Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Maxveol
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
-Maxveol
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Maxveol був з Татуїну. Там він довго працював на полях. Потім, зібравши великий урожай, почав подорожувати. Діставшись на планету Набу, він дізнався про великих хранителів миру — джедаїв, від цього дуже зрадів, адже в ранньому дитинстві йому зажди снилися сни про схожих хранителів миру, і захоплений думкою, що вони є, пішов просити стати таким же джедаєм.
Zairus
При выходе из ангара, где Зайрус только что припарковал свою птичку, он услышал смех.
Хм, интересно, наверняка опять Биг Фил и Найтайс дурачатся. biggrin.gif
И действительно, когда он достиг источника шума, то увидел как в приемную новичков спешат Найтайс и Фил.
Что случилось?
Да ты не поверишь, прибыла очередная партия татуинских ребят, если я не ошибаюсь, то это уже... уже...
Фил начал перебирать в памяти всех, кто хоть разок заскочил в Храм, уже 194 тотуинец. laugh.gif
blink.gif Багатая же планета Татуин на форсюзеров, надобно и самому туда как-то слетать, может сам силенки там наберусь. laugh.gif
Когда Зайрус вошел в приемную, он увидел небольшого роста парня, который почему-то все время прятал лицо под паранжой biggrin.gif .
Максвеол, открой личико (поставь аватарку).
А потом мы продолжим разговор, ато как-то неудобно разговаривать с тем, чье лицо скрыто.
-Maxveol
усе:)
знайти на тему SW довго не міг
Haydamaka
Пам"ятаєш розмову Палпатіна і Анакіна у театрі? Тоді Палпатін доводив, що ситхи дуже схожі на джедаїв. Головний його аргумент мав приблизно наступний вигляд: "Ті, хто здобув владу, робитимуть все, щоб її не позбутися. Джедаї так само тримаються за владу, як і ситхи". Якби на місці Анакіна був ти, що б ти відповів?
-Maxveol
ем...
"Можливо, але ситхи думають лише про себе, а джедаї навпаки — про всіх а про себе в останню чергу" ©

____

А своїми думками:
"Джедаї не мають влади, але над ними є влада — їхня душа і совість"
-Dark Mara
Maxveol, таке питання: Хто з Джедаїв є прикладом для наслідування?
Кого з них ти хотів би бачити своїм вчителем (зі світу ЗВ, не з форуму _a1.gif)?
І в першу чергу через що саме?
Still
Объясни мне пожалуйста это выражение:
"Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало,
Два важных правила запомни для начала:
Чем что попало есть, уж лучше голодать;
Быть лучше одному, чем вместе с кем попало."

Я думаю ты знаеш кто это написал. Мне интересно услышать твое мнение по поводу этого...постарайся ответить своими словами. Спасибо.
Nikooz
К новобранцу подошел Nikooz
Добрый день. Меня долго небыло, по этому я хочу услышать сводку последних новостей(если это будет тебе не напряжно, то в 2-ух словах...) У меня 2 вопроса и задание:
1) Почему в твоей истории ты пишеш про себя, но от "3-эго" лица ?
2) Почему Квай-Гон погиб, если он мог справится с ситхом в схватке ?(свои мысли плз.)
3) Вчера на дежурстве пролета мимо Корибанна и Хота, увидел приземляюшийся имперский корабль разведки... Найди разведчиков, выясни, что они знают, по возможности сохрани им жизнь и доставь их в храм.
-Maxveol
Dark Mara, хотів би бачити учитилем своїм Квай-Гон'а, ціную в ньому його вміння вчити

Still, автора не знаю, можливо ти:)
Хм...
Невідому їжу не варто їсти, адже невідомо що від неї чекати
Аналогічно і з людиною

Nikooz
1. Чогось захотілось так, незнаю чому:) Можливо інтуіція мені підказала, що так приємніше читати. Взаглі — не питайте, незнаю
2. Не буду гадати: незнаю
3. Досвіду з рольових квестів не маю, нажаль
"Корибанна и Хота" це де?
Still
Смысл там чуть чуть глубже. Лучше быть одному а не в компании дураков, ведь с кем поведешся того и наберешся. У каждого человека должна быть точка зрения, и каждый человек должен продумывать то что он хочет сделать. Семь раз отмерь, один раз отрежь. Ты почти правильно продумал.

