Я лол), ЗА, квест виконав, нормальні відповіді.
Чим відрізняються дзенкутсу і кокутсу дачі в обох стилях? Чим відрізняється шуто-уке?
І на закуску, раз ти вже вибрав цей нік - назви мені найвідомішого сьогуна.
Зенкутсу дачі відрізняеться від кукудсу дачі тим, що стійка зенкутсу дачі вану тіла розпреділити до передньой ноги треба на 60%, а до задньої- 40%, а на кукутсу навпаки.
Минамото но Ёритомо- це перший сьогунавець, напевно він і самий відомий.
Та ні, я мав на увазі чим відрізняється кокутсу і дзенкутсу в Кіокушині і в Шотокані. І чим відрізняється в цих стлях також шуто-уке.
положення маси тіла:
кукутсу дачі в шотокані на передній нозі 30%, задня-60%, а в кіокушинкаї 30%,70%
зенкутсу дачі в шотокані 60%, 40%, а в кіокушинкає 70%, 30%
шуто-уке в шотокані внутрішнім ребром руки,а в кіокошинкаї ребром долоні.
еееее може матюкатися гаразд?
для цього існує ПМ або Ася.
У тему вашої розмови - принеси 3 скріни, переможних ногами ворогів.
Бажано, щоб у бою, а не по домовленності/дружбі.
-Hero Boy
26.6.2008, 12:43
Т.к я новенький не буду задавать сложные задания=) Отгадай загадку:Маленькое,зеленое и прыгает) Что ето такое?
\оффтоп\Хіро бой дай інший квест на це питтання є три відповіді і всі правильні\оффтоп\
По сабжу: Як там мій квест?(с)Sparrow
-Hero Boy
26.6.2008, 13:16
Хмм.. Ну ладно.. Нет ето не жаба, ето Йода.
Скажы как ты относишся к темной силе? Излагай то что думаешь.
Я недолюблюю темну силу, тому що темна сила вона не сильна, вона просто легка, але багато людей думають навпаки. Вона просто заманює людей, як наркотик, вона каже, що з нею буде краще, що вона не бреше, спасе тебе, але це все навпаки. Тому я недолюблюю темну силу
-Hero Boy
26.6.2008, 13:29

Какето она слабая?

Докажи, что темная сила слабая? Првиеди пример?
Та ти не так зрозумів. просто вона слабше за світлу силу, а потім, що я сказав "легка" це просто "соблазнительная".
-Hero Boy
26.6.2008, 13:39
Один ситх из котора(Дарт Найхилс) с планеты жизнь высосал,(с помощью темной силы)и полностю ие розрушыл! Как ты думаешь ето настолько слабо что-бы говорить что темная сила не сильна?
Как ты думаешь светлая сила на ето способна?
Кстате "Соблазн"-одно из "могуществ" темной силы.....
Так, тому що була ще його протиположність. яку він не зміг вбити своєю темною силою, це була Візас, яка його перемогла.
Так, але світла сила не буде цього робити вона для захисту. А також Дарт Нихулус був джедаєм в юності, а потім ситхом.
хто, на твою думку, був найкращим фехтувальником у всесвіті ЗВ з тих, кого не було в фільмах?

і чому ти так вважаєш?
-Hero Boy
26.6.2008, 14:21
1=)Ты уверен что Визас Мар была его противоположностю?

Ты уверен что именно она его убила?
2=)Ну и что с етого, что он был джедаем?
Hero Boy: так, я вважаю.
Lokki: я вважаю, що всі були рівні, тому що кращих не буває, кожен раз знайдеться кращий та сильніший.
-Hero Boy
26.6.2008, 14:59
1=)Даю шанс подумать ище=)
2=)П.С-нашет вопроса Локки

-О да все такие равные,но почемуто когда 4 мастера джедая пришло арестовать Сидиуса,он угрохал 3 за пару секунд

Но почемуже? силы видь равные?

