Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Serafims
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
Serafims
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Я жил отшельником на планете Дагобах. Мой отец привез меня туда когда я был еще мальчиком, он хотел что бы я тут тренировался выживать в этих больших лесах и зыбучих болотах. Он мечтал что когдато я стану великим наемником и смогу достаточно зарабатывать что б купить комнату гдето на Корусканте. Но однажды когда я стал крепким парнем и хорошо научился обращаться с огнестрельным и холодным оружием. Мой отец сильно заболел и умер. Я остался жить на той планете так как идти мне некуда а летать я не умею=(. Через год я увидел что не далеко от моего домика приземлился корабль от туда вышел парень со световым мечем.Я попросился отвезти меня с этой планеты и он согласился. Но сначала он сказал что ему надо найти какоето странное растение которое очень любил кушать какойто Йода.Он сказал что хотел бы попробывать его.Я спросил у него а кто такой этот Йода? И он сказал что Йода был великим мастером джедаем и жил когдато на этой планете он любил блюдо из растения который он ищет.Хорошо зная планету я нашел ему это растение. По дороге он сказал что чувствует во мне силу и что это сила привела его ко мне.Если б я не обладал силой то б я не выжил на этой планете.И предложил мне попробывать поступить в орден джедаев.
-Chewbatya
Личико свое нам покажи, Serafims... ad.gif
аватар....
Haydamaka
Іноді молодим джедаям під час навчання здається, що їх вчителі-джедаї стримують їх. Не дають повністю розкрити свій потенціал. Як ти гадаєш, навіщо це робиться?
Serafims
Це робиться в першу чергу для того,щоб ми могли контролювати себе і свої емоціі не залежно від різних обставин.
І саме так ми можемо перемогти ворога перебуваючи в рівновазі
Haydamaka
А навіщо контролювати свої емоції? Ситхи, наприклад, свої сили отримують через свої емоції.
І в чому, скажімо, в бою (ну, на серверах, короче) ти проявляєш цей контроль?
Jackal
Представте себе, что Вы встречаетесь лицом к лицу с Императором. Что первым будете делать?
Serafims
Мій контроль полягає в тому,що я не стану нападати на ворога коли він втратив свій меч чи не встих його витягти.я прагну лише чесної битви.
І завжди допоможу тим хто слабкий
Jaiden
Уяви собі картину:
Викрали твого найкращого друга і вирішив піти його врятувати.Пройшовши безліч коридорів і кімнат ти стоїш на розпутті.Є три дороги і біля кожної напис:
1)Підеш-втрариш душу.
2)Підеш-втратиш дружбу.
3)Підеш-втратиш життя.

Що ти обереш,аргументуй?
Serafims
я оберу 4 шлях і врятую себе і друга.
Але якщо не вдасться то я пожертвою собою,тому що він мій справжній друг
А це для мене багато значить
-Obsidan
Как ты думаеш, что для джедая важнее дружба или долг?
Jaiden
Хитрити будеш в заявках до Імпу.Я тобі вказав лише 3 можливих з них і вибирай. closedeyes.gif
Kol-yan
Хорошая история, мне понравилась) Тебя на серваках не помню, так что задам тебе очень сложный вопрос rolleyes.gif
Почему я хожу в кроссовках, а Matador в валенках laugh.gif в ботинках? blink.gif
Haydamaka
Оськільки джедай Аттон має р\о, його завдання педедаю я:

Зустрінемося якось на Холі.. я там к вечору буваю. Проведеш 5 дуелей і хоча б 2 мусиш перемогти (с) Atton

i
Сповіщення:
Serafims. Одразу не помітив, тому сповіщаю зараз. Твоє ім"я дуже схоже на це. А отже не задовільняє правилу 2.1. Попроси кого-небудь із грандмодераторів змінити тобі ім"я.
Serafims
Дякую за оповіщення handshake.gif
Ну,якщо це порушення тоді попрошу,щоб мені дали справжнє джедайське імя

Дякую Kol-yan
Ну я вважаю,що тобі просто в кросівках зручніше,а Matador ходить в ботах тому,що він дигерad.gif

Obsidan вважаю,що дружба важливіша_a1.gif

І зразу відповідаючи на питання Jaiden сказав би,що я виберу 3 коли наприклад тебе викрадуть.Тому цо вважаю,що раз Ви звернули на мене увагу і цікавитесь мною це вже є початок дружби.
І я зовсім не хочу підмазуватись.Мені немає ніякого резону.я завжди говорю правду і те,що вважаю за потрібне сказати
Jaiden
Шлях Джедая - шлях самопожертвы. ObiWan1.gif

Тепер дам тобі практичне завдання:

Один із наших Юнлінгів відправився на Татуін,щоб забрати звідти та доправити до нас дроїда.Але от халепа,на нього напали місцеві гопніки контрабандисти,та забрали дроїда.Все добре якби не те,що в дроїді було повідомлення для Ордену джедаїв,то ж ми вирішили відправити тебе на татуїн на його пошуки.Можливо,що вони розібрали дроїда,тому тобі потрібно знайти хоча б його голову.

