я розповів йому, як я з дитинства слідкував за ними, він посміхнувся і відвіз мене сюди, сказавши, що тут я знайду свій шлях...
Щотут скажеш? мало цього, ще дорозкажи.
Рольовуху зразу прочвякали, але я думав що тут деякi республiканцi виною. Я почав гру, дав мiрiади зачiпок, i що я отримав? Спочатку кандидат написав пiвстрочки, але це пояснювалось "здивованiстю". Тепер я продовжив гру, але кандидат не пiдхопив, а почав лiнуватись. Нам потрiбнi лiнивi? Чекаю пояснень в ПМ.
Ну в общем поэтому я тут... Классный джет( Оракул покосился на сверкающий джет Jetcat'а)... где ты говоришь его взял?...
В мандолорiанському воэнторгу. Але, я хотiв би почуть твою повну iсторiю.
Як я й казав тут я опинився за допомогою одного з джедаїв чиє ім'я я так і не дізнався...Він допоміг мені оволодіти світовим мечем, а також деякою іншою зброєю...По дорозі сюди з нами трапилася біда... На наш корабель напав інший корабель з сітхами, тоді я вперше використав свій світовий меч по-справжньому, я не хотів вбивати але у мене не було іншого вибору...Або я-або ситх...Я як міг намагався вибити світовий меч з рук ворога але через свою неопитність случайно відрубив ворогу руку, тоді я зрозумів, я не хочу вбивати та калічити людей, тільки якщо не треба захистити людей... Після того випадку я впав у депресію і джедай, побачивши це сказав: "Тобі необхідно знайти спокій і рівновагу і я знаю де ти зможешь це зробити..." Ми відправилися до прийомної комісії... Ось так я опинився тут...
Придумай историю (желательно интригующую) про своего персонажа на аватарке, действие которое изображено должно быть концом истории.
To Khan Jsi
Моя история началась так же как и у всех других штормтруперов: на фабрике по производству клонов. Я был бездушной жеезкой, выполняющей приказы главнокомандуещего, но во время одного из боев гдето в пустыне мне в голову попал лазерный патрон и зацепив какие то провода пролетел насквозь...Очнувшись, я увидел вокруг себя одни части тел других клонов и песок засыпавший их. Понимая, что из-за этого ранения во мне что-то изменилось, я побрел к тянувшемуся вдалеке дымку... Примерно в метрах ста от этого подозрительного дыма был высокий холм, я забрался на него и впал в ужас передо мной стелился полуразрушеный город и из одного домика шел дым, вдруг я услышал страшный крик и я с какой возможно было скоростью рванул туда... Подбежав к дому я увидел внутри него женщину, защищавшую маленького ребенка от 2 одичавших рикритов (ничего умнее я не придумал)... Я сразу схватил свой любимый Е-11 и прикончил их, как вдруг услышал шорох сзади, я поеврнулся и увидел как на меня прыгает еще один зверь, я бы ничего не успел бы сделать, как вдруг услышал свист и прям рядос с моим ухом пролетел кинжал, ввонзившись в голову монстра... Через секунду женщина висела у меня на плече и плача благодарила меня за помощь... После нескольких часов разговоров я сказал что мне пора двигаться дальше, что бы найти людей, я предложил женщине и ее дочке пойти со мной, но женщина наотрез отказалась, сказав что это ее дом и она отсюда никуда не уйдет... Собравшись, я уже собирался уходить, как вдруг почуствовал что кто меня схватил за ногу, я повернулся и увидел маленькую девочку, которую я спас от смерти, она поблагодарила меня за спасение и протянула мне разноцветный зонтик, сказав, что сама его сделала. Я от души ее поблагодарил и вышел из дома. Я настолько был рад, что сделал что-то хорошее, что от этого открыл зонтик и начал с ним танцевать. хотя до этого я никогда не танцевал... Я понял что жизнь подарила мне второй шанс, вместе с той пулей, которая открыла мне всю радость мира...
Фух... Надеюсь понравилось

Ничего умнее придумать не смог
Удалите пост лолли,забыл ак поменять)
Лазерный патрон продырявил голову!11
История-лол)Перечитай правила ролевухи,а то ты кривовато пишешь.
Ойойойо не тем акком написал)
Хорошая веселая история, что вам не нравиться человеку крупнокалиберным пол головы снесло и он стал творить хорошие дела налево и направо.
Шучу конечно, квест тебе засчитан. Теперь маленькое задание на серверах есть республиканец Chip, найди его и сыграй 5 дуелей пусть он расскажет нам как ты сражаешься.
