Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Xose
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
1, 2, 3
Xose
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом, а також Загальною Інформацією, та Історією Ордену.

Рольова історія:
Ім'я : Xose
Вік : 21
Стать : Чоловіча
Зовнішність : Високий чоловік, 186 см . Підтягнута статура, легка і впевнена хода. Довге волосся попелястого кольору зібране в пучок, виразні голубі очі, неначе завжди в пошуку чогось невидимого для ока пересічних громадян, які доповнюють виразну посмішку, від якої віє впевненістю в своїх діях.
Одяг : Обтягуюча синя футболка з довгими рукавами, що підкреслює рельєф м'язів, поверх якої одягнена коротка чорна безрукавка. Сірі шкіряні штани і легкі черевики, з металевими вставками. Лице прикривав капюшон із грубої шкіри, який не давав оточуючим читати його емоцій.
Характер : Під його незворушною безтурботністю, як може здатися на перший погляд, ховалися нескінченна боротьба жадібності з самозреченням, демона і Бога, це було результатом оточуючих факторів: благородного батька - сенатора і дитинства, яке він провів на найнижчих рівнях з друзями, чиї батьки були работорговцями і найманими вбивцями. Більшість його вважають флегматиком і песимістом, насправді це не так, просто він добре вміє приховувати емоції і у нього це добре вдається. Правильніше за все, було б назвати його "​​тверезим реалістом".
Біографія : Народився він в благополучій сім'ї, на красивій планеті, - Корусанті. Начитаний малий вже багато знав різних фактів, легенд та історій про легендарних ситхів, джедаїв, відважних пілотів, хитрих мисливців за головами. Засинаючи, він часто уві сні бачив себе в ролі одного з них. З раннього дитинства, Хосе зацікавився бойовим мистецтвом Террас Касі, ходили слухи, що на Корусанті є академія, навчаюча цьому виду єдиноборства. Довгі пошуки все ж таки увінчались успіхом. Вдало здавши вступні екзамени, суть яких полягала на перевірці физичної підготовки, він приступив до тренувань. Спочатку він не 'ловив зірок з неба', але тренери відзначали його потенціал, який по їх словах "ось-ось" мав розкритись. Незважаючи на своє благородне коріння, він не любив проводити часу в оточенні високопосадовців і їх родин, йому хотілось пригод. Однією ніччю він по наказу батька пішов в доки, на нижній рівень Корусанту за однією 'важливою' посилкою з Набу. Повертаючись назад на нього напала група мисливців за головами в надії забрати цінний предмет. Його врятував влучний снайперський постріл, який пробив наскрізь двох з нападавших, Хосе скориставшись моментом, не розгубився і з допомогою віброножа прикінчив третього. Все ще перебуваючи в стані шоку, він замітив наближаючогося до нього калійця, юного на вигляд, з гвинтівкою за плечима - це був Корран, син одного з голів найбільшого работоргівельного синдикату по ту сторону галактики. Тієї ночі він відвів мене до свого угрупування і наказуючим тоном попросив комлінк батька, пообіцявши за нього броню найвищої якості мандалоріанського походження і нову зброю, вибору він звісно не мав...
Йшов четвертий рік навчання, він закінчив академію с гордим званням "найкращий дуелянт", такої честі були удостоєні тільки 3 випускники і Хосе був серед них.
Як виявилось пізніше, за ним уже давно приглядували "скаути" з декількох кримінальних кланів Корусанта, в надії отримати сильного "вишибалу", але Хосе не вівся на їхні пропозиції, хотя й не спростовував такої можливості в майбутньому.
Справа, як кажуть, залишилася за "малим" - знайти себе, правильно розпорядитися своїми навичками і можливостями ...

Причина поступлення: За 5 років, які я слідкую за ЮАГ-ом, я рахую Анфор найстабільнішим з кланів, враховуючи на мою думку саму більшу відданість клану учасниками, так і відносну стабільність існування, хорошу систему управління, і адекватність більшості анфорівців, яких зустрічав на порталі і серверах.

В реальному житті :
Ім'я : Роман
Вік : 19
Навчання : Студент 3 курсу державного економічного університету в Варшаві (менеджмент, підприємницька діяльність)

Альтернативні аккаунти: Використовував дуже давно для обміну репутацією, ними майже не грав : Deathmond, Frostman

Клани в яких перебував:

1. Неофіційний клан Star Light (створений з другом Neji Hyuuga)
2. Rep -> Rep:RA (напевно найцікавіший час на порталі)
3. Demons (неоф.) -> (оф.) - перейшов під час розвалу республіканської армії, поза якою я себе в республіці не бачив, запросили хороші друзі. Цей клан я по-справжньому називав сім'єю, дуже приємний колектив з яким я надалі спілкуюсь.
Клан розпався через те що забили основоположники ( Dagot, Lion Kennedy), іншим тягнути клан було важко.
4. Team Bring It (фан клан створений знову ж з Neji). Пофанились і дружньо забили на ДЖА.
5. SG - поступив минулого літа. Через деякий час покинув через недостачу часу на навчання.

