Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sony-made
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Sony-made
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки!

Моя історія почалась трагічно ... я супроводжував 498 дивізію на передньому фланзі , битва тривала 4 дні , майже вічність , я бачив як падали солдати і їхні лейтенанти , бачив як загинались груди металолому , мені не раз доводилось обертатись в силу щоб вижити , але більше того , мене повернули назад , я отримав закодоване повідомлення , в якому говорилось про повернення до храму , я вирушив як тільки зміг , і коли я майже прибув я отримав інше..... смерті юнлінгів юних падаванів .... смерті багатьох джедаїв вперше в моєму серці гнів запанував так яскраво , я не міг у це повірити наші майстри були зраджені , мені довелось зникнути у безлюдних хащах і з тих пір я не чув хороших новин , імперія стала тим що я ненавидів , а республіка моїм союзиком , мені не раз доводилось зустріти людей в яких я вірив і які померли за мене , але й тих хто пав так низько !

Справа не в тільки в спільному ворозі , я хочу допомагати слабким , та творити добро , я не претендую на пристоли Республіці я хочу вам допомагати ! Я підтримую вашу ідеологію та погляди , самопожертва заради добра !!!

сила переповнює наші серця , ми разом маємо протистояти тіні сили , один джедай могутній , але разом ми набагато могутніші!
-Geralt
Что ты знаеш о таком человеке как Fastman. расскажи все что сможеш найти про него.
Kinder
Какой эпизод ЗВ тебе самое большее понравлися? И почему?
-Sony-made
Fastman це.....ти.... ти мав погане дитинство , втратив батків , пізніше сестру , тебе обівчав джедай , але попри те ти хотів Вступити в ситхи .... щось тебе стримало ти став Geralt і прийняв світлу сторону))

Kinder

я навіть не знаю мені всі подобаются , але перший(4тий) найкращий він найзагадковіший коли люк відкриває у собі джедая рятує лею , знаходить соло

так вперше сказано про клонічну війну , 3 тій - по боям взагалі вразив , але дуже засмутив майже всіх магістрів вбили .... Енакін прийняв темну сторону..
Kinder
хм...хорошая точка зрения, молодец ad.gif
найди меня сейчас на Холи поиграем)
-Moosya
Здравствуй!
Квест помощ:
Помоги Дед Волкеру, чья заявка на поступление так же росматривается, в его квесте с Данго-Фетом...(естественно договорись с ним об етом)
-Geralt
Сони, с заданием справился. Кандидат не полинился наити информации (единственный кто это пока сделал). На мои вопрос ответел. И вижу неплохо справляеться с заданиями. Я за.
Kinder
Поиграли немного вчера)
Потом еще встретимся)
А так я ЗА, парень неплохой, ответы хорошие, квест выполнил ad.gif
Destroyer
Що ти знаєш про Елвіса(це такий гравець на Юазі)? Розкажи мені про республіканські сквади(скільки їх, і короткий опис кожного сквада).
Ralf
(Sony-made @ 16.4.2009, 15:03) *

Справа не в тільки в спільному ворозі

Що ти вкладаєш у поняття "ворог"?
-Sony-made
завдання виконано !

елвіс по суті музикант який знайшов свою домівку в Сг його історія починаєтся з нешастя пов'язаного з ситхами але його музика дарувала йому життя а Сг домівку!

Ворог це безнадійна істота яка не здатна на добро і причиняє біль та страждання це те що заважає республіці те що заважає цілій системі бути в мирі!
Destroyer
Молодець, тепер давай виконуй другу частину завдання.
-Sony-made
На рахунок другого : не все я знаю багато мены ще треба дызнатись сквади республыки , я не знаю покищо , хіба ти розповіси ?
Ralf
(Sony-made @ 17.4.2009, 16:56) *

Ворог це безнадійна істота яка не здатна на добро і причиняє біль та страждання

Дуже однозначна відповідь. А чи може ворог стати твоїм другом? Якщо може, то за яких обставин? Якщо ні, то чому?
-Sony-made
Ворог може стати моїм другом і якщо і він і я себе переосилять і переглянуть погляди , ну так вже декілька разів траплялось! Люк та енакін зокрема!
-Jean Roqua
Скажи ради чего стоит жить?
Ralf
(Sony-made @ 17.4.2009, 19:33) *

Ворог може стати моїм другом і якщо і він і я себе переосилять і переглянуть погляди , ну так вже декілька разів траплялось!