П.С.Сідж сервер,мапа татуїн.Знаходиш голову дроїда,хапаєш її та скрінишся. happy.gif
Serafims
Jackal відповідаючи на твоє запитання,вибачаюсь за затримку,я відповім чесно,що ще не думав про те,що я буду робити коли зустріну імператора,але я знаю точно,що першим нападати не буду,але буду готовий вступити в бій.Але якщо можливо буде уникнути його я постараюсь це зробити.

Gaydamaka я приймаю виклик,але наврядчи я переможу такого майстра джедая,як Ви
Хоча б спробую,для мене буде це хорошим уроком
Коли і в скільки годин?
Matador
Kol-yan, который отправился в далекое путешествие на планету РидОнли, связался со мной и просил передать такие слова:

Какой еще дигер? megalol.gif Нет, подумай... Разве я задавал бы вопрос, будь у него такие странные варианта ответа? И разве я задавал бы тебе вопрос с таким ответом, зная что ты ничего ни обо мне ни о Матадоре не знаешь? ad.gif Ответ очень короткий и и четкий biggrin.gif

И мне тоже интересно, че это я диггер megalol.gif Послежу пока за твоими ответами.
-Obsidan
Ответ не верный.
Джедай не должен ставить дружбу выше служения Ордену. Дружба, любовь... Это эмоции, они приводят к негативу. Негатив к тёмной стороне. Я не хочу сказать что дружба для джедаев недопустима. Нет. Я лиш хочу сказать, что для джедая должна чётко стоять прироготива. ЗАКОН на первом месте. Очень жаль, что ты так необдуманно ответил на мой вопрос. Тебе нужно больше задумыватся над философской стороной жизни членов ордена.

Что важнее жизнь или закон?
Haydamaka
Ти неправильно зрозумів. Я передавав завдання Atton'а. Зв"яжись із ним у ПМ
Serafims
Matador ad.gif

Obsidan тепер відповім вірно ЗАКОН
я тільки учень і той хто вчиться,робить помилки _a1.gif

Gaydamaka добре тепер я зрозумів.Дякую.
Чи можна мені запитання? Чи дійсно мені потрібно змінити імя?

Jaiden дякую,що довірив мені цю важливу міссію.я не підведу вашу довіру до мене

Дякую Atton за запрошення.Залюбки погоджуюсь і дуже бажаю зустрічі з тобою ad.gif
Haydamaka
(Serafims @ 7.6.2008, 20:33) *
Чи дійсно мені потрібно змінити імя?

Так. Навіщо мені жартувати? Тобі дійсно варто змінити ігрове ім"я.

-Obsidan
АААААААА! Опять неверно!
Как ты можеш ставить что-то выше жизни? Не люди живут для закона, а закон для людей! очень плохо. Тебе не хватает обдуманности. Пока воздержусь от голосования.
Jexer
Я чувствую добро в тебе _a1.gif
Позволено ли джедаю любить?
Serafims
Obsidan,але ж якби не закон то могло б існівати взагалі життя?
На мою думку в ці речі про які Ви мене запитуєте дуже близькі за осмисленням
я хоть і не розумію глибин цього,але суть дуже проста.Це як на мою думку.
А,як на вашу?
Мені просто дуже зацікавило ваша точка зору Obsidan.
Вважаю,що ми згодом прийдем до одного розуміння.я готовий Вас слухати handshake.gif

Jexer _a1.gif Дякую за підтримку.
Але поскільки любов це емоції,тому джедаю цього не дозволенно.

Gaydamaka Дякую.я послухаюсь твоєї поради
Jaiden
Серафімс,які можуть бути закони без живих створінь?Ти намагався подивитися в корінь?В те,що самі закони придумали живі створіння?Якби небуло їх,то небуло б і законів _a1.gif
Jexer
Serafims я думаю что ты скоро освоишься здесь и вступишь в ряды джедаев если будеш достоин этого blush2.gif
Если б ты оказался в пустыне Татуина кого б ты опасался? ninja.gif
Serafims
Jexer дякую _a1.gif я теж на це сподіваюсь
Піщаних червів,драконів Крайт і пустельних мародерів
Jexer
У кандидата не плохие ответы, и я думаю что он достоин стать джедаем.Я ЗА!!!
-Obsidan
Кандидат быстро находит подход)))) И тем более он изьявляет желание учится. Настоящий юнлинг))) ЗА
-Dazzle
Дуже просте запитання: в якому віці юнлінга беруть у падавани?
Jackal
(Serafims @ 7.6.2008, 12:33) *

Jackal відповідаючи на твоє запитання,вибачаюсь за затримку,я відповім чесно,що ще не думав про те,що я буду робити коли зустріну імператора,але я знаю точно,що першим нападати не буду,але буду готовий вступити в бій.Але якщо можливо буде уникнути його я постараюсь це зробити.