Сума цифр : 17
Judasik
10\0 на Елеганті, мінімум 2 гравці на сервері крім тебе.
Xose

Сорі за жахливий скрін, не виходило ніяк по-іншому.
Judasik
Чудово!
Чи будеш ти корисним нам?тобто грати ОБ, знищувати ворогів Ордену і т.д. і т.п?
Бачу ти в ВОВ граєш, на оффі?на якому серві?
Xose
Буду обов*язково корисним, куплю голокрон, зможу активно приймати участь в житті Oрдену, завжди подобались заварухи laugh.gif

Так, грав на руофі ще в березні, Галакронд, стартовий сервер, дц пріст(84)
Judasik
Можеш написати свої захоплення, звідки ти?
Glukogen
Хао!
Что тебе больше всего нравится в этой жизни, а что не нравится (опять-таки больше всего)?
Xose
2Daitro:
Сам з Тернополя, зараз буде третій рік навчання в Варшаві.
Захоплення: Плавання, настільний теніс, великий фанат тех хаусу і зарубіжного техно.

2Gluk:
Серьёзный вопрос. Я бы сказал что больше всего в жизни мне нравится путешествовать, следующий год уже расписан поездками с друзьями и однокурсниками по европе.

Больше всего мне не нравятся алчные, самовлюблённые люди, обыденность в действиях.
Judasik
Як там в Польщі?)
Плавання яким стилем?
Подорожувати будете дікарем/стопом, чи культурно?
Чи буде у тебе достатьно часу щоб тримати активність 1-2?
Xose
В Польщі сильно, не жалію про поступлення, попав в інший світ іншими словами.
На рахунок плавання: кролем, кролем на спині і брасом.
Подорожуємо культурно, після одного разу автостопом більше не наважуюсь)
Буде достатньо часу.
Judasik
Вбий гравця Sly, напиши після вбивства "Анфор нічого не пробачає", скріншот сюди.
Xose
Думаю після цього він точно буде мене уникати)
Буду висліджувати. ninja.gif
Excont
Честно ли ты выполнил квест Дэйтро, или кое-кто помог тебе набрать фрагов?)
Xose
Я заходил утром с Неджиком чтобы привлечь народ, ибо было пол 8 и никто не играл.
Набил фраги я сам
Glukogen
Чи став би ти бити старих людей, якщо цього вимагатиме ситуація? І наведи приклад.
Xose
Якщо вони б загрожували моєму життю.
В любому іншому випадку - ні.
Lossberg
(Daitro @ 21.8.2013, 10:59) *
Вбий гравця Sly, напиши після вибвства "Анфор нічого не пробачає", скріншот сюди.

І ще три рази Sparco. Він заслуговує на це. Слова ті ж самі
Miracle
Больше всего мне не нравятся алчные, самовлюблённые люди

тяжко наверное на портале whistling.gif

Жду выполнения квеста Лосса:3
Therion
(Xose @ 21.8.2013, 13:40) *

Якщо вони б загрожували моєму життю.
В любому іншому випадку - ні.

А если бы угрожали жизни другого человека?

По каким критериям ты готов судить, кто в данной ситуации заслуживает расправы, а кто спасения?
Xose
2Therion:
Я думаю на жизнь другого человека никто не имеет права покушаться, будь это подросток или старый мужчина, ответ такой же.

Тут какой-то особенной формулы не существует, все происходит в зависимости от сложившеися ситуации и обстоятельств.

For Daitro:

Therion
Когда полицейский стреляет в преступника, который хочет убить других людей, он покушается на жизнь другого человека. Он тоже не в праве?

Туманно отвечаешь. Приведи несколько разных ситуаций и твои действия в них.
Xose
Да, но у него есть преимущество, ведь он выступает в роли закона и защищает других.

1 ситуация: Вижу в переулке старика, предположительно насильника, который пристает к девушке и всячески ее домагаеться - подошел бы со спины и швырнул об стену или что-то в этом роде.