Ну і ще одне, що мене цікавить. Що ти можеш пробачити своєму, скажемо так колишньому ворогові, а що ні?
-Moosya
ЗА!
Мой квест выполнил, помощ принес=) Притензий к кандидату не имею!
Zick
Подобаються вітповіді, приємна людина. Голос ЗА
-Sony-made
Жити труба , для того щоб отримувати якусь насолоду выд самого ыснування щоб приносити корись і допомагати , щоб від цього душу гріло ( не так як сідіус з праху в тіло бо проявом життя є краса і це краса існування !

Я можу пробачити старому ворогові образи та докори , але зраду не можу....
-Jean Roqua
простить можно все =)

Ответил на мой вопрос.я ЗА
Ralf
Що ж, відверто і принципово. Відповідями кандидата задоволений. Голосую ЗА. Хід думок і рівень мислення кандидата дають на це всі підстави.
Haydamaka
В попередній заявці почув від кандидата все що хотів. Відповідає лаконічно, чітко і вчасно. ЗА
-Sony-made
прийнятий?

i
Сповіщення:
А похоже ?
Когда будешь принят - тебе сообщат в этой теме.
Destroyer
Прийнятий?! blink.gif . Ти ще не відповів на моє друге запитання. Я тобі нагадую, а то ти, можливо вже забувся.
-Sony-made
Це ударні батальйони ( відряди_) з яких складаєтся армія республіки , є пілоти , піхота , бронетехника , інженерія , диверсанти , штурмовики.
-Medl
порядочный парень я так скажу ЗА
с пасхой
Destroyer
Вітаю тебе з пасхою також і вчесть празника голосую За. Тому що відповів на мої питання, достатньо нормально, видно, що людина адекватна, але трохи забутькувата ( tongue.gif ).
Eloan
Вітаю тебе кандидате, вітаю вас, Республіканці!
Шановний Соні (якщо не запаречуєш так тебе називати), в мене до тебе є 2 питання:
1. Поясни мені що то була за ситуація з "мінусами" у твоїй репутації? Дуже не приємні речі там описані..
2.
вперше в моєму серці гнів запанував так яскраво

Чи не вважаєш ти, що гнів - то є найбільша помилка майбутнього джедая? Чи не здається тобі, що це відчуття потрібно тримати осторонь себе? Продемонструй мені свої роздуми щодо цього і покажи (з історії Зоряних Війн) до чого призводить панування гніву.
-Sony-made
розкажу все чесно , по порядку , і так як було !

Одного разу в блиській галактиці не так дано , меді довелось зустріти гравця Zava
який роздав 2 бани за бвивство на планеті холлі , і спостерігаючи як він себе доводив до стану в якому він мав 1 хп ну мене це ітак настрожило , але я вирішив не звертати уваги покі що , мавши необережність махати кулаками на відстані силового стрибка перед ним він вирішив зробити мене третім забаненим і стрибнув прямісінько на мене , я не вибачився оскільки я не був винен але ( сл богу ) зробив 2 скріни ! через 7 секунд після суоєного мені прийшов бан на холлі , мене це само собою не влаштовувало і я подав заявку на порушення , таким чином зава закрив її ( хоча заявка була спрямована проти нього ) і так чотири рази я оформлював нові і нові ! І це так збісило заву що він дав мені РО забанив підвищення репутації ( яке досихпір не зняв , і написав там ..... подивітся самі що ! ) мені довелося написати всім суддям і в свою тему ( це моя найбільша помилка ) , також зава підняв мій рейтинг ! Після довгих розборок СЛОВЕСНИХ доказів зава довів СВОЇМ що він неспеціально , ( хоча на скрінах цітко було видно що спеціально , за флуд в мою тему я отримав ро і сталось так що справа була вирішена в його сторону ( за флуд в мою тему! ) а це ще тільки початок через 3 дні я отримав сайленс за лололололо Від гравця Норб ( який з самого початку хилив ситуацію не в той бік ) і за бінд лол який

я поставив на бінд я отримав бан на всіх серверах ! після цього мені доводилось бачити багато речей набагато моїх пожорсткіше які обходились безнаказанно , але я мовчаб мені заткнули рот ... зараз про них писати несвоєчасно ,я не знаю часу порушення !!!! І 10 відсотків мені таки дали , за флуж в мою тему !

