Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Jedcat
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Jedcat
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я "народився" на планетi камiно, мав бути клоном-розвiдником, пересуватись наче тiнь i в разi необхiдностi наносити смертель ний удар та зникати.З цим усiм я чудово справлявся,за що отримав прiзвисько Cat (кiт).Так було до того,доки в мене не виявили брак -мутацiю.В мене були вiдсутнi гени покiрностi... Я не знав що й думати,що буде зi мною.В той день магiстр Йода проводив смотр, але звичайно мене туди не допустили.Та ось мене визвав старший по корпусу, сказавши що мене хоче бачити магiстр."Ще й конспiруються"-подумав я тодi -"Бояться що я бунт вчиню!". Але яким було моэ здивування, коли мене справдi привели до магiстра Йоди! Як говориться- не було б щастя, так нещастя помогло.Магiстр сказав що вiдчув у менi силу,що я одночасно й основа армii майбутнього, й найбiльша помилка свiту.Тодi я ще не розумiв цих слiв.Йода вiдправив мене до юнлiнгiв,якi дивилися на мене як на незрозумiло що. Пострiли я вiдбивав через один, а з пересуванням предметiв було трохи краще.Так було до наказу №66. Тодi я з свoiми клонами та джедаями пробився до Татуiна.На орбiтi мене подбили- одiрвали крило й продiрявили мого нещасного золотого R3.Всеж таки я змiг посадить свiй F7, тчнiше, не спалить в атмосферi й катапультуватися над землею. Мiй культяпка отримав 2 дiрки ( вхiдну i вихiдну) та втратив блок оперативки, що в принципi не "смертельно". На Татуiнi я вдосконалював володiння мечем та силою, а мiй астродроiд таскав менi нерфiв(досить смачних) та вомп-крис(рiдка гидота).Сам же R3M6 пiдзаряжався вiд сонячних батарей(хоть сонця,благо, вистачало!).
Через часи я зустрiв мого друга, джедая Dead Walkerа,який нiс розворочений в хлам меч(вiн що,ранкора ним пригощав?).Дякуючи камiнсьним курсам, та електро -зварювальному апарату мого культяпки,(та й курси джедаiв не завадили) меч знову працював та отримав новий дизайн -моднi зварнi шви. Walker розповiв менi по Астрал, i я не мiг стримати радостi що джедаi вижили.Вже скоро я стояв у входу в храм,i просив щоб мене прийняли в орден.Я не знав що Орден доживаэ останнi днi, що голова ради зникне без вiстi,що члени ордену розповзатимуться як таракани, а храм занесе пiском.Коли Infinit зник, ми з Walkerом вiдправилися на пошуки.У квадратi пiд кодовою назвою mygeeto66 ми зустрiли Янека Коса, й дiзнались що союз повстанцiв органiзував Нову Республiку й орден джедаiв.Щож, нехай джедаi повернуться туди, де iм мiсце, та разом з клонами знов стануть на захист Республiки й мирних людей
Chensky
Невже клони володіють силою?)

Ну тільки я клон і тільки я володію силою серед клонів!!!
Jedcat
To Chensky:
Як я написав, в мене була мутацiя, яка спричинила деформатцiю генiв покiрностi та появу вiдповiдальних за Силу.
-Nirvana
Помню нашу встречу, не был доволен я твоим поведением. Ты допускал много ошибок и невежеств, однако потом извинялся. Интересно посмотреть на тебя снова.
Jedcat
To Nirvana
Так,пiд час першоi зустрiчи я ще був пушером. Сьогоднi, десь в 3:00 я може полечу на Наар Шеддаа, за iмперським прапором,може там зустрiнемся.
-Nirvana
Думаю сила сведёт нас вместе
-Moosya
Смотрю здесь давно никого не было....ну что ж Здравствуй!
Вот и я с подвохом=)
Квест:
В комнате 4 угла. В каждом углу сидит по кошке, а против каждой кошки еще 3 кошки. Сколько всего кошек?
Jedcat
У кiмнатi 6 кiшок- 4 по кутках i 2 в центрi.
Yanek
Голосую ЗА! Так как человек приятный в общении, веселый, адекватный, неплохо владеет оружием.
-Moosya
Jedcat м..... подумай еще=)
Загадка на логику а не на математическое мышление)
Jedcat
В кiмнатi 4 кiшки.
-Moosya
Вот...=)
Думаю что ты посмотрел ето гдето, но не в етом суть!
Видно что кандедат старается в первую очередь своими силами, что щас редкость!!!

