"Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки."
Я родился на планете Нар-Шадаа жыл отлично и весело с родителями.Очень любили играть в пазаак.Но однажди на планету напали ситхи и начали истреблять всех... По щасливым обстоятельствам в кваратале котором мы жыли появился Джедай он сражался как мог и ценой собственой жызни спас мою тогда я впервые узнал о Джедаях и поклялся што когдато стану таким же как он.
Я хочу отомстить ситхам за пролетую кровь невинних людей и Джедаев.
Месть ведет на темную сторону
-Chewbatya
6.6.2008, 15:43
Тебе, для начала, в
ЭТИ двери...
Якщо ти прийшов сюда заради майбутньої помсти Ситам,то тобі тут не місце.
Проти.
Если внимательно посмотреть то я написал што хочу стать такимже как тот Джедай а именно защищать невинних от ситхов и проявил свое желание истребить их я думаю им нету места в галактике.Отомстить ситхам ето мое внутренее желание которым я могу управлять и контролировать я щитаю што каждый Джедай имеет ето чувство отмщения ситхам.В етом и разница между ситхами и Джедаями,Ситхи не держать свою злость внутри они ее выплескуют а Джедаи ее сдержуют(но она у них есть)
Haydamaka
6.6.2008, 16:13
Проти. Ненавись, тим більше настільки неприхована, зачиняє тобі двері в Орден. Я навіть не бачу сенса задавати питання, бо фрази "проявил свое желание истребить их" та "каждый Джедай имеет ето чувство отмщения" вже достатньо мені сказали.
В Аттона р\о, його питання я тобі переказую:
Оскільки я також з Нар Шаада, то можу спитати тебе по цій темі

Розкажи мені про Нар Шаада... тільки вточни одну річ: ти сказав що це планета? Я кажу ні... Нар ШАада не планета. Тоді що це? (с) Atton
Нар-Шадаа - це Луна Контробандистів тут проводятся найбільші кримінальні справи в галактиці.На Нар-Шадаа правлять Хатти а як ви знаете по фільму вони контробандисти,для них важливі тільки гроші.На Нар-Шадаа нема одної домінуючої раси там багато рас проживають, томущо туди біжать біженці з інших планет(в основному порушники законів).
Haydamaka
6.6.2008, 16:57
Розкажи як я(Аттон) зв"язаний з Нар Шаада? І кого я туди приводив? © Atton
Спочатку після Мандалоріанських війн ти перейшов на темну сторону сили під руководством Дарта Ревана але в скорі ти пішов з темної сторони і полетів у Нар-Шадаа і сховався серед біженців.Тут ти почав своє контрабандитське життя почав транспортувати рабів та інші види контрабанди.ти привів туди останнього Джедая в галактиці якого изгнали з ордену за зраду Джедаям,тому що він послухався Ревана а не Джедаїв.Потім цей останній Джедай показав тобі силу та навчив тебе нею управляти і ти став Джедаєм.
Haydamaka
6.6.2008, 17:23
Молодець... приемно що хочаб хтозь знае щось про мене

. Я лише ЗА, гарні відповіді на складні питання. © Atton
-Dark Mara
6.6.2008, 17:46
Уяви собі таку ситуацію: ти і ще одна дівчина Падаван навчаєтесь у Мастера Джедая. Ви закохуєтесь одне в одного і приховуєте це від інших джедаїв. Але ваш вчитель дізнається про це і наказує вам припинити ці стосунки. Як ти будеш діяти в цій ситуації: припиниш з нею стосунки (в такому випадку вона перейде на темну сторону) чи продовжиш їх (в такому випадку тебе виженуть з Ордену)? Як правильно вчинити в такому випадку.
Твої роздуми на цю тему.
Як я знаю Джедаям не забороняється кохати,але якщо всехжтаки таке питання то я би припинив ці стосунки томущо учень повинен коритись наказам вчителя тому що непокора означає зрада вчителю та показує неповагу учня,також це може призвести до того що учень може перейти на темну сторону сили(як це показуєтся у фільмі у стосунках між Анакіном та Обіваном).А якщо дівчина справді кохаэ мене то вона не перейде на темню сторону.Я б припинив ці стосунки бо справа важливіша за стосунки,хоч в котре повторюю як я знаю Джедаям не забороняэться кохати(на мою думку).Їм неможна прив'язуватись.
