Викладено розклад поєдинків.
Битви розпочинаються з понеділка (22/12) з
21.00. Час початку кожної битви вказаний в розкладі. Всім учасникам - не запізнюватись!!!
Сьогодні ввечері будуть створені відповідні ОБ.
Бої будуть проходити на ОБ сервері УАГу.
Реєструватись на ОБ можуть лише учасники Новорічного турніру (кожне ОБ буде підписане відповідно до пар, що грають - наприклад, Andwer/Dreimon vs. Mad/Sirius), тому прошу всіх інших гравців УАГу в жодному разі на них не записуватись.Правила гри під час ОБ:1. Поєдинок між командами розпочинається одразу після початку ОБ.
2. Поєдинок триває 5 раундів, переможцем вважається команда, яка виграє більше раундів (наприклад, команда, що виграє 3 раунди - вже перемогла).
3. Під час бою забороняється:
- міняти мечі (наприклад замість глефи брати дуали чи сінгл чи навпаки); грати дозволено лише тим мечем, який ви вказали в своїй заявці під час реєстрації на турнір;
- користуватися багами гри, зокрема використовувати баги гри, при яких не повністю відображається анімація удару ("прокрутка" та "затримка");
- вимикати меч (для дуалів та глефи – вимикати обидва леза меча);
- несподівано вмикати другу половину глефи або дуалів під час нападу на суперника;
- стрибок з ударом ногою і стрибок з ударом вперед під час гри з глефою;
- полишати арену, тобто виходити за її межі та бігати чи ховатись у підземних кімнатах Ромарени чи в її коридорах (дозволено грати лише на самій арені Карти).
За порушення цих правил команді будуть нараховуватись жовті картки.
Плей-офф з 08/12 по 11/12? Може ти мала на увазі з 08/01 по 11/01?
Було б непогано ще вставити десь матч за третє місце.
-Dark Mara
21.12.2008, 11:03
Матч за 3-є місце можливо й непогана думка, але чи він так дійсно потрібен?
Наскільки я зрозуміла, система розрахована на те, що буде лише одна пара переможців, які і заберуть головний приз.
Добре, допишемо матч за 3-є місце.
-Zorgik
21.12.2008, 13:28
Может расписание поставить немного раньше?
потомучто вот например у Дарк Арта сломался интернет вчера.
И он будет ходить играть к другу.
Чтоб к нему добратся ему надо полчаса ехать туда.
Родители его неотпустят.
Я расчитывал на часов 8 , 7.
Может поставить нас пораньше?
White Ice
21.12.2008, 13:39
Реєструватись на ОБ можуть лише учасники Новорічного турніру (кожне ОБ буде підписане відповідно до пар, що грають - наприклад, Andwer/Dreimon vs. Mad/Sirius), тому прошу всіх інших гравців УАГу в жодному разі на них не записуватись.
Тоисть для каждой пары будет создано отдельное ОБ?
-Dark Mara
21.12.2008, 13:50
White Ice, будуть створені 15-хвилинні ОБ, кожне ОБ по 5 раундів. Переможцем буде визнана та пара, яка виграє більше раундів (наприклад, перемога в 3 раундах - це перемога в ОБ).
Кожного дня ввечері будуть проводитись по 8 таких ОБ відповідно до розкладу, який викладений вище. ОБ будуть мати відповідні назви - наприклад, Andwer/Dreimon vs. Mad/Sirius - в такому разі на це ОБ повинні реєструватись за синіх Andwer з Dreimon'ом, а за червоних - Mad та Sirius. Всі інші так само дивляться на час ОБ та її назву і реєструються на своє ОБ.
Zorgik, я розумію, що можуть бути різні випадки. Якщо не має змоги грати в той час, то звичайно можна ті поєдинки перенести на годину раніше. Якщо в інших гравців групи не виникатиме проблем з часом і вони зможуть зіграти з вами о 20.00, то я перенесу ваші поєдинки на цей час.
-Zorgik
21.12.2008, 14:57
да если можно спс .
Перенесите наш поединок на 20:00
вторник четверг и в суботу наши игры
Прошу прежде чем переносить спросить разрешения у пары соперника.

В правилах было написано что нужно присутствовать на ОБ сервере с 21-23 каждый день, это правило отменяется?
