Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Hohma
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Hohma
О я тобі розкажу про свою улюблену зброю. Hohma тут же дістав бластерну рушницю E-11, надягнув окуляри і почав розповідати:

Рушниця Е-11 має розмір десь 440 мм в довжину і вагу в 2.6 кіло, на мою думку має легкий, добре збалансований дизайн, що дозволяє вести точний вогонь з однієї руки і що дає наприклад мені з тобою можливість безперешкодно переміщатися і використовувати цю зброю в ближньому бою майже з тією ж легкістю, яка властива поводженню з пістолетом. Ця рушниця відрізняється високою точністю вогню на далекі дистанції завдяки наявності розсувного порожнистого прикладу, вдосконаленому контуру гальванізації ствола і комп'ютеризованому прицілу, що підвищує видимість в умовах слабкого освітлення, диму і туману.Тим часом руки Hohmи почали розбирати зброю.
Бластерна рушниця Е-11 володіє максимальною дальністю попадання 300 метрів і оптимальною дальністю попадання 100 метрів, що майже в три рази перевищує дальність дії бластерного пістолета. Настільки висока дальність попадання досягнута за рахунок того, що ствол має довжину, майже рівну довжині зброї, генеруючи гранично сфокусований і дуже потужний промінь з елементарних часток.
Для додання стволу такої конструкції бластерний модуль активізації і кожух призматичного кристала були поміщені ззаду стволу. Останні компоненти змонтовані з боків зброї або під контуром гальванізації, а газова камера придбала унікальний трубчастий дизайн і була обернута довкола задньої частини ствола. Ці компоненты змонтовані у вигляді єдиного модуля, що висувається із задньої частини зброї на випадок ремонту або заміни.
Для запобігання небезпечному перегріву обмотка E-11, що охолоджує, проганяє під натиском рідкий агент фріол, що охолоджує, по складній капілярній системі, що відводить тепло від життєво важливих компонентів в прямий вентиляційний конденсатор. Розташований збоку блок живлення забезпечує достатню кількість енергії на 100 пострілів, а також не заважає вести вогонь із-за укриття і окопів. Рушниця Е-11 може бути встановлена на різні рівні потужності, від «приголомшуючого» до повноцінного пострілу. Завдяки своєму значному калібру 0,25 сантиметра, Е-11 в режимі повної потужності володіє значною забійною силою. Хоча ми в основному любимо використовувати напівавтоматичний режим стрілянини з метою економії боєприпасів і забезпечення достатнього охолоджування, зброя може функціонувати в повному автоматичному і пульсуючому вогневому режимі. Тривала автоматична стрілянина може привести до виходу стволу з нормального стану, розплавлення стволу або до взриву або ж до того що в тебе закінчиться енергія. _a1.gif Ну це начебто все. Тепер головне згадати як її збирати бо я сильно захопився.
Jedcat
Ну Хохма! Порадував! Розбираєшся не гiрше клона. Я з Е11 на вiйнi клонiв стiкi дройдiв поклав. Джедкот взяв у Хохми модуль охолодження i витряс звiддти якогось жука. А яким чином потiк заряджених часток зберiгаэ свою енергiю i в чому вся шкода вiд ураження ним?
Hohma
Суть в тому що потік заряджених часток є тепловою енергією, а як відомо єнергія не зникає і не утворюється ні зчого вона може переходити лише в іншу енергію. Зараджені частки небезпечні тим що вони основному "пропалюють" клітини організму і молекули броні чи одягу і рухаються майже зі швидкістю світла. Іноді заряджені частки можуть перетворитись при сутічці з "тілом" в електромагітні коливання тобто знищують лише нервову систему, якщо "тіло" виживає то буде відчувати невгамовну біль при кожному русі.Поки не відновлять нервову систему
P.S: Я так зацікавлений в зброї бо хочу поступити колись в Республіканську армію
Jedcat
Молодець! Але я мав на увазi чому енергiя не переходить в свiтлову та електромагнiтну при зустрiчи з повiтрям. Клон взяв жука в руку, роздивився, та запихнув пiд стiл, куди часто падають недогризки.
Hohma
Вони не переходять в іншу енергію бо зазвичай це вже є негативно або позитивно заряджені електрони тому вони відносно сталі але буває коли електрони при пострілі бувають і позитивні і негативні от тоді і електромагнітними стають бо при зіткнені "перемішуються"
Jedcat
Так, в основному правильно,екзамен по фiзицi влаштовувати не буду. Чи влаштувала б тебе перспектива iти в бiй разом з клонами, i чомому. Джедкет зняв з ноги жука, який намагався запертись на стул. Можливо ти зтикався з такими. Розкажи про цих жукiв, та що вiн забув у модулi охолодження.
Kaine
Я ПРОТИВ!!!!Дал квест игроку уже очень давно и не вижу ничего,даже не одного скрина.Безответственность в державе не нужна,люди должны знать,свои обязаности и выполнять их.Я не уверен в тебе.
p,s,лучше учись,а на игры время не трать,реальная жизнь важнее виртуальной,так что все еще впереди.
Jedcat
Джедкет пiдiйшов до Алексiса, досi роздивляючись жука. Обережно заховавши руки за спину (Який-такий клон з жуком возиться?! Засмiють!) промовив:
Не ображайся на нього. Це не прояв неповаги, чи вiдсутностi вiдповiдальностi. Вiн просто прогледiв. Не варто,думаю, так рiзко судить. Просто нагадай йому.
Kaine
Алексис насупил брови и сказал:
-Пойми,у нас должна быть дисциплина в державе.Я квест дал очень давно+напоминал уже несколько раз.Я просил уже сделать задание недоконца,но кандидат даже не пытался.Увы...знаю на своем опыте,что безответственность только к бедам ведет.
сор за оффтоп
Hohma
Джеткет Алексіс правий бо замість того щоб виконати завдання я увесь цей час шукав нормальний голокронний апарат(скріни увесь час запізнювались чи хтось вбивав мене зі спини).
А щодо перспективи вона влаштувала б але я завжди зникаю десь і можу зявлятися лише в потрібний момент і то якщо мама не затримає, через неї я увесь час чекаю поки вона звільнить комп"ютер і не можу вик завдання (дурні "одноклассики.ру"). А жук то можливо самиця флюїдного жука, хотіла відкласти яйця бо її дитинчатам потрібен холод.
Kaine
Ну чтож,хочу тебя поздравить.Сейчас ты прошел мое испытание.В чем заключалось испытание-ты должен был понять,что мы все люди и не можем делать все и сразу.У каждого нас свои заботы,своя работа,свои проблемы и многие немогут делать все и сразу.Я рад ,что ты сохранил спокойствие и мудро оценил ситуацию.Я говорю ЗА кандидата,имхо выдержал психологический тест.В Республике ты набирешся смирения и мудрости.
Молодець, все виконав, освiдчений у рiзних галузях, iнтелигентний, умiэш визнавати помилки. По рекцiям iнших склав чисто позитивне враження. Звичайно ЗА !!! Вручаю тобi цього жука, хай дома в тебе живе ad.gif I шокер-блок для Е11 держи, знадобиться. Клон дав Хохмi жука, блок-надстройку до Е11, та похлопав по спинi.
Удачi друже! I не не називай мене Джеткет, я- Джедкет, а для тебе- просто Кет.
-Verna
Ну вот выходные и прошли, помойму ты не все квесты выполнил, но активно и усердно старался _a1.gif действительно, вижу в тебе положительные качества, которые могут быть присущи республиканцу

