Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Rambo
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
-Rambo
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Історія:
Колись на планеті Vortex,жив джедай,який не боявся смерті(адже якщо б вона настала,то він помер би з гідністю,добиваючись загальної мети джедаїв-перемогти ворожі сили).Цей чоловік був моїм батьком. Але крім смерті є набагато гірші моменти в житті-зрада,підлість.. Одного разу перед вирішальною битвою нашої планети ,мій батько трохи навчив мене вправлятись з сабером, попрощавшись,(невідомо на скільки) він вирушив на поле битви.Але після перемоги в битві,мого батька зрадили(відбулося те,що він боявся більше всого на світі),та силоміць відправили на іншу ,невідому йому планету!...
Пройшло декілька років,прийшла повістка про смерть батька. Мама була в печалі. Але я мало вірив в смерть батька,так як він був хорошим бійцем та пройшов багато "великих" битв!...Я зрозумів, що тут щось не так. І тепер намагаюсь знайти батька... І от мені вже 20років.
Я хочу вступити в ряди Республіки,щоб помститися за батька,та знайти його, чого б це мені не коштувало!
-Jet
Хм... Твій батько був джедаєм поза Орденом?
-Rambo
(Tacitus @ 12.12.2007, 13:40) *

Хм... Твій батько був джедаєм поза Орденом?

Ні. Але з чого ти взяв таке питяння? Я щось питання нерозумію чи що..
-Jet
Я взяв це питання з того, що джедаї не одружуються.

Я так розумію, тепер ти будеш це знати.
Але скажи, чому їм не дозволено одружуватись, як ти думаєш?
-Rambo
(Tacitus @ 12.12.2007, 13:47) *

Я взяв це питання з того, що джедаї не одружуються.

Як так розумію, тепер ти будеш це знати.
Але скажи, чому їм не дозволено одружуватись, як ти думаєш?

Він одружився давно. Чесно кажучи я не знаю кодексу сімейного життя джедаїв)

Думаю,якщо жінку заберуть в полон наприклад сити,то йому прийдеться змиритись з любою вимогою ситів,за для благу жінки!
Як наприклад Анакін, але в нього трохи інша ситуація!
-Jet
Ні, подумай в більш загальному плані. З тебе аватарка на тему Республіки.
Ikrit
Джедаєм ти не зможеш стати якщо помста керує тобою...
Лише довгими медитаціями, ти можеш набратися терпіння і позбутися від жаги помсти.
Принеси докази того що ворога можна перемогти лише захищаючись, і не нападаючи.
(скріни або відео, з будь-якого сервера, як ти переміг сита не атакуючи)
-zapadlo
Скажи что главное для Джедая?
Про что должин думать Джедай?
Кем являютса Ситхи для Джедая?
И что ты удиш делать став Джедаем confused1.gif

i
Сповіщення:

Не повторюй одне і те саме по 100 раз.
-Syler
гммм....ну добре,скажи,що для Джедая лайт сейбер?
-Grodgar
Позно вечером,когда солнце давно уже скрылось за горизонтом и в права вступала ночь.Мои тренировки с тренером Ламеро на световых саберах закончились,я как всегда взбирался на самый последний этаж Академии, где открывался живописный вид
Корусанта. Здесь на последнем этаже, на балконе,я садился в позу лотоса для медитации.Сила что была везде а больше всего проявлялась в живых существах,струилась повсюду...мой разум покидал моё тело и мчался на не понятный зов, что доносился,как мне казалось с края галактики.Разум мчался сквозь пространство,передомной проплывали мириады звезд,пока мной внутрений взгляд не остановился на знакомой планете, да это Ондерон вот и Дускан луна Ондерона.
В тот же миг когда я опознал Ондерон мое видение оборвалось.
-хм... что бы это могло значить?
-Ондерон лояльная республике планета.
-хм...на этом все мои познания о Ордероне заканчиваются,нада посмотреть в базе архивов Академии...
Просидев несколько часов за изучением истории Ондеорана,мне удалось наткнуться на упоминания 10000 тысячи летней давности о том, что на спутнике Ондеорана, Дускане находилась военная база мандалориан, что успешно использовалась и после войны с мандолорианами...
-хм...неужели Мандалориане решились на повторное вторжение?
-Если им удалось добраться до Хота и они искали базу данных в бывшей республиканской базе...
-нада разведать, что там происходить...
Я хотел было прервать свою медитацию и размышления,как сила показала мне новое видение. Это было лицо человека,очень мне знакомое но, я не мог вспомнить,кому же оно принадлежит.
Поразмыслив еще пару минут, в мои мысли пришло имя Rambo!
-хм...Rambo? ах да это же новый будующий студент Академии, мне о нем недавно расказывал Таситус.
-что ж пока, я буду рассуждать о моих ведениях, с советом,стоит когонибудь отправить в ситему Ондеоран, для сбора информации.
-Но причём здесь Rambo? зачем сила показала его мене в тот момент когда я думал о Ондеоране?
-неужели Rambo и есть избранник силы,для этого задания?
-хм... так и поступлю...