Я ЗА такого человека в Республике!
Exelent
Розкажи мені Все про Джанго Фетта.(Повністю всю його біографію)
Jedcat
Джанго Фетт — вiдомий мисливець за головами.
В дитинствi на Конкорд-Доун його батькiв убили. Коли йому було 10 , його пiдiбрав Джастер Мерил, воiн-мандалорець. Джанго отримав вiд Дарта Тiрануса пропозицiю стать прототипом для армii клонiв на планетi Камiно.Джанго прийняв його. Джанго брав участь у нападах на Падме Амiдалу. Пiсля другого провалу вбив Зам отруэним дротиком . Убитий у бою з Мейсом Вiнду пiд час Битви на Геонозисi.
Це все що я знаю.
Chensky
Як ти вважаєш.. Чи була б Республіка сильнішою, як би не було б кланів Outcast чи, наприклад, Order Of Anfor?
-Geralt
Chensky

Как сказал мудрый йода, 4 клонам на поле боя, которые отчаялись:

"Вот мы погибнем и нас всегда можно заменить, о нас никто и не вспомнит, мы же одинаковые"
"Может на лицо вы и одинаковые, но потоки силы в вас разные, да и характеры, мастерство тоже."

Jedcat

Какой легион клонов, остался надолго с империей, а также прибыл на камино для уничтожение республиканских клонов?
Jedcat
to Geralt
Це 501 легiон, туди набирали кращих клонiв (коли я ще був на Камiно, сам мрiяв туди вiдправитися blush.gif )
to Chensky
Думаю,нi. Одне прислiв'я говорить:"Хочеш миру- готуйся до вiйни".Також, якщо держава знаходиться у холоднiй вiйнi, то вона направляэ ресурси у конкретнi галузi, активно розвиваэться. В iншому випадку завжди знайдуться люди що паразитуватимуть на бюджетi, процвiтатиме корупцiя,а держава занепаде.(Це не значить що треба воювать,просто такi вже люди,немодiйцi та родiани.)
-Geralt
Что тебе еще известно о 501?
Jedcat
Це була головна ударна група Iмперii.Його називали "Кулак Вейдера"
Chensky
Оу... Вибач, але я не догнав laugh.gif

Думаю,ні.... бла-бла-бла корупція і т.п. бла-бла...
Не почув я чіткої відповіді і підтвердження думки. Спробуй ще раз ad.gif

зІ. У нас ТОЧНО немає холоної війни з Анфорівцями))
-Geralt
Хм. Историю знаеш хорошо. Раз поидеш в армию, то расскажи мне о боевых машинах присущих сеичас на вооружении республики.
Jedcat
Chensky
Завжди вiйни(не геноциди) примножували сили держав.Звучить глупо,але на приклад вiзьмем...ну...хай...планету Земля ,за зовнiшним кiльцем.Мешканцi там дуже агресивнi,збили все що лiтало(купу розвiддройдiв). Вони часто устраюють вiйни (мiж собою- маразм). На приклад вiзьмем так звану "Велику Свiтову"(в межах планети).Пiд час неi був зроблений великий стрибок у технiчному,промисловому,дипломатичному шляхах.А тепер уявiмо,що iснуэ лиш одна велика щаслива держава.Не довго вона сама залишиться великою та щасливою.По сутi дiла ,в неi не буде цiлi.А значить,знайдуться люди що захочуть взять собi бiльше(люди це завжди хочуть,та не завжди можуть).I ось поступово настаэ перiод феодальноiйi роздробленостi.Промотаэмо час на 500 рокiв вперед.I лишаться лиш малi занепалi войовничi князiвства.А тепер йдем назад, та додаем ще одну такуж державу. Далi в нас ё два варiанти розвитку подiй: 1)Одна держава робить технiчний прорив та завайоввуэ iншу; 2)Обидвi держави стрiмко розвиваються та обэднуються.Ну, тепер довiв що краще з iншими кланами, нiж без них _a1.gif
Jedcat
Зараз розкажу про найрозповсюдженiшi бойовi машини клонiв.Наземнi бойовi машини : AT-ST (all terrain speed transport) Одномiсний швидкiсний шагохiд,озброэний двома важкими бластерами.Використовувався для швидких нальотiв та рiзких атак(на приклад у Лiтучому загонi) AT-AT- повiльний транспортний шагохiд, важко броньований та озброэний.Використовувався як бойова машина пiхоти, транспорт для AT-ST(готових до бою чи розiбраних),унiверсальний транспорт,в деяких модифiкацiях- самоходна арт-установка.Маэ безлiч модифiкацiй.
Аерокосмiчнi винищувачi: Х-крил винищувач - не сильно маневрений важкий винищувач,маэ гiпердвигун та додадкову систему пушок на розкладних частинах крил. Використоввуэться при масованих атаках на броньованi цiлi.Пiдтримка дройда-пiлота. Лямбда винищувач- маневрений швидкий винищувач, одно/двомiстний.Назначення- швидкi неочiкуванi атаки на дрiбнi неброньованi цiлi. Може нести протонну торпеду.Найрозповсюдженiший лiнiйний крейсер- Венатор. Використоввуэться як точка базування винищувачiв та бобардув льникiв,арт-платворма,десантний корабель.
Це лише найрозновсюджинiше.
-Geralt
Увидил несколько имперских машин. Ответил на 50%... Но стремление попасть в республику есть. Отвечает не плохо и всвоевременно. Я ЗА.
Haydamaka
(Jedcat @ 14.4.2009, 20:38) *
Завжди вiйни (не геноциди) примножували сили держав. (......................)