Плюс, как известно мой квест ты, хоть и с опозданием, но выполнил. Куратор отозвался о тебе хорошо, что тоже важно...ну а смекалка...надеюсь ты разовьешь это необходимое человеку, бойцу или же джедаю качество. В любом случае пригодится)) ad.gif Не останавливайся на пол пути) Удачи в самосовершенствовании)) handshake.gif

Мой голос ЗА
Hot
я тоже ЗА знаю кандидата адекватен,хорош в бою.
Kaine
Может приймем уже бедняжку,он заждался наверное.Вроде много ЗА сказали.Сор за оффтоп.
Nikooz
Нет, не примим. Еще не достаточно За. И перестань писать таким цветом, невидно же нефига.

i
Сповіщення:
Прошу отписаться и проголосовать всех, кто давал задания кандидату.
Hohma
Та куди поспішати бо треба виконати всі завдання
Extreme
ЗА.
Він справді гарна людина,працьовитий,терплячий,розумний,має власну думку і до всього розбирається у зброї.
Exelent
Прикро що він не виконав мій квест(( Я ПРОТИ ой)) ЗА. Він насправді настійливий і працьовитий.
Hohma
Цікаво де зараз Destroyer

!
Попередження:
Що за флуд? 10 днів р\о
Haydamaka
р\о. закрито
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.