На следующие утро.
Когда солнце озарило Корусант, я отправился ко входу в академию, где обычно дожидались новобранцы.
Мой взгляд пробежал по 3 стоящим новобранцам, и остановился на уже знакомом мне лице из моего видения.
Я подозвал Rambo и поведал ему свой план...

Вот моё задание, продолжи мой расказ, что бы в нём было не меньше 333 слов (на,ты,вы)тоже защитываеться за слово) ad.gif
-Rambo
(Syler @ 12.12.2007, 18:54) *

гммм....ну добре,скажи,що для Джедая лайт сейбер?

Сабер для Джедая це не тільки меч,а й головна зброя для захисту.Адже джедай вважає, що битва без сабера-це не битва!

Вибачте якщо щось не так, але я так вважаю.

(Zapadlo @ 12.12.2007, 17:49) *

Скажи что главное для Джедая?
Про что должин думать Джедай?
Кем являютса Ситхи для Джедая?
И что ты удиш делать став Джедаем confused1.gif

Для джедая главное-храбрость,преданность,доверие,стремление к победе.
Джедай должен думать о победе,о своих поступках,и задумываться о будущем...
Ситхи являются для джедая главными,безпощадными и жадными к власти врагами.
Став Джедаем я буду служить республике и защищать интересы народа и естественно сражаться за независимость!
-slimmer
Я хочу вступити в ряди Республіки,щоб помститися за батька,та знайти його, чого б це мені не коштувало!

Против, вероятно ты адресами ошибся, с местью тебе прямая дорога к ситхам.
-Monteki
Стоп! ти хочеш вступити до Ордену за ради того, щоб помстися? Ні хлопче, мені це вже не подобається....Знаєш яка може статися ситуація? Розповідаю:
Ти поступиш в Орден, почнеш негайні пошуки батька, нарешті щось знайдеш. Вийдеш на людину, яка його вбила і під владою гніву захочеш відняти життя у неї! А якщо в той момент гнів заволодіє тобою! І тобі сподобається вбивати! Ти не думаєш, що тебе переманить на іншу сторону? Сторону темноти!
Якщо гнів тобою оволодіє ЯК ти будеш пручатися йому!? Чи може ти і не будеш? Поясни детальніше будьласка.
-zapadlo
Для джедая главное-храбрость,преданность,доверие,стремление к победе.
Джедай должен думать о победе,о своих поступках,и задумываться о будущем...
Ситхи являются для джедая главными,безпощадными и жадными к власти врагами.
Став Джедаем я буду служить республике и защищать интересы народа и естественно сражаться за независимость!