Или тот случий когда Енакин перебил пол храма...
Локки прошу прощения что мешаю,но он говорит такие интересные вещи,что я не могу удержатсо
Протиположність була Ейтріс.
Чого це 4 мастера один мастер та 3 рицаря джедая, потім Палпатін вбив 3 джедаїв, а його чуть не вбив Мейс Вінду.
Потім Енакін він не сам прийшов в храм, а з солдатами, і він вбив юнлінгов, а не солдатів.
-Hero Boy
26.6.2008, 15:32
Я вообщето ето знаю, ты сказал все равны, какже тогда он так умудрился их прикончить?

П.С-молодец, исправил, была Ейтрис
Просто вони думали що їх багато тому розслабилися, а їх почали неожидонно атакувати тому вбили.
-Hero Boy
26.6.2008, 15:59
Нуу........ Не совсем так.. Короче вот тебе квест:"Удовлетвори мою жажду крови, убей 3 анфоровцев(т.к я посорился с некоторыми из них),убить любым способом(который доказывает что темная сила очень могущественна). Скрины сюда.

Тогда, я отдам свой голос тебе.

П.С-а вобще можно любым-любым способом.
Ні я не буду вбивати анфоровців, тому що це буде зрадження як і клану так і закону клану, в якому говориться що не можна вбивати своїх!!!
всі рівні - це смішно
коли дарт мол угрохав учителя фехтування джедаїв і його падавана, а потім квай гона і майже обі (ну лублять америкоси хепі енди, пришлось зробити тіпа він видєлувався і програв), коли бейн з ученицею завалили 5 джедаїв (включно з майстром зброї і главою армії джедаїв, коли вейдер шинкував джедаїв як положено - невже це рівність, невже всі джедаї розслаблялися перед боєм?
якшо нікого не знаєш чи тобі ліньки ввести текст в гугл, то так і скажи. нагадаю, всесвіт зв простягається на тисячі років...
-Hero Boy
26.6.2008, 16:35
Ладно.....Молодец хоть отказался от квеста моего=)) Хотя ето банально было=)
П.С-посмотрю на голос Локки.( Он знает что он делает).Потом дам свой=)
я просто нікого не знаю хто був добрим фехтувальщиком окрім Йоди
тобто окрім йоди всі погані фехтувальники?)
ладно, тоді про йоду: чому на твою думку він не зміг перемогти сідіуса в 3 епізоді?
Двоє майстрів почали дуель на різних рівнях сили, спочатку перемагав Йода, але коли вибили унього меч прийшлось прибігнути к силі в якому вони були рівні, потім вони впали на трибуну де Йода невдержався та впав, а Палпатин вдержався, я вважаю, Йода не сміг вбити сідіуса тому що вони були рівні між собою.
Яка форма володіння світловим мечем дозволяла Йоді компенсувати малий зріст і фізичну силу?
напевно стрибки(стрибкова форма), він завжди стрибав та при цьому бився
не придумали ще стрибкової форми. у цих форм є назви і навіть номери
Sparrow: є двоє
Degerio: теж двоє
(Sparrow @ 21.6.2008, 18:23)

у чесному бою, на дуельному сервері, здобудь перемогу над п'ятьма гравцями з ТОП-50. скріни

уважно прочитай квест
Ну он такой.... такой... зелененький!

ознакомься с моей активностью и напиши 5 цитат моего форумного лольства.
(Sogun @ 27.6.2008, 11:00)

який?
лівий, з мого квесту. Перероби.
поправка у квесті вибач:
бачу в грі ти почав краще володіти саберами тому 20\0 на ФФА!
даю ще один день на виконання квесту...афтар просив передати, що він кудись поїхав
я ЗА зробив мій квест але чомусь доказ мені в ПМ відправив ,добре веде себе на серверах добре він мій друг в реалі тому я впевнений він клан не зрадить.
ЗІ:викладаю скрін сюди щоб всі побачили і повірили!
3aМагистр, обоснуйте этот голос. Пока не защитывается - Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів(окрiм Магicтрiв)
Тю.. моя новая поправка. Звыняй.
пообщался и поиграл с ним на Холи. точно не против, но сказать, что за пока не могу.
Автор заявки вже присутній?
Ти вже всі завдання виконав?
майже залишилось два квести(Дегеріо та Спероу), а всі інші зробив
Виконуй швидше і після успішного виконання приєднуйся до наших рядів.