Та ну? huh.gif Сам вигадав таке, чи підказав хто?))
Явище феодальної роздробленості зникло із зникненням феодального устрою. В сучсному світі існують сепаратистські рухи, але їх причина в зовсім іншому. І стримувати їх зовнішніми війнами, погодся, маячня повна. І взагалі, просто трохи недоречно зараз наводити історичні довідки, але твої слова не витримують жодної критики. Добре, закрили питання.

Інша твоя фраза
iснуэ лиш одна велика щаслива держава.Не довго вона сама залишиться великою та щасливою.По сутi дiла ,в неi не буде цiлii

юний марксист))
1. Просто для себе (це не квест) подивися в підручниках що таке Держава, і для чого вона існує.
2. Запитання для тебе:
Якщо на твою думку всі держави за визначенням поза війною не можуть мати нормального існування, назви мені громадський устрій, який міг би в такому випадку замінити державу? Або, якщо не підбереш гідного, скажи, що робити державам щоб і не розв"язувати зовнішні війни, і "феодально не роздробитися"? laugh.gif
-Jean Roqua
Расскажи мне свою самую главную цель в жизни.
Jedcat
Як не пафосно,добро дль мене- цiль життя (ну й повноцiнне прожигання часу) Мiй девiз-живи на повну та iншим не заважай. До того ж,як сказав один древнiй мудрець(iз якоiсь дикоi планетки):"Стався до iнших так я хочеш щоб вони ставились до тебе."
Ralf
Знайди в Галактиці воїна Anfor'у Rodni, проведи з ним декілька дуелей. І нехай він відпише мені в ПМ свої враження. Важливо знати про тебе думку не лише республіканців, а й представників інших дружніх для нас кланів.
-Jean Roqua
ответил на мой вопрос, я ЗА
-Nirvana
После встречи с кандидатом остались следующие впечатления: Кандидат грубоват, в бою не показывает уважение.Всё время пытался произвести впечатление, что он махается сабером нереально круто, убивая всех как только можно(включая репов), забыв о главном - республиканцы не убийцы. Я не думаю, что он уживётся в Республике. Воздерживаюсь
Jedcat
Nirvana правий.Як тiльки я його побачив,зразу почав корчить iз себе iдеал.Намагався зробити так,щоб всi моi дii неначе кричали:"Я достойний! Я не пушер! А як я б'юсь! Ось я всiх уложив!" i т.д. i т.п. За цим всiм я забув головне.Щож, хай це буде менi уроком.
Destroyer
Розкажи мені про таких гравців як Вальтар, Бакстер і звичайно не забудь розповісти про Дестроєра( biggrin.gif ). Тільки, як умога більше інформації.
-Nirvana
(Jedcat @ 16.4.2009, 19:50) *
хай це буде менi уроком.