Приблизительно я хотел услышать это:
Для Джедая главное нести мир в Республику
Джедай должин думать о других так как они самоотверженые
Ситхи полноя противоположнасть Джедая
Пра то что ты будиш делать когда станеш чуть полутче happy.gif
Лутче убеди меня что ты не думаеш о мести, а о справидливости! closedeyes.gif
Орден сможит тебя направить на правильною сторону и правельные розсуждение handshake.gif
-Rambo
(Monteki @ 12.12.2007, 20:47) *

Стоп! ти хочеш вступити до Ордену за ради того, щоб помстися? Ні хлопче, мені це вже не подобається....Знаєш яка може статися ситуація? Розповідаю:
Ти поступиш в Орден, почнеш негайні пошуки батька, нарешті щось знайдеш. Вийдеш на людину, яка його вбила і під владою гніву захочеш відняти життя у неї! А якщо в той момент гнів заволодіє тобою! І тобі сподобається вбивати! Ти не думаєш, що тебе переманить на іншу сторону? Сторону темноти!
Якщо гнів тобою оволодіє ЯК ти будеш пручатися йому!? Чи може ти і не будеш? Поясни детальніше будьласка.

"Помста"-це один з синонімів,помста це не обов'язково відбираті життя у людини, але можна поступити по іншому, наприклад довести що зрада-не найкращий спосіб позбавитись від людини яка тобі заважає.Довести йому це буде складно але можна.
Sandman
Помста - це помста ! І не має значення як саме вона буде виконана, оскільки її провокує гнів, злість та образа. А цього джедай не може допускати.
-Monteki
(Rambo @ 12.12.2007, 21:29) *

"Помста"-це один з синонімів,помста це не обов'язково відбираті життя у людини, але можна поступити по іншому, наприклад довести що зрада-не найкращий спосіб позбавитись від людини яка тобі заважає.Довести йому це буде складно але можна.

Не знаю, можливо ти і правий з приводу "Помсти" але....Помста це не вихід..... я поки не бду нічого говорити....подивлюся ще на твої відповіді.Не підвиди.
-Syler
Я тебе розумію,сам колись був одержимий помстою,але я цілком і повністю згоден з Монтекі та іншими...помста це не вихід і ніколи не був виходом зі скрутного становища.....подумай над цим...
-Rambo
Задание Гротгара:

Когда Rambo дослушал план,то согласился исполнить твое задание,пробраться к Хоту было тяжело, но у него это получилось, так же он засек там мандалорцев,которые уже добрались к секретной информации,позже прибыло подкрепление и мандалорцев арестовали.Теперь ты тренеруешь меня и доверяешь еще множество заданий!Конечно я,сделал мало в задании но нашему плану мы придержались ,а главное цель была выполнена!
-Light Val
Я можу сказати тільки, що ти повинен подумати над своїм рішенням вступу до Ордену.
Повчись на своїх помилках і не допускай їх.
Ти можливо не розумієш всієї мудрості джедайства, тобі потрібен час на переосмислення.
Я не кажу проти, але тільки це може тебе врятувати.
-Rambo
(Light Val @ 12.12.2007, 22:24) *

Я можу сказати тільки, що ти повинен подумати над своїм рішенням вступу до Ордену.
Повчись на своїх помилках і не допускай їх.
Ти можливо не розумієш всієї мудрості джедайства, тобі потрібен час на переосмислення.
Я не кажу проти, але тільки це може тебе врятувати.

Добре ,дякую я попрацюю над цим!
-Tenrei
Он приобретает мой голос изза личной мудрости, мужества, приятного стиля игры, и просто личных качеств.
-Monteki
Я все-таки думав, подумав і вирішив. Я погоджуюсь з Light Val.Мені здається тобі треба ще все добре обдумати і хоч трішки зрозуміти мудрість джедайства, а для цього тобі потрібен час. Тому я поки що Проти ..... АЛЕ! це не значить, що і іншого разу я теже буду мати такий погляд. Якщо тебе не приймуть, то я буду чекати тебе в наступному разі. А зараз нехай буде з тобою сила.
-Jet
Я голосую ПРОТИ, оскільки не відповів на моє запитання, невірно відповівідав на запитання інших. Не орієнтуєшся в ідеології джедаїв. За той час, що я з тобою спілкувався - ти залишив в мене гарне враження, ти хороший хлопець. Просто трошки підчитай, трошки попрацюй над собою і все буде thumbup1.gif . Старайся... Я буду допомагати тобі і підтримувати на твоєму шляху... ad.gif І все буде добре, але через певний час.
-Syler
Ти гарна людина Рембо,але я згоден з Тасітусом....Підчитай,порацюй,а коли будеш готовий-ласкаво просимо!!!)) Як це мені не подобається,але......ПРОТИ,але це не означае,що наступного разу буде теж саме,просто не звертай зі стежки світла і все буде файно)
-zapadlo
Если за сегодня на мой вопрос не ответиш, то вопрос сниметса.
-Rambo
(Zapadlo @ 13.12.2007, 15:46) *

Если за сегодня на мой вопрос не ответиш, то вопрос сниметса.