Загадка. Она простая

Сидят два зайца: один смотрит на север, другой на юг...и они случайно увидели друг друга. Как такое может быть? Попробуй ответить без чъей либо помощи, загадка очень легкая) Удачи _a1.gif
Nikooz
1) Интуиции нет - есть сила. ^^
2) Я хочу узнать твои мысли. Подумай.
3) Транспорты летят с каждой планеты.(П.С. Sige Server)
-Maxveol
(Still @ 24.8.2008, 14:08) *
Сидят два зайца: один смотрит на север, другой на юг...и они случайно увидели друг друга. Как такое может быть? Попробуй ответить без чъей либо помощи, загадка очень легкая) Удачи _a1.gif

ну...
перше, що прийшло в голову, вони сидять на маленькій планеті(астероїді)_a1.gif
Можливо побачили один одного в дзеркалі

3) Транспорты летят с каждой планеты.(П.С. Sige Server)

%)
був там один раз, нічого не зрозумів

2) Я хочу узнать твои мысли. Подумай.

Передивився цей кусочок ще 3 рази, нічого не замітив
читав колись в вікі, що просто йому не достатньо місця було

Слабкість форми Атару таїться в її силі. Для того щоб успішно боротися в рамках Атару, необхідно багато місця. Коли Джинн був замкнений у реакторі Тіда на Набу, ця істина стала трагічно очевидною. Без великого місця для двобою Квай-Гон не зміг протистояти концентрованим і агресивним атакам Лорда Ситха. У комбінації з молодістю Мола ця різниця і призвела до загибелі Квай-Гона.

Джерело: тут
Nikooz
хм...

Слетай снова - посмотри. Я точно знаю, что там были имперцы.

А кроме формы Атару ?!

Свяжись со мной и проведем пару дуэлей.

П.С. Знаеш ВВ ?! Эт. хорошо ^^
П.С.2 Модеры, не "наказывайте" его за оверкойнт плз ! ))
-Maxveol
"Слетай снова - посмотри. Я точно знаю, что там были имперцы."
_a1.gif
Я ж кажу, що раз там був, вчора, але нічого не зрозумів, що робити там потрібно

"А кроме формы Атару ?!"
Я ж кажу, більше нічого не знайшов і не побачив

"П.С. Знаеш ВВ ?! Эт. хорошо ^^"
ага, BB-Code, HTML, CSS, TurboPascal, Delphi, і легко php

"П.С.2 Модеры, не "наказывайте" его за оверкойнт плз ! )) "
я ж по старічці цитував

"Свяжись со мной и проведем пару дуэлей."
Б'юсь не суперово_a1.gif
Still
Хід твоїх думок мені сподобався, але навіщо вирішувати приклад 2+2=4, через косинуси) Я про те що відповідь найбанальніша, а ти поліз за віповіддю у далекі хащі _a1.gif
Відповідь: Два зайці сиділи просто один на проти одного, і виходить так що один дивиться на північ, інший на південь.
І все ж таки я дивлюся на хід думок, а твій хід думок мені сподобався. Я ЗА. Успіху тобі. Я думаю ти скоро до нас приєднаєшся) handshake.gif
-Maxveol
"але навіщо вирішувати приклад 2+2=4, через косинуси)"
дійсно_a1.gif..
спасибі

после подсказке в асе "бери их пару(он и оби ван)"
мои мысли стали следующими: "он хотел, чтобы оби прошёл испытание, чтобы он убил мола и чтобы он смог учить скайуокера"
-Dazzle
Как бы ты охарактеризовал манеру своего боя?...
-Maxveol
б'юсь не суперово, ну і не так вже й я знаю про всі види бою, те що я цитував з вікі — то лише цитата_a1.gif

PS
strength: (3)
Що це значить і від чого залежить?
-Dazzle
Как раз таки от манеры и силы боя и зависит, это чтото в роде репутации, чем больше побеждаешь и меньше проигрываешь, тем выше сила...