-Dark Mara
6.6.2008, 19:36
В даному випадку вчитель зробив правильно, бо джедаї можуть саме любити (всіх живих істот, в тому числі брата, сестру, друга, вчителя, людину іншої статі), але не кохати, бо в коханні криється пристрасть, а пристрасть веде на темну сторону.
Однак в мінус я тобі це не зараховую. Мені сподобалось, що ти не ослухаєшся свого вчителя; що будеш вірним ідеалам і не піддашcя емоціям.
Але останнє питання в продовження цієї ситуації і твоїх попередніх слів з біографії. Ти розірвав свої стосунки з нею і вона перейшла все-таки на темну сторону (до Ситів). Що ти з нею будеш робити: будеш мстити їй - бо вона Сит, вб'єш її, бо той, хто на темній стороні, не заслуговує на існування в цій галактиці? Чи може вчиниш по-іншому? Як саме - тобі вирішувати.
Мені дуже тяжко буде це зробити але я все ж таки буду змушений її вбити бо вона сітх а сітхи це вороги Джедая якщо я її не вб'ю то вона мене вб'є(ця ситуація дуже добре описується у кінці третього епізоду Зоряних Війн коли Анакін перейшов на темну сторону і Оби-Ван був змушений його вбити).І тут емоції не повинні перешкоджати обов'язку кожного Джедая.
плз позадавайте хтось питання або квести а то з вчорашнього дня жодного питання((
Haydamaka
7.6.2008, 20:55

Ну добре. Я вже проголосував, і впевнений, що думку свою не зміню. Але раптом ти як скажеш шо-небудь, що мій світогляд просто шкереберть поставе, тому ще питаня тобі:
Постав в порядку важливості для тебе наступні категорії:
Любов, закон, життя, дружба, обов"язок, сумління, честь.
Ну ти зрозумів, першим ставиш найважливіше, другим - менш важливе і т.д.
Я вважаю що треба так розставити ці категорії:
1.Закон(тому що Потрібно завжди і усюди слідувати законам Республіки та законам Кодексу Джедаїв)
2.Обов'язок(Обов'язок-Це клятва Джедая якої він завжди повинен дотримуватись та виконувати свої обов'язки Джедая не дивлячись на Всілякі чинники які можуть перешкодити Джедаю у виконанні його обов'язка)
3.Честь(Це заслуга перед орденом та Республікою заслужена вчинками Джедая які він зробив виконуючи завдання які йому надавав орден)
4.Сумління(Тому що сумління це внутрішній голос у Джедая який йому радить як поступити у тій чи іншій ситуації)
5.Дружба(Це відносини при яких ти можеш покластись на ту людину яка називає себе твоїм другом друг завжди допоможе тобі в тяжку хвилину та пожертвує своїм життям заради друга але тільки якщо це не заважатиме виконанню важливого завдання)
6.Життя(Я вважаю що кожний Джедай у випадку загрози його життю повинен в любий спосіб виконати поставлене йому завдання незважаючи на те що друг у пастці тащо під час виконання завдання Джедай може не вижити)
7.Любов(я поставив Любов на останнє місце тому що Любов - пристрасть ,прив'язаність а це може призвести до переходу на темну сторону сили,також Любов супроводжуєтся страхом того що його коханий чи кохана може розлюбити а страх це залог ненависті а ненависть залог страждання)
Haydamaka
7.6.2008, 21:56
Ні, ні, ні. По суті, неважливо, як ти розташуєш ці категорії в середині списку. Але на першому місці мало бути зовсім інше. Доречі, те, що ти поставив далеко не на початку.
Ну якщо це не Закон тоді я вважаю що найважливіше це Честь.(взагаліто я опирався на те що для мене найважливіше а не як має бути адже питання було таке "Що для тебе найважливіше?")
Подожди... а в каких случаях ты нарушишь ЗАКОН? Ведь он первый в твоем списке.
Питання було - що для мене найважливіше?-і щоб я розташував по порядку ось я і поставив що закон ДЛЯ МЕНЕ найважливіший(ти напевно не правильно зрозумів)а взагаліто як сказано у кодексі джедая для нього найважливіша честь(але на мою думку закон найважливіший).І взагалі у законі написано що Джедай повинен бути взірцем Честі тому щоб найважливішим для мене була честь то для мене повинен найважливішим бути закон адже у ньому написано про честь Джедая.
