Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Legend
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Legend
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Народився я на космічному кораблі "Ізольдія", на якому моя мама працювала кухаркою... Взагалі вона була родом з Альдераану.. Проте її батьківщину знищив лорд Вейдер...
Моє справжнє ім'я - Legerio De Mangot, але всі називали мене скорочено0 Legend. На цьому кораблі я жив до 16-ти років, поки він недуги не померла моя мати. Так, як капітан Ранкарс взяв нову кухарку, мені там місця вже не було... Звичайно, я також допомагав на кораблі. Був у помічниках у молодшого борт-механіка, але цього було замало, що б возити на кораблі ще один голодний рот. Проте вони проявили до мене краплю жалості та викинули мене не де попало, а відвезли на Корускант. І от я стою біля столу, що б отримати громадянство Республіки.
Чому саме Республіка? Тому що в основі тут лежить демократія та свобода слова, а саме це, я вважаю, є найголовніше в утворенні держави.
-Klava
Історія зацікавила _a1.gif
Мати дійсно від нудьги померла? megalol.gif megalol.gif
Як ти збираєшся вчитися володінню світловим мечем,та де ти його візьмеш?
-Legend
Нудьга? Да ні.. В неї була якась хвороба... Наш корабельний лікар не зміг зрозуміти що з нею.. А кухар не така важлива особа, щоб цілий корабель мав виїздити з переферії до центральних світів, у пошуках ліків.

Щодо питання про меч, то я чув тут можна взяти тренувальний меч та практикуватись з ним, адже лише джедаї самі майструють собі меч.
Ralf
До зали увійшов Ralf. Переглянувши паспортний стіл, він підійшов до кандидата який йому найбільше сподобався.
- Тримай,- мовив джедай простягуючи Legend'у важкенький світловий меч,- він тобі знадобиться... у твому завданні. Завдання твоє полягає у знищенні трьох імперських шпигунів. Недавно вони були помічені біля моєї хати системи Блуайс. Нехай буде з тобою Сила.
Джедай повільно вийшов з зали..

(скріни як доказ)
-Klava
невірно прочитав... blush.gif "коли моя мати померла від НУДЬГИ" megalol.gif megalol.gif
що до меча вірно=)
Принеси мені скріни в яких ти тримаєш за горло двох будьяких імперців...
Stanley
Привіт,Legend! handshake.gif

Щодо питання про меч, то я чув тут можна взяти тренувальний меч та практикуватись з ним, адже лише джедаї самі майструють собі меч.

1- Щодо мечів...На обкладинку журналу "=RepubliC DefendeR="Потрібне зображення Saber-а одного з мудріших РеспубліканціВ на ім'я Chtwbatya.знайди це зображення.

2- Дістанься до планети "Холі" і не відходячи від Ікс-Вінга поклонися трьом представникам оф.організацій(окрім АнфорА,БратствА і РеспублікИ)...(їм також можна,але це не враховуватиметься)...уклін має бути обопільним.(Ікс вінг мій,обережно,не зламай) biggrin.gif

Сподіваюся,що зможеш виконати обидва завдання.

До_ЗустрічІ! handshake.gif
-Legend
Прийняв завдання на виконання)
Лише одне питання до Stanley. А що означає "обопільним"?) Типу повним? о_О
Nikooz
Тут как раз подошел Никоз )
Помоему, это значит взаимным )

У меня тоже задание есть.

Недавно ситх по имени Сноз(Snoz) украл важные республиканские данные. Верни их как можно быстрее.
Merchant
Сидячи в своїй квартирі на корусанті, Мерч переглядав через лаптоп заявки на громадянство Республіки. Почитавши заявку Legend'a, Мерч вирішив задати кілька питань.
1.Подивися на картинку в моєму профілі і скажи, що ти на ній бачиш?
2.!Розкажи! мені про нові винищувачі, котрі були винайдені після X-winga.
3.Корабель "Ізольдія", розкажи мені про нього.
Big Loo
Тільки повернувсь з завдання, як пішов до кандидатів на громадянство Республіки.
Задам тобі кілька питань:
1)Розкажи мені,що ти знаєш про Альдеран;
2)Та розкажи про "станцію", що знищила Альдеран.
Stanley
Лише одне питання до Stanley. А що означає "обопільним"?) Типу повним? о_О