Так я вважаю що гнів це не та емоція яка характерезує джедаїв але не пізнвши гніву його неможливо уникнути!
Eloan
За чесність дякую тобі, ситуація справді дещо каверзна і неприємна, сподіваюсь такого більше з тобою не станеться.
Що стосується 2 мого запитання, ти ще не повністю на нього відповів, не будь скупим на слова у відповіді на запитання.
-Sony-made
НУ ТАК емоції і зокрема приводять джедаїв до ситхів , ствх любов гнів , ситхи та темна сторона в ідеалі керує тими хто їх переживає ось чому вони на верхівці влади , завжди! Я особисто пережив цю емоцію і мені треба її позбутись оскільки приведе вона мене або до вірної сиерті або до темної сторони , Люк Перейшов на темну сторону у коміксі девіда Вейнча , для того щоб знищити її з середини для того щоб подолати емоції і покінчити з темною стороною , і він це зробиі! Як може кожен з нас !
Eloan
Хіба почуття любові можна порівнювати з гнівом? Любов - це одне з основних почуттів джедая, опираючись на неї, вони впершу чергу думають про інших, потім лише про себе. Хіба не любов спонукає їх творити добро?
-Sony-made
проста емоція любов привела Енакіна до темної сторони , як? Любов це почуття віданності і головне тут дотримуватись принчипу якщо любиш то відпусти!
Eloan
Тут я з тобою не погоджусь, не любов його привела до темної сторони, а саме гнів. Гнів, який він випустив у лагері розбійників після смерті матері.
Ну що ж, на тему любові та її природи можна сперечатись безкінечно, бачу мислити ти вмієш, хоча думки виражаєш своєрідно)
Тоді дам тобі ще одне завдання, продемонструй повагу, поклонись 3 членам Анфору та 3 членам МАНу і заскрінь їх поклони тобі. (поклони не повинні бути автоматичними, як під час дуелі у системі Холі)
-Sony-made
Ось першы 2 Анф

з АНФ УСЕ)
Extreme
і для мене зроби мініквест.
Знайди на сервері гравця Lil Scrappy(він зара у сг),та передай йому вітання:"Привіт від лоленятка".Заскрінь твої слова і його відподвідь.
2 або 1 скрін(як вийде).Буду чекати ad.gif
-Sony-made
МАН1

+1
Eloan
Ну що, з моїм завданням впорався на відмінно. Кандидатом залишився задоволений, тому голосую ЗА! Успіхів тобі.
-Sony-made
МАйже ))))
Extreme
Давай виконуй моє завдання ad.gif
Воно легеньке,тому даю 24 години(ліла можно постійно спостерігати на холі,павер та іноді кс сервері).
-Sony-made
якраз виеоную ми розминулись !

=х 0 реакції
Extreme
Хм,я хотів щоб ти передав його без лс,через загальний чат.Квест ти провалив,але старався.Я це ціню.Тепер питання.
Хто зображений на твоїй авці?Знайоме зображення,але впізнати не можу.
Аватар відображає особистість людини(можливо її стан),тому розповідай файно.Я сподіваюсь ти не поставив його тільки тому,що тобі він тобі сподобався?
-Sony-made
по перше я передав через приват! ПОдивись колір

Мій аватар це образ Енакіна , коли він думає ))

