Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nikrot
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
-Nikrot
я уйду из ордена(если неполучется его переубедить) и сам буду делать то что должен делать настоящий орден(конечно я один не целый орден но яб сторался
Ikrit
Ну что ж, хорошо, я ЗА.
Gerontos
(Nikrot @ 4.11.2007, 18:30) *

я уйду из ордена(если неполучется его переубедить) и сам буду делать то что должен делать настоящий орден(конечно я один не целый орден но яб сторался

і що тут хорошого, якщо 1 джадай думає що орден не правий, то значить ти або чогось не знаєш або ти ситх, ось вам приклад Анакін думав що орден не правильно все робить і почав в ньому сумніватись і предав всіх джадаїв, значить ти б Нікрот став би таким самим джадаєм зрадником, я розчарований в тобі мій голос ПРОТИ
не можна брати таких людей в орден
-Nikrot
яб некогда не пошел(уже не пошел) в ситхи еслиб думал что орден неправый и чтото делал когда бы знал что орден неправ на 100 процентов
Gerontos
(Nikrot @ 4.11.2007, 18:44) *

яб некогда не пошел(уже не пошел) в ситхи еслиб думал что орден неправый и чтото делал когда бы знал что орден неправ на 100 процентов

що зказано те зроблено,моя думка не змінилась
Jaiden
Gerontos,а Квай-Гон теж був зрадником?Поміть він часто йшов на перекір Ордену бо вважав,що вони діють неправильно.
Gerontos
(Jaiden @ 4.11.2007, 18:56) *

Gerontos,а Квай-Гон теж був зрадником?Поміть він часто йшов на перекір Ордену бо вважав,що вони діють неправильно.

він не йшов на перекір, він робив те що вважає буде краще, але не на перекір
-Nikrot
еогда будет вынесено решенье?
Jaiden
Коли він взяв Енакіна він йшов саме наперекір Ордену.Але при цьому темним Джедаєм він не був і не став.
-Neyaa Halkion
ПРОТИВ,я парнишке не доверяю
-Nikrot
спосибо
Gerontos
(Jaiden @ 5.11.2007, 18:08) *

Коли він взяв Енакіна він йшов саме наперекір Ордену.Але при цьому темним Джедаєм він не був і не став.

він його не взяв в учні, а зказав щоб той ходив за ним і стежив, тобто нічого він не порушував
З.И. ні коли не кажи не віру інформацію, хватить тут оффтопити)
Mace
гадаю всім нам стало зрозуміло, що ти з себе представляєш)
2 голоси проти, але переважна більшість-ЗА, тому вітаю, Прийнятий
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.