-Dark Mara
21.12.2008, 15:04
SlyЯкщо в інших гравців групи не виникатиме проблем з часом і вони зможуть зіграти з вами о 20.00, то я перенесу ваші поєдинки на цей час.
От я і питаю, чи зможе ваша пара у вівторок зіграти з ними о
20.00?
Треба просто прийти на свій час на Об, відіграти її і йти відпочивати.
Мы играем с ними в субботу, думаю сможем.
Phantom
21.12.2008, 15:31
С Зоргиком мы играем во Вторник мона перенести=)на 20:00
-Zorgik
21.12.2008, 16:00
Да все решили
Прошу прощения, но я не смогу играть 23 и 25 в назначеное время. Если есть возможность, перенесите пожалуйста время проведения об на 23:15-23:30 или назначте его на любые другие дни. Спасибо.
-Dark Mara
21.12.2008, 19:01
Umka, для того щоб перенести матчі, тобі треба домовитись з тими командами, що грають проти тебе, про перенесення ваших ігор на більш пізній час. Нехай вони відпишуться тут, що згодні грати з тобою в такий то час і тоді я організую поєдинки між вами на прийняту тобі годину.
i |
| Сповіщення: Як виявилось, провести на ОБ синхронно поєдинки один за одним без перерви не можна, тому час трохи змінився. Остання пара буде грати матч аж о 23.20. Реєструйтесь на Об відповідно до назв команд та самих ОБ. |
П.С. Зараз внесу корективи в розклад.
У меня тоже что и Умки...Сейчас попробую договорится на 23:00 со своими опонентами
Fireman
22.12.2008, 18:12
Мара перенеси пожалуйста наш матч на 20:40 или 20:00.
Согласие Jexer(a)&Jonh Alexander(a) есть.
Можно ли перенести или отложить игру на другой день, наперед договорившись с парой соперников?
-Dark Mara
22.12.2008, 20:29
В першому пості додані правила, яких повинні дотримуватись команди під час самої гри на ОБ сервері.
Resarvet
22.12.2008, 20:36
Баг с ногой на глефе также запрещён? Поскольку без задержки с етим будет трудно боротся.
Constantine
22.12.2008, 20:40
видимо, если написано, что задержка запрещена, то она запрещена...
дети...
на прошлогоднем турнире тоже небыло задержки.
-Witcher
22.12.2008, 22:30
Я,Witcher,прошу мене зняти з турніру,так як я зараз в ганебному списку ОБ,тому я неможу приймати участь у турнірі,а також якщо таке можливе поверніть гроші...
-Dark Mara
23.12.2008, 0:02
Результати сьогоднішніх поєдинків внесені до розкладу ігор. Також дивіться тему про склади груп.
Поєдинок Celtic/Sat On vs. Umka/Bad-Mad був перенесений на 23.20 на прохання Умки.
Створені ОБ на сьогодні. Всім учасникам, що мають сьогодні грати, записатись на свої ОБ матчі.
Перенесите наш матч плз на любое другое время. В 21:00 и ранше я несмогу. По возможности прошу назначит на 23:00 или позже.
-Sickle
23.12.2008, 15:42
А за 2-3 места будут какие-то призы оО?
Угу - коробочки от видях победителей)
Alienware
23.12.2008, 19:49
Скорее всего мой напарник Тен не сможет прийти на бой поетому прошу его перенести в случае его неявки. благодарю.
Все наладилось. Перенос поединка ненужен.
Не успеваю на ОБ.. Трабла большая.. Просьба перенести Об на 23..Попробую договорится с парнерами..
-Dark Mara
23.12.2008, 21:53
ОБ між Слаєм/Сіклем та Ральфом/Ламером не перенесла. Причина: попереджати треба хоча б за півгодини, а не тоді, коли вже розпочалась сама гра і прийшли всі, крім одного.
Тому готуйся
Sly до наступного поєдинку і став собі джа... і не забудь виписатись з ганебного списку.
Вы знаете что такое форс-мажорные обстоятельства?
Constantine
23.12.2008, 22:45
а ты знаешь, что такое "балабол", "никого не волнует" ?
ps правильно, слова)
Мара а когда будет наш бой с Блад Реван и Викторией? В таблице написано что в 22:00 сегодня)))) В ОБ нашего матча нету. Так когда мы играем нам же надо знать....