Так ніби в цю хвилину він міг змінити все все забути і всього відректись і по іншому скласти історію !
Він тут ще в юності і під впливом щирого кохання з бнацькими надіями на майбутнє!
ЦЕ саме той момент. І це моя ава)
Jedcat
Бачив тебе на Татуїні,трохи нестриманий,але так все ОК. Знайди хХх Фенікса хХх (нік- язик зломиш) та скажи "Я від Джедкета", фото цього та відповіді обов'язково.
Extreme
Файно.
Я це і мав на увазі.Ніякого привату(я під цим підрозумівував лс хД)
Кажуть,що на корібані знову об`явилися ситхи,і це пов`язане з гробницею мертвого лорда.Відправляйся туди та зруйнуй її.
Місія важка,тому тобі повинен допомогти Рекс(Rex).Хочу командної гри та взаємодопомоги.
(Мапа-Korriban Valley,сервер Siege,тімплей,2х2 мінімум)
Kaine
Салют Сони.Видел как ты сегодня играл на КС и меня это не впечатлило,имхо валиш в чате и тп,но...но я тоже когдато таким был.Если ты уж пошел в Республику,то в чате,уж как бы тебя не злили,ты не должен бить в чате.(к некоторым Имп думаю можна исключение сделать,но редко))Если ты станеш республиканцем,то ты будеш лицом Республики.Вообщем ладно,вот тебе мои 3 вопроса-
1)Расскажи мне,что ты знаеш о Джаббе хатте и о его отношениях с Ханом-Соло.
2)Что для тебя значит "быть лицом Республики"?
3)Представь ситуацию-ты на планете Генеозис,ты солдат.Вот ты идеш по каньену со своими соратниками и вдруг....вы натыкаетесь на минное поле.В итоге выжило только 4,включая и тебя.Ты отчаянии-погиб целый отряд,вместе с командиром,а тебе нужно выполнить задание-сдержать армию имперцев,которые вот вот будут идти на твой аванпост,который от тебя находиться в 3 часах ходьбы.У вас хорошая команда-ты снайпер,еще есть связной,медик и подрывник,у которого только 1 патрон в базуке.
Итак,вы идете по земле,вернее бежите к аванпосту,слева от вас каньен и вдруг вы слышите марш,стуки чьих то ног об земь,звук машин и тп.Вы смотрите вниз и видите целый батальен имперцев.Аванпост прямо перед вами,вам нада защитить его и вызвать помощь,имхо аванпост очень важен.Они ставят пушку,сейчас будет заряжаться ядро,которое очень слабое и уязвимое и 1 выстрел в него может стать фатальным.Солдаты начинают ускорять шаг,тебе нада действовать решительно,ибо ты за главного.Что ты делаеш?Какие приказы отдаеш?
-Jet
(Sony-made @ 17.4.2009, 16:56) *

Ворог це безнадійна істота яка не здатна на добро і причиняє біль та страждання це те що заважає республіці те що заважає цілій системі бути в мирі!

(Sony-made @ 17.4.2009, 19:33) *

Ворог може стати моїм другом і якщо і він і я себе переосилять і переглянуть погляди , ну так вже декілька разів траплялось! Люк та енакін зокрема!

А от імперці кажуть, що джедаї - їхні вороги, значить ми "істоти які не здатні на добро і причиняємо біль та страждання це те що заважає республіці те що заважає цілій системі бути в мирі!"
Я знав це! _a1.gif

А що означає слово "друг"?
-Sony-made
Відносини Соло І Джабби можна описати одним словом - контрабандисти!
Як це в галактиці і буває вони травили одне одного але допомагали , соло не вбачав у ціх взаєминах нічого крім роботи як і Джабба ( вони всі такі), Дж. травив соло найманцями соло влаштовував йому каверзи з доставками , до одного прекрасного моменту коли їм обом наскучіли ігри..

Бути лицем Республіки це - представляти саму республіку , втілювати її якості , бути нею , Найяскравіше представляла республіку Лея та Люк , тримаючи мир стоячи на боці добра , Лея видала Імперцям стару Республіканську базу заради врятування планети !Їй однакові всі створіння , і за всіх вона б стояла !

Я накажу підривнику Вистрілити в ядро і прикриватиму його коли він відступатиме , тим часом звёязний з медиком уже чекатимуть на мене на аванпості ! і рушу до аванпосту як тільки зможу !

подивись очима Імперца на нас , мій вислів можна неоднократно перефразувати , але суть та сама !

Друг - це той хто підтримає той хто допоможе той хто завжди За тебе , і той хто проти бо...
друг це той хто з тобою чесний!
Mike Say
Найди меня в любой из систем галактики!!
Я хочу проверить твои навыки боя!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.