-Ventura
20.4.2009, 23:48
Що для тебе символізує герб Республіки?
Дякую Екселенте Ральфе! У вас аватари схожi. З республiки мене й клiщами Не iнцефалiтними,ковальськими не вигонеш! Випадок з Палпатином не маэ повторитись, а сам я не пiду- це зрада.
to Ventura
Герб республiки для мене-сонце добра,благо для людей.Обод навколо-люди.Дать добро усiм одночасно неможливо,тож променi падають не скрiзь.Але де вони падають,э утовщення,а значить таких людей бiльше.А ще герб- перехрестя прицiлу, в яке потрапляють нашi вороги, i якого мають страшитись.
Кліщами, кажеш, не вигониш

Ну що ж, відповідь втішила. Це гарна позиція. Мій голос
ЗА. Відповіді кандидата на питання засвідчують його щирі наміри і готовність стати
республіканцем.
-Nirvana
21.4.2009, 11:45
Наблюдал долго за кандидатом. У него много чегон е получается, но главное он старается. Я голосую ЗА потому что ральф так проголосовалПотому что кандидат стараеться, признаёт свои ошибки и стараеться исправить их.
Bumble-Bee
21.4.2009, 16:41
Я встречался с кандидатом на серверах и могу сказать, что он делает успехи в своем поведении и в искусстве володения оружием. Кроме того Jedcat проявляет себя хорошим другом и товорищем.
Так что я ЗА!
Приветствую вас
Республиканцы и тебя
кандидат
Ну ладно...я тебя недавно видел нормальный перень) адекватный, веселый, приятно играть...я
За!