Не ответил прямо ты на вопрос мой... Даже совсем не ответил...
Воздерживаюсь
Jackal.Яж сказав що Закон для мене найважливіший і я його ніколи не порушу але якщо вже на те пішло то відповім.Я порушу закон наприклад коли сітх навмисне повернется до мене спиною(адже Джедай не повинен бити супротивника у спину це підло)тоді я його вдарю.
Хорошо, тогда скажи 1-2 словами: из-за чего лишился ног Анакин?
Анакін лишився своїх ніг через свою самовпевненість яка присущя усім сітхам,він недооцінив оби-вана і через це він лишився своїх ніг.Він вважав що весь світ у його руках і що він найсильніший(він казав що зможе перемогти самого імператора)але це було не так,Його самовпевненість привела його до того що він став наполовину людиною наполовину роботом.Також через свою самовпевненість він лишився і без руку у другому епізоді.
Чи не міг би ти мені допомогти. Повертаючись із свого завдання, я почув, що по галактиці літає гупа солдат та грабує торгові кораблі. Ти повинен знайти їх.(3 скріна SG)
Хорошо, вот моя последняя загадка:
какое слово всегда звучит неверно?
Jackal.Це слово - Невірно.
Очень хорошо, - я ЗА принятие этого кондидата!
А тебе, на будущее скажу, - будь более лаконичным, и в тоже время не теряй красноречие - балансируй!
Зараз він трохи не визначився зі своєю сутністю, але я думаю він зможе контролювати свої ємоції, та й бьється не погано... Отже дам маленький квест на ерудицію... Тобі мабуть не відомо, але я родом з Хейпу... я покинув планету коли був ще малим і нічого про свою батьківщіну не пам"ятаю... розкажи мені про хейпанські світи...
-Dark Mara
8.6.2008, 22:45
Те, як ти відповідав на мої запитання мене задовольнило лише частково. Ти ще не визначився повністю; не зрозумів, що уособлює джедай насправді, які в нього першочергові пріорітети та обов'язки. Тому я поки утримаюсь і буду слідкувати за твоїм вступом далі.
Rostik.Ось я знайшов цю групу солдат (SG).ось скрини.Двох з них я вбив але не встиг заскринити(Чесно)
Dentris, ты стремишься отомстить ситхам... и считаешь что у каждого джедая есть чувство мести и ненависти... И что ситхов стоит истребить...
Боюсь, ты совсем не правильно представляешь себе порядок в Ордене. Твоя ненависть ведет только к темной стороне силы. Голосую против.
Плз не робіть все з гаряча((Matador ти б хочаб запитав щось мене і побачив би що я за людина та може змінивби свою думку((.Не відностесь до мене так вороже будь-ласка.Я ніколи не був за імперію і не збираюсь.(я не такий як ви думаєте я просто не подумав що написав у своїй розповіді я добра людина і ніколи не зраджу Республіку)
Складання заявки є також свого роду тестом, і те що ти там щось не так висловив, свідчить про те що ти погано виконав його... знайди спосіб довести що в тобі немає ненависті ні до кого, в тому числі і ситхів... хм шкода що ти ніколи не чув про мою батьківщіну, гаразд... тоді я зміню завдання, розкажи все що ти знаєш про планету Беспін, адже там я провів своє дитинство...
Беспін-Це газова планета,яка вкрита великими хвилястими хмарами.Один з верхніх слоїв атмосфери прилежний для дихання тому там розвилось багато живих створінь.На Беспіні є так названа"Зона життя" у цій зоні колоністи побудували декілька городів один з них це Облачний город.У Беспіна э дві луни.У зоні життя існують водорості та газові пузирі-Белдони.Також там живуть хижаки такі як Велкери-це літаючі створіння які збираются в стаї,а також можуть створювати навколо себе енергетичне поле.На планеті добувають природний газ Тібанна який входить в атмосферу планети.І на кінець Беспін - це батьківщина Мастера Джедая Джінна Альтіса який тренував своїх учнів у тренуючому центрі Джедаїв у загублених облаках Беспіна.