Вопрос был, что первым делом, ты сделаешь? (Начнешь убегать, нападешь, что-то скажешь... все, вы лицом к лицу!)
Serafims
Jexer,Obsidan дякую за підтримку _a1.gif

Dazzle до 13 років

Jackal я б запитав у нього,щоб він розповів мені чому саме він став на сторону зла. ninja.gif І намагався б піти не вступаючи в битву з ним.Але буду на поготові битися
-Dazzle
Знайди мені 3 представника Таємного Братства на різних серверах...
Jackal
Встретившись с Императорм, ты начнешь разговаривать с ним... хм..
Как ты думаешь, есть ли джедаи, которые лишены Силы..?

Shtaket
Нету активности в теме и активности кандедата на форуме.Будем ждать?
-Dazzle
Ще пройшло мало часу, почекаємо...
-Rostik
Гарні відповіді ,тай адекватний він я ЗА. Але боюсь ,що зник він безсліндо.
Serafims
Rostik дякую за підтримку handshake.gif Ні я з вами _a1.gif

Дякую всым за терпіння, а особливо Dazzle
White Ice, МАЕСТРО, Гламур

Jackal ні таких джедаїв бути неможе
Адже тільки, тому що в них є сила вони можуть стати справжнім джедаєм ninja.gif
Jackal
Хорошо..
Когда то, достаточно давно, я совершил ужастное убийство.. Как ты относишься к искуплению?
-Mochalka
Ты должен полететь на Кореллию в город Коронет. Там готовиться покушение на одного из сенаторов (он селониан). На него хотят напасть Outcast (насколько мы знаем, то должно быть 4 особей) будь осторожен, поскольку они пережили много боев и готовы ко всему!
Haydamaka
i
Сповіщення:
Якщо ближчим часом Serafims не відпишеться тут, заявку буде закрито
Serafims
Jackal Всякий достоин на искупления.Но ценна этого искупления очень высока

Mochalka я с виконаю ваше доручення

Gaydamaka я повернувся _a1.gif Мені потрібно було побувати на моїх рідних землях, щоб повернутись з відновленими силами і служити Ордену Джедаїв
-Dazzle
Добре що ти повернувся, може тепер ти зможеш виконати моє завдання...
-Konovalov
Serafims
Ситх-Лорд Бальтазар наращивает свой боевой потенциал с каждым днем.Победи его 3 раза.Докажи что ты достоен Ордена Джедаев.
Jackal
(Serafims @ 21.6.2008, 10:11) *

Всякий достоин на искупления.Но ценна этого искупления очень высока

И какую цену прийдется заплатить? Думаешь в кодексе есть слова о прощении?

Kol-yan
Эх... Почти три недели я жду ответа на свой вопрос... _a2.gif Если не знаешь, то так и скажи - будем думать вместеad.gif
Serafims
Konovalov скажи мені тільки де і коли... _a1.gif

Kol-yan вибач, що не відповідав, але я не бачу твоє запитання _a2.gif
Повтори його ще раз будь-ласка _a1.gif

Jackal не мені осуджувати це і тим більше ставити ціну за цей вчинок
Але я вважаю, що це достойне вищого ступіння покарання,а саме смерті
-Konovalov
Serafims
Вечером на любом из серверов.Он играет везде.
Haydamaka
(Serafims @ 24.6.2008, 11:49) *
Але я вважаю, що це достойне вищого ступіння покарання,а саме смерті

З твоїх слів мені це бачиться наступним чином: приходить, короче, колишній ситх до Ордену джедаїв, каже: "бла-бла-бла, спокута, одумався, помилявся і т.д." А джедаї йому у відповідь: "ми тебе пробачаємо, всі можуть помилятися та виправитися. Але ти маєш заплатити за це наступну ціну - своє життя". І вбивають його. Чудово. Я проти.

i
Сповіщення:
Якщо протягом двох днів не зміниш ім"я, заявку буде закрито як ту, що не задовільняє правила розділу
Kol-yan
Ок... Тогда задаю новый вопрос:

Какой вопрос я задал первым? biggrin.gif (подсказка: ищи в своей теме) И скажи ответ на этот вопрос.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.