Дуже багато з'являлось останнім часом актуальніших проблем, типу боротьба зі зловмисниками, які шкодили порталу і серверам, і мало часу було приділено новим фічам. Але зараз усе більш меньш стабілізувалось, портал став значно захищенішим, на це було витрачено багато ресурсів, і я сподіваюсь воно було того варте.
Дякую усім хто допомогає порталу, а саме команді адміністраторів, команді модераторів, команді суддів, гравцям, що купують Premium голокрони.
І окремо дякую інвесторам в магазин Скінів і Мечів. Дякую за терплячість ) Розробка цього магазину затягнулась через різні фактори. Але тепер я офіційно заявляю, що наступною фічею на порталі буде створення саме цього Магазину.
У вересні він уже працюватиме. Якщо обставини складуться добре, навіть раніше.
Наскільки я розумію, через дії недохакерів теми про цей магазин стерто, тому ще раз нагадаю його суть, що буде створено.
Гравці малюють нові мечі та скіни особливі. Найкращі з них ми додаємо на сервер, створюєм також систему автоскачування скінів для всіх хто грає з нашим клієнтом. Тобто додані нові мечі та скіни автоматично з'являються у всіх гравців.
Але скіни додані на сервер має право носити лише ті, хто купили даний скін.
20% від продажу скіну іде творцеві скіну, інші кошти в фонд порталу.
Скіни будуть продаватися подібно іншим речам в магазині за ціною ~6К в місяць. Або ~90К назавжди.
Мечі будуть продаватися подібно іншим речам в магазині за ціною ~3К в місяць. Або ~45К назавжди.
Думаю будуть також продаватися унікальні мечі, з нестандартною довжиною чи поведінкою, але значно дорожче.. А також можливо інша зброя, потипу сталевого меча, або дивоглефи як у роботів в 3у епізоді.
Такі мечі і скіни також стануть призами на турнірах, або бонусами за хорошу девелоперську та адміністративну роботу на порталі.
Я передбачаю, що ігрові сервери з часом стануть насиченими різноманітними новими скінами та зброєю, а наш форум насичений вмілими розробниками цієї зброї та скінів (оскільки самі гравці зароблятимуть на цьому)

Якщо хтось ще має бажання стати інвестором, протягом серпня ви маєте можливість це зробити, на таких же умовах як інші інвестори.
Вклад в 29000 CUAG означає що ви отримаєте будь-який меч із Магазину назавжди.
Вклад в 58000 CUAG означає що ви отримаєте будь-який скін із Магазину назавжди.
Можете далі обговорювати цю задумку, якщо є що цікаве запропонувати, але в будь-якому разі більшість гравців у свій час підтримало цю ідею, і тепер на неї взято основний курс.