Джедкет впав в істеричний ржач:
А що, штурмовики - клони з залізяками в башці?
Оракул вдав, що йому смішно, але сам подумав : "от чорт...облажався..."
Перечитай правила)
тыц.ЧитайИ при чем тут это ??! © NikoozНу,если они решили по ролевому,то пускай придерживаються правил написания постов)
Клон вдивлявся в лицце Оракула, поступово зрозумiвши що смiх штучний, вiн продовжив:
Такс, з гiбридами штурмовика, клона, кiборга i андроiда розiбрались. А тепер поясни менi поняття "лазерний патрон". Кет намагався не смiятись, на щастя через шолом не було видно його посмiшки.
До речi, у тебе не штурмовик, а Боба Фетт на фотцi. А з парасолькою класно написав, за душу взяло. I з танцем.
В прошлом был с кандидатом в одном клане, где он неплохо себя проявил и ксатати в ролевой игре тоже, хороший человек и игрок, мой голосЗА
Оракул з найсерьйознішим видом став розповідати:
-
Ну значить, лазерний патрон-це така штука, що вилітає з ружбайки, вона може бути різнокольорова, наприклад червоною, чи синьою...Ймовірність убити такою штукою дуже велика, ну ось, приблизно, як вона виглядає.Оракул дістав фотокартку і показав її Джеткету:
Destroer давай о времени чтоли договоримся, а то что то на серверах я тебя словить никак не могу...
To Khan Jsi
Я Chip'а даже на серверах не разу не видел...
Клон здержував смiх як мiг, але в кiнцi таки розiйшовся заливистим смiхом.
Ех Оракул, патрон до сазера нi при чому, як i лазер до того що ти показав на фотi. Патрон взаглi використовуэться тiльки у вогнепальнiй та рельсовiй (магнiтнонаправляюча, гауссова) зброях. Може розкажеш що таке патрон?
Оракул подивився на Джет Кєта, який ні як не міг заспокоїтися, подумав і став розповідати:
-Патрон-це боєприпас стрілкової зброї, заряжається в один прийом. Скаладається з: 1.самої пулі, 2.гільзи, 3.заряду пороха, 4.ободку, 5.воспалювального елементу.Оракул знову ж таки дістав фотокартку і показав Джету...
З.Ы. Якийсь лаг з фоткою у зменшеному вигляді, щоб нормально побачити клікнути по ній...
Що це за фалос?
Своя мова виділяється жирним)Поки не будеш по правилам писати,не відчиплюсь.
i |
| Сповіщення: Отстань от человека, он не по тем правилам пишет. Следующие подобное сообщение будет расценено как набивание постов(флуд) и применю соответстующие санкции) © Nikooz |
Ну i яким же боком лазер стосуэться патрона, а те бластер на фотi до лазера?
У Оракула очі полізли на лоба...:
-Змилуйся Джет, не мучай мене, я ж повний нуль у цьому, ще до мене довго доходить... Дай щось по легче, бо я вже не можу
Голосую
ЗА кандидата. Orakul хороший боєць та гарний друг, не раз допомагав мені та багатьом іншим у скрутних ситуаціях
Провёл с игроком несколько дуэлей. Подлой игры не заметил, не бьёт противника при выклёченном мече, не бьёт в чате и т.д. Я ЗА
Кет трохи подумавши, вирішив не домучувать Оракула.
Ну, не в фізики ж він іде! Правда про зброю - ноль на масу...
Добре, Оркауле! Але тепер завдання! Сам придумай собі квест, та виконай його. Отаке завданнячо.
Здравствуй Orakul
Вот тебе квест :
1-Уничтож могилу темного лорда ситх Марка Рагноса
2-В галактике Холи я забыл : Грананаты , Щит (Зелененький (обычно лежит рядом с медпаком) , Медпак , Мины .
To Ryan
1. Увы не удалось заскринить это радостное событие, но я надеюсь, что ты примешь, так как сам видел

2.Вот:
Я ЗА!
Так как этот человек проверенный и он выполнил мой квест .
Оракул здивовано подивився на Джеткета, а потім, подумавши сказав:
-Ну раз така справа, тоді я даю собі квест...хм...о! Задачка мені на логіку: Як треба кинути тенісний м'яч, щоб він полетів назад, при цьому він не має ні об о що вдяратися...Оракул довго думав, але через деякий час, він раптом викрикнув "
Евріка"
і відповів сам собі:
-М'яч треба кинути вгору!
З.Ы. Задачу я вирішив сам, перед тим, як подивитися відповідь.
ЗА. Добрый человек не помешает республики, надеюсь ты активно будешь принимать участие в её жизни.