Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Десять років пройшло з того моменту коли нашу планету було знищено. Я ріс звичайним хлопчиком на планеті Кштаар. Коли мені виповнилося 11 років мій батько трагічно загинув захищаючи нашу сім'ю від дронів... Смерть батька відбулась при мені, я не міг нічого вдіяти. Ця подія шокувала мене і вона зневірила мене в справедливість і доброту. Армія дронів вторглась на нашу планету несподівано, ніхто не був підготовлений. Наша планета хоч і мала достатньо підготовлену армію не витримала - її було знищено. За декілька хвилин перед знищенням три кораблі встигли вилетіти з планети. На одному з цих кораблів була наша сім'я: я, мати і дідусь. По дорозі один з кораблів був знищений. Але решта змогла долетіти до Корусанти. Врятували нас
республіканські розвідники в цей час вони були на нашій планеті. Вони врятували стільки людей скільки змогли поміститись на кораблях. Вони відкрили мені очі що не всі істоти у цьому світі є безсердечні і злі. Мені сподобались республіканці що вони жертвуючи собою врятували нас хоча вони могли спокійно покинути нас без втрат на самому початку вторгнення залишаючи нас помирати. Вперше у своєму житті я захотів стати кимось, а саме - республіканцем. Своє навчання я продовжив на Корусанті. Навчання я закінчив у чотирнадцять років. Потім я за чотири роки навчився володіти сабером. І ще три роки я самовдосконавлювався, виховував себе. І нарешті коли я відчув що готовий я прийшов сюди. Тепер я стою перед вами і всім серцем хочу стати республіканцем.
Что ты знаеш про планету Кштаар???
второй квест расскажи мне кто такой капитан Соло
В кімнату зайшов Jedcat. Побачив Хохму,та нахабно сів навпроти. Вітаю,кандидате! Ти говорив що на вас напали бойові дроїди, розкажи трохи про них.
Вобще нету такой планети но ти придумай про нейо чтото мне интересна как ті міслиш
Jetcat
Ті бойові дроїди котрих я бачив були жорстокі, безсердечні механізми котрі мали лише одну ціль : або підкорити або знищити незважаючи ні на що
Я мав на увазі не те, а модель ,озброєння, бойові характеристики , і т.д. Нскільки я зрозумів, це були дроїди сепаратистів? З-за дверей викатив R3M6, та приніс криспиксу. Пригощайся! В одного фаст-фудівця виграв на спор, за прицільний відстріл тарганів бластером Е11.
! |
| Попередження: Шо за флуд ?! 3 поста без ответа... Если придумал вопрос - добовляй его в первый пост или жди, пока ответят на предыдущий. |
извините
Haydamaka
26.4.2009, 8:52
(Hohma @ 25.4.2009, 20:24)

мій батько трагічно загинув захищаючи нашу сім'ю від дронів...
Хто такі дрони, і чому вони так жадали вам зла?
Gaydamaka
Дрони- це застарілі бойові роботи імперії зараз їх зовсім не випускають(то були останні із свого виду)
Jedcat
Вибач але я тоді був дитиною і не можу тобі детально іх описати
Але то була модель HK-50(про це я дізнався пізніше).
Стріляють вони звичайними бластерними гвинтівками NB 300L. Їх легко можно знищити за допомогою імпульсних гранат. Вони дуже полюбляють переслідувати свою ціль аж поки її не знищать
А з якого такого дива Імперія на вас напала?
Hot
Хан Соло- капітан корабля "Тисячолітній сокіл"
Контрабандист і генерал Альянсу
Народився десь між 25 і 35 ДБЯ на планеті Корелія. Свое дитинство провів на кораблі "Удача торговца". Потім втік на шатл "Ілезіанська мрія". Потім став пілотом на Ілезії. До речі він за допомогою жінки-вукі Дюлани котра виховувала його на кораблі "Удача торговца" знає мову вукі. Вратував від смерті Чубакку який с тих пір став служити і захищати Соло. Виграв в карти фрахтовик "Тисячолітній сокіл". Після цього "застряг" на Татуіні, брав участь в розгромі Імперії у Явіна і знищенні "Зірки смерті". Через кілька років після битви у Явіна закрутив роман з принцесою Леей Органой. Потім Хана вкрали мисливці за нагородою і привезли к Джаббі Хатту але Лея врятувала його і Хан взяв участь в остаточному розгромі Імперії в битві у Ендора. Після цього він захотів освідчитись у коханні Леї але принц Айсолдер вже встиг освідчитись. Тоді він вкрав Лею і привіз її на планету Датомир. Через деякий час Хан і Лея одружились.Лея народила йому близнюків Джейсена, Джейну і молодшого Анакина. Під час нашестя йуужань-вонгов Чубакка вмер

