(Dan Mor @ 2.8.2006, 16:39)

Хтось знає що таке рольові ігри на природі?
Любителі Толкіена найбільш активні в цьому. Хоча рольові ігри проводять по всьому чому завгодно: Хроніки Нарнії, "Трудно быть богом" (Стругацьких), Fallout і т ін. В тому числі і по Зоряним Війнам.
Хтось чув про Бій За Коррелію - рольову гру по зоряним війнам, яку проводять щоліта біля Києва?
http://offtop.ru/kievjedi/Хтось брав в ній участь?
І найбільш цікаве запитання: якби я запропонував наступного літа провести рольову гру на природі за мотивами Зоряних Війн, або взяти участь у грі інших, хтось би підтримав цю ідею?

Чи всі люблять гратись тільки на комп'ютері?
Я бы судовольствием взял учястие + я сам занимался этим год, брать участие в игре других во-первих опасно,во-вторых просто так принять участия без оглашение официальной командой не выйдет, а вошето можно попробывать было бы жилание.)
(Dan Mor @ 4.8.2006, 16:13)

виготовляється гнучкий меч, з м`якою обгорткою, яким можна лупити ы не поранити. + забороняэмо уколи в голову і в пах.
І якщо у вас є уява, то цього цілком достатньо.
Є такий собі Київський Клуб Джедаїв, але він уже практично розпався. Так що творити рольовий рух Джедаїв в Україні - тільки нам. Треба збирати однодумців. Я розумію, що не кожна людина може зрозуміти це.
Я нащет уколов как я знаю их вобше желательно не импользовать на раливых игрушках запрещено, а в прочем идейка хорошая)