Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sony-made
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Hot
Я За ево вступление!:lol: © Nikooz

!
Попередження:
Ознакомься с правилами
Mike Say
Я согласен что мой голос не на что не повлияет но я ПРОТИВ вступлении этого игрока причины?Пожалуйста
1)Ношения Реповского скина...да но просто он его позорит своей игрой!
2)когда я сказал ему что против он сказал типо "ну пожалуйста я не собираюсь влиять на твой голос" вот это было последней каплей жтим он показал что типо мой гголос не так важен в Республике я никто
3)Адекватности я в нем не увидел..
4)В игроке мало чего от Республиканца да до вступления он будет соблюдать кодекс но только до вступления...После я уверен что он на него будет плевать!!
Я думаю моё Против обоснованое

Mike накинул капюшон у тихонечно ушел
-Jet
(Hot @ 26.4.2009, 16:07) *

Я За ево вступление! laugh.gif

Не могу поспорить с вескими аргументами Hot*a, но все же почему для тебя неважен голос Майка?
-Sony-made
Я не казав що він не важливий Майк судить мене так само як і ви всі і якщо він сказав що квест провалений і він проти я маю поважати його вибір , і не впливати на нього в подальшому , бо конкретно квест я завалив !
Mike Say
И ты щитаешь что "вот он против и пусть че мне парится если уже ничего не изменить"
Вот потому я и против у тебя нет стремления есть только желание о приписке и все!!
Это лично моё ввпечетление о игроке!!
-Jet
Прокоментуй)
-Sony-made
Я теж думав що ти можеш так подумати , але нажаль ти не зрозумів якби я при кожному невиконаному квесті просив його зарахувати або загладити який би з мене вийшов республіканець , а твої слова про кодекс реально мене образили ! ! ! !
хоча неважливо.....
Я намагався хочаб щоб ти і написав проти але написав що битись вмію !
Ну ні так ні я маю поважати ваші рішення ! Бо вони чогось коштують....
Як впринципі і ви мої..
І натяки про республіувнський скін , облиш , я не граю всіми республіканцями підряд тільки Обіваном , і молом ,......!!!...1!!!
-Jet
Не забувайте про рольову гру biggrin.gif

Чому ти виходиш на бій в образах Мола (ака Дарт Маул) і Обі-Вана?
-Sony-made
Для мене це представники обох сторін І саме Обівана я вважаю Най най !!!
А мол мені його навіть шкода скільки б він досяг на свілій стороні !

Обіван супровлджує зоряні війни з самого їх початку до самого їхнього кінця він той обаз Доброти Сміливості винахідливості ! Але й він представник республіки її лице буквально ! З появою Обівна у фільмі з'являєтся образ республіки !
Mike Say
(Sony-made @ 26.4.2009, 17:17) *

реально мене образили ! ! ! !

нет эмоций-есть спокойствие.

Запомни!!!
-Sony-made
ніти не зрозумыв це не просто недовіра чи щость подібне , це ..... образа !
-Jet
Чому ти вважаєш, що "Мол" досягнув би чогось там, якби він був послідовником Світлої сторони?

П.С. 2 Майк енд Сони - Пропоную побитись biggrin.gif
Extreme
Цікава дискусія вийшла,але мені всеж цікаво.Ти невиконав мій квест,проявляєш неповагу до деяких(повторюю деяких) республіканців,і все ще хочеш бути частинкою Республіки?
Джет,я усіма руками за ad.gif
Я приймаю ставки %)
-Sony-made
Я намагаюсь його виконати , рекс сьогодні був так у нього іннет не працює а як хтось є на кор. так нема рекса!!!
І ви про дуель чи що ?
Mike Say
Я щитаю что мы не звери зачем лишнее крово пролитие??
Что это принесет??
потом щитаю что заявку разводить во флуд не нужно))
Как когда то мою зделали в флудильню потому
Ответов здесь от меня вы не дождетесь
Mike c улыбкой по хлопал Jet"А по плечу и произнес "я за тобой слежу happy.gif"
Разевернулся и ушел....
-Jet
(Sony-made @ 26.4.2009, 17:48) *

І ви про дуель чи що ?

То була сатира. Ти там пропустив моє питання про Дарта Маула. ninja.gif
-Sony-made
Забаки дуже талановита расса , дехто вважав що Мол їхній пердставник У повній мірі цього слова , він його цькував сідіус Заставив його покинути навчання Джедая , він буквально його переманив , якби він закінчив навчання джедай він би був першокласним !
У нього були всі навички вміння , таланти для цього але не судилось !
Extreme
Не вижу искреннего желания быть одним из нас,не вижу старания выполнить мой квест.Итог-негативное мнение о тебе.
Докажи мне,что я неправ.
-Jet
Оу, а я не знав, що його вчили джедаї. Розкажи детальніше.
-Sony-made
Твій квест я виконую і не думай навіть що забуй чи похибив обставини каті що я мушу працювати з гравцем у якого нет працює через раз і на сервері який Іноді буває не порожнім ,я роблю все щоб бути в республіці , я йду сюди не тому що мені треба приписка абл привілегії я тут бо тут мої однодумці !
Mike Say
Ты хоть сам щитаешь что весомой причиной вступление самого известного и сильного клана есть "однодумці"?!
Ты сам себе врешь.....
Заметь...
-Sony-made

це був дуже нетривалий період джедай приїхав на їхню планету та відчув у ньому силу , і місяць розвивав його здібності але потім він був викрадений сідіусом !

ВІдповідаю майкі , саме те що ми разом і саме те що ти всі думаємо і обднуємось за
нашими принципами , робить Республіку найсильнішою , не аморальність а контроль , не розпуста а організачія , не шкодити , а допомагати це ті принципи на яких я пішов сюди , я себе до таких речей відношу якщо ти вважаеш що ти можеш стровити щось подібне без Однодумців ... успіхів тобі .... , і сумніватись в моїй вірі не думай , не вийде якби ти не був проти , а я як і казав з твоїм рішенням рахуюсь , я ха республіку і я хочу бути в ній , ти немне не зломиш майкі ! ! ! !
Extreme
Це гарно що тебе не зломати,але ти мені ще не довів свого бажання.
І без знаків оклику.
-Sony-made
Завдання виконане!

нажаль зафіксувати саму перемогу невдалось оскільки віконце що випливає не давало цього зробити!
-Jet
Подобається його характер.
Я за.
Mike Say
Вот такого ответа я и ожидал....молодец!!!
Жаль только что я уже не могу сменить голос...
Extreme
Нарешті.Ти зробив те що я і хотів,якіб перешкоди не були у тебе на шляху.За.Його не зломати,як і саму Республіку.
Bumble-Bee
Я ЗА!
Встречался с кандидатом на Siege Server`е и могу сказать:
-Адекватный,
-дружелюбный,
-честный,
-проявляет задатки лидера,
-а так же неплохо играет. happy.gif
Nikooz
Поздравляю, ты принят в ряды Великой и Могучей Священной Республики ! ^^

>>ТыЦ СюДа<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.