А на мой вопрос ответил не полно, я хочу узнать о тебе больше, что б решить как распорядится голосом, вот и спрашиваю, какая у тебя по-твоему манера боя (опиши как можно полнее).
Faust
Что б не мучать тебя заданиями или вопросами...
как раз проверим твою боеспособность.
Сегодня-завтра я найду тебя и мы проведем пару боев. happy.gif

-Maxveol
У мну статичної тактики нема
зараз майже весь час експерементую
а так...
тяжкий сінгл, стараюсь бити збоку, можливо знизу
вчора з Максом експерементував суперприйоми(руками) і політ з пуша_a1.gif
-Dazzle
Ты снова не так меня понял, не меряй все мерками игры, представь, если бы ты сражался по настоящему и опиши характер своего боя (извини что так мучаю, но трудно доходчиво изложить этот вопрос laugh.gif ).
-Maxveol
_a1.gif
я в реалі взагалі не б'юсь
дипломатія рулить_a1.gif
-Dazzle
Видел на серверах, достаточно перспективен, хоть и слабоват. Я ЗА.
-Dark Mara
Отже, ти б вчився премудростям Сили у Квай-Гона. Добре.
А як ти тоді ставишся до поведінки Джинна в Ордені Джедаїв, особливо його стосунків з Радою? Адже думаю ти знаєш, що Квай-Гон був досить впертим і часто не слухав порад Ради, на це навіть Магістр Йода вказував своєвольному Джедаєві.
Чи ти теж наслідував би його, робив би так як і твій вчитель Квай-Гон?
Хоча б пригадати його віру в Анакіна, яка вилилась у появу Імперії.
Твої думки.
-Maxveol
Dazzle, дякую_a1.gif

Dark Mara, хм... про його впертість знаю не багато, тому нічого говорити не буду
"Хоча б пригадати його віру в Анакіна, яка вилилась у появу Імперії."
Хм... якщо одне діло розпочав один, а інший закінчує, то результат не завжди хороший
У Обі-Вана і Квай-Гона були різні думки на навчання і, можливо, якщо вчив би Енекіна Квай-Гон, то він не стави би на Темну сторону Сили. Ну і все-таки Скайуокер-старший повернувся на Світлу сторону Силиad.gif

Адже відомо, що надзвичайно багато в людині залежить від виховання
-Dark Mara
Звичайно від виховання. _a1.gif
Тоді напевно останнє питання - саме про виховання.
Постав тепер себе в ролі вчителя. В тебе у навчанні саме молодий Анакін Скайвокер. Як ти б навчав цього хлопця? Якими методами, засобами перешкодив йому стати на темний шлях?
Хочу почути твій метод навчання - такий собі шлях до справжнього джедая, якому не страшна темна сторона.
-Maxveol
Ех... з мене такий вчитель...

Ну... якщо знав би причину його переходу на темну сторону, то б взяв би його під жорсткіший контроль, наприклад не давав би йому можливості бути з якоюсь жінкою наодинці, адже саме це стало головною причиною переходу — кохання, що є забороненим для джедая

А взагалі... пояснити і, можливо, показати кожному учневі, що темна сторона Сили не має переваг над світлою
-Recon Zero
(Maxveol @ 25.8.2008, 22:25) *

А взагалі... пояснити і, можливо, показати кожному учневі, що темна сторона Сили не має переваг над світлою

Если у темной стороны не преимуществ над светлой, то почему же тогда так много людей пользуются ею?
Nikooz
Провел пару боев - игрок способный.