Запомни эти слова. Руководствуйся ими.
Jedcat
Baxter
Народився на планетi Хот.В дитинствi мрiяв виграти чемпiонат гонок на свупах.На 10 рiччя отримав вiд дiда 1 коробку, яку не мiг вiдкрить. На 15 рiччя отримав свуп.Через рiк виграв чемпiонат.
Коли вiдкрив дiдову коробку,знайшов меч,дiзнався що його дiд був джедаэм та пiшов в Республiку. Гарна людина,зустрiчав його на Беспiнi.
А зараз про тебе Дестроер . ти народився на планеті Набу, але цієї планети не пам’ятаэш. Одного дня під час перельоту твiй корабель захватили солдати Імперії, але тобi вдалося врятуватися і опинитись в містi що має назву Равніка. Там ти став послом в Республіку. Ти познайомився з республiканцями,тобi були до душi iдеали Республiки.Тож, коли тебе звiльнили ти пiшов в Республiку. Вживу тебе кажись не бачив,але по одзивам ти дуже вiчливий, гiдний Республiканець.
Tо be continued
Stanley
Приветствую тебя,кандидат Jedcat,приветствую вас,РеспубликанцЫ! handshake.gif
Jedcat,ищи сосредоточие ненависти,боли,зависти и страданий...и отправляйся туда (заходи на ФФА).Я тебя там найду и оценю твоё мастерство владения СилоЙ и оружием,а так же проверю,как ты уживаешься с нашими союзниками и мирными жителями.
Kinder
Приветстувую тебя Stanley и кандидат
Сыграй ОД с Judasik и в одно время напишите на скрин счет...
Скрин сюда _a1.gif
Ralf
У мене, мабуть, зламаний датапад, бо від анфорівця Rodni ще не надійшло жодної інформації _a1.gif
Jedcat
З датпадом все ОК ,я просто не знайшов його....
Ralf
Добре, час є, спробуй виманити його пивом через ПМ _a1.gif
Stanley
2Kinder
Это задание кандидату...или мне? _a1.gif
и в одно время напишите на скрин счет...

Написать на скрин счет - это легко,играть ОД тоже несложно,но иградь ОД и одновременно писать счет на скрине - это сложновато biggrin.gif .
Kinder
Стенли это не тебе...
Это квест кандидату)
Khan Jsi
Против. видел кандидата на серверах, произвёл на меня лишь негативное впечатление: флудит, капсит, слишком много негатива, да и в сражении ведет не очень (бьет на полу, иногда вначале дуели пытается), не серьёзный он...
Jedcat
Нiчого не розумiю...Я звичайно,iнодi капсю, але що б бив на землi,починав дуель не з поклону та "кукання"... До речi Кхана Джсi я особисто не бачив.Прошу сказати де вiн мене бачив та коли.Ща помiняю пароль, бо вiн у мене як iм'я був - Jedcat.
Chensky
Ну і понаписував ти.. +1 Гайдамаці.

Висновок з твоїх слів такий: Немає війни - немає смислу.

Але я ж питав, що було б, як би не було певних держав. І повторюю, у нас з Анфором ТОЧНО немає війни)) і розвиваємось ми незалежно, власними силами.

omG, якась плутанина wacko.gif
Jedcat
Якось незрозумiло я написав,всi запуталися...Смисл в тому що майже всi дипломатичнi вiдносини несуть для держави добро.
Chensky
Опача.. це вже трохи прояснює ситуацію!
Ок, нормально... пропоную зустрітися з тобою.. у різних командах... на КС сервері. (час уточнимо через ПП)

Людина прагне потрапити до Республіки.. щось не вдається, десь спішить, але в цілому будуть люди. Ще я дещо перевірю, наведу справки ))

а покищо я ЗА.

зІ. Ти з дуалами ну нікуди не годишся.. або вчись ними без комбо грати(через які ти і помераєш), або.. я н 3 )
Jedcat
Я вибачаюсь перед Кiндером та Екселентом,але нi Жудасiка,нi Роднi в галактицi не спостерiгаэться...Обох завалив листами по самий спам увiдомив через ПМ,реакцii-нуль в квадратi(тобто нуль).
Atlant
Знаю цього кандидата давненько.І я не спостерігав за ним негативної гри тому я кажу ЗА
Extreme
Не стоит считать флуд,капс,разгильдяйство-негативом.Это лольство.
Республика-огромний механизм с множеством шестеренок,и он достоен стать еще одной.
Огромное такое за,поскольку у кандидата благие намерения,и чистые мысли.
Ralf
(Jedcat @ 20.4.2009, 20:19) *

Я вибачаюсь перед Кiндером та Екселентом,але нi Жудасiка,нi Роднi в галактицi не спостерiгаэться...

Взагалі-то Rodni я просив знайти _a1.gif І справді, як ти пишеш, листи в ПМ він отримав. У вас просто не збігається ігровий час. Тому завдання скасовую. Перечитав я багато інших завдань, і думку про тебе вже склав. Мене цікавить тільки одне: які обставини могли б змінити твоє бажання вступити саме в Республіку?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.