Glukogen
12.5.2013, 15:42
Я За.
Причиной тому был абсолютно недвухсмысленный знак, да и вообще порадовал парень стилем игры.
Помоги мне с описанием звания "
Mortal", уж больно стар Я - фантазия слабо работает. Описание слов э-дак... на 50. Отталкиваться можешь от данной
Темы. Удачи.
Mortal - це звання присвоюється кожному новоприбулому лицарю Ордену Анфор. В перекладі "Mortal" означає - "смертний". Це нагадує лицарю про те, що він тільки на початку шляху, який забезпечить йому безсмертя імені, проте для цього йому потрібно зробити багато великих вчинків. Також "Mortal", в ордені, трактують як "смертельний", що застережує та показує, що будь-який, навіть початківець, лицар Ордену є небепечний для ворогів та бій з ним може бути останнім для злоумисника.
Кожному лицарю зі званням Mortal потрібно провести на службі Ордену 30 днів. Це покаже його здібності та прагнення до підйому по ієрархічній драбині Ордену Анфор.
P.s. як на мене получилось не дуже... Уяви в мене також "чайна ложка".
Предлагаю брать пацана, если он пообещает поднять активность.
Підтримую кандидата, нехай і не виконав мій квест, але я ЗА!
Дякую за довіру
В последнее время, да какое уж последнее - давнее время, дошли слухи что некий Чеширский зажирел, обленился и понимаешь испарился да ещё и Анфор не занимается! - Что за безобразие?!. Надо что-то с этим делать... Срочно вытаскивай Старейшину на сервер и крути за хвост, десятка дуэлей должно быть достаточно дабы пробудить спящих. Дерзай.
Хм... В нього активність зовісм нульова, але я попробую його розрухати
Merchant
27.5.2013, 23:50
когда будешь доставать Чеширку, передай от меня привет
квест тебе
удиви меня
У меня катастрофическая нехватка времени. Или пусть кандидат с паяльником ко мне приходит, или придумайте ему новый квест.
Неприлично затянуто. Принят.