2 ситуация из жизни: Гуляю я с подругой по Варшаве, подбегает азиатка и на английском обьясняет что за ней идет мужик, я ей ответил чтобы она не переживала, возможно ей показалось. Мы прошли метров 200 и она опять подбежала, попросила помощи.
За ней все время шёл какой-то бездомный, я подошел к нему поговорил, но он сказал что за ней не следит. Азиатка попросилась идти около нас и мы свернули за угол, этот мужик опять к ней подбежал, ну я уже со злости подбежал, перекинулся с ним парочкой фраз и ударил раз в грудь, тогда он решил отстать.
Всякое бывает в реальной жизни и иногда приходиться выходить за рамки.
Merchant
привет, хочу задать тебе парочку квестов\вопросов
2.найди 1 квест\вопрос
3.принеси скрины 5 красивых фрагов
4.в чем смысл бытия
5.каков контекст у моей аватарки

дерзай biggrin.gif
Xose
2. Первый квест ответить на вопросы и сделать задания.
3. Сделаю попозже.
4. Для меня смысл бытия в продления своего рода, познания себя, своих духовных ценностей и самоусовершенствовании.
5. Дракон символизирует запрет, неприкосновенность охраняемого предмета\обьекта.
Череп - смерть. Книги - знания. В общем моя картина такова : недостижимость какого-то рода запретной мудрости, которой сопутствует смерть.
Kendr
(Xose @ 21.8.2013, 0:41) *

адекватність більшості анфорівців, яких зустрічав на порталі і серверах.

Большинство,но не все.У кого же ты заприметил неадекватность?
Хотя все и так всё знают,да,братики?:3
Xose
Ожидал этого вопроса сразу по написанию заявки. laugh.gif
У меня давно был такой период постоянного противостояния с Rodni.
Но года 1,5 уже его не видел, незнаю как он там.
Judasik
Толя важливий і шановний гравець нашого Ордену, якщо ти хочеш бути з нами - ти повинен налагодити з ним відносини, не хочеться конфліктів всередені Ордену.
Xose
В цьому нема жодної проблеми.

Update:

Judasik
Чудово що ти виконав всі завдання в відносно короткий термін,
я послідкую за заявкою і квестами Членів Ордену.
Miracle
ЗА
З.Ы. Поможешь со стаффом?:3
Kendr
(Xose @ 22.8.2013, 1:13) *

Да, но у него есть преимущество, ведь он выступает в роли закона и защищает других.

1 ситуация: Вижу в переулке старика, предположительно насильника, который пристает к девушке и всячески ее домагаеться - подошел бы со спины и швырнул об стену или что-то в этом роде.

Тебе не кажется,что это очень уж,стереотипный вариант?К тому же ты сам расписал всё так,что ты можешь совершить не благо,а дичайшее зло.
Xose
2Miracle
Спасибо.
На счет глефы : тут просто нужно очень много практики и вырабатываеться свой стиль, начинаешь считать удары, просчитывать действия противника, можем впринципе подуелиться, если тебя это устроит, я просто незнаю как можна на словах научить.

2Kendr:
Я не понимаю что ты хочешь от меня услышать. Я написал, что на словах одно, а в жизни времени задуматься над этим не будет, и придеться действовать по ситуации.
Может по-твоему это зло, но думаю лучше сделать это, чем пройти мимо и будь что будет.
Therion
Как насчет варианта - разрешить проблему без самосуда? Старик-насильник... Интересный ты выбрал вариант, но пусть так. Ты предпочитаешь судить на месте и самостоятельно? Старик вряд ли сможет оказать тебе физический отпор, ты мог бы просто задержать его и вызвать полицию, избежав рукоприкладства. Считаешь ли ты правильным самостоятельно проводить подобные экзекуции?
Xose
Я не об нанесении физического ущерба писал, а о нейтрализации опасности.
Therion
"подошел бы со спины и швырнул об стену" - Это очень даже физический ущерб, не считаешь?
Excont
Сегодня вечером есть 2 созданных ОБ, сможешь на них быть?
P.S. А я бы старика ещё ногами поколотил :Р
Xose
Извиняюсь, должен уехать на 4 дня в Польшу, практические задания не смогу выполнять, текстово смогу отписываться.
Excont, не уверен точно, 50 на 50, так как именно вечером должен уезжать.
Зарание извиняй, если не успею.
Kendr
Попробуй спрогнозировать сроки рассмотрения твоей заявки.
Remres
Кароч ... в мене таке запитання, як ти відносишся до випадкового сексу з малознайомими "самками". Чи згідний би ти був на контакт якщо сам не хочеш але дуже просять? xD
Xose
2Therion:
Таки да, тут я переборщил, мой прокол.
2Kendr:
1,5-2 недели.
2Remres:
Я б мiг сказати про одну єдину любов і всякі ванiльні штуки, але буду чесним).
Насправді таке вже траплялось і в сторону згоди і відмови. Я б ніколи не зміг переспати з "самкою" яка мені не подобається, навіть якщо дуже просить, завжди є багато симпатій і розмінюватись на непонятних людей не варто.
Merchant
1-й:не правильно
3-й:сколько ждать?
Xose
Никак немогу понять в чем прикол, его нету.
Через дня три.
Remres
А якщо завдання дадуть? Заради шпіонажу наприклад?
Xose
Не вважаю такi способи чесними, це тiльки викликаэ негатив оточуючих. На просторах НГ це зовсiм непотрiбне заняття.
Therion
С голосом я почти определился. Остался один вопрос. Хочу видеть, что ты знаешь, куда идешь и в какой коллектив можешь попасть в перспективе. Расскажи как можно больше обо всех рыцарях ордена, о которых ты что-либо знаешь, дай им свою собственную субъективную, но обоснованную чем-то характеристику. Обойдись при этом без пустой лести. Хочу видеть причины, почему ты думаешь так, а не иначе и основания, на которых ты сделал выводы о людях.
Merchant
(Xose @ 26.8.2013, 22:46) *

Никак немогу понять в чем прикол, его нету.