Обоюдным
-Konovalov
"В зал медленно вошел Konovalov,огляделся и оставил на столе голопроэктор с заданием для Legend`a,после чего удалился из помещения"

Расскажи в двух словах,кто такой Дарт Бейн и что он сделал?Ведь его имя,по идее,известно всем.
-Legend
2 Konovalov Дарт Бейн, на скільки я чув, був одним з найвеличніших Лордів Темної Сторони. Він започаткував правило Ситхів, по якому має бути лише учитель та учень.. Коли учень ситха стає сильнішим за учителя - він убиває його, стає на його місце Володарем Ситхів та бере собі учня.. Якщо ж, у битві учень не зміг знищити вчителя, то учитель убиває учня і бере собі нового.
2 Big Loo 1) Про Альдераан чув з маминих розповідей. Це була дуже красива планета, що славилася своєю природою... Можна назвати її утопічною планетою.
2) Про станцію чв лише, що це була таємна зброя самого імператора, могутність якої побачила вся галактика..

Далі буде завтра)
-Konovalov
Мне понравился твой ответ.Так же хорошо что ты не используешь копи паст.
Пока что я воздержусь,но ты мне кажешься достойным кандидатом на вступление в Республику.
Постараюсь встретить тебя на сервере.
-Legend
2 Merchant 1) На картинці у профілі бачу тепло та свободу...
2) Вибачаюсь, але нічого не можу повідомити, адже доступ до архівів республіки закритий для тих, у кого нема громадянства.
3) Це було скупчення різних, за характерами, людей. Взагалі Ізольдія слугувала як вантажне судно, для перевезення невеликих груп людей. Ранкарс займався цим приватно. Запам'яталося з цього корабля лише вічно п'яний Матіас, механік якому я допомагав, скарги на життя від дружини Ранкарса, Ізольди (в честь кого і був названий корабель) та усміхнене для мене обличчя мами...
Merchant
1.Кожний бачить різне на тий картинці.
2.
Вибачаюсь, але нічого не можу

Ніколи так не кажи! Попроси когось допомогти тобі, спробуй хакнути базу данних якогось клану rolleyes.gif , короче не мені тобі пояснювати.
3.Я розумію.
Lorien
*До паспортного столу зайшов Lorien
-А так-так пам*ятаю я такого... Мій шлях декілька разів перетинався з ціею людиною...
Хм... що ж в тебе спитати...
Ну наприклад "Чи може бути Істина в Брехні" ?
Nikooz
Отменяю свои квесты. Я ЗА !!!

Причины: Новый год ))

Отвечает нормально, видел на сервере, адекватный))
-Legend
Дякую) Я буду відсутній до другого числа, то не сприймайте будь ласка це, як неадекватність. Просто Новий Рік))
Naruto
Як мені сказала одна мудра людина:"Справжня суть людини відкриваеться в битві".
Тому шукай мене на Холі.
-Klava
Мій голос ЗА грав на холлі...з п*яти дуелей виграв у нього одну(може через лаги,але всеж=))
-Light
Расскажи мне о жителях нижних ярусов планет-мегаполисов.
Big Loo
З якого часу ти граєш на UAG?
Чи не грав ти під іншим ніком?

(все-таки 3 сили за 2 тижня)
-Legend
2 Ralf ось три імперські шпигуни з блу-айсу.

2 Light Хм... Ну можна привести приклад на квітці... Вона живе, в основному, за рахунок сонячноих променів.. Та якщо їх не стане - то не стане і самої рослини. Душа зав'яне.
2 Big Loo 1) Не пам'ятаю.
2) Так, грав.