коли місяць зіткнувся з Серпіндалем де вони проводили евакуацію населення. Хан впав в депресію й зайнявся контрабандизмом але його друг Дрома зміг повернути його в сім'ю. Після цього Анакін помер, Джейсен зник ,а Джейна перетворилась на вояку.
Jetcat
Через те що на нашій планеті були республіканські розвідники (я про це вже казав)
Jet
Hot меня не раздражает
Mike Say
26.4.2009, 16:45
Mike зашел в комнату посмотрел на кандидата и сказал
Притставь ситуацию...
Дуель...
Против тебя Имперец...
вы начинаете бой..
В первые же минуты он тебя жестоко ранит....
Но тут своей силой ты выхватываешь у него меч и теперь у тебя их два...
Он стоит без оружия но все еще ппытается обезоружить тебя!
Твоя реакция??
Mike Say
Як би там не було але це дуель я б повернув йому меч (хоч він мене ранив, а я міг легко його вбити)
Mike Say
26.4.2009, 16:55
Когда ты бросал меч ты отвлекся он достал бластер и убил тебя....
Тем немение ты ответил правильно хотя тебе нужно набратся навыков....
Хорошо следующюе задание...
принеси мне поклоны всех зарегистрированых кланов
и безжалостный скрин смерти Имперца его голову!
говорю сразу последняя часть задания с запаркой
Розвідники... Але що б вони там робили якби наиплинеті не було Імперії? Опиши но мені все полічне становище твоєї планети.
Jedcat
Наша планета перебувала в товариських стосунках з Республікою. Недалако від нашої планети розкашовувалась планета Набу. С Гунганами у нас були нейтральні стосунки. Так як наша планета була знайома з республікою очікувалось що на нас може напасти Імперія.
Добре,але тепер уяви собі таке- ти йдеш по космопорту, та чуєш розмову двох людей. В ній йдеться про те що на планету скоро прибуде *коробочка* . Ці люди бояться що їх зіб'ють, і вони не досягнуть цілі. Тут один з них бере комлінк, перекидується парою слів, та говорить що *вони* вже в атмосфері, час тікать . Ти бачиш вільний корабель, сідаєш. Локатори фіксують судно, яке є джерелом радіації. Твої дії?
Убей три члена Армии...мне кажетсо что они сильно "зажралиь принеси мне фотографии их тел для доски позора!
Вітаю.
наших союзників(
тиц),а саме
Mandolorians,зрадив
трезур хантер,а нахабно подав заяву у
Імперію.
Дізнайся в нього,чому він так вчинив.Якщо домовитися не зможеш,принеси мені його праву руку,щоб він більше так не робив.
Пока ты еще никого не убил, позволь направить твою возможную жажду убийств и рвения исполнить задания твоих возможных будущих соотечественников.
Свяжись с джедаем, командиром сквада Ветер Перемен и узнай как обстоят у него дела, не нужна ли ему помощь в исполнении какого-либо задания...возможно ему нехватает именно твоей силы, смекалки и духа.
Отчет о результатах моего задания я хочу увидеть в твоем исполнении и в исполнении почетного твоего наставника( надеюсь ты будешь достоин оказанного тебе доверия)
Hot
Наша планета була населена переважно людською расою ы торгувала прянощами
Ни одного раза не замечал тебя на серверах... сколько играешь?
Салют тебе,Хохма.Вообщем ответь на мои 3 вопроса-
1)Что ты знаеш о том месте на Йавин 4,где была база повстанцев.(4епизод вспомни)
2)Как ты думаеш лучше быть быстрым и сильным или мудрым и смелым?Ответ раскрой.
3)Представь ситуацию:ты республиканский пилот,причем мастер своего дела.Однажды тебя посылают с отрядом на задание к Корелии-уничтожить имперский крейсер,который собирается высадить десант на город Коронет.
Ты прилетаеш с отрядом на место и видиш "Звездный разрушитель".Вы атакуете его.Казалось победа близка,он начинает падать,ваши бомбардировщики и истребители,включая твой,сумели одолеть корабль без потерь,но вот беда-к вам в тыл из гиперпространства прилетает еще 1 крейсер с двумя фрегатами.Через несколько минут твой отряд,кроме тебя и твоего товарищи весь ликвидирован,но и силы имперцев не целы-уничтожены фрегаты и сильно пострадал крейсер-уничтожены щиты,двигатели и сильно побито жизнеобеспечение и командный мостик.У тебя теперь есть 2 варианта-либо попытаться убежать,что мало эфективно покажется,или сдаться,(ты ценный пилот для имерии) или продумать заново план боевых действий,ведь бомбардировщик и истребитель это хорошая команда.Что выбереш?
Не копипасти ток,имхо дадут Р\О.
Р\О. не дадут, заявку закроют)) © Nikooz
Alexis
1)Зараз на планеті Явін 4 є орден джедаїв в якому вчать контролювати силу. Учнів набирають туди будь-якого віку а не дітей. Від Битви при Явоні йде загальноприйняте літочислення у всесвіті Зоряних Війн.
2)Краще бути мудрим і хоробрим бо мудрий завжди зможе в бою знайти слабке місце у ворога або навіть вмовити його піти на перемир'я.
3)Я б кращи вигадав новий план. Приятель б бомбардував а я його прикривав від ворогів.
Хорошо ответил,а на 3 вопрос очень даже хорошо.Задам небольшое задание:
-На Йавине 4 безчинствует одна угрупировка.Название мы еще не смогли разузнать,но ее члены очень сильные и коварные.Несколько из них мы смогли выследить и ликвидировать,но все же остались 2,которые сумели ускользнуть.Их имена irokezik и Heretic.Твое задание-найти их на Йавине 4 и ликвидировать.
(принеси 2 скрина с их убийствами на КС,они там восновном)
(Dead Walker @ 27.4.2009, 22:32)