не давав би йому можливості бути з якоюсь жінкою наодинці, адже саме це стало головною причиною переходу — кохання, що є забороненим для джедая

Не согласен.

П.С. Напиомнаю про квест.
-Maxveol
"П.С. Напиомнаю про квест."
пам'ятаю_a1.gif там дроїдбол був, коли я на сідж заходив

"Если у темной стороны не преимуществ над светлой, то почему же тогда так много людей пользуются ею?"
Вони в це не вірять

PS я ж казав, що з мене вчитель...
Haydamaka
Темна сторона має певну превагу. Згадай, що про неї казав Йода. Або сам подумай.
Zairus
В приемную новичков уверенной походкой вошел Зайрус.
Ну вот, теперь, когда я вижу твое лицо, можно и беседу нашу продолжить.
Как и обещал, дам тебе очень важное поручение.
Вчера смотрел по Галактическому каналу РТВ-1 (Республиканское телевидение) свою любимую телепередачу "Контрабандистские разборки". happy.gif
Так вот там был занимательный сюжет об активности бандитов на Базе Эхо. Месторасположение базы - планета Хот, звездное скопление Siege.
Фотокор РТВ-1 сделал пару снимков злодеяний этих бандитов.

Вот, кстати, небольшой репортаж с места событий!
Зайрус щелкнул по тумблеру и включилась запись вчерашней передачи:
Убийство! Очередное убийство!
Жители Галактики, обходите стороной Базу Эхо, это гнусное место. Сейчас там в открытую хазяйничают банды головорезов, которым чужая жизнь и ломаного гроша не стоит. Сегодня наш фотокореспондент под прикрытием сделала очередные фотографии зверств этих убийц. Сегодня с жизнью распрощался один невинный мальчик, сын местного губернатора, которого головорезы залили в бетон, в знак того, что для них законы неписаны и они не боятся местной власти.

Этому нужно положить конец. Так как ни один гражданин галактики не сможет чувствовать себя в безопасности, пока эта банда бесчинствует на просторах вселенной.
Надеемся, джедаи наконец-то смогут выделить своих людей для решения этой очень важной проблемы и смогут показать всем обитателям галактики, что они действительно пекутся о нас, простых гражданах Республики.

Я думаю, ты понимаешь, - закончил Зайрус, что мы не можем оставить этот призыв без внимания, поэтому тебе пора собираться в путь. Можешь взять с собой кого-то в помощь, так как задание очень опасное и трудновыполнимое.
Но я на тебя надеюсь. Не подведи нас, не ударь в грязь перед жителями Республики и докажи всем, что у джедаев есть действительно хорошие новички, будущее нашего Ордена.

-Maxveol
"Темна сторона має певну превагу. Згадай, що про неї казав Йода. Або сам подумай."
Блискавка Сили, чи що biggrin.gif

Вибачте, квести зараз виконувати не можу
-Nirvana
Представь, что ты дерёшься с противником у которого силы превосходят твои. У тебя есть возможность скинуть его в пропасть. Ты ей воспользуешься?
-Maxveol
Якщо я скажу "так", це звичайно буде проти кодексу
Якщо я скажу "ні", це буде звучати дуже зіграно
Все залежить від деталей обстановки
-Nirvana
Вобще сталкивание противника не противоречит кодексу.В кодексе говорится о честной битве - то есть не бит ь лежачих, безоружных и т.д. Однако если ты умудришься вытолкнуть более сильного противника, то ты не нарушишь кодекс. Если бы ты вытолкнул итак слабого противника, то тогда кодекс был бы нарушен. Вобщем от ответа "мудро уклонился"
Хотелось бы поговорить с тобой лично. (Найди меня)
-Maxveol
Zairus, ось кого знайшов.
Дуже вправно б'ється, тому не з першого разу заваливbiggrin.gif
Чому я так далеко? Тому що прийшлось використовувати комбо "вперед + стрибок + удар", ледве розвернувся, і вже думав, що зникне текст "You killed ---", але встиг_a1.gif

Сильно не бийте, я ще ніколи не виконував квестів_a1.gif
Alphax Kenobi
Maxveol, может ли джедай использовать тёмную Силу (в частности, молнии)? Как ты считаешь и почему?