Stanley
Як,там з моїми завзаннями...?
Вони досить прості,а ти їх пропускаєш і виконуєш наступні. huh.gif
Невже так складно написати щось на зразок -(в мене не виходить виконати твої завдання),або(я виконаю твої завдання,але спершу...)???!
Будь якій розумній істоті НЕ ДужЕ ПриємнО...коли її ігнорують.
Також мені не подобається в деяких особах те,що вони,коли знаходяться в прийомній...намагаються ігнорувати ті завдання,які на їх думку складні і заробляти голоси за рахунок виконання простіших вступних завдань!І таке частенько проходить,але сподіваюсь,у нас такого не буде!

Тебе в цьому не звинувачую,але раджу відписуватися(не можу),або(пізніше),а не переходити на наступні завдання(які більш довподоби)!!!
-Legend
Для чого мені тут за кожен крок відписуватись? Я виконую ті завдання, які попадаються під руку. Поки я не назбирав ще трьох уклонів, а тому не бачу логіки в тому, що б повідомляти щось про це тут. Зроблю - покажу.
-Light
Відповідь невірна. Думай. А заодно розкажи нам, як за пару тижнів гри на порталі ти набив силу 3 ?
Solimr
Яким був минулий нік?
-Legend
2 Light 1)Ну тоді нехай буде так. На нижніх ярусах панує беззаконня. Приклад тому - той же Корускант. На нижні яруси навіть бояться спускатися представники органів порядку. Тому тут, скоріш за все, можна придбати все: від наркотиків та зброї, до людей-рабів.
Люди, що живуть тут, зазвичай, повні злості як на інших, так і на самих себе. Кожен готовий перегризти горлянку іншому за певні речі. Так, як я вже казав, що тут немає сонячного світла, тобто панує темрява, то і нічого хорошого та доброго не може бути в цій частині міста.
2) Ну як, умінням.
2 Solmir Не можу сказати.

-Light
2 Solmir Не можу сказати.

Постарайся будь ласка
-Legend
Я вважаю це не важливим, тому і не повідомлятиму.
-Light
Якщо ти хочеш вступити до Республіки, то соізволь будь ласка
-Legend
Не бачу логіки. Це просто примхи, а не дійсно завдання для вступу.

Я хочу по новій почати форумне життя, мені цього не дають.. Яка ж тут у вас демократія тоді.
Haydamaka
Я хочу по новій почати форумне життя, мені цього не дають.. Яка ж тут у вас демократія тоді.

Логічно

Трохи абстрактне запитання:
йти шляхом найменшого опору - тру чи ні? _a1.gif
-Legend
Ну я вважаю, що треба йти з найменшою шкодою для інших, навіть якщо цей шлях буде довшим та складнішим (а так і буває зазвичай)
_a1.gif
-Legend
2 Lorien Ну для мене явно ні. На мою думку, головне йти шляхом правди. Брехня - ознака темної сторони.
Stanley
Привіт,шановний ******.

2 Lorien Ну для мене явно ні. На мою думку, головне йти шляхом правди.

Змінити ім'я з обличчам і приховувати,хто ти є на справді - це не є йти шляхом правди! closedeyes.gif
Я вважаю це не важливим, тому і не повідомлятиму.

А ми (Solimr,Light і я) вважаємо це важливим! huh.gif
А що було б,якби усі РеспубліканцІ вважали не важливим твій вступ до РеспублікИ??! blink.gif
Не бачу логіки. Це просто примхи, а не дійсно завдання для вступу.

Досить нормальне завдання,а НЕ ПримхИ! _a2.gif (але треба було писати слово не нік,а ім'я)
Примхою було б дати тобі завдання настріляти на стіні "КалаШ" cool.gif Або сто разів підстрибнути і кожен стрибок заскрінити biggrin.gif .
Ти можеш і інші завдання називати "примхами",але якшо ти дійсно хочеш до РеспублікИ,раджу цього не робити.