Вибач,але що за питання?
Ти ж відповів,що ти хотів від мене приблизно такої відповіді... --і написав її!
Так на що мені відповідати? blink.gif
-zapadlo
Лутче убеди меня что ты не думаеш о мести, а о справидливости!
Big Phil
Ця людина грає на пристойному рівні, до того ж достатньо часто з'являється на серверах. Сподіваюся, що якщо тебе приймуть, то ти не вважатимеш свою мету досягнутою і продовжуватимеш самовдосконалення. Я За.

З.І.: пост №1400 dance3.gif bo.gif
-Rambo
Zapadlo, я можу довести твою мені задачу -з часом,але як я можу це виконати зараз? Щось нерозумію! Як я можу довести це (на форумі). unsure.gif
Sandman
(Big Phil @ 13.12.2007, 18:50) *

Сподіваюся, що якщо тебе приймуть, то ти не вважатимеш свою мету досягнутою і продовжуватимеш самовдосконалення.

Я переформулюю це в питання: Що буде твоєю наступною метою якщо тебе приймуть в орден і що, якщо не приймуть ?
-Rambo
(Sandman @ 13.12.2007, 20:18) *

Я переформулюю це в питання: Що буде твоєю наступною метою якщо тебе приймуть в орден і що, якщо не приймуть ?

Якщо не приймуть-то я буду працювати над собою(те ,що ви казал про помсту...)та намагатись знову поступити в орден.
Якщо приймуть -то мета тоді моя буде,старатись бути зразковим та честним Джедаєм.
Sandman
Віповв добре, додам тільки, що працювати над собою треба у будь-якому випадку.
Я ЗА
-Syler
Я змінюю свою думку....так,тобі треба попрацювати над собою,хоча не так над собою як над твоїми знаннями стосовно Джедаїв,але ти гарний воїн і ордену такі незавадять,а знання і досвід приходять з часом)...я ЗА

i
Сповіщення:

То ти ЗА чи ПРОТИ?
Corsair
Уже много раз видел его в бою, он неплохой воин _a1.gif такие щас нужны республике, я ЗА!
-Grodgar
(Rambo @ 12.12.2007, 22:24) *

Задание Гротгара:

Когда Rambo дослушал план,то согласился исполнить твое задание,пробраться к Хоту было тяжело, но у него это получилось, так же он засек там мандалорцев,которые уже добрались к секретной информации,позже прибыло подкрепление и мандалорцев арестовали.Теперь ты тренеруешь меня и доверяешь еще множество заданий!Конечно я,сделал мало в задании но нашему плану мы придержались ,а главное цель была выполнена!

Вопчем я Против! невнимательный, или ленивый одну из двух!
-Rambo
(Grodgar @ 13.12.2007, 22:27) *

Вопчем я Против! невнимательный, или ленивый одну из двух!

Вибач друже але я невзмозі виконати твоє завдання,так як дуже багато часу треба,а в мене мало його( для того щоб написати свій текст розміром в 333слова( Та думаю я не лінивий а просто в мене погана фантазія-мабуть...
Я не творача людина( Вибач!
Ikrit
(Ikrit @ 12.12.2007, 14:32) *

Принеси докази того що ворога можна перемогти лише захищаючись, і не нападаючи.
(скріни або відео, з будь-якого сервера, як ти переміг сита не атакуючи)

Я чекаю...
-Rambo
(Ikrit @ 14.12.2007, 17:54) *

Я чекаю...

