Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Jedcat
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Ventura
Що для тебе символізує герб Республіки?
Jedcat
Дякую Екселенте Ральфе! У вас аватари схожi. З республiки мене й клiщами Не iнцефалiтними,ковальськими не вигонеш! Випадок з Палпатином не маэ повторитись, а сам я не пiду- це зрада.

to Ventura
Герб республiки для мене-сонце добра,благо для людей.Обод навколо-люди.Дать добро усiм одночасно неможливо,тож променi падають не скрiзь.Але де вони падають,э утовщення,а значить таких людей бiльше.А ще герб- перехрестя прицiлу, в яке потрапляють нашi вороги, i якого мають страшитись.
Ralf
Кліщами, кажеш, не вигониш biggrin.gif Ну що ж, відповідь втішила. Це гарна позиція. Мій голос ЗА. Відповіді кандидата на питання засвідчують його щирі наміри і готовність стати республіканцем.
-Nirvana
Наблюдал долго за кандидатом. У него много чегон е получается, но главное он старается. Я голосую ЗА потому что ральф так проголосовалПотому что кандидат стараеться, признаёт свои ошибки и стараеться исправить их.
Bumble-Bee
Я встречался с кандидатом на серверах и могу сказать, что он делает успехи в своем поведении и в искусстве володения оружием. Кроме того Jedcat проявляет себя хорошим другом и товорищем.
Так что я ЗА!
Kinder
Приветствую вас Республиканцы и тебя кандидат handshake.gif
Ну ладно...я тебя недавно видел нормальный перень) адекватный, веселый, приятно играть...я За!
Haydamaka
Прийнятий, вітаю
Ознайомся із >>>цим<<<, і буде тобі щастя)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.