на скрине с квестом о бандитах на хоте - you killed ObiWan =D
-Maxveol
"на скрине с квестом о бандитах на хоте - you killed ObiWan =D"
Ну і що? Труп то видно))
Хм... я не знаю природи цих сил, але, можлино, при їх використанні вони підсвідомо переманюють на темну сторону виконавця
Zairus
Зайрус откинулся в кресле своего звездолета.
Ох, и жаркий денек сегодня выдался.
Вдруг на экране замигали символы и на дисплее появился отчет Максвеола.
Так, посмотрим.
Хм, хм... Странно...
Зайрус забарабанил пальцами по клавиатуре. Через пару минут ответ был готов:
Максвеол, то, что ты нейтрализовал одного из тех головорезов, достаточно похвально, но... Я почему-то не вижу полной картины сложившейся ситуации. Банда состояла из одного бандита? blink.gif
Как мне кажется, их там больше. Если остальные, увидев потерю своего бойца, убежали с базы, то предоставь мне такую информацию. Если же нет, то ты должен понимать, что убийство представителя их банды, только разозлит их и сподвигнет на очередную серию зверских убийств. Поэтому буду ждать от тебя последующего отчета, где ты укажешь, как именно ты разобрался с этой бандой.

Alphax Kenobi
Ну совсем простой, и многое обьясняющий, пример. Джедай в бою, и так сложились обстоятельства (скажем, меч выбит) что он успевает поразить противника только молниями из руки. Иначе... иначе противник успеет убить кого-то. Спасти жертву можно лишь прибегнув к молниям, следовательно прибегнув к тёмной стороне Силы.

Одну опасность этого ты назвал - действительно, адепт использующий тёмную Силу может быть уже поглощён ею. Но я не про эту опасность, а про то - противоречит ли это кодексу и как следует поступить тому джедаю из примера выше.

А грип не за шею а за пояс? =) Выручить падающего в лаву товарища можно только так. (не факт что толчок Силой на себя его спасёт)
Haydamaka
(Maxveol @ 28.8.2008, 18:19) *

Блискавка Сили, чи що biggrin.gif

Ні. Подумай ще
Чому молоді падавани спокушаються темною стороною, що в ній такого, що може схилити до себе джедая?
-Maxveol
Alphax Kenob, навіть не знаю що відповісти)))
Gaydamaka, можливо відсутність правил, кодексу
Alphax Kenobi
Подумай =). Джедай должен очень хорошо анализировать имеющиеся факты, применять дедуктивный метод. И... и искать информацию.

Совсем конкретизирую и упрощу: Имеет ли право джедай применять тёмную Силу чтобы спасти кого-либо?. Или это противоречит кодексу? Как ты думаешь?
Atton
Как ты думаеш, если бы Реван во время мандалорианских войн не дал бы опора мандалорианцам и не ослушался бы совет, то как бы это отразилось на республике?

Chensky
Передача N1K003"a з планети РідОнлі:

Кандидат, не забувайте про квест!!! імперська розвідка має великий вплив у Галактиці!
Haydamaka
Це вже ближче. Але ти називаєш конкретні приклади. А якщо узагальнити?
-Akatosh
Ник слишком похож на https://xjedi.com/forum/index.php?act=Profile&MID=2634 (Maxwell), что бы не было путаницы попроси кого-то из админов сменить...
-Dark Monkey
Вот тебе задания сегодя Омега покидает орден ситхов и интересует по какой причине. Твоя цель узнать причину если будут осложности с єтим задания то пиши в пм.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.