...квест...
Даю на виконання квесту 48 годин(у цієї людини велика активність)
Даю 5 часов на отчет по моему заданию...
Dead Walker
Ось його відповідь:
Я хотив взнаты яки воны имперци тым бильш я домовывся з дистом вин згодывся про те що я потим повернусь.
Jedcat
Я б намагався прослідкувати за кораблем, дізнатись де його місце призначення. А потім перехопити корабель стараючись не пошкодити людям(бо будь-яке життя безцінне)
Moosya
Я не зміг виконати завдання Corel capture дуже повільний
Destroyer
30.4.2009, 17:49
Принеси скріни, где видно, що деякі Імперці не гідно грають.
Як я і очікував.Проведи дуєль з 3ма гравцями,які на твою думку повинні бути в Республіці.(СУПЕРМЕН!!1ЧІЛАВЕГ МАЛЄКУЛА!11).
-------

------------
якщо якісь проблеми,пиши сюди
мне хватит Всегалактическх отчетов о потерях
(строки в консоле)
Но только в ПМ! © Nikooz
Чтобы ты отвечал на заданные квесты тебе необходимо ставить ультиматумы???
Хорошо, играем по твоим правилам. Даю на выполнения моего квеста
сутки. Время пошло.
------------------------------------------
За то, что проявил активность в решении моего задания, и объяснился...)
тебе предоставляются Бонусные сутки!!)))
Це погано що ти Verna засмучуєшь))
Здобудь мені інформацію про таких гарвців: Fleischer, Jexer, Jony і Teufel. Даю тобі 1 день(інформація потрібна повна)
Dead Walker
Я не можу зайти на Холі бо у мене глюк в IP котрий не дає зайти на Холі
НАЗАВЖДИ
Розкажи мені про 3х людей,які повинні бути в Республіці.Чому і чи хочуть цього вони.
Destroyer
2.5.2009, 12:25
Завтра я чекаю на скріни. Завдання легке, його за годину зробити можна(якщо Імперці є на серверах).
Хохма, Хохма...к сожалению я не вижу смысла в том чтобы тебе явно помочь, дать слишком прозрачные намеки...потому что хотела проверить тебя на смекалку и на ориентирование в структуре Республики... тест на "соображалку" ты не прошел.
Я не хочу голосовать против, потому что криминала ты не совершил своей не способностью достигнуть результата, но и ставить голос "за" -не за что(((
Я воздержусь от голоса. Может в дальнейшем мое мнение изменится...но пока так.
Побывал с кандидатом на Коррибане. Производит хорошее впечатление в целом. Так что я
ЗА.
Верна, твой квест хоть и с опозданием, но выполнен. Хотя ты права,
тест на "соображалку" ты не прошел
.
Найти меня можно было и гораздо быстрее.
Verna
Завдання зробив

. Захищав Дайвера впродовж 5ти хвилин так, щоб його не вбили. Сказав що достатньо добре захищав.
Даю на выполнение квеста 3 дня...если квест не выполниш или не принесеш хотябы 1 скрин-будет неочень хорошо.
Против... "забил" н мой квест
Я пока воздержусь...если квест не будет сделан втечении 24 часов-прийдется сказать против.
Люди не судіть мене строго у мене попереду ДПА

тому моя активність різко знизиться. Виконуватиму завдання в максимально швидкий термін.
Друже даю тобі 2 дні на виконання мого квесту.
Может пока закрыть заявку, а когда сдашь все - подашь уже с новыми силами ?)
Всі завдання я точно почну виконувати в Суботу, Неділю, Понеділок(в цей час у мене вихідні)
В кімнату ввійшов запилений Hohma. Він неквапливо передав папку Ехеlent. І зі словами: "Дістав все що зміг", пішов.
Fleisher(м'ясник)- справжне ім'я Глеб. Йому 17 років. Зараз не буває ні на серверах ні на сайті. Намагався поступити в Республіку але не поступив через неадекватність... Був в клану Равніка, модератором (зараз його немає)ти до речі теж був в Равніка був.Намагався спочатку заключити союз, а потім оголосити війну Mandolorians. В цілому начебто людина нормальна але іноді робить таке що норм людині не зрозуміло.
В кінці папки було Про інших дістану інформцію пізніше цього дня
Джедкот подивився в обличчя Хохмi.Ривком витягнув бластер, так що Хохма невiльно пiдняв руки. Клон неначе не бачив Хохму, розiбрав перед його носом бластер за 20 секунд. Нарештi Хохма придивився i побачив в Т вiзорi заплющенi очi.
А тепер завдання. Спробуй розiбрати бластер за двi хвилини, i розкажи про його будову та принцип роботи.