Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Merchant
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
1, 2
Merchant
4 Iceman
Це тобі вирішувати вірити чи ні. Все, що я можу сказати, клянуся ad.gif
4 Addax
Барабанщик?
4 Abbice
Знайду іншу. Я вмію megalol.gif
-Iceman
Не одна людина просто вступала в клан і клялася в вірності , а потім просто її переманювали в клан.
Я надіюся що ти не підеш і не кинеш цей Орден. я ЗА!

!
Попередження:
Не вказано аргументів, твої надії - це не вагомі аргументи для голосування - 10 днів р\о
-Addax
Да.
Abbice
(Merchant @ 18.6.2008, 14:15) *

Знайду іншу. Я вмію megalol.gif

А если это единственная совместимая с тобой биологически самка во всей планетарной системе, а самцов пруд-пруди?
Merchant
(Abbice @ 18.6.2008, 19:18) *

всей планетарной системе

полечу в іншу
Адаксе, пробач але я не розумію що саме ти хочеш почути.
-Addax
Ладно проехали happy.gif
Как можно побороть проблему если ты немой, глухой и слепой ?
Merchant
А як я дізнаюсь про проблему, якщо не побачити її, ні почути про неї я не можу.
-Addax
Ну так в том и вопрос.
Abbice
(Merchant @ 21.6.2008, 17:22) *

полечу в іншу

эм...... отговорка... поиск легкого пути... и отсутствие желания достижения цели... я против
-Sarim
Для чого ти існуєш?
Merchant
Джесстер твій квест виконав
Аддаксе, після випускного я не достатньо дорбе міркую, тому відповім так: проблеми не всі вирішуються словом, поглядом чи грубо кажучи слухом. Не пізнавши проблему вирішити її неможливо. В такому стані проблема пізнається так званим 6 відчуттям. А для її вирішення мають знайтися друзі чи просто добрі люди, які допоможуть.

Сариме дякую за це запитання.
Сенс мого "існування"(хоча мені більше подобається вживати термін жити) в самому існуванні. Всі живуть заради життя, в цьому нема якоїсь "вищої" мети. Єдина мета-життя!
-Sarim
Що означає жити заради життя?
Merchant
Так і знав, що ти запитаєш це ad.gif
Життя заради життя, означає, що ми живемо для того, щоб навіть після нашої смерті життя продовжувалось. Коли люди кажуть, що вони живуть заради дітей, то вони фактично живуть заради життя, адже діти це продовження життя. О як я загнув.
-Jesster
ЗА

нубов с глефой валить умеет happy.gif
-Sarim
(Merchant @ 21.6.2008, 21:10) *

Так і знав, що ти запитаєш це ad.gif
Життя заради життя, означає, що ми живемо для того, щоб навіть після нашої смерті життя продовжувалось. Коли люди кажуть, що вони живуть заради дітей, то вони фактично живуть заради життя, адже діти це продовження життя. О як я загнув.

Тобто під словами "заради життя" ти мав на увазі продовження роду? Якщо так, то виходить ти існуєш заради того, щоб розмножуватись. Діти - це твої нащадки, і це вже буде їхнє існування, а не твоє. Висновок: ти існуєш, щоб наробити дітей і померти, щоб вони могли жити після тебе. Ціль життя - продовжити рід.
Merchant
Згоден, з моїх міркувань це логічне заключення. Але не кожний це усвідомлює, і не факт що кожний згоден з моїми міркуваннями.
Samuil
Видел этого человека на серверах, его владение сабером на довольно хорошем уровне (чего редко когда увидишь в новичках). Квесты других членов ордена выполнял правильно. Не вижу причин, не принять его к нам в клан. За
-Sarim
Всі квести виконав, поведінка задовільна, людина адекватна. За і прийнятий.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.