Добре мій квест ти виконав, але ненавість у тобі чую я. Доведи свою вірність та стриманість джедаям. Допоможи 4-ом джедаєм, а вони нехай тут відпишуть або поклоняться тобі(скріни)
Дуже добре... на моє запитання відповів, тож я ЗА Залишилося переконати інших...
-Snaiperok
9.6.2008, 16:11
Оффтопчик)Виедл Дентриса на серверах !Хорошо владеет световым мечом но я почувствовал в нем немного злости когда играл с ним но я думаю он приложит все усили чтобы ето исправить!Я ЗА!
Rostik.Ось я знайшов чотирьох Джедаїв які погодились до мене поклонитися(доречі ти один з них)).
Проявив себе та зміг мені допомогти. Його майбутнє невідоме, але якщо продовжить в такому дусі, то не покине світлу сторону він ніколи. Я ЗА.
-Dentris
10.6.2008, 22:50
Може ше хтось задасть якісь питання чи квести??
-Chewbatya
11.6.2008, 11:39
В это тяжелое время

, когда Джедай Kol-yan вынужден находится на планете РидОнли, задам я тебе вопрос...
Один знакомый вуки в прошлом году открыл на Кашиике заводик (не завод - подпольный цех

), на котором собирал дроидов. Получалось у него не много, но десяток в год собрать мог... Короче говоря - раз в месяц выходило у него по дроиду... А для того, чтоб его дроиды отличались от других, вуки решил на их голове ставить свою маркировку. Но для учета маркировка должна была отличаться - иначе как отследить какой дроид где находиться.
Когда я был у него, видел пяток экземляров... Ничего, красавцы... А на голове у них были номера:
С30, О31, Н30, ... Как, по логике вещей, продолжалась эта последовательность?
Бачив на Холі, непогано б'єтся, завдання виконує, я ЗА.
-Dentris
11.6.2008, 15:33
Chewbatya.Я незнаю чи це вірно але мені здаэтся що дроідів назвали місяцями та днями у цих місяців отже виходить так- С30(Сентябрь 30 днів),О31(Октябрь 31 день),Н30(Ноябрь 30 днів),і отже виходить що останнього дроіда назвали Д31(Декабрь 31 день).
-Chewbatya
11.6.2008, 16:18
Хорошо, Dentris... Правильно рассудил.
Прочитал еще раз твою заявку и почти готов отдать свой голос, но есть одно пожелание к тебе. Почти неделю ты стоишь у ворот Храма и выполняешь испытания Джедаев. Если бы сейчас была необходимость переподать заявку заново - как бы ты ее написал? Или оставил в том же виде?
П.С. Можешь написать еще раз (без обязательных "Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.")?
-Dentris
11.6.2008, 17:15
Я народився на планеті Нар-Шадаа це не сама краща планета для мого дитинства але все таки це моя рідна планета.Я був дуже вмілий допомагав своїм батькам чим міг та дуже полюбляв Пазаак(карточна гра).Мені батьки дуже часто розповідали про Джедаїв про те що вони захисники галактики що вони несуть добро та надію у серця усіх людей і те що Джедая не можливо вбити.Одного разу на планету напали якісь бандити на чолі з ситхом з червоним світовим мечем,я дуже злякався та зховався у перше побачене мною місце та закрив очі.Далі я чув шаги які до мене йдуть та звук світового меча(я тоді подумав що то мій кінець)аж раптом я почув дивний звук начебто два світових меча вдарились один об одний,я виліз подивитись що там сталося і побачив як з ситхом вступив у бій Джедай який по випадковості був на цій планеті.Він вбив сітха та підійшов до мене і сказав щоб я нічого не боявся та сховався тут і не вилазив доки все не закінчится,аж раптом бандити вистрелили Джедаю у спину і Джедай упав на підлогу,я був у шоці і проседив тут десь 3 години потім виліз і побачив зруйновані доми та все було у димі і у вогні і я прийшов до себе до дому і побачив та мертвих батьків.
Я собі сказав що стану таким же Джедаєм як він і буду захищати невинних та направляти загублених на світлий шлях.
-Chewbatya
11.6.2008, 17:20
Самое главное, что сейчас нет таких фраз:
Я хочу отомстить ситхам за пролитую кровь невинных людей и Джедаев

Надеюсь, что ты станешь
настоящим Джедаем.