Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.
Я народився на планеты Корелія у сім"ї фермера. У дитинстві я завжди мріяв стати пілотом, але батько хотів щоб я продовжив його справу. Але у 14 років мені вдалося втікти з ферми у центральні регіони планети, де мене взяли у навчання. Пройшовши навчання, друзі мені порекомендували направитися на Корускант для найму на роботу...... На жаль під час виконання першого ж мого замовлення на мій корабель напали якісь невідомі, вони змогли пошкоди цінний груз та двигун корабля, що мало б привести не до неминучої гибелі, але на моє щастя мене підбрав корабель мандалорців, які забрали мене на свою планету. Довгий час я прожив разом з ними і нібито був задоволенний життям, та з часом почав відчувати себе не на своєму місці. Місяць тому один мій друг з Корусканту, Daregon, який перебував у системі з діловим візитом, запросив мене вступити до Ордену Анфор та розповів про його звичаї. Тиждень тому я прийняв рішення та покинув планету Мандалор. І ось я стою перед вами та бажаю вступити до дружнього Ордену Анфор.
Старый друг,рад что пришел....
надеюсь здесь ты найдеш все что искал в клане....но нас начали тревожить люди из братства...принеси мне голову любого человека из братцтва...
Хмм.. Никогда тебя не видел... Встреть меня на одном из серверов. З.Ы. Если долго найти не сможешь - спроси под какими я никами играю (в ПМ мне). Если я тебя увижу , то напишу.
Нічого проти цього гравця не маю), але нічого позетивного теж покищо не бачив, але є така нагода:
-Відправляйся в храм ситхів і принеси мені три кристала, даю тобі цілий тиждень), да прибуде з тобою сила
Хм Алак дивно що не бачив, я досить давно на порталі... Ок спробую зустріти.
Затоо - буде виконано
вибач)) хотів написате одне вийшло інше.
Сюдя по тому, что регистрация у тебя была 5 месяцев назад, то , я так понимаю, у тебя был другой ник?.. Скажи его, если хочешь в ПМ (это не обязательно, врятли я тебя вспомню

). Мож я тя и видел, но не запомнил, значит ты не делал ничего ни плохого, ни хорошего

.
Ні я всі 5 місяців грав з одним ніком, при чому постійно під ним, не використовуючи лівих ніків. Але тебе я теж мало бачив на сервах) так що нічого дивного.
поговорюють що у таємного братства є системи управлінь бомбою, завдання прошпигувати де воно знаходиться та принеси фотозйомки цьих пультів нано-технологій деяки змоїх шпигунів ,з якими я втратив звязок встигли передати повідомленя через КПК:
*Ссам?8.. рай цє знаход...я наа пласеті татуииин.... зса стін***и ве...ликооого**...муру*
Надіюсь ти виконаеш завдання
Daregon, я приныс голову УБ!
это голова Кайла Катарна...О_о
Я конечно же
ЗА адекватный человек,хорошо что выбрал наш клан
Дякую Дарегон)
Затто, ось, твої кристали:
Реактивный?
За конечно
Kак настоящий воин ты должен уметь выживать в полевых условиях. Существует рыба, которая вполне может заменить свечу. В теле ее содержится до 35% жира. Когда-то в среднем Поволжье ее сушили, втыкали в пазы стен или горлышко бутылки и поджигали. Рыба горела словно свеча. назови мне ее
цель квеста проверить твое упорство и желание попасть в орден.
(с)Cheshir
О, постараюсь найти)
нашел: даная рыба зоветься Минога
моя говорить ЗА
(с)Cheshir
Кого представники раси Ногрі називали Леді Вейдер?
-Holyblade
6.9.2008, 10:29
Знаю етого человека=))Очень часто видел и играл с ним на серверах=)))Играет неплохо,адекватный человек, приятный в общении))))даже заданий давать не буду)))буду очень рад ,если он будет в нашем клане)))я ЗА!=)
Леді Вейдер - Лея Органа Соло.
FFA, каньйон, 5-теро різних уберів убитих снайпою. скріни
Лосс, маладец)) вмієш юзати гугл))
Я ЗА, ввічливий гравець, з мозгами
(Samurai @ 5.9.2008, 21:23)