Ну можно пушем а можно через блок ну и еще както. Чем?
-Amidala
Пушем и еще как-то...Ответы очень недальновидные,немного необдуманные.К сожалению,я не видела тебя на серверах.Но я думаю,что ты познаешь истину джедаев.УДЕРЖИВАЮСЬ.
-Ki-Adi-Mundi
Таситус , я тебя буду такиусом называть если будеш дальше говорить то чего незнаеш!!!
джедаем разрешено жениться!!!!

для рэмбо, обьясни что можна жениться , а чего делать нельзя _a1.gif и я буду ЗА! однозначно. Но если не ответиш , то я не буду решать, впрочем ответ я все же дам.

ах да. Раз ты решил мстить, то скажи, что у тебя после мести останеться?!

(Grodgar @ 12.12.2007, 19:01) *

я как всегда взбирался на самый последний этаж Академии, где открывался живописный вид Корусанта.

megalol.gif ai.gif
а разве академия не на Явине? ai.gif

!
Попередження:

Флуд и оффтоп - уже в который раз - 10 дней р\о
Ikrit
(Rambo @ 14.12.2007, 20:21) *

Ну можно пушем а можно через блок ну и еще както. Чем?

Ти повинен знати що для того щоб перемогти сита, не обов'язково його вбивати.
Принеси мені скрін або відео з переможеним тобою ситом і поясни чому саме він переможений. Тепер ти зрозумів суть завдання?
-Jet
Я не говорю то, чего не знаю. Джедаям с древних времен запрещалось жениться. А то, что уже было после финальной битвы фильма ЗВ - то уже новая совсем эпоха, в которой появилось множество изменений. Например, несколько учеников у мастера и т.п. Но КОДЕКС все это запрещает, а КОДЕКС это те правила и нормы, принципы за которыми живут джедаи. Не вериш мне, так посмотри хоть этот Кодекс и почитай книги.
-Rambo
(Ki-Adi-Mundi @ 14.12.2007, 21:33) *

ах да. Раз ты решил мстить, то скажи, что у тебя после мести останеться?!

Я так зрозумів це для мене) rolleyes.gif
Після помсти,вмене на душі будуть багато думок, "А може він був не таким поганим?","Може не треба було йому мститись?" . Жалість охопить мене,але буде вже пізно! _a2.gif
Тільки після скоїного я зрозумію ,що помста це не найкращий вихід-тим паче для Джедая!(я не про себе-я не Джедай!а взагалі)

(Ikrit @ 14.12.2007, 21:40) *

Ти повинен знати що для того щоб перемогти сита, не обов'язково його вбивати.
Принеси мені скрін або відео з переможеним тобою ситом і поясни чому саме він переможений. Тепер ти зрозумів суть завдання?

Так зрозумів,буду виповняти. Думаю це недовго)
-Amidala
Кроме того,что ты отомстил,ты это сделал необдуманно а теперь у тебя сомнения?А если так каждый поступать будет?Я изменю свой голос на ПРОТИВ
-Rambo
(Amidala @ 15.12.2007, 9:55) *

Кроме того,что ты отомстил,ты это сделал необдуманно а теперь у тебя сомнения?А если так каждый поступать будет?Я изменю свой голос на ПРОТИВ

В мене є своя точка зору от і я її замінив! А якщо той хто відповідае ЗА та ПРОТИ ,він свою думку теж не змінює? Я усвідомив свою помилку! І мабуть я маю право змінювати свою думку. А про "КАЖДОГО" я не кажу. Кожна людина різна. І у кожного свій погляд на це.
-Amidala
Я вагалася,але не голосувала ЗА.Я УТРИМАЛАСЬ,а це означає,що я остаточно не вирішила.А зараз вирішила.Це лише моя думка,тому не гарячкуй так.Можливо,в тебе буде достатньо голосів для вступу.
-Rambo
На скрінах інквізітор, переможений мною(декілька разів) ,тому що він нападав на мене хоч я не проявляв агресії .Він був переможений тому що в ньго багато ненависті до гравців і він захотів вбити багатьох.Але не треба так підвищувати себе,треба бути самим собою. Ця ненависть його і вбила.

Завдання Ікріта.
Ikrit
Молодець! Я ЗА.
-Rambo
Які ще до мене завдання?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.