есть, дам подсказку ибо квест на внимательность, в первой строчке моего задания он находится
Xose
Буду писать только о тех кого я помню со старых времен, ибо писать о тех кого я незнаю нет смысла.

Sjukdom aka Nosferti - сдесь это человек, которого я больше всего знаю. Хоть мы не очень то и общались но я его уважаю за то чего он добился, начиная с Демонов, где про него никто еще не тогда не знал, до магистрата в Ордене Анфора. Большое достижение за такой короткий промежуток времени. Также уважение за то что он выбрал Демонов на той стадии своего перебывания на ЮАГе и не бросал во время распада и неразберих в организации. Вы назовёте это лестью, пусть так и будет, это сугубо мое мнение о человеке.

Forget me Not - такой олдскульный парень который начинал играть чуть позже меня. Всегда уравновешен, никогда не замечал за ним агрессии. Считаю его лучшим дуэлистом на сингле в Ордене Анфор. Самый тихий и скромный учасник Ордена. Когда то завидовал скорости его обучения.

Excont - много не скажу об этом человеке. Был у меня период когда я им восхищался, хотел тренироватся у него. Может мне кажеться, но раньше он был более веселым, что сказывалось на време провождения на Кс-е. Еще я любил копировать его внешний вид персонажа : имперский пилот и рукоять Alaris, надеялся что это поможет, наивный).

Chrome - если мне не изменяет память, то он был в СГ, и Хром того времени мне не очень нравился, было много агрессии от него в те времена и школа СГ по оправданиям). После Анфора он исправился в лучшую сторону.

Miracle - мало времени я с ним провел в свое время на серверах, но почему то он у меня ассоциируеться с позитивом. Часто, когда видел его ник в мониторинге, всегда хотелось зайти на тот сервер.

Rodni - познакомился с ним еще во время перебывания в республике. Раньше часто общались в конференциях, когда собиралась банда на Холи. Потом в какое-то время мы начали агресивно относиться друг к другу, подтраливать. Потом был период, когда я добавлял его в конфы в скайпе к друзьям и у нас была между собой словесная перепалка, это выглядело так смешно).
Потом я его давно не видел и надеюсь, что теперь оно всё в прошлом, и извиняюсь за свое поведение.

Glukogen - все время которое я помню Глюка на ЮАГе, это форум и сообшения в заявках на вступ, его попытки вынести поступающим мозг). Интересный человек, хотеоось бы с ним пообщаться.

Hot - помню со времен республиканской армии, эти времена махинаций Янека и Чени, откровенная монархия.Тихий человек, любил больше посидеть на форуме. Специалист по ролевым Об, даже не помню как они назывались : на уничтожение вражеской базы, кристалов. За это я его уважал.

Oleks - мастер по рисованию иконок, творческая личность. Помню только во время перебывания в СГ. Вражды не проявлял даже во время войны с Демонами. Не был в мейнстриме другими словами.

Step - довольно таки неплохой глефист с хорошим чуством юмора. Если память не подводит то был неплохим ботоводом)

Remres - просто приэмна людина з файного мiста Тернополя. По фотках з вк - людина, яка обожнюэ алкоголь biggrin.gif

Therion - в моей памяти остался как серьезная шишка с Империи (имперской армии вроде даже), такой весь строгий, серьезный из себя. В те времена меня поражало иерархия и слаженность имперской армии, ее считал самым сильным кланом(подкланом) и сейчас мог бы сопоставить Анфору.

Umka - для меня он навсегда останеться [SA] Umka, незнаю почему так, все время он у меня ассоциировался с этим кланом, также как и Rock, BVS.

Остальные не обижайтесь, я вас не очень хорошо помню и не знал что о вас написать.
Kendr
Почему бы не написать всё сразу?Никто ведь не торопит.
Glukogen
Что ты делаешь, когда на душе очень плохо?
Xose
2Kendr:
Я просто сейчас за границей и в инете только с телефона, много дел и описать сразу всех с утра не получилось.

2Glukogen:
Иногда люблю выпить вина и лечь, послушать так безперерывно какой-то сэт часика на полтора, это меня хорошо успокаивает.
Или наловиться с друзьями и пойти прогуляться, какая бы не была ситуация, друзья тут хорошо помогают.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.