поговорюють що у таємного братства є системи управлінь бомбою, завдання прошпигувати де воно знаходиться та принеси фотозйомки цьих пультів нано-технологій деяки змоїх шпигунів ,з якими я втратив звязок встигли передати повідомленя через КПК:
*Ссам?8.. рай цє знаход...я наа пласеті татуииин.... зса стін***и ве...ликооого**...муру*
Надіюсь ти виконаеш завдання
Ваша інформація виявилася вірною... Дійсно, таємне братство має певні системи управління на Татуїні, можливо, це і є їхня с-ма керування бомбою. Щоб ви переконалися у достовірності цього пересилаю вам ківлька фотографій:
За!!! Виконуе квести, добре грає,а також адекватний гравець
хм ти виконав завдання, але це ще не все, скачавши твої дані виявилося ,що вони мають потужну орбітальну пушку, яка захищала бомбу атакувавши крейсери та все що було в космосі в радіусі 23 світлових років знайди її принеси скрін де ти її знайшов після цього я сам очолю штурм-группу та знищу її.
Щоб імперія провела свій флот з мінімальними втратами!
Что, как оказываеться, на языке одного из народов планеты Земля означает мой ник? Народ находиться в Евразии
Хм... с эстоноского языка Mina переводиться как "я"
С испанского : mina – девушка, барышня, ну в общем лицо женского пола, детородного возраста. Без эмоциональной окраски .
Вотрой вариант врядли, певрвый возможно. Если оба нет - буду исскать дальше
оба ответа верны, я ЗА
пс
что бы не возникало вопросов, мой ник с этими названиями кроме сходства никак не связан
Однозначно ЗА. Адекватна, добра людина. В міру лолить(не без цього). Гравець не такий вже й сильний, але це не головне.
Потестил. Адекватный, игрок сильный. Отзывы хорошие. Я ЗА этого кандидата.
В каких кланах ты был до того, как пошел к нам?
Грав з ним сильний гравець , Лесс ти можеш пообіцяти цьому ордену , що ти його ніколи не покинеш ? Подумай. Не квапся відповідати !
Lossberg
10.9.2008, 15:14
Abicce - Only MAN.
Iceman я Лосс а не Лесс)). Тяжке питання... я подумаю
Тексь, как я вижу ты в игре почти полгода... а раз так, то по-любому есть игроки, которые заслужили твое уважение, а есть те, кто нет. В тоже время есть те,кого уважаешь ты.
Назови несколько таких игроков.(и тех, и тех)
Lossberg
10.9.2008, 17:46
Ну, я не могу сказать что было много людей которых я не уважаю(даже если они и заслуживают неуважение) Но нескольких могу назвать:
Lonely Wolf, Baltazar, Dark Art, Meth(в свое время сейчас я больше сколняюсь к нейтралньому отношению к ниму), Dirk(с ним непонятная ситация)
С теми кого я уважаю наверное проще) В первую очередь это Daregon кончно, человек который стал моим первым другом на серверах и до сих пор им являеться) А еще я могу сказать что уважаю таких людей: Gimli, Oriw, Spellman, Kot-Den-Sev, Tempus, Danceman. Думаю хватит, хотя это далек не все.
Охарактеризуй степень своего владения каждым из типов светового меча.
Lossberg
10.9.2008, 21:20
Сингл - более менее хотя хотелось бы лучше конечно. Глефа прмерно так же , но катострфоически не хватает практики. Дуалы - плохо(в меру конечно), но очень хочу научиться))
Ну вот и отличненько =)
Дело в том, что я потерял свои Ейшент дуалки... и как раз искал человека, который мне поможет их найти. Итак, я помню, что неслабо перебрал в "Хлебе"...да-да там не только булками тогргуют. Так воть, помню сидели мы с мужиками на складе этой забегаловки, и видно там я их и забыл. Однако я точно помню, что кое-что мне таки в коктейль "Вейдер" (ну типо ведерко фодки и сока томатного... в такой банке специально как шлем ейбогу! и через трубочки пьешь..=) прикольная штука, респект ситхам, что придумали...э..кхм-кхм... я отвлекся

) в общем споили меня как последнего гунгана. ПОмню только, что один из них синглист, а второй глеферюжко... В общем найди мои мечи, и покромсай недругов. 2 головы, по 1 за каждого (ну если найдешь двуголовых мутантов, то можно и две с одного

).
Lossberg
10.9.2008, 22:13
Угу, двухголового мутатнта, у которого в 1 руке сингл а во второй глефа) ))
Ок, я достану для тебя 2 головы) (если я ничего не путаю то 4 скрина))
Lossberg
11.9.2008, 16:55
Самурай, после длительной разведки, яобнаружил что даная орбитальная пшука находтьися на планете Хот. Вот несколько фотографий:
Ти так і не відповів на моє запитання.
Lossberg
11.9.2008, 18:05
Подумай. Не квапся відповідати !
А чим я по твоэму займаюся?) Але я думю що зараз готовий дати вчесну выдповідь...
Я не думаю що зміг би дати таку обіцянку(точніше пообіцяти то я можку завгодно, але чи можу я виконати всі дані обіцянки), бо це МОГЛО Б бути брехнею, так як це життя, хоч і не зовсім реальне, а тут не можна бути завідомо впевненому у будь чому. Тому я стараюся не давати обіцянок такого типу.
Я дав обіцянку, я її виконую і ніколи її не порушу. Ось вчому ми можем спиратись один на одного ! Мені не подобається тому, що може знехтувати рано чи пізно нашою сім*єю ! Я ПРОТИ !
Lossberg
11.9.2008, 18:43
Хм... Взагалі якщо ти не помітив потому що написано , то за по своїй волі я наврядчи порушу дану обіцянку. Тобто я можу пообіцяти що яне покину клану за власним бажанням, але я не можу пообщіцяти що цього не станеться через якісь обставини які не залежать від мене.
ти можеш покинути орден по своїм обставинам. Але я не люблю коли хтось когось обманює. По відповіді інших ти не погана людина. Але в душі в мене дряпають коти. Не знаю.... Більшість проголосували За, до мого голосу ніхто не прислухається тому , що мене вважають "лол"-ом. Гаразд, Я даю тобі шанс ! Використай його.
"Багато людей заслуговують смерті, але багато мертвих заслуговують життя" ! Не прозівай свій шанс

Я Приймаю тебе з Честю і совістю. Я Кажу ЗА!
Прошу вибачення адміністрацію за невирішеність. Пробачте мене перший і останній раз
Lossberg
11.9.2008, 18:52
Дуже тобі вдячний... Я дума, просто ми з тобою думали трохи про різні речі, крім того я не зовсім точно сформулював свою думку... Я впевнений що у подальшому ми також завжди будемо знаходити спільну мову.
Не зусіма думку спільну знайти можна. Але в цьому ордені і шукати не потрібно

Тут всі рівні, нема когось сильнішого когось слабшого

Успіхів
Spellman
11.9.2008, 20:02
я ЗА виконав квест,адекватний ,приемний у спілкуванні
Сьогодні я з штурм групою знищив цю зброю
надіюсь імперія це оцінить) (с) Samurai