Там мало бути написано 25.12, Мара трошки помилилась
(Sly @ 23.12.2008, 22:40)

Вы знаете что такое форс-мажорные обстоятельства?
Да, це землетрус або торнадо
Напишу всё как есть.. Случилось так что на мою ДР у меня затопило квартиру, ремонт начался осенью и я сьехал со своей квартиры к брату, который на 8 лет меня старше и комп даёт лишь тогда когда его нет или на турнир как этот. Я зарегался на турнир, провёл тренировку трёх часовую со своим напарником, но оказалось что сегодня мой брат встречался со своей девушкой и пришёл с ней домой. И меня согнали, получилось так что сесть и сыграть я мог толька в 22:34+ когда он со своей девушкой ушёл. В этот раз он меня не предупредил, а записать джа за 36 минут на ноутбук я не успевал.. Да и пойти к друзьям моим и брата я не мог и за того что я отравился и меня рвёт постоянно..
P.S. никакого вранья..
Просьба, войти в положение и организовать переигровку..
Constantine
23.12.2008, 23:52
лол...
был бы я организатором, вообще исключил бы за вранье..
Я не вру..толька не сейчас..
Constantine
23.12.2008, 23:54
щас может и нет)
Alienware
24.12.2008, 0:08
Ув. Администрацыя и организаторы турнира я не смог участвывать в турнире из-за не поладок с сетью... выше я уже просил перенести поединок, поетому прошу сделать ету не большую услугу для меня..
ПС: Если можно то на 25-ое так как на странице провайдера написано с 22- 24 нестабильная работа сети(с)Freenet
-Dark Mara
24.12.2008, 0:10
Створені ОБ на другий тур. Всі, хто відповідно до розкладу сьогодні грає, прошу реєструватись на ОБ.
Alienware, хлопці відіграли цей бій без тебе, готуйся до наступного.
Просьба перенести завтрашний мой поединок на 22:50-23:00.
В 23:00 завтра поединок у меня,так что не выйдет...Минимум в 23:30,хотя там помоему тоже игра...
Прошу оповестить свободное время после 23:00. И выбрать время и создать ОБ сразу после последнего ОБ после 23.
-Dark Mara
24.12.2008, 23:51
Створені ОБ на 25/12. Командам, що грають, прошу реєструватись на ОБ. Деякі матчі зареєстровані в час, який просили гравці команд
Матч Jexer/John Alexandr vs. Ramiel/Battery буде переграватись через порушення під час гри та неоднозначність результату. Команді Jexer/John Alexandr попередження за використання світчу під час підсічки.
Час перегравання гри буде повідомлений пізніше.
Phantom
25.12.2008, 11:58
Стоп,стоп,стоп а почему у нас поединок со Sly and Sickle в 23:40 о_О?
мы с Рефрешом не можем,так как школа и вообще был же поединок на 20:00 или 21:00 я непомню точно,как это он оказалсо на 23:40? Марочка
В правилах турнира было написано что нужно появлятся на серверах с 20 до 23, поскольку в 23:00 занято то перенесли на полчаса позже, вель полчаса нечег оне изменят.
P.S. Про школу непарь мозги людям) У тебя или же каникулы сегодня-вчера начались или же завтра будет последний день, когда пар не будет.
Phantom
25.12.2008, 19:23
о_О так ты даже с нами не договорилсо,а уже просиш менять время!Очень умно с твоей стороны! точ точ вы не можете на 21:00 например ваши проблемы !а зачем нас подставлять О_О? в 22:30 мы можем а воть 23 :40 не-а) так что думай и во 2 кто тебе дал право за нас решать взял зделал как себе удобно,очень умно)
Victoria
25.12.2008, 21:22
У нас в команде возникли непредвиденные обстоятельства

моя опонентка сламала руку и не может теперь принимать участие.. кто му же у нас сегодня решающая игра,а с Турнира выбывать я не хочу... что мне делать? может ли за Блуд Равен кто-то другой сыграть, если я найду?
-Al Kapone
25.12.2008, 21:39
Нечего я значительного не менял. Попросил сделать матч чуть познее за 30 часов до игры, когда они ещё не были созданы. Ты также подстраиваешся.
P.S. Напоите капуччино