P.S. І раджу назвати своє ім'я. yes.gif
Haydamaka
На чому особисто для тебе базується довіра?
-Legend
Вибачаюсь за свою грубість, шановні присутні. Але можна якось обійтися без мого минулого ніку? Просто не хочу, щоб минуле кидало тінь на моє майбутнє. Я відрікся від минулого. Живу зараз та спілкуюсь з вами зараз. І дуже хотілося б, що б судили по мені з нинішніх вчинків, а не колишніх. Буду дуже вдячний...)

Довіра базується на взаємодопомозі та виручці.
Soer
Я голосую за, так как пообщался с етим человеком, подуелился и увидел что боец хороший, а самое главное адекватный!
_a1.gif
Адекватность ХАХаА Адекватнось ХА!
Aligator
Яка різниця який у нього старий нік.
Бачу його часто , спілкуватись з ним приємно . Добра людина і сильний гравець.
Тому голосую ЗА! thumbup1.gif
Gothmog
Legend Ты, вроде, стараешься и хочешь попасть в Респубику. Мне не важно, каким было твоё прошлое имя. Намного более важно, чтобы ты не вёл двойную игру - понимаешь, о чём я? Но, я тебе поверю_a1.gif. Голосую ЗА, так как неплохо отвечаешь и проверен на адекватность другими республиканцами. Единственное, что хочу дополнить - любое задание для тебя должно быть важным, так как гражданство Республики нужно, в первую очередь, тебе_a1.gif.
Daiver
по поводу твоего старого ника...

"Ты свободен творить и почитать любое прошлое, какое ты выберешь, чтобы исцелить и преобразить собственное настоящее."

Думаю, в такой ситуации ты как никто другой должен понимать эту фразу... Обьясни ее, пожалуйста _a1.gif
Haydamaka
Зіграв під неоф.ніком із кандидатом кілька дуелей. Незважаючи на те, що удача була на моєму боці, помітно, що битися Legend вміє. Стиль бою досить потужний, навіть агресивний. Будь уважним, щоб не переходити межу.
Відповідаєш теж досить непогано.
За сукупністю вище сказаного я ЗА

П.С. Ти так і не сказав сівй попередній нік. Можливо за ним є щось таке, що тобі не хотілося б переносити на свій новий персонаж. Тоді і не роби цього. Нехай те, що ти намагаєшся від нас приховати, так і залишається з минулим акком.
Lorien
Подивився його відповіді, відповідає гарно, грає добре) Адекватність присутня За _a1.gif
Ralf
Бачив неодноразово гравця на полі бою. Веде себе гідно, боєць сильний. Відповідає на питання добре. ЗА.
Stanley
Многие кандидаты не скрывают свои имена,а называют их,при этом говорят,что проанализировали свои ошибки,осознали их и изменились к лучшему И ОнИ ЗаслуживаюТ УважениЕ и ДовериЕ.

Возможно ты отличаешься от них тем,что сделал какомуто лицу,или группе лиц какую-то ОооченЬ большую КакУ,и возможно не один раз.Поскрльку имени своего ты не назовёшь...по имени к тебе обращаться не буду.

Ты испытываешь страх и неуверенность в своём желании измениться к лучшему!(
Не хорошо всё это.

Я отменяю свои задания и мой голос |Воздержусь|,но ближе к |ПротиВ|.(

Daiver
Иногда называя свое старое имя, люди начинают предвзято относится к человеку.
И могут проголосовать против, даже если человек изменился, и уже далеко не тот, кем был раньше.
Твое право, Legend, не открывать нам кто ты, но ответ на свой вопрос я все-таки жду ad.gif
Думаю, тебя и так примут, но мне все же любопытно...
-Light
Ти не дістанеш і мого позитивного голосу, якщо будеш приховувати своє попереднє ім*я. Можливо, під ним ти зазнав поганої слави, але Республіка вміє пробачати, якщо людина стала на шлях істини. Та коли ти намагаєшся вступити до нашої держави, маючи від нас таємниці, я вважаю це дуже негативним моментом у нашому розвитку. Проти Утримуюсь
Leksa
Напиши мені, коли ти будеш на холі, я з тобою зустрінуся і протестую.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.